- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Meryem maşallah çocukları büyütmüşsün. Şimdi de zayıfladın ohhh hayat sana güzelemekliliğe de az kalmış nolcak. Ben de 20 senedir çalışıyorum. Her sene de iş yüküm artıyor kendi kendime kaşınıyorum ders verme, makale, kitap yazma, konferanslar, uluslararası proje koordinasyonları derken
Banucum günaydın ben bu hafta hiç Tibet yapamadım malesefKızlar bu arada spor listesini öğleden sonra hazirlayacagim bir aksilik olmazsa
Şimdi önce bir cuma listemizi hazirliyayim
SüpersinÇok şükür bu haftaki bildirimimim güzelaynen devam inşallah
Kendimi gün geçtikçe daha iyi hissediyorum
Vay süpermiş harikasınGünaydın abla benimde;
Geçen hafta 66.3
Bugün 65.2
Fark -1.100 gr
Teşekkürlerr bu azimle devam edersem geri gelir gibi duruyo ama bakalımVay süpermiş harikasın
Banucum günaydın ben bu hafta hiç Tibet yapamadım malesefhatta bugün yeniden başlıyorum.
Süpersin
Ben de 75, 8 çıktımoynakbasi34 az gitmiş ama olsun gitmiş hiç spor yapamadım ve su gene az malesef. Bu hafta kesin karar verdim su içme saatleri yapacağım
Günaydın abla benimde;
Geçen hafta 66.3
Bugün 65.2
Fark -1.100 gr
Teşekkürlerr bu azimle devam edersem geri gelir gibi duruyo ama bakalım
Gerisi gelir yazacaktım abla eksik yazmışımolsun canım üzme kendinieminim önümüzdeki hafta süper olacak ♡
Teşekkür ederim Canım ♡♡♡♡♡ inşallah devamı da gelecek
Şükür canım okadar yoğunluğa ve eksikleri rağmen eksi gelmişTabi haftaya çok daha süper olacak bence ♡♡♡♡
Obaaaaasüpersin canım aynen devam
Aaa yok öyle geri almak bak okadar emek veriyorsunheba etme sakın
Bak benim ufaklık nerden aklına duytuyse krep diye tutturdu şimdi ama kesinlikle ağzıma bir tane bile sürmeyi düşünmüyorumemeğine yazık hem ben onların tadını biliyorum
Günaydın hayırlı cumalar
Geçen hafta 79.5
Bu hafta. 79
Hiç hoşuma gitmiyor dıyetisyen listemi uygulayacağım
Harbi sen demedin mi? Peki kim dedi? Allahım açlıktan ne hallere düştüm kafadan muhabbet uydurmaya mı başladım
Şekerim ben bildiğin normal blenderle yapıyorumyokluğun gözü çıksın
aaayyyy canimmmm çok teşekkür ederim çok mutlu oldum unutmamışsin :)
amiiiinnnn ablacım inşallah çok sağolun seviyorum siziMutlu yıllar bebeğim....2019 milat olsun senin ićin....
Asıl yaşlanan benim sanırsam....ben seni Bursa da biliyordum ....Meralin de ablası var Bursa da tesadüfler çifter çifter
Peki kaynaşalim.ismim Meryem ...Bursa dan katılıyorum yarışmaya... Gaziantepliyim.... Evliyim iki oğlum var...21 ve 20 yaşlarında. 25 yıllık edebiyat öğretmeniyim hala çalışıyorum. Emekliliğim yaşa takıldı 53 yaşında emekliyim. 80.4 ile başlayan maceram 62 küsürle devam ediyor. Burada olmaktan çok memnun ve mutluyum. Arkadaşlarım beni sever değer verir ben de onları kendi evladım kızkardeşlerim gibi çooooook severim.
Hadi sıra sende
Teşekkürler fıstığım
Merhaba arkadaşım. Ben bişey demek istiyorum,yediğin içtiğine yorum yapamıycam yani o derece fena halde ama burda serbest takılmak herşeyi yiyip buraya da yazmak olduğunu sanmıyorum. Sonuçta hepimiz yemeyi seviyoruzki bu kilolarda ve burdayız,ben bu durumu tasvip etmiyorum isteyen katılır isteyen beni haksız bulur ama biz bukadar tabiri caizse savaş verirken senin onu yedim bunu yedimlerin hoş değil bence.
Kız sen herşeyi ne çabuk unutuyosun
Kuzum evham yapma kas gevşetici aldıysan biraz sabret düzelir inşallah
Canım o 1200 kaloriyı saglıklı besinlerden alsaydın demek istedi belkı Lilimam25
Böyle böyle düzeltirsin bende öyleyim bak yedıkçe yiyesim geliyor ekmeği kes dediler kesemedim
Sakın olmaya çalış canımbak eminim yarın hiç bir şey kalmayacak büyük ihtimalle kaç gün peş peşe zipladiğin için öyle olmuştur
İnan bende bayilirim ip atamaya ve bu kilom göre yine fena değilimdirama en Son geçen yaz bahçede atladım bol bol küçük kuzuyla eylenirken sonra tabi kakildim kaldım ama şükür ertesi güne hiç bir şey kalmadı
Çok şükür iyiyimheee açım yalan yok ama içimden yansın yağlar diyorum mutlu oluyorum
Canım bak kendi acindan hakli olabilirsin ama işte insan sıkı diyet yapınca bir An reklamlara gördüğüne bile gerilebiliyor
Kızlarda fikirlerini söylüyorlar çünkü burda genelde kaçamak yapanları mutlaka uyaran olunca ertesi gün daha iyi oluyor menü
Senle özelde de yazistigimda da dediğim gibi eğer kendini hazır hissediyorsan yediklerini paylas
İnan kimse sana niye menu paylasmiyorsun demez sonuçta takım disindasinGel hoş sohbetimizi edelim ve eminim bir kaç güne menülerin dahada güzel olunca herkes helal sana diyecektir
Hep diyorum çalışanların diyet yapması daha zor ama biz kadınlarından elinden hiç bir şey kurtulmaz
Lilimiz ciddi emek veriyor ve hani evet sen okadarcikla ayakta durabilirken bizlerin bazen canı çekebiliyorkız sağlıklı bir tarif de olsa hemen atlıyoruz bunuda deneyelim diye
Geçen de yazmıştım belki okumussundur sırf bu yüzden ben İG hesabimi kullanmıyorum çünkü sana Kilo yapmayan bana 4 kg yapar anında öyle cins bir bünye var
Hiç birinizin kırılmasını istemem o yüzden menülerin biraz daha sağlıklı olduğunda paylaşırsan sanırım daha dogru olur ♡ yoksa insanlığına sohbetin kimsecikler bir şey demiyor
Umarim bana kirilmamissindir ♡♡♡
aslında tane sayısını merak etmiştim ama 2 taneymiş. bence diyetin başında olduğun için o kurabiyeler tartıya yansımaz ama son olsun bence cnmSu perisi86 büyük geçmiş olsun
menümle geldim ama utana sıkıla çünkü bugün türk kahvesinin yanında gelen o kurabiyeler baştan çıkardı beni birazcık
uyandığımda (herşey güzel başlamıştı oysa) 7.00
yoğurt
kahvaltı (10.00)
sade omlet
salatalık domates
8 zeytin
5 leblebi
2 bardak şekersiz çay
ara (14.00)
şekersiz türk kahvesi
akşam 18.30
nohut yemeği
5 leblebi
Salata
20.00 (ah ahh işte ne olduysa orada oldu
şekersiz kahve ve yanında kurabiyeler
1.5 litre su
100 squatoynakbasi34 Elhan
Çok şükür bu haftaki bildirimimim güzelaynen devam inşallah
Kendimi gün geçtikçe daha iyi hissediyorum
sağol canım inşallah inşallah allah dualarımızı kabul ederGünaydın gençlik. hayırlı cumalar. güzel bildirimleriniz olsun inş.
Kaptancığım ben artık bildirim yapmak istemiyorum. dün yena ile de konuştum hatta. tartı bana stres yapıyor. afedersin wc bile çıkamıyorumçok saol emeklerin için. helal et hakkını.
hemşerim olur kendisi
çok gerçekçi olmuş mesajın ama ben de katılıyorum. genel olarak ben de kalori hesabı yaptım ama menülerime sağlıklı kaloriler koymaya çalıştım. kızartma bal reçel hiç yemedim sanırım. şu an mesela koruma yapıyorum. ama diyetten baya baya uzak. fakat yinede denizsuyuna göre daha diyetli bir menü gibipaylaşmam gereksiz ve yersiz olurdu menülerimi. ben sana hak verdim. ha bir de hiç fikirleri önemsemiyor gibi hissetmiştim.
cnm senin yediğin ekmekler aslında sağlıksız değil. diyetisyenler bolca ekmek koyarlar menülere. ki ben de ekmeğin sağlıklı olduğunu düşünüyorum abartmadan. amaaaa sana yaramayan şey o olabilir diye ben ekmeği kes diyorum.
mesela bana salata yaramıyor. salata yiyince sabah +500 gr çıkıyorum.
ha bir de herkesin detoks diye yaptığı yoğurtlu buğday çorbası bana kilo yapıyor
ee ben o kadar emek verirken bunları yersem o emekler çöp olur. o yüzden sana ekmeği kes dene diyorum ben
bu arada panik atağı yenmenin tek yolu umursamamak cnm. bak umursama nasıl geçiyor. ben çok şükür MaşAllah diyim aylardır doktora gitmiyorum. ha oram buram ağrıyor acaba diyorum sonrada bekle biraz birşey olursa biri götürür herhalde diyorum
senin ki de hamlıktan olmuştur çünkü bende de fıtık var. ve günlük yürümemden fazla yürüyünce bacak kasılıyo. kalçama vuruyor aksayarak yürüyorum. korkma geçicidir. hatta üzerine git zorlamadan.
ay çok tatlısın bi insna hep mi yapıcı olur
aslında tane sayısını merak etmiştim ama 2 taneymiş. bence diyetin başında olduğun için o kurabiyeler tartıya yansımaz ama son olsun bence cnm
çok tebrik ederim cnm. zaten senin eksi bildirimine çok iannıyodum ve başardım. sakın dirayetini kaybetme. gelsin ikili rakamlar..
zukkum cnm nice yılların olsun sağlıklı, huzurlu, mutlu, hayırlı olsun inş.
tüm sevdiklerinle mutlu bir ömür dilerim.
bu yaza da fit girmen dileğimle..
memnun oldum dilancim hilal bende neyse artık yendi olmuşla olmuse çare yok :)Merhaba :) Dilan ben,yenilerdenim:)
Hahahhah detayına girmek istemedim utanarak ama iki tane hani şu tutkju tarzı bisküvilerdendi sadece boyutu biraz daha büyüktü
Tabi ki tatlım...alintilarimi bitireyim hemen aticam.Bana da atar mısın bakayım merak ettim
Gerçekten hayat bana güzel..Meryem maşallah çocukları büyütmüşsün. Şimdi de zayıfladın ohhh hayat sana güzelemekliliğe de az kalmış nolcak. Ben de 20 senedir çalışıyorum. Her sene de iş yüküm artıyor kendi kendime kaşınıyorum ders verme, makale, kitap yazma, konferanslar, uluslararası proje koordinasyonları derken
Uçuğum, umidim, güzel kardeşim ...Günaydın abla benimde;
Geçen hafta 66.3
Bugün 65.2
Fark -1.100 gr
Ben de seni seviyorum. Güzel yüzün hep gülsün inşallah.napacan mecbuuuuurrr bende yapayım bugün bakalım nasıl olacak
aaayyyy canimmmm çok teşekkür ederim çok mutlu oldum unutmamışsin :)
amiiiinnnn ablacım inşallah çok sağolun seviyorum sizi
bursanin güzelliklerin den bahsedince orada sandın herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?