- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Evet 52 tabiki daha iyi olacak esasen aynen dediğin sebeptenSen yine 52yi tuttu istersen hani bazen çok az fazla kaçar arti görürsen toparlaması daha kolay olur ♡♡♡♡ Tabi yine sen bilirsin ♡
Çok güzel...takımın duaları senin gayretin sonuç çok güzel... İtiraf ediyorum kıskandım seni..mantı yiyemiyorum aylardır...benim öyle nankör vucudum yok seninki gibi...yediğini asla inkar etmez...Bildirim eyleyeyim elime yapışmaz :))
Mantıdan sonra artıydım bu hafta hiç eksiye düşmedim zaten.
Su falan içmiyodum hiç dün biraz içmem bile faydalı oldu wc gittim sık sık.
Geçen hafta 106
Bu hafta 104.9
Fark 1.1
%1.037
öğle arası geliyor. gidip biraz çarşı pazar yapayım. arkadaşımla birlikte çıkıacağım. onla çıkınca borç batağına saplanıp geliyoruz. o beni gazlar beni onu öyle öyle eşlerimizi çıldırtıyoruz işte. bakalım bugün ne kadarle döneceğiz
iyi bildirimler sizlere. hadi bakim gelsin ilk 3
oynakbasi34 sabah bişi yemeden tartıldığımda 82.25 çıktım. Hedefim 65 ama o günler çok uzak görünüyor buradan bakınca şu an
Eki Görüntüle 2230981
Günaydıııın kızlaaaarbu hafta okadar umutsuzdum ki şok oldum
Geçen hafta:64.6
Bu hafta:63.4
Fark=-1.2
Perşembe menü
Sabah 9:00
2 haşlanmış yumurta
2 kk kaşar peynir
1 su bardağı süt + 1 çay kaşığı tarçın
Öğlen 15:30
Haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
Akşam 19:00
7-8 hamsi ile çok az buğulama
1 kase kıvırcık salata
22.00 delirdim bişey yemeyince arandım durdum yarım elma 1 kk peynir yedim.
1 litreyi geçen su
1 litre dukan
Spor yoktu.
oynakbasi34
Akşam yememek lazımda henüz alışamadım.
Doldurmuşum midemi sürekli o napsın.
Harika bir menü canım tebrik ederim ♡♡♡ aynen devam valla sen çabucak hedefi tutturursun böyle devam edersen
sağol canimmm :)
doğu Karadeniz abla Rize Bayburt arası gidip geliyoruz:)))Tabi ki tatlım...alintilarimi bitireyim hemen aticam.
Gerçekten hayat bana güzel..bu yaşlara sizlerin de sağlıkla güzel anılarla ulaşmanızı dilerim. Senin mesleğini merak ettim mavişim...akademisyen olduğunu anladım ama hangi alandasin acaba
Uçuğum, umidim, güzel kardeşim ...bu sonucu alacağını biliyordum. Harikasın....kesinlikle devamı gelecek...
Ben de seni seviyorum. Güzel yüzün hep gülsün inşallah.Bursa muhabbetimiz olmuştu evet....oradan öyle kalmış aklımda....aslen nerelisin bitanem...mahsuru yoksa tabi
sağol canım çok teşekkür ederim :)
sağol dilancim çok teşekkür ederim hepinizeBende çok memnun oldumbu arada da iyiki doğmuşsun vakti zamanında :)
160 canım...Benim boy da minnak 157 abla :) anca kurtarıyor bu hedef. Senin boyun kaç sen de epey kilo verdin çünkü
Ablacığım az derken daha fazla mı vermeliyim da mı az vermeliyim160 canım...bebeğim bölgesel fazlalık yoksa 52 yine az sana.... Sporcu değiliz sonuçta sen bilirsin tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?