bir cuma ansızın gelebilirim belkide hayata yeni başlarım
Kesinlikle gözümüz Tugbamızın üzerinde olacak.İnşallah müjdeyi yakında verirsin bize sonra hamilelik boyunca Meryem Ablanla seni 9 ay boyunca bir güzel himayeye alır değil Kilo almak Kilo almadan hamileliğini takip ederiz
Sağlıklı güzel haberlerle gel bitanem...her zaman arkandayız.ağzın bal yesin aptanım. amin amin.
zaten meryem abladan şüphem yok beni korur osenin de gebeliğindeki muhteşem -5 ni unutmadığımdan ötürü senden de hiç şüphem yok. faydalanacağım sizden inş
Teşekkür ederim canım kaptanım hedefim 52ydi ancak gerçekten şu anki kilom çok iyi görünüyor iyi hissediyorumSupeşin canım ♡ Tebrikler aynen devam
Gerci kız minacik kalmissindir senin hedefin kaçtıay yakında iki mezuniyet kutlaması var bence ♡♡♡
memnun oldum dilancim hilal bende neyse artık yendi olmuşla olmuse çare yok :)
Kesinlikle gözümüz Tugbamızın üzerinde olacak.bebişimiz olunca pamuktan bir sopa bulmam lazım kendime. Umarım tatlıya aşermez
Sağlıklı güzel haberlerle gel bitanem...her zaman arkandayız.
Teşekkür ederim canım kaptanım hedefim 52ydi ancak gerçekten şu anki kilom çok iyi görünüyor iyi hissediyorum
Teşekkür ederim Banucum...senin sonucun da çok güzel. Tebrik ederim.
60 kilo olduğumda mezun olmak istiyorum inşallah. 56 yazmıştım hedefe. Eşim kemiklerin sayılıyor yeter artık demeye başladı.nedense bana görülmüyor.
Günayydınnn
Hayırlı cumalar
Tartı fotosumu koyucaz gaptanoynakbasi34
Aynen 1 hafta daha asılıp halledebilirsem belki haftaya mezuniyetimi kutlarızcnm zaten 53 çok çok iyi bir kilo benden 9 kilo eksiksinama bir hafta daha tırmala bırakma yani
Canım senin boyun kaç....54.8 ile hayırlı cumalar arkadaşlar geçen haftaya göre fark 1kg
Teşekkür ederim canım kaptanım hedefim 52ydi ancak gerçekten şu anki kilom çok iyi görünüyor iyi hissediyorum
Benim boy da minnak 157 abla :) anca kurtarıyor bu hedef. Senin boyun kaç sen de epey kilo verdin çünküCanım senin boyun kaç....52 hedef koyman çok az geldi bana.... Düşünmeye başladım şimdi...Kendi hedefimi(56) beklesem mi 60 yeter diyor etrafındakiler....kararsızım.
Bildirim eyleyeyim elime yapışmaz :))
Mantıdan sonra artıydım bu hafta hiç eksiye düşmedim zaten.
Su falan içmiyodum hiç dün biraz içmem bile faydalı oldu wc gittim sık sık.
Geçen hafta 106
Bu hafta 104.9
Fark 1.1
%1.037
Bildirim eyleyeyim elime yapışmaz :))
Mantıdan sonra artıydım bu hafta hiç eksiye düşmedim zaten.
Su falan içmiyodum hiç dün biraz içmem bile faydalı oldu wc gittim sık sık.
Geçen hafta 106
Bu hafta 104.9
Fark 1.1
%1.037
Aynen 1 hafta daha asılıp halledebilirsem belki haftaya mezuniyetimi kutlarız
Evet canım....biraz daha bekleyim. Acelem yok nasılsa...verebildiğim kadarıyla devam ederim. Sınıra dayanınca da Banuşuuum beni mezun et derim.Teşekkür ederim canım
İnşallah bende önce ikili rakamları göreyim sonra nasılsa daha kolay olur
Belkide Enişte kiskanmaya başlamıştırbenimki de 85 yeter diyip duruyordu önceden neymiş iyice bir deri bir kemik kadın mi olurmuş tabi o kiloyu görüp tekrar alınca şimdi diyor nekadar istersen ver diye Gerci verince kıskancliklari artıyor
Allahtan kilom çok gostermiyormusum75 olsam bile bana yeterli olur artık sanırım ama önce bir duşeyim o kilolara da sonrasına bakarım ♡
Kendinı nasıl iyi hissedersen öyle yap canım
Anam ben yazana kadar gelmissin bile
İsteyen koyar istemeyen koymaz canım sıkıntı yok
Canımm inşallahcnm tebrik ederim. o zaman suya abanıyorsun. su içmek çok güzel kız... ben bardak bardak içerim
oğlumda öyle. sabah kalkar kalkmaz içeriz. eşim de şey der gece ben yatarken siz kavurmamı yiyorsunuz ne anlamadım
kendisi hafta da 1 bardak içer de
ikisi birarada olacak demek kiMaşAllah cnm.
Helallllll ♡♡♡♡
Bu hafta hem suyu eksiksiz iç canım hemde dikkatli beslenme dahası da gelecek o zamanŞu benim Meto Suyundan da yapsana canım inan çok tok tutuyor ve tuvalete de çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?