Ablacığım az derken daha fazla mı vermeliyim da mı az vermeliyim
Bebeğim daha az vermelisin 55 ideal bence. Ne yapalım biliyor musun ? Bir uzman eşliğinde kas ve yağ kontrolumuzu yaptıralım.Ablacığım az derken daha fazla mı vermeliyim da mı az vermeliyim
Senin hedefin kaçtı canımBen de 158 hakkım 51 yada en fazla 54 Eğer kas yaparsam yağdan verirsem 51 bana yakışır diye düşünüyom Eğer spor yapmasam 60 bile yeter ama amacım gerçekten fit olmak inşallah
Hedefi 52 yaptım minimum 53.600 ile mezun oluyorum 53 lere gelirsem çok şık olur ama şu anda bile kendimi iyi hissediyorumBebeğim daha az vermelisin 55 ideal bence. Ne yapalım biliyor musun ? Bir uzman eşliğinde kas ve yağ kontrolumuzu yaptıralım.
Bakiciz öğrenecez şekerim.Hedefi 52 yaptım minimum 53.600 ile mezun oluyorum 53 lere gelirsem çok şık olur ama şu anda bile kendimi iyi hissediyorum. Bu ölçümler nerede yapılıyor?
kaptancimmm nerede bu cengaverler ben 85.9 ciktimmmmm :)))))
Evet 1hafta gecti ve bugün tartida - 1.5 kg gordum cooookk mutluyum, nolur böyle devam etsin Allahim
80 gecen hafta
78.5 bu hafta
İngilizce canım.Tabi ki tatlım...alintilarimi bitireyim hemen aticam.
Gerçekten hayat bana güzel..bu yaşlara sizlerin de sağlıkla güzel anılarla ulaşmanızı dilerim. Senin mesleğini merak ettim mavişim...akademisyen olduğunu anladım ama hangi alandasin acaba
Uçuğum, umidim, güzel kardeşim ...bu sonucu alacağını biliyordum. Harikasın....kesinlikle devamı gelecek...
Ben de seni seviyorum. Güzel yüzün hep gülsün inşallah.Bursa muhabbetimiz olmuştu evet....oradan öyle kalmış aklımda....aslen nerelisin bitanem...mahsuru yoksa tabi
VayyyyBanucumu fazla bekletmeyim bu haftaki bildirimim
Eki Görüntüle 2230929
Geçen hafta 62.8
Fark 1.4
oynakbasi34
 tebriklerEki Görüntüle 2230981
Günaydıııın kızlaaaarbu hafta okadar umutsuzdum ki şok oldum
Geçen hafta:64.6
Bu hafta:63.4
Fark=-1.2
Fazla kaptırmışım
Yaa inş agzından bal damlıyoroynakbasi34 kaptanım serenalarda hata var tabloda. 79 yerine 75 yazmışsın. Ne iyi olurdu tabi yakında inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?