- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
cnm ebi yapmış bildirimini 69.800 demiş
oynakbasi34 kaptanım serenalarda hata var tabloda. 79 yerine 75 yazmışsın. Ne iyi olurdu tabi yakında inşallah.
Banucum disardayim diğer takımlara bakamadım...kim birinci biz miyiz yoksaKizlarrrrr birinci belli ikinci kim diyoruz sanırım bu hafta
Kafa kalmadı bende kız başım diye tutturunca
Onuda hemen duzeltiyorum
Bende Bursa da sanıyordum hatta hayali konuşma bile hatırlıyordumAsıl yaşlanan benim sanırsam....ben seni Bursa da biliyordum ....Meralin de ablası var Bursa da tesadüfler çifter çifter
Ablacım senin mesajınla bi kez daha açıklama yapayım beni yanlış anlayanlar olduysa; ben o arkadaşın yediklerine tepkili değildim rahatlığına tepkiliydim, hepimiz o hataları yaptık ama "hahayyyt yiyorum" tarzında yazmadık birbirimizden yardım istedik ,utana sıkıla yazdık ,tavsiyeleri kulaklarımızı açıp dinledik vs.vs. O menülerle aç bile kalmış farkındayım ama çok normal şeyler yemiş gibi yazıyodu,günde on baklava yerim günlük kaloriyi aşmamış olurum ama ne olur onlar kalıcı kilo olur,arkadaş hemen atarlandı yok yiyip kilo almayan sevilmez yok o kaloriyi almalıyız kilo verirken falan falan ben ne anlattım o ne anladı...Deniz suyu ben sana hosgeldin yazıcam mesajları okurken baktım sen ayrılıyorsun tatlım aslında senin menu benim ilkaydaki menüler yanında harika ben ekmekle pilav yiyodum laf aramızda ilk uyarılarına da bozulmuştum nefsime agir gelmişti çünkü hem genel beslenme bilgim var hem uygulAYAMİYORDUM
Lilimam canım zaten günlük hayatın stresi yorgunluğu zorluyor burda sadece diyet değil tatlı yazilardan keyif alıyorum moralim artıyor birbirimizin koluna girip çekelim zaten insülin direnci zorluyor 5 kardeşim 3 u şeker hastası biri de tam ob ez annem çift insülin vurunuyo bu sağlıklı
beslenmeyi hayatıma a geçimem şart insallah hep beraber basaricaz lutfendestek olalım hosgorelim birbirimizi
Deniz sende gel tatlım bizi tanımıyosun en güzel arkadaşlıklar bazen ters basliyor
Çok iyisin canım aynen devamGünaydın abla benimde;
Geçen hafta 66.3
Bugün 65.2
Fark -1.100 gr
Beni çok iyi anlamışsın canım sağolGünaydın gençlik. hayırlı cumalar. güzel bildirimleriniz olsun inş.
Kaptancığım ben artık bildirim yapmak istemiyorum. dün yena ile de konuştum hatta. tartı bana stres yapıyor. afedersin wc bile çıkamıyorumçok saol emeklerin için. helal et hakkını.
hemşerim olur kendisi
çok gerçekçi olmuş mesajın ama ben de katılıyorum. genel olarak ben de kalori hesabı yaptım ama menülerime sağlıklı kaloriler koymaya çalıştım. kızartma bal reçel hiç yemedim sanırım. şu an mesela koruma yapıyorum. ama diyetten baya baya uzak. fakat yinede denizsuyuna göre daha diyetli bir menü gibipaylaşmam gereksiz ve yersiz olurdu menülerimi. ben sana hak verdim. ha bir de hiç fikirleri önemsemiyor gibi hissetmiştim.
Kesinlikle canım bende sırf bu yüzden hedefimi düşürmeyi planlıyorumHaklısın abla ben tek başıma olsaydım şimdiye ne kaçamaklar yapmıştım sizinle kilo vermek daha kolay ve eğlenceli:)
Ay ben hiçbişeye aşermemiştim yani zaten tatlı seviyodum aynen devamdı ,ye tatlıyı çıkar hakkıyı derlerdi ama benden ayşe çıktı(ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi)tatlıya dedin ya kesin tatlı isterim
oğlumda şerbetli su içesim geliyordu. noldu biliyor musun hamilelik şekerim sınırda çıktı yiyemedm+10 ile bitirdim gebeliği. amin cnm amin. ne güzel bir destek reel gibi resmen. hiç sanal gelmiyor bana
Haftaya takımda kimse kalmayacakAynen 1 hafta daha asılıp halledebilirsem belki haftaya mezuniyetimi kutlarız
Tebrikler bonuscum daha da güzel olacak inşallahBildirim eyleyeyim elime yapışmaz :))
Mantıdan sonra artıydım bu hafta hiç eksiye düşmedim zaten.
Su falan içmiyodum hiç dün biraz içmem bile faydalı oldu wc gittim sık sık.
Geçen hafta 106
Bu hafta 104.9
Fark 1.1
%1.037
Oh oh en sevdiğim para harcamaköğle arası geliyor. gidip biraz çarşı pazar yapayım. arkadaşımla birlikte çıkıacağım. onla çıkınca borç batağına saplanıp geliyoruz. o beni gazlar beni onu öyle öyle eşlerimizi çıldırtıyoruz işte. bakalım bugün ne kadarle döneceğiz
iyi bildirimler sizlere. hadi bakim gelsin ilk 3
Hiç uzak değil şekerim yaza o iş tamamoynakbasi34 sabah bişi yemeden tartıldığımda 82.25 çıktım. Hedefim 65 ama o günler çok uzak görünüyor buradan bakınca şu an
Çok güzel alanın canım okadar pişmanım ki ingilizcemi ilerletmediğime ama hala kararlıyım bişeyler yapıcam inşallahİngilizce canım.
Teşekkürler tebrikler
Ah yavrum geçmiş olsun sınav stresi demi? Nekadar stres yapma densede olmuyo işteBenim kıza serum bağladılar3 gündür geçmeyen baş ağrısı yüzünden
Bakalim inşallah iyi gelir de kurtulur kuzumDoktor gerginliğini alsın diye bir ilaç vermişti onu da değiştirelim yetersiz sanırım dedi
Tamamen strese bagliymis resmen
Bende Bursa da sanıyordum hatta hayali konuşma bile hatırlıyordum
Ablacım senin mesajınla bi kez daha açıklama yapayım beni yanlış anlayanlar olduysa; ben o arkadaşın yediklerine tepkili değildim rahatlığına tepkiliydim, hepimiz o hataları yaptık ama "hahayyyt yiyorum" tarzında yazmadık birbirimizden yardım istedik ,utana sıkıla yazdık ,tavsiyeleri kulaklarımızı açıp dinledik vs.vs. O menülerle aç bile kalmış farkındayım ama çok normal şeyler yemiş gibi yazıyodu,günde on baklava yerim günlük kaloriyi aşmamış olurum ama ne olur onlar kalıcı kilo olur,arkadaş hemen atarlandı yok yiyip kilo almayan sevilmez yok o kaloriyi almalıyız kilo verirken falan falan ben ne anlattım o ne anladı...
Çok iyisin canım aynen devam
Beni çok iyi anlamışsın canım sağol
İşte bende "bizim fikirlerimizi sallamıyor" kısmına takılıp tepkimi gösterdim,tamam her tür menüyü kabul ediyoruz ama uyarılmayı istiyosan ediyoruz,bak kızlarda bisküvi kek tatlı yiyo hatta ben de yiyorum ama bugüne kadar kimseyede demedik bunları yiyip bide yazma diye aksine yaz yaz diye zorladık en iyiBonus bilir bu baskıyı,mantıyı yiyip yazmasına çokta mutlu oldum en azından kızlar yanlışları yüzüne vurulunca silkeleniyolar haklısınız diyolar dikkat ediyolar,uçuğun baştaki menüleri hatırlıyosundur ama hiçbirimiz dedik mi bizim motivasyonumuzu düşürüyosun yazma diye,herkes herkesin niyetini çok güzel anlıyo ona göre tepki veriyo
Kesinlikle canım bende sırf bu yüzden hedefimi düşürmeyi planlıyorum
Ay ben hiçbişeye aşermemiştim yani zaten tatlı seviyodum aynen devamdı ,ye tatlıyı çıkar hakkıyı derlerdi ama benden ayşe çıktı(ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi)
Haftaya takımda kimse kalmayacak
Tebrikler bonuscum daha da güzel olacak inşallah
Oh oh en sevdiğim para harcamak
Hiç uzak değil şekerim yaza o iş tamam
Çok güzel alanın canım okadar pişmanım ki ingilizcemi ilerletmediğime ama hala kararlıyım bişeyler yapıcam inşallah
Teşekkürler
Geçmiş olsun kuzuya... Strese bağlıysa cabuk atlatır inşallah.Benim kıza serum bağladılar3 gündür geçmeyen baş ağrısı yüzünden
Bakalim inşallah iyi gelir de kurtulur kuzumDoktor gerginliğini alsın diye bir ilaç vermişti onu da değiştirelim yetersiz sanırım dedi
Tamamen strese bagliymis resmen
evte kesinlikle denizsuyu konusunda aynı düşünüyoruz. grubun amacı belli. yani tam diyet menüleri olmayınca hepimizde bir pşmanlık bir utanma duygusu oluyor. yazasım gelmiyor falan. ben bitirdiğim halde strese giriyorum bazenbu arada ben de ekşi şeyler normade sevmem. benim ki de aşerme değildi bence benim kendi iştahımdan kaynaklıydı sonuç ben de hakkı çıktı
Banucum disardayim diğer takımlara bakamadım...kim birinci biz miyiz yoksa
Ah yavrum geçmiş olsun sınav stresi demi? Nekadar stres yapma densede olmuyo işte
Malesef küsüratla 9. takım bizim önümüze geçmiş
O ilaç bi mucize olmalı dicloflam dolorex tarzı bişey ama bendede aynı etkiyi göstermiştihe bu aradaoynakbasi34 bu gerilim tipi ağrı çok fena. benim genel olarak ağrır başım ama geçmeyen ağrıya yakalandım 2 kere. birinde tümör kesin dedim her zamanki evhamlı halimden dolayı. meğer sinüzit olmuşum. bütün suratım kafam dolmuş. dr bu halde nasıl gezdin sen dedi. ilaçla tedavi oldum. diğerinde gerilim tipi ağrıydı. 15 gün geçmedi. perişan oldum. ilaç d akullanamıyordum karaciğerden dolayı ama akşamları dayanamayıp ağrı kesici içiyordum. 15 gün sonunda bıçak gibi kesildi. doktora soru alın eğer uygun görürse cataflam. ben böyle baş ağrısı kesen ilaç görmedim.
he bu aradaoynakbasi34 bu gerilim tipi ağrı çok fena. benim genel olarak ağrır başım ama geçmeyen ağrıya yakalandım 2 kere. birinde tümör kesin dedim her zamanki evhamlı halimden dolayı. meğer sinüzit olmuşum. bütün suratım kafam dolmuş. dr bu halde nasıl gezdin sen dedi. ilaçla tedavi oldum. diğerinde gerilim tipi ağrıydı. 15 gün geçmedi. perişan oldum. ilaç d akullanamıyordum karaciğerden dolayı ama akşamları dayanamayıp ağrı kesici içiyordum. 15 gün sonunda bıçak gibi kesildi. doktora soru alın eğer uygun görürse cataflam. ben böyle baş ağrısı kesen ilaç görmedim.
O ilaç bi mucize olmalı dicloflam dolorex tarzı bişey ama bendede aynı etkiyi göstermişti
Sağ olasın canım mutlaka sorarımbiziminin 5 senedir bu ağrılar yavrum haftanın 4 günü baş ağrısı çekiyor Baş Agrisi poliklinigine bile gittik acaba gözden mi dediler onada bakıldı yok en Son strese bağlı dediler
Bakalim inşallah yeni ilaçları işe yarar da kurtulur kuzum
Ne kadar iri de olsa bana göre kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?