Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8. TAKIM 607.ETAP***

oynakbasi34 ( 106.6 / 106 / 0.6 / 0.56 % )
mavimli ( 76.1 / 75.8 / 0.3 / 0.39 % )
serenalar ( 79.5 / 79 / 0.5 / 0.65 % )
Meryemozcan27 ( 62.8 / 61.4 / 1.4 / 2.23 % )
ebideryal ( 70.3 / 69.8 / 0.5 / 0.71 % )
Lilimam25 ( 64.6 / 63.4 / 1.2 / 1.86 % )
Themarginal ( 55.8 / 54.8 / 1 / 1.79 %)
Bonus ( 106 / 104.9 / 1.1 / 1.04 % )

8. Takım Ortalaması: 1.154%

Benim kıza serum bağladılar 3 gündür geçmeyen baş ağrısı yüzünden
Bakalim inşallah iyi gelir de kurtulur kuzum Doktor gerginliğini alsın diye bir ilaç vermişti onu da değiştirelim yetersiz sanırım dedi
Tamamen strese bagliymis resmen

Asıl yaşlanan benim sanırsam....ben seni Bursa da biliyordum ....Meralin de ablası var Bursa da tesadüfler çifter çifter
Bende Bursa da sanıyordum hatta hayali konuşma bile hatırlıyordum
Ablacım senin mesajınla bi kez daha açıklama yapayım beni yanlış anlayanlar olduysa; ben o arkadaşın yediklerine tepkili değildim rahatlığına tepkiliydim, hepimiz o hataları yaptık ama "hahayyyt yiyorum" tarzında yazmadık birbirimizden yardım istedik ,utana sıkıla yazdık ,tavsiyeleri kulaklarımızı açıp dinledik vs.vs. O menülerle aç bile kalmış farkındayım ama çok normal şeyler yemiş gibi yazıyodu,günde on baklava yerim günlük kaloriyi aşmamış olurum ama ne olur onlar kalıcı kilo olur,arkadaş hemen atarlandı yok yiyip kilo almayan sevilmez yok o kaloriyi almalıyız kilo verirken falan falan ben ne anlattım o ne anladı...

Günaydın abla benimde;
Geçen hafta 66.3
Bugün 65.2
Fark -1.100 gr
Çok iyisin canım aynen devam

Beni çok iyi anlamışsın canım sağol
İşte bende "bizim fikirlerimizi sallamıyor" kısmına takılıp tepkimi gösterdim,tamam her tür menüyü kabul ediyoruz ama uyarılmayı istiyosan ediyoruz,bak kızlarda bisküvi kek tatlı yiyo hatta ben de yiyorum ama bugüne kadar kimseyede demedik bunları yiyip bide yazma diye aksine yaz yaz diye zorladık en iyi Bonus bilir bu baskıyı,mantıyı yiyip yazmasına çokta mutlu oldum en azından kızlar yanlışları yüzüne vurulunca silkeleniyolar haklısınız diyolar dikkat ediyolar,uçuğun baştaki menüleri hatırlıyosundur ama hiçbirimiz dedik mi bizim motivasyonumuzu düşürüyosun yazma diye,herkes herkesin niyetini çok güzel anlıyo ona göre tepki veriyo

Haklısın abla ben tek başıma olsaydım şimdiye ne kaçamaklar yapmıştım sizinle kilo vermek daha kolay ve eğlenceli:)
Kesinlikle canım bende sırf bu yüzden hedefimi düşürmeyi planlıyorum
Ay ben hiçbişeye aşermemiştim yani zaten tatlı seviyodum aynen devamdı ,ye tatlıyı çıkar hakkıyı derlerdi ama benden ayşe çıktı(ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi)

Aynen 1 hafta daha asılıp halledebilirsem belki haftaya mezuniyetimi kutlarız
Haftaya takımda kimse kalmayacak

Tebrikler bonuscum daha da güzel olacak inşallah

Oh oh en sevdiğim para harcamak

oynakbasi34 sabah bişi yemeden tartıldığımda 82.25 çıktım. Hedefim 65 ama o günler çok uzak görünüyor buradan bakınca şu an
Hiç uzak değil şekerim yaza o iş tamam

İngilizce canım.
Çok güzel alanın canım okadar pişmanım ki ingilizcemi ilerletmediğime ama hala kararlıyım bişeyler yapıcam inşallah

tebrikler
Teşekkürler

Ah yavrum geçmiş olsun sınav stresi demi? Nekadar stres yapma densede olmuyo işte

evte kesinlikle denizsuyu konusunda aynı düşünüyoruz. grubun amacı belli. yani tam diyet menüleri olmayınca hepimizde bir pşmanlık bir utanma duygusu oluyor. yazasım gelmiyor falan. ben bitirdiğim halde strese giriyorum bazen bu arada ben de ekşi şeyler normade sevmem. benim ki de aşerme değildi bence benim kendi iştahımdan kaynaklıydı sonuç ben de hakkı çıktı

Geçmiş olsun kuzuya... Strese bağlıysa cabuk atlatır inşallah.

he bu arada oynakbasi34 bu gerilim tipi ağrı çok fena. benim genel olarak ağrır başım ama geçmeyen ağrıya yakalandım 2 kere. birinde tümör kesin dedim her zamanki evhamlı halimden dolayı. meğer sinüzit olmuşum. bütün suratım kafam dolmuş. dr bu halde nasıl gezdin sen dedi. ilaçla tedavi oldum. diğerinde gerilim tipi ağrıydı. 15 gün geçmedi. perişan oldum. ilaç d akullanamıyordum karaciğerden dolayı ama akşamları dayanamayıp ağrı kesici içiyordum. 15 gün sonunda bıçak gibi kesildi. doktora soru alın eğer uygun görürse cataflam. ben böyle baş ağrısı kesen ilaç görmedim.

Banucum disardayim diğer takımlara bakamadım...kim birinci biz miyiz yoksa

İkincilik şimdilik ama onada şükür ♡

Ah yavrum geçmiş olsun sınav stresi demi? Nekadar stres yapma densede olmuyo işte

Bütün gün konuşuyorum tamam takmayacagim diyor ama bir bakmissin yine takıyor ve başı catlayacak gibi zonkluyor

Malesef küsüratla 9. takım bizim önümüze geçmiş

Olsun canım buzimnicin bu ortalama bile süper Ötesi ♡♡♡♡

O ilaç bi mucize olmalı dicloflam dolorex tarzı bişey ama bendede aynı etkiyi göstermişti

Sağ olasın canım mutlaka sorarım biziminin 5 senedir bu ağrılar yavrum haftanın 4 günü baş ağrısı çekiyor Baş Agrisi poliklinigine bile gittik acaba gözden mi dediler onada bakıldı yok en Son strese bağlı dediler

Bakalim inşallah yeni ilaçları işe yarar da kurtulur kuzum
Ne kadar iri de olsa bana göre kuzu

O ilaç bi mucize olmalı dicloflam dolorex tarzı bişey ama bendede aynı etkiyi göstermişti

kesinlikle cnm. yapanın eli dert görmesin
benim karaciğer sıkıntı çıkarınca bunu verdi dr. böbrekten emilirmiş. diş ağrısında da birebir. eşim kafasını vuruyordu ordan ora. bir sürü ağrıkesici antibiyotik içti geçmedi. al bunu iç diye verdim. adamın dünyası aydınlandı

kıyamam ya Rabbim kalıcı şifalar versin inş. mutlaka araştır bak eşim onayladı, Meral de onayladı. o ilaç çok başka çkemesin çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…