Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

3-5 günün ardından tekrar merhaba. Sayfadan uzaklaştırıldım, sanırım bebeğimle alakalı son sorudan ötürü!? Ve tabii ki kilomuz aynı, sanırım, ailevi sorunlardan dolayı, emin olamadım
Acaba bu yüzden buradan da uzaklaştırılır mıyım? Başlamadan biter mi takım yarışması

Canım yaa.. çok geçmiş olsun. İyi gelir serum rahatlar epey...

Sakıncalı bişey de göremedim mesajlarında ama bi açıklama yapılmadı mı sana?

İnşallah toplu mezuniyet kutlarız

İki uyeliginmi var ?
Neden uzaklastirma söz konusu olsun ki..
Takım kurallarına uyduktan sonra sorun olmaz..

Kızlar eve dönünce ayrıntılı yazarım kuzu daha iyi ama benim şarj az

MaystenG Hoşgeldin canim seni merak edince bende sordu ayın 1inde döner dediler ve takım yarışması için bir sakınca yok dediler ♡♡♡♡ hani ayrıntıya girmedim bende Dönmene sevindim

Gecmıs olsun abla neye stres yapmış olabilir ki

canım ben dün Su perisi86 a yazacaktım dicloflam bel ağrısına bire bir ama çekindim ilaç ismi yazmaya
Sagol canım kas gevşetici içtim tekrar aksilik sabah kalktım grip öksürük basladı sıcak sıcak banyo yaptım

Kızımda aynı oda hasta uyuyor

Bırazdan kalkabilirsem ıhlamur kaynatcam gözumu açamıyorum

Geçmiş olsun arkadaşlar kaptanım serenalar sizlere koala tekrar hoşgeldiniz çok yoruldum sabah spor geldiğimden beri Evi temizlik bi iki gün Evi biraz ayrıntılı yapayım inş okullara kurs açılıcak benim hedef bi arkadaş sormuştu 51 bu arada liliciğim açıklafığın için teşekkür ederim tatlım burası sadece güzel kilolar veren kızların değil güzel huylu güzel yüzlü hoş sohbet çıtırların sohbet mekanı hepiniz sağolun

Geçmiş olsun canım. Biz de anlam veremedik. Çok şukur geldin ya... Kaldığımız yerden devam ederiz.

kızlar meraba .bi süredir gelemedim gruba.cenaze miz vardı.bi türlü gruba giremedim..tekrar döndüm araniza
Sevilaycim başın sağ olsun canım. Sabırlar diliyorum. Tatil gelince memlekete gittin, fırsat bulamadigin için gelemiyorsun diye düşünüyordum. Allah ailene sağlık ömür versin.

ayyy bu dolunay en çok da sizi vurdu inşallah abucak toparlanirsiniz canım

kızlar meraba .bi süredir gelemedim gruba.cenaze miz vardı.bi türlü gruba giremedim..tekrar döndüm araniza
başınız sagolsun

evet kızlar menumu yazayım kaçayım baskın basanindir dediler annemler ablamlar geliyolarmis

sabah 9.30
2 yumurta sucuklu
peynir domates salata
1 dil tb ekmeği

ara 1 çay
2 anti kentin

akşam 18.30

yarım kepce balık çorbası
1 porsiyon tavuk piliç sote biberli
yarım top ekmek
çeyrek kereviz
salata
2 lt su

belki küçük dilim pastadan yerim kızlar

dışarıda yedik akşam yemeğini en hafifler bunlardı öğle 2 de uyumuşum kızımla bir uyandım 5 :) olmuş ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…