Benim kıza serum bağladılar3 gündür geçmeyen baş ağrısı yüzünden
Bakalim inşallah iyi gelir de kurtulur kuzumDoktor gerginliğini alsın diye bir ilaç vermişti onu da değiştirelim yetersiz sanırım dedi
Tamamen strese bagliymis resmen
Sakıncalı bişey de göremedim mesajlarında ama bi açıklama yapılmadı mı sana?3-5 günün ardından tekrar merhaba. Sayfadan uzaklaştırıldım, sanırım bebeğimle alakalı son sorudan ötürü!? Ve tabii ki kilomuz aynı, sanırım, ailevi sorunlardan dolayı, emin olamadım
Acaba bu yüzden buradan da uzaklaştırılır mıyım? Başlamadan biter mi takım yarışması
İnşallah toplu mezuniyet kutlarızBende Bursa da sanıyordum hatta hayali konuşma bile hatırlıyordum
Ablacım senin mesajınla bi kez daha açıklama yapayım beni yanlış anlayanlar olduysa; ben o arkadaşın yediklerine tepkili değildim rahatlığına tepkiliydim, hepimiz o hataları yaptık ama "hahayyyt yiyorum" tarzında yazmadık birbirimizden yardım istedik ,utana sıkıla yazdık ,tavsiyeleri kulaklarımızı açıp dinledik vs.vs. O menülerle aç bile kalmış farkındayım ama çok normal şeyler yemiş gibi yazıyodu,günde on baklava yerim günlük kaloriyi aşmamış olurum ama ne olur onlar kalıcı kilo olur,arkadaş hemen atarlandı yok yiyip kilo almayan sevilmez yok o kaloriyi almalıyız kilo verirken falan falan ben ne anlattım o ne anladı...
Çok iyisin canım aynen devam
Beni çok iyi anlamışsın canım sağol
İşte bende "bizim fikirlerimizi sallamıyor" kısmına takılıp tepkimi gösterdim,tamam her tür menüyü kabul ediyoruz ama uyarılmayı istiyosan ediyoruz,bak kızlarda bisküvi kek tatlı yiyo hatta ben de yiyorum ama bugüne kadar kimseyede demedik bunları yiyip bide yazma diye aksine yaz yaz diye zorladık en iyiBonus bilir bu baskıyı,mantıyı yiyip yazmasına çokta mutlu oldum en azından kızlar yanlışları yüzüne vurulunca silkeleniyolar haklısınız diyolar dikkat ediyolar,uçuğun baştaki menüleri hatırlıyosundur ama hiçbirimiz dedik mi bizim motivasyonumuzu düşürüyosun yazma diye,herkes herkesin niyetini çok güzel anlıyo ona göre tepki veriyo
Kesinlikle canım bende sırf bu yüzden hedefimi düşürmeyi planlıyorum
Ay ben hiçbişeye aşermemiştim yani zaten tatlı seviyodum aynen devamdı ,ye tatlıyı çıkar hakkıyı derlerdi ama benden ayşe çıktı(ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi)
Haftaya takımda kimse kalmayacak
Tebrikler bonuscum daha da güzel olacak inşallah
Oh oh en sevdiğim para harcamak
Hiç uzak değil şekerim yaza o iş tamam
Çok güzel alanın canım okadar pişmanım ki ingilizcemi ilerletmediğime ama hala kararlıyım bişeyler yapıcam inşallah
Teşekkürler
3-5 günün ardından tekrar merhaba. Sayfadan uzaklaştırıldım, sanırım bebeğimle alakalı son sorudan ötürü!? Ve tabii ki kilomuz aynı, sanırım, ailevi sorunlardan dolayı, emin olamadım
Acaba bu yüzden buradan da uzaklaştırılır mıyım? Başlamadan biter mi takım yarışması
canım ben dünO ilaç bi mucize olmalı dicloflam dolorex tarzı bişey ama bendede aynı etkiyi göstermişti
Gecmıs olsun abla neye stres yapmış olabilir kiBenim kıza serum bağladılar3 gündür geçmeyen baş ağrısı yüzünden
Bakalim inşallah iyi gelir de kurtulur kuzumDoktor gerginliğini alsın diye bir ilaç vermişti onu da değiştirelim yetersiz sanırım dedi
Tamamen strese bagliymis resmen
Sagol canım kas gevşetici içtim tekrar aksilik sabah kalktım grip öksürük basladı sıcak sıcak banyo yaptımcanım ben dünSu perisi86 a yazacaktım dicloflam bel ağrısına bire bir ama çekindim ilaç ismi yazmaya
Geçmiş olsun arkadaşlar kaptanım serenalar sizlere koala tekrar hoşgeldiniz çok yoruldum sabah spor geldiğimden beri Evi temizlik bi iki gün Evi biraz ayrıntılı yapayım inş okullara kurs açılıcak benim hedef bi arkadaş sormuştu 51 bu arada liliciğim açıklafığın için teşekkür ederim tatlım burası sadece güzel kilolar veren kızların değil güzel huylu güzel yüzlü hoş sohbet çıtırların sohbet mekanı hepiniz sağolun
Başın sağolsun.kızlar meraba .bi süredir gelemedim gruba.cenaze miz vardı.bi türlü gruba giremedim..tekrar döndüm araniza
Geçmiş olsun canım. Biz de anlam veremedik. Çok şukur geldin ya... Kaldığımız yerden devam ederiz.3-5 günün ardından tekrar merhaba. Sayfadan uzaklaştırıldım, sanırım bebeğimle alakalı son sorudan ötürü!? Ve tabii ki kilomuz aynı, sanırım, ailevi sorunlardan dolayı, emin olamadım
Sevilaycim başın sağ olsun canım. Sabırlar diliyorum. Tatil gelince memlekete gittin, fırsat bulamadigin için gelemiyorsun diye düşünüyordum. Allah ailene sağlık ömür versin.kızlar meraba .bi süredir gelemedim gruba.cenaze miz vardı.bi türlü gruba giremedim..tekrar döndüm araniza
ayyy bu dolunay en çok da sizi vurdu inşallah abucak toparlanirsiniz canımSagol canım kas gevşetici içtim tekrar aksilik sabah kalktım grip öksürük basladı sıcak sıcak banyo yaptım
Kızımda aynı oda hasta uyuyor
Bırazdan kalkabilirsem ıhlamur kaynatcam gözumu açamıyorum
başınız sagolsunkızlar meraba .bi süredir gelemedim gruba.cenaze miz vardı.bi türlü gruba giremedim..tekrar döndüm araniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?