Mutlu yıllar bitanem. Ye kız minik dilim pastani afiyetle yeevet kızlar menumu yazayım kaçayım baskın basanindir dediler annemler ablamlar geliyolarmis
sabah 9.30
2 yumurta sucuklu
peynir domates salata
1 dil tb ekmeği
ara 1 çay
2 anti kentin
akşam 18.30
yarım kepce balık çorbası
1 porsiyon tavuk piliç sote biberli
yarım top ekmek
çeyrek kereviz
salata
2 lt su
belki küçük dilim pastadan yerim kızlar
dışarıda yedik akşam yemeğini en hafifler bunlardı öğle 2 de uyumuşum kızımla bir uyandım 5 :) olmuş ben şok
Kuzum çok geçmiş olsun. Mevsim geçişleri vücut direncini yitiriyor. Yoksa bir sürü maşallah dediydim ikinize.Sagol canım kas gevşetici içtim tekrar aksilik sabah kalktım grip öksürük basladı sıcak sıcak banyo yaptım
Kızımda aynı oda hasta uyuyor
Bırazdan kalkabilirsem ıhlamur kaynatcam gözumu açamıyorum
Bebeğim bol su ve bitki çayına devam. Yediklerin güzel sadece pilavın kaşık miktarı fazla. Hele bir de pirinçseBu sabah kahvaltım 2 yumurtadan zeytinyağlı omlet yeşillik domates salatalıkla ve çay 1 dl tb ekmeği
Arada çaylar bir de karpuz çekirdeği biraz
Akşam 5 kaşık pilav 1 haşlanmış tavuk oldu bugün de böyle geçti bakalım belki meyve yerim 1 tane belki yemem
Yok iki üyelik değil, içerik değişikliği yüzünden uyarı almışım.İki uyeliginmi var ?
Neden uzaklastirma söz konusu olsun ki..
Takım kurallarına uyduktan sonra sorun olmaz..
Hoşbuldum abla, kaldığımız yerden devam. Tartıldım da, kilomdan ödün vermemişim, tartıldığım gün ki ile aynıKızlar eve dönünce ayrıntılı yazarımkuzu daha iyi ama benim şarj az
MaystenG Hoşgeldin canim seni merak edince bende sordu ayın 1inde döner dediler ve takım yarışması için bir sakınca yok dediler ♡♡♡♡ hani ayrıntıya girmedim bende Dönmene sevindim
Geçmiş olsun :)Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Aslında baya oldu eve geleli ama ne telefon durdu nede evdekiler istekleri
Sağ Olsun eşim de başım bir tuhaf dedi ( ama onunki normalde. İlacı bitmişti içmeyince anında elektrik çarpıyor der durur hatta bugün doktora da danistim kesinlikle saatinde icsin akşama bırakmasın 1 saat bile geçince çarpma yapar diye)
Büyük normalde hiç hastayım demez ama serumu yiyince herhalde psikolojik olarak nazlanmaya başladı
Aaaa ufak da durur mu oda başladı midem bir tuhaf demeye
En sonunda Huniyi taktiracaksiniz bana ama artık yeter dedim
Hayır bende bir iki güne regl olacağımTam zamanı her zamanki gibi
Şükür kuzu şu anda daha iyiabla kardes odalarına çekildiler de rahatım
Evet pirinçti ablacığım daha dikkatli olurum inşallahBebeğim bol su ve bitki çayına devam. Yediklerin güzel sadece pilavın kaşık miktarı fazla. Hele bir de pirinçsedikkat et olur mu canım.
Geçmiş olsun :)
Regl sancın çok mu oluyor? Ben tarihini bilmesem geleceğini de bilmem :)
Menüm sabah iki kaşık yulaflı iki kuru erik bi hurmalı bi tb li yoğurt bi kase
Öğlen biber domates sote kereviz salatası
Akşam azıcık tavuk bi bardak baharatlı yoğurt yarım tb
Çayın yanında yarım kaşık kuru üzüm ve biraz keçi boynuzu kemirdim ah tatlı isteği sonunda beni kemirgen yaptı iki gündür iştahım var şu spora düzenli başlasam kendime gelicem xorlanıyom resmen su 8 bardak spor bi saat Step baya terledik güzeldi
afiyet olsun abla mide bulantısı kötü yaBugunkü menüm
Sabah 10.30 Bir yumurta, biraz peynir, üç zeytin, üç yeşil acı biber , bir çatal petek bal , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
Akşam 16.00 Bir İskender üç çatal pide, ayran
19.00 Sütlü filtre kahve
20.00 Bir yeşil elma( acıktığımdan değil de mide bulantım var kessin diye yedim . Kahvenin üzerine Gemlik'e doğru yola çıktık virajlar yaptı sanırım)
oynakbasi34
canım İnşallah bulgurdur pilav 5bde çok olmuş amaBu sabah kahvaltım 2 yumurtadan zeytinyağlı omlet yeşillik domates salatalıkla ve çay 1 dl tb ekmeği
Arada çaylar bir de karpuz çekirdeği biraz
Akşam 5 kaşık pilav 1 haşlanmış tavuk oldu bugün de böyle geçti bakalım belki meyve yerim 1 tane belki yemem
akşam çok çok hafif olmuş canım afiyet olsunMenüm sabah iki kaşık yulaflı iki kuru erik bi hurmalı bi tb li yoğurt bi kase
Öğlen biber domates sote kereviz salatası
Akşam azıcık tavuk bi bardak baharatlı yoğurt yarım tb
Çayın yanında yarım kaşık kuru üzüm ve biraz keçi boynuzu kemirdim ah tatlı isteği sonunda beni kemirgen yaptı iki gündür iştahım var şu spora düzenli başlasam kendime gelicem xorlanıyom resmen su 8 bardak spor bi saat Step baya terledik güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?