Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Mutlu yıllar bitanem. Ye kız minik dilim pastani afiyetle ye ...Yarına kalmasın ama

Bugunkü menüm
Sabah 10.30 Bir yumurta, biraz peynir, üç zeytin, üç yeşil acı biber , bir çatal petek bal , çay
12.00 Sade Türk kahvesi
Akşam 16.00 Bir İskender üç çatal pide, ayran
19.00 Sütlü filtre kahve
20.00 Bir yeşil elma( acıktığımdan değil de mide bulantım var kessin diye yedim . Kahvenin üzerine Gemlik'e doğru yola çıktık virajlar yaptı sanırım)
oynakbasi34

Kuzum çok geçmiş olsun. Mevsim geçişleri vücut direncini yitiriyor. Yoksa bir sürü maşallah dediydim ikinize. Nazar değmesin nolur.
Çabucak iyileşirsiniz inşallah.

Bebeğim bol su ve bitki çayına devam. Yediklerin güzel sadece pilavın kaşık miktarı fazla. Hele bir de pirinçse dikkat et olur mu canım.

İki uyeliginmi var ?
Neden uzaklastirma söz konusu olsun ki..
Takım kurallarına uyduktan sonra sorun olmaz..
Yok iki üyelik değil, içerik değişikliği yüzünden uyarı almışım.

Hoşbuldum abla, kaldığımız yerden devam. Tartıldım da, kilomdan ödün vermemişim, tartıldığım gün ki ile aynı

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Aslında baya oldu eve geleli ama ne telefon durdu nede evdekiler istekleri
Sağ Olsun eşim de başım bir tuhaf dedi ( ama onunki normalde. İlacı bitmişti içmeyince anında elektrik çarpıyor der durur hatta bugün doktora da danistim kesinlikle saatinde icsin akşama bırakmasın 1 saat bile geçince çarpma yapar diye )

Büyük normalde hiç hastayım demez ama serumu yiyince herhalde psikolojik olarak nazlanmaya başladı

Aaaa ufak da durur mu oda başladı midem bir tuhaf demeye
En sonunda Huniyi taktiracaksiniz bana ama artık yeter dedim

Hayır bende bir iki güne regl olacağım Tam zamanı her zamanki gibi

Şükür kuzu şu anda daha iyi abla kardes odalarına çekildiler de rahatım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Aslında baya oldu eve geleli ama ne telefon durdu nede evdekiler istekleri
Sağ Olsun eşim de başım bir tuhaf dedi ( ama onunki normalde. İlacı bitmişti içmeyince anında elektrik çarpıyor der durur hatta bugün doktora da danistim kesinlikle saatinde icsin akşama bırakmasın 1 saat bile geçince çarpma yapar diye )

Büyük normalde hiç hastayım demez ama serumu yiyince herhalde psikolojik olarak nazlanmaya başladı

Aaaa ufak da durur mu oda başladı midem bir tuhaf demeye
En sonunda Huniyi taktiracaksiniz bana ama artık yeter dedim

Hayır bende bir iki güne regl olacağım Tam zamanı her zamanki gibi

Şükür kuzu şu anda daha iyi abla kardes odalarına çekildiler de rahatım

Geçmiş olsun :)
Regl sancın çok mu oluyor? Ben tarihini bilmesem geleceğini de bilmem :)

@serenalar çok geçmiş olsun sizede ♡ Bol ıhlamur için prensesle ♡
Bende nezle olacak gibiyim valla yarın ıhlamur abanmaya başlarım ne olur ne olmaz

sevilay80 Canım başınız sağolsun Rabbim sizlere sağlıklı uzun ömürler versin ....Aminnnnn
Bende tatildesin sandım sevindim donmene ♡

MaystenG Sende tekrar hosgeldin ya bazen birileri şikayet edebiliyorlar yada işte yazisirken yanlış anlamaları yüzünden de ceza yiyebiliniyor Umarim Son olur da burada güzelce devam ederiz
Sen gelmeyince birde pasif olduğunu görünce ister istemez merak ettik bende idarecilerden birine sordum sağ olsun o söyledi ama sebep belirtmeden bende nasılsa sen söylersin gelince diye kurcalamak istemedim
Sonradan sorun olmasın diye peşin peşin sordum takıma girmeni etkileyeçek bir durum var mı diye de sağ olsun dert edecek bir durum yok yarışmasına engel değil dedi

Kızlar unuttuğum varsa af ola alıntıları tek tek yapmıştım uçtu
Spor listesini de yarın duzenleyebilirim ancak çünkü cidden şu an kafam bir milyon yarın öğleden sonra bilgisayardan yaparım rahat rahat

Geçmiş olsun :)
Regl sancın çok mu oluyor? Ben tarihini bilmesem geleceğini de bilmem :)

Şu birkaç sene öncesine kadar hiç regl sancım olmazdı ama Son 2 senedir resmen surunduruyor ben tarihini hep unuturum normalde de ay başına den geldiğini artık beynime kazidim şükür kendini hafiften belli etmeye başladı ( sabah bel ağrısı ile uyanmamdan anlamam gerekirdi ama unuttum o An ) 2 gün maf eder sonra hafifler

Bu arada bugün Spor yapmaya fırsatım olmadı ama yarın öğlen de olsa yapacağım kendimi o konuda suçlu ve eksik hissettim bugün de yapamayinca

Reglde olsam yapmam ve bol su içmek Şart

Hazır kimsecikler yokken bende oturup uzun bir aradan sonra kendime manikür yaptım ♡♡♡♡
Birazdan da eşimle artık karşılıklı şekersiz Türk Kahvelerimizi içeriz büyük kız sağ olsun yapacak

Menüm sabah iki kaşık yulaflı iki kuru erik bi hurmalı bi tb li yoğurt bi kase
Öğlen biber domates sote kereviz salatası
Akşam azıcık tavuk bi bardak baharatlı yoğurt yarım tb
Çayın yanında yarım kaşık kuru üzüm ve biraz keçi boynuzu kemirdim ah tatlı isteği sonunda beni kemirgen yaptı iki gündür iştahım var şu spora düzenli başlasam kendime gelicem xorlanıyom resmen su 8 bardak spor bi saat Step baya terledik güzeldi

Süpersin canım Eminim yarın tatlı isteği kalmayacaktır
Ben spor yapamadım diye bugün kendimi eksik hissediyorum

Yarın sabah yine küçük kuzunun Yüzme kursu var yani erkenden spor yapamayacağım ama gelince kesinlikle bir güzel sporumu yaparım sonrada dinlenip bir güzel kalan işlerimi yavaş yavaş hallederiz büyük kuzuyla

Kizlarrrrrr

Takımımız 2.ci oldu

Hepinizi kocaman öpüyorum
Listede olan olmayan hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum inşallah önümüzdeki hafta da 1.cilik nasip olsun ♡♡♡♡

Bu hafta da aynı tempoda ve kacmaksiz devam edeceğiz inşallah

afiyet olsun abla mide bulantısı kötü ya

canım İnşallah bulgurdur pilav 5bde çok olmuş ama

akşam çok çok hafif olmuş canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…