Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dediklerimi uygula kesinlikle olur. Önce kendine söz ver, sonra bana iddia ediyorum verirsin bu kadar eminim.
Tamam söz veriyorum herseye dikkat edicem vee bu yazıyıda ekran görüntüsü alayım bakalım olucam mı gerçekten nisanın sonunda 54 kilo :)

sonundaoldu Tuğbişkoooooo iyi ki doğdun canım iyi ki senle burda karşılaştık,nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara...
Aynı burçtan olunca kaçirmiyorsun tabi....
Senin dileğinin arasına ben de sıkışayim çek şu koca totoşunu yer aç azıcık
sonundaoldu bebeğim doğum günün kutlu olsun...Ailenle sağlıklı aşk dolu nice ....( kız Meral git biraz daha öteye nefes aldırmıyorsun insana....) yıllara bitanem. Arkadaşlığımız daim olsun. İyi ki doğdun canım.

Kızlar merhaba yarım saat önce eve girdik geçmiş yapamadım ve sanırım menümü de yarın yazcam bebeğine bez kullanan benden başka pek yok sanırım ama e bebekte bez de indirim vardı onu kaçırmamak için bi çıktık ancak girdik

13 nisan da görürsün bebeğim burçtan dolayı mı değil mi

Tamam söz veriyorum herseye dikkat edicem vee bu yazıyıda ekran görüntüsü alayım bakalım olucam mı gerçekten nisanın sonunda 54 kilo :)
Yavrum benim. Herkes şahit ikimize de...bu bir hayal değil...yapman gereken çok basit....sabah kahvaltın bugünkü gibi doyurucu olsun.. öğle ve akşam sebze et ye...yoğurt salata...ya da çorba....yapman gereken bu.... Strese falan da hiç girme söz verdim diye..sağlıklı beslendikten sonra aç da kalmazsın korkma bebeğim.

Çok saol abla inşallah istikrarlı bi şekilde dediklerini uygularimda kilo takintimdanda kurtulurum bi an önce. Yapicam inşallah.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün nasıl yorulduysam baygın düşmüşüm iki dakika koltuğa uzanayim dedim uyumusum
Kostururken farkında olmadan usuttum sanırım Nezle olmuşum bogazlarim fena birde hapşırıp duruyorum
Artık havuzdan dönünce ihlamura veririm kendimi

Hemen sıcak suyla güne başlayıp havuza gitmeden de kahvaltimi yaparım ki sonradan açlıktan saldirmayayim başka şeylere
Hala regl olmamisim ama yarın kesin başlar

Kesinlikle cok iştah kesiyor benim.meto suyunda da var ya sirke baya tikiyor ♡

Harikasın canım afiyet olsun

Çok şükür bu gece uyudu rahat en Son çok hafif ağrıyor diyordu

oynakbasi34 banuuuu kızına çok geçmiş olsun benim de akşam akşam canım sıkıldı başıma direk bir ağrı yapıştı

Sağ olasın canım şükür çok çok daha iyi yavrum yüzü gözü sismisti uykusuzluktan
Sanada çok geçmiş olsun canım ♡

Tarçınlı suyu deneyeniniz var mı?

Takımın 1.ci sayfasına bakarsan benimde 1 haftadır yaptığım metabolizma hizlandirmak için arkadaşıma diyetisyeninin verdiği tarçınlı sirkeli ve limonlu bir su var İnanılmaz tok tutuyor ve tatlı isteğini kesiyor Şeker varsa onuda dengeliyor
Çok faydalı tavsiye ederim ♡♡♡

Bayılırım yarışmalara....Lili benim ama...Hilal ve uçuk Allah yardımcınız olsun kıran kırana kapışın. Verdikçe daha da hırs yapacaksınız eminim.

oynakbasi34 abla verilen tarif:

2 Litre suya;
2 adet kabuklarıyla dilimlenmiş yeşil elma ( yoksa sarı da olur )
2 adet limon ( sıkıp kabuklarınıda ekliyoruz )
1 çubuk tarçın
3 - 4 tane karanfil
3 - 4 tane karabiber ( yoksa tozda olur bir miktar )
1 ufak parça zencefil

Ama benim dediğim sade suya tarçın katılıyor, aç karına içiliyor sabahları, ya da akşamları yatmadan önce, 1 kaşık balla karıştırılıp içiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…