- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Bazen yürüyeceğim tutuyoOoooo bizim ev kuşu yürürmüş de....maşallah....
Tamam söz veriyorum herseye dikkat edicem vee bu yazıyıda ekran görüntüsü alayım bakalım olucam mı gerçekten nisanın sonunda 54 kilo :)Dediklerimi uygula kesinlikle olur. Önce kendine söz ver, sonra bana iddia ediyorum verirsin bu kadar eminim.
Aynı burçtan olunca kaçirmiyorsun tabi....sonundaoldu Tuğbişkoooooo iyi ki doğdun canım iyi ki senle burda karşılaştık,nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara...
13 nisan da görürsün bebeğim burçtan dolayı mı değil miAynı burçtan olunca kaçirmiyorsun tabi....
Senin dileğinin arasına ben de sıkışayim çek şu koca totoşunuyer aç azıcık
sonundaoldu bebeğim doğum günün kutlu olsun...Ailenle sağlıklı aşk dolu nice ....( kız Meral git biraz daha öteye nefes aldırmıyorsun insana....) yıllara bitanem. Arkadaşlığımız daim olsun. İyi ki doğdun canım.
Aynı burçtan olunca kaçirmiyorsun tabi....
Senin dileğinin arasına ben de sıkışayim çek şu koca totoşunuyer aç azıcık
sonundaoldu bebeğim doğum günün kutlu olsun...Ailenle sağlıklı aşk dolu nice ....( kız Meral git biraz daha öteye nefes aldırmıyorsun insana....) yıllara bitanem. Arkadaşlığımız daim olsun. İyi ki doğdun canım.
Yavrum benim. Herkes şahit ikimize de...bu bir hayal değil...yapman gereken çok basit....sabah kahvaltın bugünkü gibi doyurucu olsun.. öğle ve akşam sebze et ye...yoğurt salata...ya da çorba....yapman gereken bu.... Strese falan da hiç girme söz verdim diye..sağlıklı beslendikten sonra aç da kalmazsın korkma bebeğim.Tamam söz veriyorum herseye dikkat edicem vee bu yazıyıda ekran görüntüsü alayım bakalım olucam mı gerçekten nisanın sonunda 54 kilo :)
Tebrikler takım ruhu şahaneKizlarrrrrr
Takımımız 2.ci oldu
Hepinizi kocaman öpüyorum
Listede olan olmayan hepinizi canı gönülden tebrik ediyoruminşallah önümüzdeki hafta da 1.cilik nasip olsun ♡♡♡♡
Bu hafta da aynı tempoda ve kacmaksiz devam edeceğiz inşallah
Çok saol abla inşallah istikrarlı bi şekilde dediklerini uygularimda kilo takintimdanda kurtulurum bi an önce. Yapicam inşallah.Yavrum benim. Herkes şahit ikimize de...bu bir hayal değil...yapman gereken çok basit....sabah kahvaltın bugünkü gibi doyurucu olsun.. öğle ve akşam sebze et ye...yoğurt salata...ya da çorba....yapman gereken bu.... Strese falan da hiç girme söz verdim diye..sağlıklı beslendikten sonra aç da kalmazsın korkma bebeğim.
Çok saol abla inşallah istikrarlı bi şekilde dediklerini uygularimda kilo takintimdanda kurtulurum bi an önce. Yapicam inşallah.
Kaptanım iki gündür elma sirkem bitti için içemedim galiba o da iştah kesilmesine vesile mide rahatsızlığı olmayan lara tavsiye ediyom sabah ve akşam bi kaşık bi bardak suya içiyodum yarın alıyim ihmal etmiyeyim bari
İyi Geceler hanımlar:)
Uyandığımda (7.00)
Yoğurt
Kahvaltı (10.00)
Menemen (tabağın çeyreği kadar)
8 zeytin
5 leblebi
2 bardak şekersiz çay
Ara (14.00)
Şekersiz türk kahvesi
18.00
Nohut yemeği
5 leblebi
Salata
20.00
Şekersiz türk kahvesi (bu defa kurabiyesiz)
1.5 litre su (içtikçe ofiste üşüme gelse de zorladım kendimi)
30 dk orta tempo yürüyüşoynakbasi34 Elhan
Kaptanım kuzun daha iyidir şimdi umarım
oynakbasi34 banuuuu kızına çok geçmiş olsun benim de akşam akşam canım sıkıldı başıma direk bir ağrı yapıştı
Tarçınlı suyu deneyeniniz var mı?
Kız değil resmen zehir bu afet13 nisan da görürsün bebeğim burçtan dolayı mı değil mi
Bayılırım yarışmalara....Lili benim ama...Hilal ve uçuk Allah yardımcınız olsun kıran kırana kapışın. Verdikçe daha da hırs yapacaksınız eminim.D Deliidivane uçuk 85 kiloyum canım yarışalım olur
Lilimam canım ben bimden alıyorum bezi
sonundaoldu canım nice yaşların olsun iyiki doğdun iyiki varsın allah hayırlı uzun ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?