Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kaptanım iki gündür elma sirkem bitti için içemedim galiba o da iştah kesilmesine vesile mide rahatsızlığı olmayan lara tavsiye ediyom sabah ve akşam bi kaşık bi bardak suya içiyodum yarın alıyim ihmal etmiyeyim bari

baaakkk kilolar gidince menü nasıl güzelleşti :)))

İyi Geceler hanımlar:)

Uyandığımda (7.00)
Yoğurt

Kahvaltı (10.00)
Menemen (tabağın çeyreği kadar)
8 zeytin
5 leblebi
2 bardak şekersiz çay

Ara (14.00)
Şekersiz türk kahvesi

18.00
Nohut yemeği
5 leblebi
Salata

20.00
Şekersiz türk kahvesi (bu defa kurabiyesiz )

1.5 litre su (içtikçe ofiste üşüme gelse de zorladım kendimi)
30 dk orta tempo yürüyüş oynakbasi34 Elhan

Kaptanım kuzun daha iyidir şimdi umarım

afiyet olsun canım çok güzel bir menü

Insana bi rahatlık bi gevşeklik geliyo
kiiizz sen gevşeme sakın sıkı tut ipi şurada hedefine ne kaldı

Dilancim akşam yemeğinde nohutun yanına tekrar beş leblebi neden aldın tatlım? Ekmek yerine tok tutsun diye mi? Merakımdan soruyorum. Sabah kahvaltinda menemenden korkma porsiyonunu istediğin kadar arttırabilirsin. gün boyu faydasını görürsün. Akşamı hafif geçir yeter. Hafiflik derken karbonhidrattan uzak dur . Afiyet olsun tatlım.

Insana bi rahatlık bi gevşeklik geliyo
Gevşeklik çok da olmasın canım.

Canım marketteki elma sirkesini tercih etme Aktarda cam şişede satılan organik ev yapımı sirke iste. İçinde hiç kimyasal koruyucu yok. Etkisi daha güzel .

Siz ilk listeyi nasıl hazırladınız? Yani kilo vermek istediğinizden beri, kendiniz mi hazırladınız listeyi? Yoksa destek mi aldınız, gerek diyetisyen, doktor, internet vs.

Siz ilk listeyi nasıl hazırladınız? Yani kilo vermek istediğinizden beri, kendiniz mi hazırladınız listeyi? Yoksa destek mi aldınız, gerek diyetisyen, doktor, internet vs.
Canım birebir olmasa da Canan Karatay'in beslenme programını örnek aldım kendime. Sabah kahvaltısına mutlaka uydum. Zararli Karbonhidrat içeren hiçbir besini yemedim. Kek, börek, kurabiye, her türlü şeker ihtiva eden tatlılardan yemedim. Öğle ve akşam öğünlerinde sebze ve et tüketmeye özen gösterdim.Bazen tb ekmeğini de alıyorum özellikle sabah kahvaltısında. Bu Karatay'in tasvip etmediği bir şey ama benim barsaklarin ihtiyacı oluyor. Zamanla iki öğüne düşürdüm. Benim kılavuzum Karatay beslenmesi oldu. Takımdaki arkadaşların yorumlarıyla zamanla düzeldi. Doğru bildiğim yanlışları düzeltme imkanı buldum bu sayede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…