Hayırlı akşamlar herkese
Menüm : 11:30 soğan suyu
11:30 2 haşlanmış yumurta, salatalık, iki dilim peynir çay.
Arada 96 kalorilik çikolata (uzun zamandır hasret kalmıştım)
Akşam 19:30 yarım kase ıspanak, 6 tane çiğ köfte yeşillik ayran
Elhan oynakbasi34
Insana bi rahatlık bi gevşeklik geliyobaaakkk kilolar gidince menü nasıl güzelleşti :)))
İyi Geceler hanımlar:)
Uyandığımda (7.00)
Yoğurt
Kahvaltı (10.00)
Menemen (tabağın çeyreği kadar)
8 zeytin
5 leblebi
2 bardak şekersiz çay
Ara (14.00)
Şekersiz türk kahvesi
18.00
Nohut yemeği
5 leblebi
Salata
20.00
Şekersiz türk kahvesi (bu defa kurabiyesiz)
1.5 litre su (içtikçe ofiste üşüme gelse de zorladım kendimi)
30 dk orta tempo yürüyüşoynakbasi34 Elhan
Kaptanım kuzun daha iyidir şimdi umarım
Insana bi rahatlık bi gevşeklik geliyo
Dilancim akşam yemeğinde nohutun yanına tekrar beş leblebi neden aldın tatlım? Ekmek yerine tok tutsun diye mi? Merakımdan soruyorum. Sabah kahvaltinda menemenden korkma porsiyonunu istediğin kadar arttırabilirsin.İyi Geceler hanımlar:)
Uyandığımda (7.00)
Yoğurt
Kahvaltı (10.00)
Menemen (tabağın çeyreği kadar)
8 zeytin
5 leblebi
2 bardak şekersiz çay
Ara (14.00)
Şekersiz türk kahvesi
18.00
Nohut yemeği
5 leblebi
Salata
20.00
Şekersiz türk kahvesi (bu defa kurabiyesiz)
1.5 litre su (içtikçe ofiste üşüme gelse de zorladım kendimi)
30 dk orta tempo yürüyüşoynakbasi34 Elhan
Kaptanım kuzun daha iyidir şimdi umarım
Gevşeklik çok da olmasın canım.Insana bi rahatlık bi gevşeklik geliyo
Canım marketteki elma sirkesini tercih etme Aktarda cam şişede satılan organik ev yapımı sirke iste. İçinde hiç kimyasal koruyucu yok. Etkisi daha güzel .Kaptanım iki gündür elma sirkem bitti için içemedim galiba o da iştah kesilmesine vesile mide rahatsızlığı olmayan lara tavsiye ediyom sabah ve akşam bi kaşık bi bardak suya içiyodum yarın alıyim ihmal etmiyeyim bari
11 kiloafiyet olsun canım çok güzel bir menü
kiiizz sen gevşeme sakın sıkı tut ipi şurada hedefine ne kaldı
Menülerine asılırsan hiç kaçamak yapmazsan üç ayda ulaşırsın bu hedefe...en fazla üç ay...diyim yani11 kilo
11 kilo
Ooooo bizim ev kuşu yürürmüş de....maşallah....Bi buçuk saat ve yarım saatlik olarak iki ayrı saatlerde yürümüştüm yazmayı unutmusum
Canım birebir olmasa da Canan Karatay'in beslenme programını örnek aldım kendime. Sabah kahvaltısına mutlaka uydum. Zararli Karbonhidrat içeren hiçbir besini yemedim. Kek, börek, kurabiye, her türlü şeker ihtiva eden tatlılardan yemedim. Öğle ve akşam öğünlerinde sebze ve et tüketmeye özen gösterdim.Bazen tb ekmeğini de alıyorum özellikle sabah kahvaltısında. Bu Karatay'in tasvip etmediği bir şey ama benim barsaklarin ihtiyacı oluyor. Zamanla iki öğüne düşürdüm. Benim kılavuzum Karatay beslenmesi oldu. Takımdaki arkadaşların yorumlarıyla zamanla düzeldi. Doğru bildiğim yanlışları düzeltme imkanı buldum bu sayede.Siz ilk listeyi nasıl hazırladınız? Yani kilo vermek istediğinizden beri, kendiniz mi hazırladınız listeyi? Yoksa destek mi aldınız, gerek diyetisyen, doktor, internet vs.
3 ay da olur mu ki gerçektenMenülerine asılırsan hiç kaçamak yapmazsan üç ayda ulaşırsın bu hedefe...en fazla üç ay...diyim yani
Şuan kaç kiloydun unuttummbakalım evvel.hangimizin ki gidecek uçuk bende Mart sonu Nisan başına kadar 75 ı hedefledim yarış yapalım birbirimizi gazlariz iyi gelir belki
Dediklerimi uygula kesinlikle olur. Önce kendine söz ver, sonra bana iddia ediyorum verirsin bu kadar eminim.3 ay da olur mu ki gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?