Dilancim akşam yemeğinde nohutun yanına tekrar beş leblebi neden aldın tatlım? Ekmek yerine tok tutsun diye mi? Merakımdan soruyorum. Sabah kahvaltinda menemenden korkma porsiyonunu istediğin kadar arttırabilirsin.gün boyu faydasını görürsün. Akşamı hafif geçir yeter. Hafiflik derken karbonhidrattan uzak dur . Afiyet olsun tatlım.
Gevşeklik çok da olmasın canım.
Aa pek birşey kalmamış, umarım herkes hedefine ulaşır ♡Güncel kilom: 61.4
Hedef: 56 şekerim.
Boy:160
Güne grıbın en agır haliyle uyandım kızımda öyle
Dün erken uyudum sabah kalktım evin dagınıklıgına şok oldum Bı topla be adamhastayım gördün soda içmiş şişeşi oturma odasında kirli çorapları
Mutfakta ıhlamur içmiş biseyler atıştırmıs toplamamiş delireceğim gözlerimi açacak halim yok
Kızım Bi tarafta aglıyor mızmız şu saat olmuş aramadı bile
Evi zor topladım yatıyorum gecmiş bakamadım
2 ayda 10 kilo diyosun yani. Ben meryem ablayla 3 ayda 11 kilo diye kararlastirmistim nasıl yapalım. 2 ayda mı olsun :)D Deliidivane uçuk 85 kiloyum canım yarışalım olur
Lilimam canım ben bimden alıyorum bezi
sonundaoldu canım nice yaşların olsun iyiki doğdun iyiki varsın allah hayırlı uzun ömürler versin
Maşallah yaa, benim de boy 1.56, güncel 52.6, hedef 48, gizli hedef 45Güncel kilom: 61.4
Hedef: 56 şekerim.
Boy:160
Esnek tarife iyidir2 ayda 10 kilo diyosun yani. Ben meryem ablayla 3 ayda 11 kilo diye kararlastirmistim nasıl yapalım. 2 ayda mı olsun :)
Güne grıbın en agır haliyle uyandım kızımda öyle
Dün erken uyudum sabah kalktım evin dagınıklıgına şok oldum Bı topla be adamhastayım gördün soda içmiş şişeşi oturma odasında kirli çorapları
Mutfakta ıhlamur içmiş biseyler atıştırmıs toplamamiş delireceğim gözlerimi açacak halim yok
Kızım Bi tarafta aglıyor mızmız şu saat olmuş aramadı bile
Evi zor topladım yatıyorum gecmiş bakamadım
Merhaba arkadaşlar, kayinvaliden vardi, üstüne grip oldum giremedim. Halen cok hastayim.
Bu hafta 600 gr vermisim. 70.55 e dustum.
Sanada geçmiş olsunhastalığa rağmen güzel eksi gormussun
Sagol ablaSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese iyi günler
Evde bir sürüiş var ve ben regl sancisiyla bogusuyorum
Büyük kız hesapta yardım edecekti ama arkadaşları gezmeye cagirinca hadi git biraz eğlen yarın yaparız dedimtabi beni birazdan ufaktan yaparım birseyler yoksa hayatta yetismez
Bu arada cadılar benim telefondan videolar izleyelim izleyelim daha ilk haftadan internetim bitirmişler500 mb kalmış ya lâ
Neyse artık ya eşimden girerim yada bir iki gün sabretmem gerekecek bizimki ev internetini tekrar actirsin yoksa böyle olmayacakSinir oldum ama kızlara da birşey demedim çünkü büyük kızın telefonu bozuk internete girmiyor
Çok geçmiş olsun canım bende köşe minderi gibiydim bugün ama birazdan zorla da olsa birşeyler yapmam şart
Sanada geçmiş olsunhastalığa rağmen güzel eksi gormussun
Çok geçmiş olsun kuzum. Sabahki dağınıklıktan sonra kendini affettirsin bırak uğraşsın başka türlü hazıra alışıyorlar. Sen uzat ayağını dinlen arada bir öhö öhö demeyi de ihmal etmeSagol abla
Yatıyorum hala eşim köfte yapıyor Mutfakta artık nasıl yapar bilmiyorum tuzunu biberini fln ben attım hapsurmasam yapacağım ama işte
güncel kilo 85.9 ilk hedef 75Kiminizi takip edemedim de, acaba bu durumu gören/ okuyan herkes vermek istediği kiloyu yazabilir mi :)
Benim güncel kilom: 68,6 kg
Hedefim: 57 kg
Şöyle bir 10-12 kilo gitse, rahatlayacağım :)
valla uçuk haftada 1 kilo desek ayda 4 eder 2.5 ay da gitmiş olur 10 kilo inşalallah2 ayda 10 kilo diyosun yani. Ben meryem ablayla 3 ayda 11 kilo diye kararlastirmistim nasıl yapalım. 2 ayda mı olsun :)
Aaah ah inşallah kapışalım o zamangüncel kilo 85.9 ilk hedef 75
gider inşaallah kilolarımız biz de bir oh deriz
valla uçuk haftada 1 kilo desek ayda 4 eder 2.5 ay da gitmiş olur 10 kilo inşalallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?