Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet tam da o yüzden çünkü ben kuru birşey yemediğimde midemde garip bir his oluyor :) Sırf o yüzden 3-5 leblebi atıyorum ağzıma.

Güne grıbın en agır haliyle uyandım kızımda öyle

Dün erken uyudum sabah kalktım evin dagınıklıgına şok oldum Bı topla be adam hastayım gördün soda içmiş şişeşi oturma odasında kirli çorapları

Mutfakta ıhlamur içmiş biseyler atıştırmıs toplamamiş delireceğim gözlerimi açacak halim yok

Kızım Bi tarafta aglıyor mızmız şu saat olmuş aramadı bile

Evi zor topladım yatıyorum gecmiş bakamadım

Geçmiş olsun kuzum

2 ayda 10 kilo diyosun yani. Ben meryem ablayla 3 ayda 11 kilo diye kararlastirmistim nasıl yapalım. 2 ayda mı olsun :)

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese iyi günler

Evde bir sürüiş var ve ben regl sancisiyla bogusuyorum
Büyük kız hesapta yardım edecekti ama arkadaşları gezmeye cagirinca hadi git biraz eğlen yarın yaparız dedim tabi beni birazdan ufaktan yaparım birseyler yoksa hayatta yetismez

Bu arada cadılar benim telefondan videolar izleyelim izleyelim daha ilk haftadan internetim bitirmişler 500 mb kalmış ya lâ

Neyse artık ya eşimden girerim yada bir iki gün sabretmem gerekecek bizimki ev internetini tekrar actirsin yoksa böyle olmayacak Sinir oldum ama kızlara da birşey demedim çünkü büyük kızın telefonu bozuk internete girmiyor

Çok geçmiş olsun canım bende köşe minderi gibiydim bugün ama birazdan zorla da olsa birşeyler yapmam şart

Merhaba arkadaşlar, kayinvaliden vardi, üstüne grip oldum giremedim. Halen cok hastayim.

Bu hafta 600 gr vermisim. 70.55 e dustum.

Sanada geçmiş olsun hastalığa rağmen güzel eksi gormussun

Sagol abla
Yatıyorum hala eşim köfte yapıyor Mutfakta artık nasıl yapar bilmiyorum tuzunu biberini fln ben attım hapsurmasam yapacağım ama işte

Sagol abla
Yatıyorum hala eşim köfte yapıyor Mutfakta artık nasıl yapar bilmiyorum tuzunu biberini fln ben attım hapsurmasam yapacağım ama işte
Çok geçmiş olsun kuzum. Sabahki dağınıklıktan sonra kendini affettirsin bırak uğraşsın başka türlü hazıra alışıyorlar. Sen uzat ayağını dinlen arada bir öhö öhö demeyi de ihmal etme kuzucak nasıl oldu...o hasta olmasaydı barı....şimdi ona da bakmak lazım...analı kızlı yatin gari yapacak bı sey yok.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Tekrar ben geldim

Yine dayanamadım en azından bugünden tekli koltugumu sildim ahhh ahhh zamanında eşim dedi beyaz üstü çiçekli alma en ufak şeyde leke olur diye ama yooook inatla içim açılsın diye tutturdum
Temizledim ama baya yoruldum
Yarın camları eşim silecekmis hafif ağrı başladı dedim ya ödü koptu yamulacagim diye
Artık yarın bir tek tüller yikanirken eşim camları siler büyük kızda yerleri paspaslar bende oturduğum yerde sarmalari sarıp dolaba atarım ki sonraki gün hemen pişirmek için hazır olur

Eşşek evlat ipini kopardı şimdi aradım kız kaçta geleceksin diye daha erken dedi gerçi evet geç değil ama işte hava kararinca annelik içgüdüsü devreye giriyor
Neyse aman iyi olsun da varsın gezsin bekarken gezdigi yanına kar sonuçta

Kiminizi takip edemedim de, acaba bu durumu gören/ okuyan herkes vermek istediği kiloyu yazabilir mi :)

Benim güncel kilom: 68,6 kg
Hedefim: 57 kg

Şöyle bir 10-12 kilo gitse, rahatlayacağım :)
güncel kilo 85.9 ilk hedef 75
gider inşaallah kilolarımız biz de bir oh deriz

2 ayda 10 kilo diyosun yani. Ben meryem ablayla 3 ayda 11 kilo diye kararlastirmistim nasıl yapalım. 2 ayda mı olsun :)
valla uçuk haftada 1 kilo desek ayda 4 eder 2.5 ay da gitmiş olur 10 kilo inşalallah

meraba hanımalr ben bügun dışarıdaydım yegenime gittik aksam üzeri ancak eve geldim

bugün menü yazmayayım bende olur mu dün akşamdan beri canımı çok sıkan konu bügünde devam etti baya aglamalı bir gün geçirdim ve abur cubura sığındım kalori hesabına vurursak yine asmamısımdır.
çünkü sabah yemedim öğlen salata yedim 3 den sonra işte biraz dagğıttım neyse hemen toparlayıp bir 25 dakika tempolu yürüdüm yarın inşallah uçukla yarışmaya başlıyorum.

çarşamba bir aksilik olmazsa annem ameliyat olacak hastanede ablam olacak eve gelince ben devralacağım inşallah çabuk toparlar ve hepimiz normal hayatımıza döneriz ev dışında olmak çok zor oluyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…