Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yok buda cok faydalı da benim dediğim biraz aşağısında bir resimli tarif var onu yapıyorum bu ara

Günaydın fıstık kızlar iyi bir hafta sonu dilerim herkese.

Günaydın ❤
Mutlu haftasonları

sonundaoldu tatlım doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğmuşsun iyi ki tanıdım seni .
Hep mutlu ol hep sağlıklı ve fit kal..

Size de günaydın fistiklar

sonundaoldu Tuğbişkoooooo iyi ki doğdun canım iyi ki senle burda karşılaştık,nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara...

Meryemciğim Evet dikkat ediyom inş elma sirkesini aktardan alıyoz üzerinde naturel yazıyo tuğba cığım yeni yaşın hayırlı olsun hergünü güzel huzurlu geçsin canım

@Ucukkacikk uçuk 85 kiloyum canım yarışalım olur

@Lilimam25 canım ben bimden alıyorum bezi

sonundaoldu canım nice yaşların olsun iyiki doğdun iyiki varsın allah hayırlı uzun ömürler versin

Günaydın ❤
Mutlu haftasonları

sonundaoldu tatlım doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğmuşsun iyi ki tanıdım seni .
Hep mutlu ol hep sağlıklı ve fit kal..

Çok duygulandırdınız beni teşekkür ederim bütün dileklerinize en içten amin. Dilerim daha güzellerini sizler yaşarsınız. Ve ben de iyi ki tanımışım sizi. Hayatımın önemli noktasında yerinizi aldınız göremesem de gördüğüm sevdiklerim gibisiniz.

Bu arada hep 30 olmak isterdim ergenlikten beri. Sanki hayatımın yönü belli olacak gibi gelirdi. Evlenirim işim çoluk çocuğum olur karışık olmaz kafam diye düşünürdüm. Genel olarak öyle oldu. Tabi hayat sürprizlerle dolu inş kötü sürprizler değildir bunlar. Ve ne güzel ki ideal kilom da girdim en istediğim yaşa. Evet Azmi’m vardı ama sizin desteğiniz olmada o azim hiçbir işe yaramazdı. Teşekkür ederim

Günaydin
Güne gülümseyerek uyananlar, şitresli olanlar sizlere de günaydın... içelim güzelleşelim hadi bardaklar bizi bekliyor. bol bol içelim ...bu hafta sıvılara koydum gözümü...Banucum ben de sirkeli , limonlu tarifini hazırladım akşamdan. Yarım litrenin üzerine bir buçuk litre su daha ekleyince sirkenin limonun tadı gitti ama... sen de böyle içiyorsun di mi....

Çok pis duygulandırırız
Hayatın huzurla dolsun bitanem. Bu arada bu Azmi kim .

Bayılırım yarışmalara....Lili benim ama...Hilal ve uçuk Allah yardımcınız olsun kıran kırana kapışın. Verdikçe daha da hırs yapacaksınız eminim.
:))))) ay biz iki hantal sporsuz ancak yarisiriz inşallah her hafta net 1 kilo veririz

Günaydın ❤

Bana da bi rakip şöyle dişli arıyorum bakıyım kimse varmı
Kaptanım vermeye başladın hadi inşallah şimdi ben kırılma noktasındayım tam bu andan sonra verdiklerim eski kilolar en az 8 yıllık
Bu gece rüyamda ağzımı açıyorum nefis bi dürüm yaklaşıyooor ağzıma girecek gözümü açtım ağzım açık hala dürüm bekliyodum sabah da Gözleme çevirerek uyandım şimdi salatalı yumurtalı kahvaltımı ediyom şükür 85 kilo ile başlamıştık 69 ları gördük şükür

Son düzenleme:

Günaydın canım hoşgeldin ♡
Çok teşekkürler canım şükür güzel bir ortalama gördük ♡
Kilolar gitsin de önemli değil derece

:))))) ay biz iki hantal sporsuz ancak yarisiriz inşallah her hafta net 1 kilo veririz
Canım siz daha çabuk vereceksiniz. Hep öyle olmuştur.

Ayvacim çiçeğim teşekkür ederiz. Geleceğiz tabi ki....sırrımız umudumuz....

Bebeğim hep diyorum şu totoşları dışarıda unutmayalım diye rüyalar bizi yolumuzdan ayıramaz. Bildiğimiz kahvaltıyla devam ederiz sonuçta. Suyunu içtin mi tatlışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…