oynakbasi34 abla verilen tarif:
2 Litre suya;
2 adet kabuklarıyla dilimlenmiş yeşil elma ( yoksa sarı da olur )
2 adet limon ( sıkıp kabuklarınıda ekliyoruz )
1 çubuk tarçın
3 - 4 tane karanfil
3 - 4 tane karabiber ( yoksa tozda olur bir miktar )
1 ufak parça zencefil
Ama benim dediğim sade suya tarçın katılıyor, aç karına içiliyor sabahları, ya da akşamları yatmadan önce, 1 kaşık balla karıştırılıp içiliyor.
Günaydın fıstık kızlariyi bir hafta sonu dilerim herkese.
Günaydın ❤
Mutlu haftasonları
sonundaoldu tatlım doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğmuşsun iyi ki tanıdım seni .
Hep mutlu ol hep sağlıklı ve fit kal..
Tarçınlı suyu deneyeniniz var mı?
Size de günaydın fistiklar
Ben de limonlu suyu severim aslında ne kolay üşengeçlikten yapmıyorum resmen.Ben sevmedim .. daha doğrusu limonlu su dişin da icemedim alkali suları. Çok denedim.
Kesinlikle çok faydalıdır onerilir
Önceden hazırlaymıorumBen de limonlu suyu severim aslında ne kolay üşengeçlikten yapmıyorum resmen.
sonundaoldu Tuğbişkoooooo iyi ki doğdun canım iyi ki senle burda karşılaştık,nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara...
Aynı burçtan olunca kaçirmiyorsun tabi....
Senin dileğinin arasına ben de sıkışayim çek şu koca totoşunuyer aç azıcık
sonundaoldu bebeğim doğum günün kutlu olsun...Ailenle sağlıklı aşk dolu nice ....( kız Meral git biraz daha öteye nefes aldırmıyorsun insana....) yıllara bitanem. Arkadaşlığımız daim olsun. İyi ki doğdun canım.
Meryemciğim Evet dikkat ediyom inş elma sirkesini aktardan alıyoz üzerinde naturel yazıyo tuğba cığım yeni yaşın hayırlı olsun hergünü güzel huzurlu geçsin canım
@Ucukkacikk uçuk 85 kiloyum canım yarışalım olur
@Lilimam25 canım ben bimden alıyorum bezi
sonundaoldu canım nice yaşların olsun iyiki doğdun iyiki varsın allah hayırlı uzun ömürler versin
Günaydın ❤
Mutlu haftasonları
sonundaoldu tatlım doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğmuşsun iyi ki tanıdım seni .
Hep mutlu ol hep sağlıklı ve fit kal..
Banucum kızın nasıl oldu
Çok pis duygulandırırızÇok duygulandırdınız beni teşekkür ederim bütün dileklerinize en içten amin. Dilerim daha güzellerini sizler yaşarsınız. Ve ben de iyi ki tanımışım sizi. Hayatımın önemli noktasında yerinizi aldınız göremesem de gördüğüm sevdiklerim gibisiniz.
Bu arada hep 30 olmak isterdim ergenlikten beri. Sanki hayatımın yönü belli olacak gibi gelirdi. Evlenirim işim çoluk çocuğum olur karışık olmaz kafam diye düşünürdüm. Genel olarak öyle oldu. Tabi hayat sürprizlerle dolu inş kötü sürprizler değildir bunlar. Ve ne güzel ki ideal kilom da girdim en istediğim yaşa. Evet Azmi’m vardı ama sizin desteğiniz olmada o azim hiçbir işe yaramazdı. Teşekkür ederim
:))))) ay biz iki hantal sporsuz ancak yarisirizBayılırım yarışmalara....Lili benim ama...Hilal ve uçuk Allah yardımcınız olsun kıran kırana kapışın. Verdikçe daha da hırs yapacaksınız eminim.
Çok pis duygulandırırız
Hayatın huzurla dolsun bitanem. Bu arada bu Azmi kim .
Günaydın, kardeş takımım, mutlu hafta sonları hepinize
Bu hafta çok güzel ortalamanız var, zaten ikinci olmuşsunuz. Hepinizi tebrik ediyorum, arada bize de uğrayın güzel kilolar nasıl veriliyor, sırlarınızı dinlemek isteriz
Günaydın, kardeş takımım, mutlu hafta sonları hepinize
Bu hafta çok güzel ortalamanız var, zaten ikinci olmuşsunuz. Hepinizi tebrik ediyorum, arada bize de uğrayın güzel kilolar nasıl veriliyor, sırlarınızı dinlemek isteriz
Canım siz daha çabuk vereceksiniz. Hep öyle olmuştur.:))))) ay biz iki hantal sporsuz ancak yarisirizinşallah her hafta net 1 kilo veririz
Ayvacim çiçeğim teşekkür ederiz. Geleceğiz tabi ki....sırrımız umudumuz....Günaydın, kardeş takımım, mutlu hafta sonları hepinize
Bebeğim hep diyorum şu totoşları dışarıda unutmayalım diyeBana da bi rakip şöyle dişli arıyorum bakıyım kimse varmı
Kaptanım vermeye başladın hadi inşallah şimdi ben kırılma noktasındayım tam bu andan sonra verdiklerim eski kilolar en az 8 yıllık
Bu gece rüyamda ağzımı açıyorum nefis bi dürüm yaklaşıyooor ağzıma girecek gözümü açtım ağzım açık hala dürüm bekliyodum sabah da Gözleme çevirerek uyandım şimdi salatalı yumurtalı kahvaltımı ediyom şükür 85 kilo ile başlamıştık 69 ları gördük şükür
Güncel kilom: 61.4Kiminizi takip edemedim de, acaba bu durumu gören/ okuyan herkes vermek istediği kiloyu yazabilir mi :)
Benim güncel kilom: 68,6 kg
Hedefim: 57 kg
Şöyle bir 10-12 kilo gitse, rahatlayacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?