Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Üzüldüm Allah yardımcın olsun sıkıntıların çabucak gider inşallah

banu bende evlenirken açık gri almıştım sile sile alttaki sarı süngerin lekesi çıktı neyse ki akıllık edip yeni oturma grubumu hem nubuk hemde küf yeşili ve kum beji aldım ne leke derdi nede silme derdi su falan dökülünce akıp gidiyor emmiyor kumaş

Aaah ah inşallah kapışalım o zaman

Üzüldüm Allah yardımcın olsun sıkıntıların çabucak gider inşallah

tamam canım yarın itibari ile güzel menülerle başlıyoruz ben yarın tavuk taşlık sote yapacağım çok severim yanınada çorba 1 hafta boyuca pilav ekmek (kahvaltı dısında) tatlı vs yok deneyelim bakalım kaç kilo gidecek olur mu

sağol canım inşallah

Sagol abla bu sefer çok agır geciyo grıbım neden bilmiyorum
Kızımın ilaçlarını düzenli veriyorum onun hapsurması hafifledi öksürük arttı

Benim hala devam ediyor hapsurma bi parol içtim antibiyotik vs ilaç içmek istemiyorum birazdan ıhlamur kus burnu ayva kaynatmıştım onu içeceğim yarına daha iyi olurum inş

Annemin bugün misafiri vardı hiç aramadı fena takıldım bu duruma

Su perisi86 canım valla hastayım de yat ben malesef yatamıyorum hastayken çok lüks birsey eşime onu getir bunu yap demek dense kalkıp kafamı sarıp kendım yapıyorum hiç nazlandığımı hatırlamam doğum yaptım eve geldim makineye çamaşır atmaya evi toplamaya başladım 1hafta sora sil süpür yaptım huyum kötü malesef sağolsun eşim yapar ama ben minnet etmek istemem kimeye

Bende çok severim tavuk taşlık bitek seven benmiyim diye düşünürdüm:) tamam pilavla ekmeğe dayanirimda tatlıyada dayanicam inşallah

Bende çok severim tavuk taşlık bitek seven benmiyim diye düşünürdüm:) tamam pilavla ekmeğe dayanirimda tatlıyada dayanicam inşallah

yok kıııızz onu pişirdikten sora kapya biber ve tavuk etı ile soteliyorum efso oluyor gel beraber yiyelimm

Aynen canım bi seyi 100kere soruyo kalk kendın yap daha iyi hapsurmaktan burnumu silmekten yapamıyorum bi şey

Akşama kadar yattım uyudum inş gece uyuyabilirim TV izliyorum survıvor sarmadı hiç
Yatsammı diye düşünüyorum

Canım acil şifalar diliyorum. Tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim anneciğinin. Annenin sıkıntısı neydi canım. Umarım basit bir operasyondur. Dualarimizdasin güzelim. Allah feraha çıkarsın gönlünü.

nerede bu üyelerrrr çok sessiz buraaalar @Lilimam25 liliiiiiiii hiç sesin çıkmıyor Elhan ablaaaaa nerelerdesin sonundaoldu kıııızzz çok pasta yemeee Su perisi86 sen yat canımmm bol bol dinlen @Tembel Koala koalacım adını yazmışmıydın ben mi kaçırdım Zarpy senin nik bana hep zaarppp beyi hatırlatıyor ya bide the li bir nikli arkadaşımız vardı unuttum nikini başka varmı unuttuğun Bonus veeee kaptancığımmm oynakbasi34

Burdayım canım. Themarginal'di o...ilahi sen çok yaşa e mi

yat dinlen canım temiz bir uyku terlersen daha iyi gelir
biz genelde tlc de takılıyoruz çook izleyecek şey var orada
ablacım çok teşekkür ederim rahim alınacak kople yumurtalıkvs bir de mesane yukarı çekilecek 32 yıldır bu şekilde dolaşıyor gecen sene ben zorla randevu alıp götürdüm bir kere yattı tansiyon 20 ye çıkıca taburcu verdiler ikinci olacak ve atnsiyonu düşmüyor bir türlü hala bakalım ne olacak

Ben de bugün alışverişe çıktım ne zamandır hindi eti arıyordum buldum sonunda. Haşlama yapıp dolaba koyucam. Tahıl detoksu da aklımda ara ara takılırim artık.
abla ben tavuk eti ve dana dan başka yiyemiyorum tiksiniyorum senenin 8 ayı falan zaten kırmızıda çok yeem bir 2 ay kadar çok arıyor bünyrm o ara 1 hafta hep kırmızı et yiyorum ve geçiyor heleki kurban bayramından sonra asla yiyemiyorum 6 7 ay

Burdayım canım. Themarginal'di o...ilahi sen çok yaşa e mi
ayyyyyy hatırlayamadımmm kusura bakma marjiiiciim

akşam haberlerde doğru bilinen yanlışlar vardı diyet hakkında karbonhıdratı tamamen kesmek hataymış ara öğün atlamak falan bir doktor da çağla nın programında çikolatanın zayıflattığını söylemişti hepten kafayı yedik toplum olarak biri diğerinin tam zıttı şeyler söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…