Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Rahim ameliyatı ile beraber mesaneyi de hep duzeltiyorlar genelde. Bir hafta da toparlar kendini. Dakika başı tuvalete gitmekten kurtulur. Her şeyin başı sağlık. Halimize şükredelim yıllar içinde farklı problemlerle karşılaşıyoruz. Fazla kiloları bir atalım da her şeye hazırlıklı olalım şimdiden. Bugünlerde fark ettiyseniz fazla ustelemiyorum. Bunu fırsat bilip dağıtmayın. Psikolojiniz bozulmasın diye germiyorsam totosu büyütmeyin bak fena yaparım.

Senin burcun neydi
kova canım

Aa denicem bunu :)
düdüklüde haşlıyorum zamandan tasarruf oluyor sora hoooppp tavaya sotelenmış tavuk ve bıberlerin içine diyette değilken patates püresi yapardım süt ve tereyağlı bu taşlığı yapar üzerine mısır ve kaşarda ekler patatesin içine sarardım doğru fırına enfes bir şey olurdu

ayyy yok abla aktif olucam ki cıslı birşey yemeyeyım annemin ki çok ileri vaka abla avuç içini dolduracak kadar dısarıda ikiside eee yaş da 65 olunca iki katı zor oluyr

Kız inanma külliyen yalan...karbonhidrat dediği şeyler bildiğin un işte.... Hepsi hibrit cüce tohum haline getirilmiş....o eski buğdaylar yok...bu sektörün devam etmesi için tutulmuş adamlar kadınlar bunlar. Sağlıklı karbonhidratlar yağlar belli...onundisinda yediklerimiz diyabet ve obeziteye pirim yaptırıyor....çikolata ye ama bitter şekersiz onun da ölçüsü var...besin değil ki sonuçta...

%80 lik alıyorum bitteri ama çok uzun süredir almadım ben 11 yaşındaki yeğenimle çok zor zamanlar yaşadım tip1 diyabet oldu daha 11 yaşında yavrum onla ağladım üzüldüm tek tek adım adım takim ettim herşeyini çok zor 1 sene geçirdik bu ikinci senesi hastalığın çok şükür alıştı benımsedi ama her gördüğümde kahroldum şimdi memlekete yerleştiler havası çok iyi gelmiş kuzuma

Güzel tarif ben hep klasik tavada kavururdum

Bugünkü menüm
Sabah 9.30 Bir yumurta, peynir, maydanoz, yedi zeytin, iki çeri, beş acı biber( güya acı kandirikcilar az acımsı)
11.00 Sade Türk kahvesi
14.00 Bir müsli bar, siyah çay( çarşı molası her yerden yemek kokuları gelince çantamdaki acil durum stoku)
18.30 Tavuk ızgara, salata, ayran, yarım tb ekmeği
20.00 Sade Türk kahvesi ( uyku bastı akşam akşam )
Bir buçuk litre su, yatana kadar içmeye devam , bitki çayı o da demlenecek , 6000 adım spor
oynakbasi34

Geçmis olsun kuzuya...bu yaşta çocuğun diyabet olması hayra alamet değil... Her şey sağlıksız iyi yaşıyoruz bu kadar zehrin içinde...

Güzel tarif ben hep klasik tavada kavururdum
öyle çok geç pişiyor ucukcugum

vuuuuu çok harika bir menü abla tavuğu evde nasıl ızgara yapıyorsun

Kızım ateşli sabahtan beri onla uğraşıyorum canım

Telefonu şarj edeceğim diye uğraşıyorum bir yandan Şarj ederken nete girince daha uzun sürüyor bu arada eşimin internetine kondum

Sabah şunu öde ve telefon aç acsinlar dedim ne yapacaksın varya cebinde dedi len dedim sipalarin daha ilk haftadan bitirdi 3 hafta ne yapacağım ben neyse akşamları benden girersin bir kaç gün sonra ayarlarım ben actiririm dedi sağ olsun

Daha önemli ödemelerivar haklı olarak birde bir yerden gelecekti o gelmeyince onemsizleri erteledik

Şimdi kuzuylaerkenden yattilar bizde büyük kuzuyla bir yandan Survivor izliyoruz Türkiye - Yunanistan olunca izlemeye başladım yoksa geçen sene izlememistim

Rabbim annecigine de şifalar versin tez zamanda inşallah ♡

Bir ara kaplamaya vereyim diyorum yada üzerine örtü diktireyim genelde günlük ortuyle kullaniyordum da 2 haftadır ortmemistik daha doğrusu örtüyü düzeltmeye usenen kenara atıyordu tabi cadılar birseyler otururken dokmusler

Kadın yorulduysa aklindandan çıkmıştır
Ben aramasını beklemem genelde hatta aramasin da zaten hemen başlar aman Allahtan şifa ne olacak ki bende hastayım gikim cikmiyor falan diye konuşmaya sinir oluyorum
Len bir kızım dinlen de yada ne bileyim doktora git de yok kadını öldür gitmez hatta biz gidince de ne gerek var boşuna doktorlara para dokuyorsun der

Ay kıyamam ben yaaa kuzuya Rabbim acil şifalar versin Tıp 1 de olsa gerileyebilir
Bak benim erkek kardeşim insülin kullandığı halde sıkı diyet yaptı şeker bakımından sonra doktor artık igneye gerek yok hap kullanabilirsin demiş Şükür hala devam ediyor ve belkinkuzu da ileride hap kullanabilir hele bir çocuk için daha zor ama Rabbim verir inşallah kolayligini ♡♡♡

Kızım ateşli sabahtan beri onla uğraşıyorum canım

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin. ......Aminnn

Bende aklıma gelmişken menümü yazayım;

Gerci pek parlak değil bugün biraz sacma oldu bence

Uyanınca 07.00de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 08.00de
1 dilim beyaz peynir
1 adet elma
1 kupa limonlu naneli yeşil çay

Ara 10.00da
1 sade kahve

Öğle 12.00de ( havuz sonra ancak geldik eşim ve çocuklar geç kahvaltı yaptılar benimde kanımca girdiler )
1 dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
2 dilim taze kaşar
1 dilim hindi füme
1 dilim ekmek
2 şekersiz çay

Ara 15:00de
Tatlı krizi tuttu malum regl
1 tane meyveli yoğurt ( dondurup dondurma niyetine yedim

Akşam 18.00de
4 kaşık yeşil mercimek

1 litre meto suyu
1 litre normalde su

Maalesef spor yok bugün çünkü cidden belden ayağım iptal desem yeridir ağrı var kendi yok

Slm sabah kahvaltim
Soganli omlet 1 dilim ekmek peynir zeytin
Oglen
1 kase mercimek corba
Tavuk gogsu garniturlu
Aksam
1 kase tavuk corba salata
Yarim kase kabak cekirdegi
Yatmadanda biberli limonlu yogurt insallah
Spor yapamadim bugu

Benimkini nazaran daha iyi Tebrikler canım

Canım nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber inşallah 30 yaşım benim için de çok önemliydi. Hayatımın dönüm noktasıdır. Senin de çok güzel bir 30 yaş geçirmen dileğiyle tüm dileklerin kabul olur inşallah.

Çok geçmiş olsun canım, şu erkekler az daha düşünceli olsalar

Tam bir bencıller sakın bana gecmesin yaklaşma diyo yatak odasına gectım sinirden

Boşver canım zaten grip.mevsimi oda hasta olucak elbet o zaman da sende aynısını yap ona emin ol o zaman anlar şu anda nasıl hissettiğini ♡

Aradı abla yarım saat önce
Yeni mi aklına geldim anne dedim sende aramadın acile gitseydin diyo
Ben sıze kardeşlerime hasta olunca böyle davranıyorum sizde bugün aynısını yaptınız dedim
Abla olmak çok farklı bir şey gerçekten ama karşılığını bulamamak kötü

Ayy hastalık iyice duygusallaştırdı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…