Rahim ameliyatı ile beraber mesaneyi de hep duzeltiyorlar genelde. Bir hafta da toparlar kendini. Dakika başı tuvalete gitmekten kurtulur. Her şeyin başı sağlık. Halimize şükredelim yıllar içinde farklı problemlerle karşılaşıyoruz. Fazla kiloları bir atalım da her şeye hazırlıklı olalım şimdiden. Bugünlerde fark ettiyseniz fazla ustelemiyorum. Bunu fırsat bilip dağıtmayın. Psikolojiniz bozulmasın diye germiyorsam totosu büyütmeyin bak fena yaparım.yat dinlen canım temiz bir uyku terlersen daha iyi gelir
biz genelde tlc de takılıyoruz çook izleyecek şey var orada
ablacım çok teşekkür ederim rahim alınacak kople yumurtalıkvs bir de mesane yukarı çekilecek 32 yıldır bu şekilde dolaşıyor gecen sene ben zorla randevu alıp götürdüm bir kere yattı tansiyon 20 ye çıkıca taburcu verdiler ikinci olacak ve atnsiyonu düşmüyor bir türlü hala bakalım ne olacak
kova canımSenin burcun neydi
düdüklüde haşlıyorum zamandan tasarruf oluyor sora hoooppp tavaya sotelenmış tavuk ve bıberlerin içine diyette değilken patates püresi yapardım süt ve tereyağlı bu taşlığı yapar üzerine mısır ve kaşarda ekler patatesin içine sarardım doğru fırına enfes bir şey olurduAa denicem bunu :)
Rahim ameliyatı ile beraber mesaneyi de hep duzeltiyorlar genelde. Bir hafta da toparlar kendini. Dakika başı tuvalete gitmekten kurtulur. Her şeyin başı sağlık. Halimize şükredelim yıllar içinde farklı problemlerle karşılaşıyoruz. Fazla kiloları bir atalım da her şeye hazırlıklı olalım şimdiden. Bugünlerde fark ettiyseniz fazla ustelemiyorum. Bunu fırsat bilip dağıtmayın. Psikolojiniz bozulmasın diye germiyorsam totosu büyütmeyin bak fena yaparım.
Kız inanma külliyen yalan...karbonhidrat dediği şeyler bildiğin un işte.... Hepsi hibrit cüce tohum haline getirilmiş....o eski buğdaylar yok...bu sektörün devam etmesi için tutulmuş adamlar kadınlar bunlar. Sağlıklı karbonhidratlar yağlar belli...onundisinda yediklerimiz diyabet ve obeziteye pirim yaptırıyor....çikolata ye ama bitter şekersiz onun da ölçüsü var...besin değil ki sonuçta...akşam haberlerde doğru bilinen yanlışlar vardı diyet hakkında karbonhıdratı tamamen kesmek hataymış ara öğün atlamak falan bir doktor da çağla nın programında çikolatanın zayıflattığını söylemişti hepten kafayı yedik toplum olarak biri diğerinin tam zıttı şeyler söylüyor
Kız inanma külliyen yalan...karbonhidrat dediği şeyler bildiğin un işte.... Hepsi hibrit cüce tohum haline getirilmiş....o eski buğdaylar yok...bu sektörün devam etmesi için tutulmuş adamlar kadınlar bunlar. Sağlıklı karbonhidratlar yağlar belli...onundisinda yediklerimiz diyabet ve obeziteye pirim yaptırıyor....çikolata ye ama bitter şekersiz onun da ölçüsü var...besin değil ki sonuçta...
Güzel tarif ben hep klasik tavada kavururdumkova canım
düdüklüde haşlıyorum zamandan tasarruf oluyor sora hoooppp tavaya sotelenmış tavuk ve bıberlerin içine diyette değilken patates püresi yapardım süt ve tereyağlı bu taşlığı yapar üzerine mısır ve kaşarda ekler patatesin içine sarardım doğru fırına enfes bir şey olurdu
Geçmis olsun kuzuya...bu yaşta çocuğun diyabet olması hayra alamet değil... Her şey sağlıksız iyi yaşıyoruz bu kadar zehrin içinde...%80 lik alıyorum bitteri ama çok uzun süredir almadım ben 11 yaşındaki yeğenimle çok zor zamanlar yaşadım tip1 diyabet oldu daha 11 yaşındayavrum onla ağladım üzüldüm tek tek adım adım takim ettim herşeyini çok zor 1 sene geçirdik bu ikinci senesi hastalığın çok şükür alıştı benımsedi ama her gördüğümde kahroldum şimdi memlekete yerleştiler havası çok iyi gelmiş kuzuma
öyle çok geç pişiyor ucukcugumGüzel tarif ben hep klasik tavada kavururdum
vuuuuu çok harika bir menü abla tavuğu evde nasıl ızgara yapıyorsunBugünkü menüm
Sabah 9.30 Bir yumurta, peynir, maydanoz, yedi zeytin, iki çeri, beş acı biber( güya acı kandirikcilar az acımsı)
11.00 Sade Türk kahvesi
14.00 Bir müsli bar, siyah çay( çarşı molası her yerden yemek kokuları gelince çantamdaki acil durum stoku)
18.30 Tavuk ızgara, salata, ayran, yarım tb ekmeği
20.00 Sade Türk kahvesi ( uyku bastı akşam akşam )
Bir buçuk litre su, yatana kadar içmeye devam , bitki çayı o da demlenecek , 6000 adım spor
oynakbasi34
Kızım ateşli sabahtan beri onla uğraşıyorum canımnerede bu üyelerrrr çok sessiz buraaalarLilimam liliiiiiiii hiç sesin çıkmıyor Elhan ablaaaaa nerelerdesin @sonundaoldu kıııızzz çok pasta yemeee Su perisi86 sen yat canımmm bol bol dinlen @Tembel Koala koalacım adını yazmışmıydın ben mi kaçırdım @Zarpy senin nik bana hep zaarppp beyi hatırlatıyor ya bide the li bir nikli arkadaşımız vardı unuttum nikini başka varmı unuttuğun @Bonus veeee kaptancığımmm oynakbasi34
meraba hanımalr ben bügun dışarıdaydım yegenime gittik aksam üzeri ancak eve geldim
bugün menü yazmayayım bende olur mu dün akşamdan beri canımı çok sıkan konu bügünde devam etti baya aglamalı bir gün geçirdim ve abur cubura sığındım kalori hesabına vurursak yine asmamısımdır.
çünkü sabah yemedim öğlen salata yedim 3 den sonra işte biraz dagğıttım neyse hemen toparlayıp bir 25 dakika tempolu yürüdüm yarın inşallah uçukla yarışmaya başlıyorum.
çarşamba bir aksilik olmazsa annem ameliyat olacak hastanede ablam olacak eve gelince ben devralacağım inşallah çabuk toparlar ve hepimiz normal hayatımıza döneriz ev dışında olmak çok zor oluyor gercekten
banu bende evlenirken açık gri almıştım sile sile alttaki sarı süngerin lekesi çıktı neyse ki akıllık edip yeni oturma grubumu hem nubuk hemde küf yeşili ve kum beji aldım ne leke derdi nede silme derdi su falan dökülünce akıp gidiyor emmiyor kumaş
tamam canım yarın itibari ile güzel menülerle başlıyoruz ben yarın tavuk taşlık sote yapacağım çok severim yanınada çorba 1 hafta boyuca pilav ekmek (kahvaltı dısında) tatlı vs yok deneyelim bakalım kaç kilo gidecek olur mu
sağol canım inşallah
Sagol abla bu sefer çok agır geciyo grıbım neden bilmiyorum
Kızımın ilaçlarını düzenli veriyorum onun hapsurması hafifledi öksürük arttı
Benim hala devam ediyor hapsurma bi parol içtim antibiyotik vs ilaç içmek istemiyorum birazdan ıhlamur kus burnu ayva kaynatmıştım onu içeceğim yarına daha iyi olurum inş
Annemin bugün misafiri vardı hiç aramadı fena takıldım bu duruma
%80 lik alıyorum bitteri ama çok uzun süredir almadım ben 11 yaşındaki yeğenimle çok zor zamanlar yaşadım tip1 diyabet oldu daha 11 yaşındayavrum onla ağladım üzüldüm tek tek adım adım takim ettim herşeyini çok zor 1 sene geçirdik bu ikinci senesi hastalığın çok şükür alıştı benımsedi ama her gördüğümde kahroldum şimdi memlekete yerleştiler havası çok iyi gelmiş kuzuma
Kızım ateşli sabahtan beri onla uğraşıyorum canım
Slm sabah kahvaltim
Soganli omlet 1 dilim ekmek peynir zeytin
Oglen
1 kase mercimek corba
Tavuk gogsu garniturlu
Aksam
1 kase tavuk corba salata
Yarim kase kabak cekirdegi
Yatmadanda biberli limonlu yogurt insallah
Spor yapamadim bugu
Canım nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber inşallahÇok duygulandırdınız beni teşekkür ederim bütün dileklerinize en içten amin. Dilerim daha güzellerini sizler yaşarsınız. Ve ben de iyi ki tanımışım sizi. Hayatımın önemli noktasında yerinizi aldınız göremesem de gördüğüm sevdiklerim gibisiniz.
Bu arada hep 30 olmak isterdim ergenlikten beri. Sanki hayatımın yönü belli olacak gibi gelirdi. Evlenirim işim çoluk çocuğum olur karışık olmaz kafam diye düşünürdüm. Genel olarak öyle oldu. Tabi hayat sürprizlerle dolu inş kötü sürprizler değildir bunlar. Ve ne güzel ki ideal kilom da girdim en istediğim yaşa. Evet Azmi’m vardı ama sizin desteğiniz olmada o azim hiçbir işe yaramazdı. Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım, şu erkekler az daha düşünceli olsalarGüne grıbın en agır haliyle uyandım kızımda öyle
Dün erken uyudum sabah kalktım evin dagınıklıgına şok oldum Bı topla be adamhastayım gördün soda içmiş şişeşi oturma odasında kirli çorapları
Mutfakta ıhlamur içmiş biseyler atıştırmıs toplamamiş delireceğim gözlerimi açacak halim yok
Kızım Bi tarafta aglıyor mızmız şu saat olmuş aramadı bile
Evi zor topladım yatıyorum gecmiş bakamadım
Tam bir bencıller sakın bana gecmesin yaklaşma diyo yatak odasına gectım sinirdenÇok geçmiş olsun canım, şu erkekler az daha düşünceli olsalar
Tam bir bencıller sakın bana gecmesin yaklaşma diyo yatak odasına gectım sinirden
Aradı abla yarım saat önceTelefonu şarj edeceğim diye uğraşıyorum bir yandanŞarj ederken nete girince daha uzun sürüyor bu arada eşimin internetine kondum
Sabah şunu öde ve telefon aç acsinlar dedim ne yapacaksın varya cebinde dedilen dedim sipalarin daha ilk haftadan bitirdi 3 hafta ne yapacağım ben neyse akşamları benden girersin bir kaç gün sonra ayarlarım ben actiririm dedi sağ olsun
Daha önemli ödemelerivar haklı olarak birde bir yerden gelecekti o gelmeyince onemsizleri erteledik
Şimdi kuzuylaerkenden yattilar bizde büyük kuzuyla bir yandan Survivor izliyoruzTürkiye - Yunanistan olunca izlemeye başladım yoksa geçen sene izlememistim
Rabbim annecigine de şifalar versin tez zamanda inşallah ♡
Bir ara kaplamaya vereyim diyorum yada üzerine örtü diktireyimgenelde günlük ortuyle kullaniyordum da 2 haftadır ortmemistik daha doğrusu örtüyü düzeltmeye usenen kenara atıyordu tabi cadılar birseyler otururken dokmusler
Kadın yorulduysa aklindandan çıkmıştır
Ben aramasını beklemem genelde hatta aramasin da zatenhemen başlar aman Allahtan şifa ne olacak ki bende hastayım gikim cikmiyor falan diye konuşmaya sinir oluyorum
Len bir kızım dinlen de yada ne bileyim doktora git de yokkadını öldür gitmez hatta biz gidince de ne gerek var boşuna doktorlara para dokuyorsun der
Ay kıyamam ben yaaa kuzuyaRabbim acil şifalar versin Tıp 1 de olsa gerileyebilir
Bak benim erkek kardeşim insülin kullandığı halde sıkı diyet yaptı şeker bakımından sonra doktor artık igneye gerek yok hap kullanabilirsin demişŞükür hala devam ediyor ve belkinkuzu da ileride hap kullanabilir hele bir çocuk için daha zor ama Rabbim verir inşallah kolayligini ♡♡♡
Çok çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin. ......Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?