Annene acil şifalar diliyorum canım.yat dinlen canım temiz bir uyku terlersen daha iyi gelir
biz genelde tlc de takılıyoruz çook izleyecek şey var orada
ablacım çok teşekkür ederim rahim alınacak kople yumurtalıkvs bir de mesane yukarı çekilecek 32 yıldır bu şekilde dolaşıyor gecen sene ben zorla randevu alıp götürdüm bir kere yattı tansiyon 20 ye çıkıca taburcu verdiler ikinci olacak ve atnsiyonu düşmüyor bir türlü hala bakalım ne olacak
OfffBı banyoya girip iyice kaynar kaynar yıkanayım yoksa aglıycam cocuklar gibi
Kızım yanımda anneciğim yarına iyi olacaksın diyo
Çok pis duygulandırırız
Hayatın huzurla dolsun bitanem. Bu arada bu Azmi kim .
sonundaoldu Kuzummmmm yeni yaşın sana hep güzellikler getirsin ♡ Sağlıklı mutlu yılların olsun iyiki doğdun
Çok saolun kızlar. Amin hep birlikte inşsonundaoldu mutlu yıllar dilerim saglıklı huzurlu upuzun senelerin olsun sevdiklerinle inş
Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar, kayinvaliden vardi, üstüne grip oldum giremedim. Halen cok hastayim.
Bu hafta 600 gr vermisim. 70.55 e dustum.
Cnm çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş anneciğine.meraba hanımalr ben bügun dışarıdaydım yegenime gittik aksam üzeri ancak eve geldim
bugün menü yazmayayım bende olur mu dün akşamdan beri canımı çok sıkan konu bügünde devam etti baya aglamalı bir gün geçirdim ve abur cubura sığındım kalori hesabına vurursak yine asmamısımdır.
çünkü sabah yemedim öğlen salata yedim 3 den sonra işte biraz dagğıttım neyse hemen toparlayıp bir 25 dakika tempolu yürüdüm yarın inşallah uçukla yarışmaya başlıyorum.
çarşamba bir aksilik olmazsa annem ameliyat olacak hastanede ablam olacak eve gelince ben devralacağım inşallah çabuk toparlar ve hepimiz normal hayatımıza döneriz ev dışında olmak çok zor oluyor gercekten
nerede bu üyelerrrr çok sessiz buraaalar @Lilimam25 liliiiiiiii hiç sesin çıkmıyorElhan ablaaaaa nerelerdesin sonundaoldu kıııızzz çok pasta yemeee @serenalar sen yat canımmm bol bol dinlen @Tembel Koala koalacım adını yazmışmıydın ben mi kaçırdım @Zarpy senin nik bana hep zaarppp beyi hatırlatıyor ya bide the li bir nikli arkadaşımız vardı unuttum nikini başka varmı unuttuğun @Bonus veeee kaptancığımmm oynakbasi34
Canım nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber inşallah30 yaşım benim için de çok önemliydi. Hayatımın dönüm noktasıdır. Senin de çok güzel bir 30 yaş geçirmen dileğiyle tüm dileklerin kabul olur inşallah.
Benimki de ekstra trip yapar ben hasta olunca. Neymiş hasta insan sevmiyormuş. Allah elden ayaktan düşürmesin hiç birimizi. Bu benimki hele bana hiç bakmazTam bir bencıller sakın bana gecmesin yaklaşma diyo yatak odasına gectım sinirden
Aradı abla yarım saat önce
Yeni mi aklına geldim anne dedim sende aramadın acile gitseydin diyo
Ben sıze kardeşlerime hasta olunca böyle davranıyorum sizde bugün aynısını yaptınız dedim
Abla olmak çok farklı bir şey gerçekten ama karşılığını bulamamak kötü
Ayy hastalık iyice duygusallaştırdı beni
Bı banyoya girip iyice kaynar kaynar yıkanayım yoksa aglıycam cocuklar gibi
Kızım yanımda anneciğim yarına iyi olacaksın diyo
Kaptanım ben de survivor izliyorum eşimi sarmadı Yunanca konuşuyorlarmış alt yazı okuyamazmışoğlanı yatırmaya gitti o da
Benimki de ekstra trip yapar ben hasta olunca. Neymiş hasta insan sevmiyormuş. Allah elden ayaktan düşürmesin hiç birimizi. Bu benimki hele bana hiç bakmaz
Hehe laf aramızda eşimde sızdı kaldıBenimkide o yüzden kaçtı yatak odasına birde acunu hiç sevmezgerçi oda alt yazı okumayı sevmediği için bahane yaratıyor uyumuş bile hımbıl
Hımbıl falan diyorum ama asla hakkını yiyemem biraz yüzüm düşse hemen sorar hayırdır bir yerin mi ağrıyor diye
Yarın da camlarimi silecek ya enerji toplamaya çalışıyor
Menüm gelsin.
Kahvaltı 8de kocamandı. Sosis, yumurta, peynir yedim ve de çay.
Ara üç kaşık irmikli muhallebi, bebeklere yedirirken.
Öğlen 3de kabak sote ve makarna
Akşam 7de kahve ve 3 kuru kayısı.
Teşekkürler canım. Baktım herkes çıtır çıtır veriyor çıtır oldu olacak yetişmem lazım dedimGüzel bir menü canımhaftasonu olmasına rağmen hemde ♡ Tebrikler
Hehe laf aramızda eşimde sızdı kaldıyalnız gariban çok ciddi çalışıyor yapma etme diyorum dinlemiyor kendi bilir artık
ooooyhyy bu grip aldı sanırım gruptaki bebeleri sırayla çok geçmiş.olsun canım dikkat etKızım ateşli sabahtan beri onla uğraşıyorum canım
çok hafif olmuş canım akşamın afiyet olsun kaşe ebatı nedir mesela 1 çay bardağı varmiydiSlm sabah kahvaltim
Soganli omlet 1 dilim ekmek peynir zeytin
Oglen
1 kase mercimek corba
Tavuk gogsu garniturlu
Aksam
1 kase tavuk corba salata
Yarim kase kabak cekirdegi
Yatmadanda biberli limonlu yogurt insallah
Spor yapamadim bugu
bir 8 ay net güden 3 kere ve çoğu kez araya girerek insülin vurduk ve yüksek de vurduk 360 400 dü hep sonra bir hoca keşfettik o sağolsun günde tek doz insülin tek doz hap yaptı ve şuan çok ii.Telefonu şarj edeceğim diye uğraşıyorum bir yandanŞarj ederken nete girince daha uzun sürüyor bu arada eşimin internetine kondum
Sabah şunu öde ve telefon aç acsinlar dedim ne yapacaksın varya cebinde dedilen dedim sipalarin daha ilk haftadan bitirdi 3 hafta ne yapacağım ben neyse akşamları benden girersin bir kaç gün sonra ayarlarım ben actiririm dedi sağ olsun
Daha önemli ödemelerivar haklı olarak birde bir yerden gelecekti o gelmeyince onemsizleri erteledik
Şimdi kuzuylaerkenden yattilar bizde büyük kuzuyla bir yandan Survivor izliyoruzTürkiye - Yunanistan olunca izlemeye başladım yoksa geçen sene izlememistim
Rabbim annecigine de şifalar versin tez zamanda inşallah ♡
Bir ara kaplamaya vereyim diyorum yada üzerine örtü diktireyimgenelde günlük ortuyle kullaniyordum da 2 haftadır ortmemistik daha doğrusu örtüyü düzeltmeye usenen kenara atıyordu tabi cadılar birseyler otururken dokmusler
Kadın yorulduysa aklindandan çıkmıştır
Ben aramasını beklemem genelde hatta aramasin da zatenhemen başlar aman Allahtan şifa ne olacak ki bende hastayım gikim cikmiyor falan diye konuşmaya sinir oluyorum
Len bir kızım dinlen de yada ne bileyim doktora git de yokkadını öldür gitmez hatta biz gidince de ne gerek var boşuna doktorlara para dokuyorsun der
Ay kıyamam ben yaaa kuzuyaRabbim acil şifalar versin Tıp 1 de olsa gerileyebilir
Bak benim erkek kardeşim insülin kullandığı halde sıkı diyet yaptı şeker bakımından sonra doktor artık igneye gerek yok hap kullanabilirsin demişŞükür hala devam ediyor ve belkinkuzu da ileride hap kullanabilir hele bir çocuk için daha zor ama Rabbim verir inşallah kolayligini ♡♡♡
Çok çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin. ......Aminnn
kaptanım bence regle göre çok iyi bir menü gözüm de yanlışlık yoksaBende aklıma gelmişken menümü yazayım;
Gerci pek parlak değil bugün biraz sacma oldu bence
Uyanınca 07.00de
1 kupa sıcak su
Kahvaltı 08.00de
1 dilim beyaz peynir
1 adet elma
1 kupa limonlu naneli yeşil çay
Ara 10.00da
1 sade kahve
Öğle 12.00de ( havuz sonra ancak geldik eşim ve çocuklar geç kahvaltı yaptılar benimde kanımca girdiler)
1 dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
2 dilim taze kaşar
1 dilim hindi füme
1 dilim ekmek
2 şekersiz çay
Ara 15:00de
Tatlı krizi tuttu malum regl
1 tane meyveli yoğurt ( dondurup dondurma niyetine yedim
Akşam 18.00de
4 kaşık yeşil mercimek
1 litre meto suyu
1 litre normalde su
Maalesef spor yok bugün çünkü cidden belden ayağım iptal desem yeridirağrı var kendi yok
bak yaaaa sen sofrayı kurarken ben çorbanı vereyim de ona.uzatırken ona doğru hapşır çok uyuz edici bir durumTam bir bencıller sakın bana gecmesin yaklaşma diyo yatak odasına gectım sinirden
sağol canım benimAnnene acil şifalar diliyorum canım.
neyse senede bir gün bizim olsun gene sen hedeflediğini kiloya indin benim daha dünya var ken yedim senin benden çok hakkın :)Evet öyle oldu cnm. Çok saol tatlım hepimiz huzurlu olalım inş. Telefonun tanıdığı herhalde öyle yazıvermiş
Çok saolun kızlar. Amin hep birlikte inş
Çok geçmiş olsun
Cnm çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş anneciğine.
Ooo neler yedim neler sabahtan korkuyorum
Çok saol cnm. İnş benim de güzel özel noktalarım olur bu yaşımda ve inş hepimiz mutlu mutlu yıllar yaşayalım inş
@serenalar çok geçmiş olsun cnm Rabbim kalıcı şifa versin inş. @Lilimam25 cnm senin minnoşa da şifalar dilerim Ya Şafi
afiyet olsun canım makarna porsiyonunu yazsan daha güzel olurMenüm gelsin.
Kahvaltı 8de kocamandı. Sosis, yumurta, peynir yedim ve de çay.
Ara üç kaşık irmikli muhallebi, bebeklere yedirirken.
Öğlen 3de kabak sote ve makarna
Akşam 7de kahve ve 3 kuru kayısı.
Allah muhabbetinizi arttırsın maşallahRabbim sağlık versinler varsın uyusunlar yada yardım etmesinlerİnan o korkuyu 4 sene önce yasadim beyin felci geçirip ölümden döndü resmen hatta doktor da dedi Allahın sevilen kuluymussun çünkü beyin felci ya yatağa mahkum edermiş bitkisel Hayat gibi yada direk öldürümüş Şimdi onunda yüzü biraz değişik olsun bende hemen başlarım iyimisin demeye
13 gün hastanede yattık sonrasında 4 ay raporlu evde yattı bir türlü dengesini düzene sokamadi tek başına pek bir sey yapamadı diye ( psikolojisi de bozuldu tabi ve her An yine olacak korkusu vardıTek başına banyo bile yapamıyordu eski Türk Filmlerindeki gibi adamı taburede yikadim uzun süre hamam tasi alıp kafaya vurmak vardı da adamın sıkıntı kafadaydi neme lazım diyordum gülüyordu )
Şükür atlattıkRabbim kimseye yasatmasin. ...Aminnnnn
Zaten birbirimize çok düşkündük öncesinde ama sonrasında iyice uzun süre siyam ikizlerine bağladıkHala da ben öyle uzun süre bırakmam onu oda bensiz pek bir yere gitmez
Canım evde döküm bir tavam var köfte ve tavuğu az yağlayıp onda pişiriyorum ama bu seferki izgarayi dışarıda yedim.öyle çok geç pişiyor ucukcugum
vuuuuu çok harika bir menü abla tavuğu evde nasıl ızgara yapıyorsun
Gecmis olsun canım. Hastalar kervanına siz de katilmişsiniz çok üzüldüm ...kime nasılsın desem bugünlerde herkes aynı dertten muzdarip. Mevsim geçişlerinden mıdır nedir mikrop dolu her yer...Acil şifalar diliyorum tez zamanda iyileşir inşallah kuzum.Kızım ateşli sabahtan beri onla uğraşıyorum canım
Afiyet olsun canım. Her şey çok güzel.Slm sabah kahvaltim
Soganli omlet 1 dilim ekmek peynir zeytin
Oglen
1 kase mercimek corba
Tavuk gogsu garniturlu
Aksam
1 kase tavuk corba salata
Yarim kase kabak cekirdegi
Yatmadanda biberli limonlu yogurt insallah
Spor yapamadim bugu
Canım bir tabak yaptım kendime, önce beş kaşık gibi makarna üstüne domatesli kabak koydum. Çok makarna yemem aslında bugün öyle canım çekti.ooooyhyy bu grip aldı sanırım gruptaki bebeleri sırayla çok geçmiş.olsun canım dikkat et
çok hafif olmuş canım akşamın afiyet olsun kaşe ebatı nedir mesela 1 çay bardağı varmiydi
bir 8 ay net güden 3 kere ve çoğu kez araya girerek insülin vurduk ve yüksek de vurduk 360 400 dü hep sonra bir hoca keşfettik o sağolsun günde tek doz insülin tek doz hap yaptı ve şuan çok ii.
sağol canım inşallah
ben normal polarlar var ya onu kesip örtü yaptım siritmadi kız halde çok kolay koltukta kumaşla birleşiyor kaymiyoda
kaptanım bence regle göre çok iyi bir menü gözüm de yanlışlık yoksa
bak yaaaa sen sofrayı kurarken ben çorbanı vereyim de ona.uzatırken ona doğru hapşır çok uyuz edici bir durum
sağol canım benim
neyse senede bir gün bizim olsun gene sen hedeflediğini kiloya indin benim daha dünya var ken yedim senin benden çok hakkın :)
afiyet olsun canım makarna porsiyonunu yazsan daha güzel olur
Allah muhabbetinizi arttırsın maşallah
Kahvaltı zayıf olmuş...diğer öğünler güzel...afiyet olsun. Kaçamak yok gibi meyveli yoğurdu kendin yaptıysan tabi...Bende aklıma gelmişken menümü yazayım;
Gerci pek parlak değil bugün biraz sacma oldu bence
Uyanınca 07.00de
1 kupa sıcak su
Kahvaltı 08.00de
1 dilim beyaz peynir
1 adet elma
1 kupa limonlu naneli yeşil çay
Ara 10.00da
1 sade kahve
Öğle 12.00de ( havuz sonra ancak geldik eşim ve çocuklar geç kahvaltı yaptılar benimde kanımca girdiler)
1 dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
2 dilim taze kaşar
1 dilim hindi füme
1 dilim ekmek
2 şekersiz çay
Ara 15:00de
Tatlı krizi tuttu malum regl
1 tane meyveli yoğurt ( dondurup dondurma niyetine yedim
Akşam 18.00de
4 kaşık yeşil mercimek
1 litre meto suyu
1 litre normalde su
Maalesef spor yok bugün çünkü cidden belden ayağım iptal desem yeridirağrı var kendi yok
anladım abla dokum tavam.yok malesef granit kullanıyorum benCanım evde döküm bir tavam var köfte ve tavuğu az yağlayıp onda pişiriyorum ama bu seferki izgarayi dışarıda yedim.
Gecmis olsun canım. Hastalar kervanına siz de katilmişsiniz çok üzüldüm ...kime nasılsın desem bugünlerde herkes aynı dertten muzdarip. Mevsim geçişlerinden mıdır nedir mikrop dolu her yer...Acil şifalar diliyorum tez zamanda iyileşir inşallah kuzum.
Afiyet olsun canım. Her şey çok güzel.
anladım canım olsun arada canın çektiyse nefis bu bir şekilde öldürmek lazım cumaya kadar telafi olur gider o afiyet olsun :)Canım bir tabak yaptım kendime, önce beş kaşık gibi makarna üstüne domatesli kabak koydum. Çok makarna yemem aslında bugün öyle canım çekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?