Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Annene acil şifalar diliyorum canım.

Çok pis duygulandırırız
Hayatın huzurla dolsun bitanem. Bu arada bu Azmi kim .

Evet öyle oldu cnm. Çok saol tatlım hepimiz huzurlu olalım inş. Telefonun tanıdığı herhalde öyle yazıvermiş

sonundaoldu Kuzummmmm yeni yaşın sana hep güzellikler getirsin ♡ Sağlıklı mutlu yılların olsun iyiki doğdun

sonundaoldu mutlu yıllar dilerim saglıklı huzurlu upuzun senelerin olsun sevdiklerinle inş
Çok saolun kızlar. Amin hep birlikte inş

Merhaba arkadaşlar, kayinvaliden vardi, üstüne grip oldum giremedim. Halen cok hastayim.

Bu hafta 600 gr vermisim. 70.55 e dustum.
Çok geçmiş olsun
Cnm çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş anneciğine.

Ooo neler yedim neler sabahtan korkuyorum

Çok saol cnm. İnş benim de güzel özel noktalarım olur bu yaşımda ve inş hepimiz mutlu mutlu yıllar yaşayalım inş

@serenalar çok geçmiş olsun cnm Rabbim kalıcı şifa versin inş. @Lilimam25 cnm senin minnoşa da şifalar dilerim Ya Şafi

Boşver kuzum sen küçük kuzunla iyi olmaya bak
Allah başımızdan eksik etmesin ama işte herkes bizim gibi değil
Bende hep çok icerlerim ama sonra da hep diyorum evet kardeş can ( her ne kadar çok zıt olup pek anlasamasakta ) Anne baba da öyle ama ne varsa insanın kendi ailesinde ♡ en azından benim açımdan öyle çok uzun zamandır

Bı banyoya girip iyice kaynar kaynar yıkanayım yoksa aglıycam cocuklar gibi

Kızım yanımda anneciğim yarına iyi olacaksın diyo

En güzeli canım birde bol bol göğsüne şu tut çok iyi geliyor ♡ inşallah sabah daha iyi hissedersin

Kaptanım ben de survivor izliyorum eşimi sarmadı Yunanca konuşuyorlarmış alt yazı okuyamazmış oğlanı yatırmaya gitti o da

Benimkide o yüzden kaçtı yatak odasına birde acunu hiç sevmez gerçi oda alt yazı okumayı sevmediği için bahane yaratıyor uyumuş bile hımbıl

Benimki de ekstra trip yapar ben hasta olunca. Neymiş hasta insan sevmiyormuş. Allah elden ayaktan düşürmesin hiç birimizi. Bu benimki hele bana hiç bakmaz

Hımbıl falan diyorum ama asla hakkını yiyemem biraz yüzüm düşse hemen sorar hayırdır bir yerin mi ağrıyor diye
Yarın da camlarimi silecek ya enerji toplamaya çalışıyor

Hehe laf aramızda eşimde sızdı kaldı yalnız gariban çok ciddi çalışıyor yapma etme diyorum dinlemiyor kendi bilir artık

Menüm gelsin.
Kahvaltı 8de kocamandı. Sosis, yumurta, peynir yedim ve de çay.
Ara üç kaşık irmikli muhallebi, bebeklere yedirirken.
Öğlen 3de kabak sote ve makarna
Akşam 7de kahve ve 3 kuru kayısı.

Güzel bir menü canım haftasonu olmasına rağmen hemde ♡ Tebrikler

Hehe laf aramızda eşimde sızdı kaldı yalnız gariban çok ciddi çalışıyor yapma etme diyorum dinlemiyor kendi bilir artık

Rabbim sağlık versinler varsın uyusunlar yada yardım etmesinler İnan o korkuyu 4 sene önce yasadim beyin felci geçirip ölümden döndü resmen hatta doktor da dedi Allahın sevilen kuluymussun çünkü beyin felci ya yatağa mahkum edermiş bitkisel Hayat gibi yada direk öldürümüş Şimdi onunda yüzü biraz değişik olsun bende hemen başlarım iyimisin demeye
13 gün hastanede yattık sonrasında 4 ay raporlu evde yattı bir türlü dengesini düzene sokamadi tek başına pek bir sey yapamadı diye ( psikolojisi de bozuldu tabi ve her An yine olacak korkusu vardı Tek başına banyo bile yapamıyordu eski Türk Filmlerindeki gibi adamı taburede yikadim uzun süre hamam tasi alıp kafaya vurmak vardı da adamın sıkıntı kafadaydi neme lazım diyordum gülüyordu )

Şükür atlattık Rabbim kimseye yasatmasin. ...Aminnnnn
Zaten birbirimize çok düşkündük öncesinde ama sonrasında iyice uzun süre siyam ikizlerine bağladık Hala da ben öyle uzun süre bırakmam onu oda bensiz pek bir yere gitmez

Kızım ateşli sabahtan beri onla uğraşıyorum canım
ooooyhyy bu grip aldı sanırım gruptaki bebeleri sırayla çok geçmiş.olsun canım dikkat et

Slm sabah kahvaltim
Soganli omlet 1 dilim ekmek peynir zeytin
Oglen
1 kase mercimek corba
Tavuk gogsu garniturlu
Aksam
1 kase tavuk corba salata
Yarim kase kabak cekirdegi
Yatmadanda biberli limonlu yogurt insallah
Spor yapamadim bugu
çok hafif olmuş canım akşamın afiyet olsun kaşe ebatı nedir mesela 1 çay bardağı varmiydi

bir 8 ay net güden 3 kere ve çoğu kez araya girerek insülin vurduk ve yüksek de vurduk 360 400 dü hep sonra bir hoca keşfettik o sağolsun günde tek doz insülin tek doz hap yaptı ve şuan çok ii.

sağol canım inşallah

ben normal polarlar var ya onu kesip örtü yaptım siritmadi kız halde çok kolay koltukta kumaşla birleşiyor kaymiyoda

kaptanım bence regle göre çok iyi bir menü gözüm de yanlışlık yoksa

Tam bir bencıller sakın bana gecmesin yaklaşma diyo yatak odasına gectım sinirden
bak yaaaa sen sofrayı kurarken ben çorbanı vereyim de ona.uzatırken ona doğru hapşır çok uyuz edici bir durum

Annene acil şifalar diliyorum canım.
sağol canım benim

neyse senede bir gün bizim olsun gene sen hedeflediğini kiloya indin benim daha dünya var ken yedim senin benden çok hakkın :)

Menüm gelsin.
Kahvaltı 8de kocamandı. Sosis, yumurta, peynir yedim ve de çay.
Ara üç kaşık irmikli muhallebi, bebeklere yedirirken.
Öğlen 3de kabak sote ve makarna
Akşam 7de kahve ve 3 kuru kayısı.
afiyet olsun canım makarna porsiyonunu yazsan daha güzel olur

Allah muhabbetinizi arttırsın maşallah

öyle çok geç pişiyor ucukcugum

vuuuuu çok harika bir menü abla tavuğu evde nasıl ızgara yapıyorsun
Canım evde döküm bir tavam var köfte ve tavuğu az yağlayıp onda pişiriyorum ama bu seferki izgarayi dışarıda yedim.

Kızım ateşli sabahtan beri onla uğraşıyorum canım
Gecmis olsun canım. Hastalar kervanına siz de katilmişsiniz çok üzüldüm ...kime nasılsın desem bugünlerde herkes aynı dertten muzdarip. Mevsim geçişlerinden mıdır nedir mikrop dolu her yer...Acil şifalar diliyorum tez zamanda iyileşir inşallah kuzum.

Slm sabah kahvaltim
Soganli omlet 1 dilim ekmek peynir zeytin
Oglen
1 kase mercimek corba
Tavuk gogsu garniturlu
Aksam
1 kase tavuk corba salata
Yarim kase kabak cekirdegi
Yatmadanda biberli limonlu yogurt insallah
Spor yapamadim bugu
Afiyet olsun canım. Her şey çok güzel.

Canım bir tabak yaptım kendime, önce beş kaşık gibi makarna üstüne domatesli kabak koydum. Çok makarna yemem aslında bugün öyle canım çekti.

Kahvaltı zayıf olmuş...diğer öğünler güzel...afiyet olsun. Kaçamak yok gibi meyveli yoğurdu kendin yaptıysan tabi...

Neyse kizlar Size doyum olmaz ama geç oldu malum sabah erkenciyim yine havuz faslı var sonrada markete ugrsyacagim
öğlen de ailecek girişip kalan işleri bitiririm hemen 1 saatte ♡

Allaha emanet olun ♡♡♡♡
İyi geceler herkese

anladım abla dokum tavam.yok malesef granit kullanıyorum ben

Canım bir tabak yaptım kendime, önce beş kaşık gibi makarna üstüne domatesli kabak koydum. Çok makarna yemem aslında bugün öyle canım çekti.
anladım canım olsun arada canın çektiyse nefis bu bir şekilde öldürmek lazım cumaya kadar telafi olur gider o afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…