gecen hafta 85900
bu hafta 84 300
yalnız ben bır haftadır vc problemı yaşıyorum bırazda ondan gıtmedı bence kg olsun benım ıcın ıyı bır sonuc kendımı beynımı cok güzel ayarladım aclıga dün o kadar az yedımkı kendım dahı ınanamadım yedıklerıme
günaydın kilom 69.5 olmuyo giitmiyo yapışmış ayrılmıyo anlamıyorum ki neden
gÜnaydın cancaĞazlarımmmm....
BuÜgn bÜyÜk gÜnnn....ve ben mutluyummm...ÇÜnkÜ bayramda aldıĞım kİlolarımın bÜyÜk kısmını vermİŞİm Üstelİk selmacıĞımmm bunu senİn İÇİn yazıyorummm ne spor yaptım nede az ve dİkkatlİ yedİmmmm....tek yaptıĞımmm abur cubur yememek oldu ve herŞeyden yedİm ama az az yedİmmmm......
İlterİmmm bugÜn sabah kİ kİlom 79,8 geldİmmmmm......
GeÇen haftakİ kİlom sanırım 82,2 İdİ kÜsÜratları pek aklımda tutamıyorum gÜselİmmm.....
Herkes İnŞ en az - 2 gelİrkİ ben herkesten en az -2,5 beklİyorummmmmmm......
BugÜn Ço bÜyÜk bİr haber beklİyorummm eĞer gelİrse Çok mutlu olucammm..bakalım hayırlısı olsunnnn....
Günaydınlarrrrrrr,
Neslihan süper kilo vermişsin tebrikler,
Şebnemcim, sen çok kilo vermişsin canım, ama bi dönem kilonda duraklama olabilir...
Benim tartımda bana iyi haber verdi şu an regl 2. günü olmasuına rağmen tam 63,800 geldim çok mutlu oldum...
günaydın kızlarrr
bende 75,2 olmuşum yani hiç bişey olmamış oof ooff
gecen hafta 85900
bu hafta 84 300
Günaydın kızlar 109,5 kilom..Sadece yarım kilocuk gitömiş.Ama bu hafta diyet tarzını değiştiryorum ben az az sık ye ile zayıflayamıyorum benim aç kalmam gerkiyor..
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalargünaydın kızlar veren herkese kocaman tebriklera.s.a.s.a.s.
evet canım haklısın ben hepimiz için elimden geleni yaptığıma inanıyorum ger kalanı sizlere kalmış umarım herkez 2 ay içinde hedeflediği kiloya ulaşırah iltercim sorma
inan bu koşturmacada nasıl oluyor bende şaştım
ama olsun önemli olan yoldan şaşmamak
ileri daima ileri:)
günaydın 8. takımın güzelleriiiiiii...geçmişi okuyamadım daha kaç dakikadır uğraşıyorum giremiyorum...neyse ortim öpüyom seni süpersin canım ya naıslverdin 2.4 kg ı..helal olsun bir de reglsin di mi..
ben 1.800 vermişim kızlar 84 dün 82.2 çıktım..2 kg veremedimama olsun bu da birşeydir ben de spor yapamadım sonuçta...
günaydın kızlarrr
bende 75,2 olmuşum yani hiç bişey olmamış oof ooff
gecen hafta 85900
bu hafta 84 300
yalnız ben bır haftadır vc problemı yaşıyorum bırazda ondan gıtmedı bence kg olsun benım ıcın ıyı bır sonuc kendımı beynımı cok güzel ayarladım aclıga dün o kadar az yedımkı kendım dahı ınanamadım yedıklerıme
günaydın kızlar veren herkese kocaman tebriklera.s.a.s.a.s.
geçen haftaki kilom : 76,00
bu haftaki kilom : 74,00
dün okadar yemeseydim 200 gr daha giderdi sanırım ama bir haftada 2 kilo çok bile herzaman söylüyorum 1 kilo vereyim ama kalıcı vereyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?