Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydınlarrrrrrr,
Neslihan süper kilo vermişsin tebrikler,
Şebnemcim, sen çok kilo vermişsin canım, ama bi dönem kilonda duraklama olabilir...
Benim tartımda bana iyi haber verdi şu an regl 2. günü olmasuına rağmen tam 63,800 geldim çok mutlu oldum...

günaydın 8. takımın güzelleriiiiiii...geçmişi okuyamadım daha kaç dakikadır uğraşıyorum giremiyorum...neyse ortim öpüyom seni süpersin canım ya naıslverdin 2.4 kg ı..helal olsun bir de reglsin di mi..
ben 1.800 vermişim kızlar 84 dün 82.2 çıktım..2 kg veremedim ama olsun bu da birşeydir ben de spor yapamadım sonuçta...

günaydın kızlarrr
bende 75,2 olmuşum yani hiç bişey olmamış oof ooff

günaydın arkadaşlar neslıhan senı tebrık ederım canım malesef benden rekor bır kg gelmıyor o kadar ıkmama ragmen verememışım yazdıklarım harıcınde tek lokma bıle yemedım ınanın

Günaydın kızlar 109,5 kilom..Sadece yarım kilocuk gitömiş.Ama bu hafta diyet tarzını değiştiryorum ben az az sık ye ile zayıflayamıyorum benim aç kalmam gerkiyor..

yalnız ben bır haftadır vc problemı yaşıyorum bırazda ondan gıtmedı bence kg olsun benım ıcın ıyı bır sonuc kendımı beynımı cok güzel ayarladım aclıga dün o kadar az yedımkı kendım dahı ınanamadım yedıklerıme

gecen hafta 85900

bu hafta 84 300

selmacım canım benim 1.600 vermişsin neden üzülüyorsun..+2.5 olduğun günleri unuttun galiba ..klava:böyle devam etsen ne güzel işte..sakın ama sakın moral bozma ben de 1800 vermişim çok sevindim çünkü diyete başladığımdan beri en düşük kiloyu gördüm bugün..bundan sonra da hızlancaz..spor yapıcaz.ben sporsuz verdim sonuçta..

selmacım ne zamandır bak birlikteyiz seni takip ettiğim kadarıyla bu kadar istekli olduğun anı pek hatırlamıyorum..sakın bunu bozma tatlım..aynen devam et bak nasıl inceleceksin inceleyeceğizzzzzzzzzz

günaydın kilom 69.5 olmuyo giitmiyo yapışmış ayrılmıyo anlamıyorum ki neden

günaydın kızlarrr

gecen hafta 85900

bu hafta 84 300

Günaydın kızlar 109,5 kilom..Sadece yarım kilocuk gitömiş.Ama bu hafta diyet tarzını değiştiryorum ben az az sık ye ile zayıflayamıyorum benim aç kalmam gerkiyor..

günaydın kızlar veren herkese kocaman tebriklera.s.a.s.a.s.
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
kilo verenleri tbrik ediyorum kilo vermyenlere söyliyecek sözüm zaten yok biliyorsunuz herzaman dediğim gibi insan ne yaparsa kendine yapar

ah iltercim sorma
inan bu koşturmacada nasıl oluyor bende şaştım
ama olsun önemli olan yoldan şaşmamak
ileri daima ileri:)

ah iltercim sorma
inan bu koşturmacada nasıl oluyor bende şaştım
ama olsun önemli olan yoldan şaşmamak
ileri daima ileri:)
evet canım haklısın ben hepimiz için elimden geleni yaptığıma inanıyorum ger kalanı sizlere kalmış umarım herkez 2 ay içinde hedeflediği kiloya ulaşır

geçen haftaki kilom : 76,00
bu haftaki kilom : 74,00
dün okadar yemeseydim 200 gr daha giderdi sanırım ama bir haftada 2 kilo çok bile herzaman söylüyorum 1 kilo vereyim ama kalıcı vereyim diye

VALLA ORTİM BİLİYORSUN BAYRAMDAN ÖNCEKİ HAFTA 79 OLMUŞTUMMM SONRA 1 HAFTADA 82,2 OLMUŞTUMMM O YÜZDEN BÖYLE BİRDEN GİTTİ ÜSTELİK DEDİĞİM GİBİ HİÇ SPOR YAPMADIM VE ADET OLUCAM ŞİŞİMM....AMA WC DURUMUM DÜZENE GİRDİ ÇOK ŞÜKÜR...AYRICA EVET HERŞEY YİYORUM AMA AZ AZ YİYORUMMMM.....ASIL DİYETİM ŞİMDİ BAŞLADIII BENİM İÇİN BUNDAN SONRASI ZOR OLACAKK....sositososito

günaydın kızlarrr

NE YAPALIMMMM SPOR YOK BİRDE YİYORUZZZZ.....kafamçokkarıştı

gecen hafta 85900

bu hafta 84 300

BENCE İYİ BVERMİŞSİNN ÇÜNKÜ AZ AZ VE KALICI VERMELİSİNNN....ZATEN NORMALİ HAFTADA 1,25 - 2 KİLO ARASI NORMAL FAZLASI ZARARRR....SONRA LÜP AYNI GERİ ALINIYOR KİLOLARR....yerimseniben

CANIM TEK YAPMAN GEEKEN AYNI SORUN BENDEDE VARDI ARTIK YOKK...HERSABAH 3-4 KARA KURU KAYSI YİYCEKSİN ÜSTÜNE 2 BARDAK ILIK SU İÇİCEKSİNN SONRA BAK NASIL WC PROBLEMİ FALAN KALMIYORR...
zemuszemus

günaydın kızlar veren herkese kocaman tebriklera.s.a.s.a.s.

opuyorumnanaktan

geçen haftaki kilom : 76,00
bu haftaki kilom : 74,00
dün okadar yemeseydim 200 gr daha giderdi sanırım ama bir haftada 2 kilo çok bile herzaman söylüyorum 1 kilo vereyim ama kalıcı vereyim diye

iltercim süpersin canım tebrikler..a.s.
ben de kg veren herkesi tebrik ediyorummmmm
durmak yok kızlar hızlanarak devam..

kızlar bugün benim öğle arasında sınavım var bakmam lazım..kafam da kazan gibi herneyse arada girer bakarım öptüm sizi..

ıÇımdde Çok kÖtÜ bır sıkıntı var nefes dahı alamıyorummmmmmmmmm......

iltercın öncelıkle sana teşekkür ederım canım enın sayende kımse artı cıkmadıgı gıbı sabıtte cıkmadı emınım başaracagız hedefımıze ulaşacagız merak etme emeklerın sonucu hep beraber güzel şeyler görecegız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…