arkadşlar az sonra çıkcam kızı okula bırakacam
bugün cnm sıkkın 2 sebepten dolayı
ilki cnm babamı kaybedelii tam 15 yıl bitti bugün
bn 8 yaşındayken trafik kazasında Aniden öldü gitti cnm babam çook gençti 35 yaşındaydı
ondan ,hep bi tarafım buruk büyüdü hele bayramları ban hiç sormayın yada ne zmn biri karşımda babasına sarılsa içten içe kısknamışımdr çok acı gisden gelmiyor...
sizden ricam babamn fahri mert in ve tüm geçmişlerimzn ruhuna bi fatiha okurmusunz
yarın sabah annem de anjuyo olcak arkadaşlar
annem zaten korkak daha da korktu
inşallah sonucu temiz çıkar
çünkü kollestrolü fırlamış
hadi hayırlısı
kızlar günaydın..
benim de eşimin babanesi dün gece vefat etti o yaşlıydı tabi bekliyorduk ama eşim 17 yaşına dek onunla büyümüş çok önemliydi onun için..tam kızlarla yazıştım iyi geceler dedim kayınpederim aradı 1 saat önce oğlum gel sabaha çıkmaz diye biz de naısl gitsinler diye onları ayarlarken eşim birdaha arıyor babasını tam konuşurken feryat figan arkadan sesler tam o anda oldu o kötü oldue tabi bilet araştır kardeşiyle konuş ayarla eşimi teskin et derken hiç uyuyamadım..salak gibiyim..sabah da dönüş biletlerine koşturdum neyse ki uçak bulduk yetişcekler defnetmeye..
2 kg vermek cok zor nasıl verecegızkı bande o kadar vermem ımkansız 1 kg versem sevınecegım :lepi::lepi::lepi:
nesli bende 30 eylül ve bugün yediklerin yok..özel msj alanın da dolmuş..onları yazar mısın tatlım..rapor yazıcam akşama çalışcam:))))))
kızlar ben kaçtım yarın büyük gün orti aman ha gelmeyi unutma tatlım..
öptüm hepinizi..
kızlar bn kaçar
yarın sabah annm has. yatcak anjuyo olcak
inşallah temiz çıkar herşey
bildirimi yarın ilterciğim yapcak üzmeyiin onu emii
bnde öğlene yada ö.sonra girmeye çalışcam
haydiiin allaha emanet olun
neslıhan gecmışimiiii okuyorun
çok az değilde ne bileyim yaa kalorisi düşük şeyler yedim ondan sanırımilter cok az yemışsın cok düşük kalorı
canımm istemiyor bu akşam yediklerimi bir görsenbncee de ilter bu ne bölee
görürşüz canım sen annene ve kendine iyi bak burayı merak etme canım benimkızlar bn kaçar
yarın sabah annm has. yatcak anjuyo olcak
inşallah temiz çıkar herşey
bildirimi yarın ilterciğim yapcak üzmeyiin onu emii
bnde öğlene yada ö.sonra girmeye çalışcam
haydiiin allaha emanet olun
zaten 4 günde 3 kilo verme çok sağlıksız sağlıklı kilo verki geri alma tamammı canımyok canım 4 günde 3 kg ımkansız
ahh ahh huselcim bayram haftası bile bundan daha iyiydi be kuşum ne oldu sana böyle azda olsa vermişsin ama birazdaha dikkat et bu hafta opuyorumnanaktankızlar ben yarın sabah gelemem büyük ihtimalle bu sabhaki kilo 76,3 yarışın sonuncusu belli anlayacağınız(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?