Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bn kaçar
yarın sabah annm has. yatcak anjuyo olcak
inşallah temiz çıkar herşey
bildirimi yarın ilterciğim yapcak üzmeyiin onu emii
bnde öğlene yada ö.sonra girmeye çalışcam
haydiiin allaha emanet olun

okudum tatlım birazdanda annenin sağlığı ve babanın ruhu için yasin okuyacammm...aminnn rabbim yar ve yardımcınız olsun...

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN CANIMMM....RABBİM SABIRLAR VERSİNNN...AMİNNN...

2 kg vermek cok zor nasıl verecegızkı bande o kadar vermem ımkansız 1 kg versem sevınecegım :lepi::lepi::lepi:

OOO BEN SENDEN EN AZ -3 BEKLİYORDUM SELMACIĞIMM....

nesli bende 30 eylül ve bugün yediklerin yok..özel msj alanın da dolmuş..onları yazar mısın tatlım..rapor yazıcam akşama çalışcam:))))))

TMM BİRAZDAN HALLEDİYORUM CANIM BUGÜN FECİ YOĞUNDUM GİREMEDİM TATLIMM....

kızlar ben kaçtım yarın büyük gün orti aman ha gelmeyi unutma tatlım..
öptüm hepinizi..

AŞKOLL İLK GELENLERDEN OLURUM MERAK ETME GÜSELİMM....

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CANIM BENİMMMM

neslıhan gecmışimiiii okuyorun

EVETTT GELDİMMMMM

30.09.2009 yediklerim

sabah yarım simit + peynir + bal yedim

arada bişi yok

öğlen ; 1 lahmacun + ayran

ara : 1 bardak süt

akşam : çılbır

yok yok imkansız değil ki senin vermen gereken çok kilo ilk haftaq en az 3 kilo verirsin dağ çileğinden bile azi yiyorsun o bile 7-8 kilo veriyorduuu...

kızlar ben yarın sabah gelemem büyük ihtimalle bu sabhaki kilo 76,3 yarışın sonuncusu belli anlayacağınız(

ilter cok az yemışsın cok düşük kalorı
çok az değilde ne bileyim yaa kalorisi düşük şeyler yedim ondan sanırım
bncee de ilter bu ne bölee
canımm istemiyor bu akşam yediklerimi bir görsen
görürşüz canım sen annene ve kendine iyi bak burayı merak etme canım benim
yok canım 4 günde 3 kg ımkansız
zaten 4 günde 3 kilo verme çok sağlıksız sağlıklı kilo verki geri alma tamammı canım
kızlar ben yarın sabah gelemem büyük ihtimalle bu sabhaki kilo 76,3 yarışın sonuncusu belli anlayacağınız(
ahh ahh huselcim bayram haftası bile bundan daha iyiydi be kuşum ne oldu sana böyle azda olsa vermişsin ama birazdaha dikkat et bu hafta opuyorumnanaktan

günaydın,kardeş takımın fıstıkları

hayırlı cumalar hepinize,sonuçlarınızı merakla bekliyorum

gÜnaydın cancaĞazlarımmmm....

BuÜgn bÜyÜk gÜnnn....ve ben mutluyummm...ÇÜnkÜ bayramda aldıĞım kılolarımın bÜyÜk kısmını vermıŞım Üstelık selmacıĞımmm bunu senın ıÇın yazıyorummm ne spor yaptım nede az ve dıkkatlı yedımmmm....tek yaptıĞımmm abur cubur yememek oldu ve herŞeyden yedım ama az az yedımmmm......

ılterımmm bugÜn sabah kı kılom 79,8 geldımmmmm......

GeÇen haftakı kılom sanırım 82,2 ıdı kÜsÜratları pek aklımda tutamıyorum gÜselımmm.....

Herkes ınŞ en az - 2 gelırkı ben herkesten en az -2,5 beklıyorummmmmmm......

BugÜn Ço bÜyÜk bır haber beklıyorummm eĞer gelırse Çok mutlu olucammm..bakalım hayırlısı olsunnnn....

gÜnaydın kırazcıĞımmmmm.....

Ayy bende Çok merak edıyorummmmmmmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…