Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Mucize bir şey kantaron adı bile gulumsetiyorsa işlevini tahmin edemiyorum. kizinin yardımcı olması iyi olmuş canım. Tabi eşinin camları halletmesi de süper. Sarmaları sararken çok egilmeden mola vererekten sar. Sağlıklı insanlar bile tutuluyor dikkatli ol.

Hilalcim kırdın anlamında demedim. Üzerine çok geldim psikolojin bozuldu . Kendim gerildiğim gibi sizleri de geriyorum kaçamaklar olunca. Sürekli değil de aralarda yapılanlara fazla kizmamaya çalışıyorum tatlım.

Aynen canım mola vere vere ancak sararim zaten akşama kadar
Haklarını ödeyemem özellikle kızımın ♡ Deminden beri yalvariyorum kızım bırak halıda bir şey yok diye ama yok havası değişsin karışma bana diyor başkada bir şey demiyor

Olur mu hiç öyle şey kızların hepsi iyiliğini için söylediğini çok iyi biliyorlar zaten Asla alinacaklarini sanmam ♡♡♡♡

Dukan birası ilk bardakta çozuyor canım sorununu.
ayyy ablacım onu perşembeye saklıyorum :)
Meryem abla ben bu ara dönem olarak da kötü bir zamandan geçiyorum psikoloji olarak sen sakın üstüne alınma asla kırmak istemem alınmam da şuan 86 87 ler geldiyse sizin sayenizde :*

eveeetttt esselamin aleykum ve rahmetullah allahım rahmeti hepimizin üzerine olsun inşallah :)

menumu yazayım

sabah 9.30

1 dolu emek kaşığı menemen
1 yumurta tava da
peynir zeytin
2 dil tb ekmek
domates salata

ata öğün 13.00
küçük muz
yarın bardak süt

öğlen yemeği 15.00
1 kepçe çorba
1 kepçe kereviz
1 kepçe taşlık sote

ara 17.00
2 hurma

akşam 19.30
yarım kepçe barbunya
yarım kepçe karnabahar
1 dopdolu kaşe yoğurt

şu 1.5 lt

bitki çayları toplam 1.5 olmuştur

güzel bir menü oldu bugün ki sankimm inşallah 1 hafta böyle güzel geçecek bakalım eksi kaç olacak D Deliidivane ucukkkk sen de adını yazsana böyle kötü birşey diyormusum gibi hissediyorum istemiyorsan yazma ama

Vay vay vay kaç çeşit yemek maşallah:)

Halılar silinince insanın yüzüne ayrı bı guluyorlar canım be....bugün sana yarın kendine yapar... Gerginliğini de alır yavrucağin ev temizliği hatunların çakralarini açıyormus tabi erkeklerin yalanı değilse biz de inanıyoruz

Bizim kızlara gelince iyilikleri için söylesem de bir gün patlayacaklarini öffff be Meryem abla bı dur diyeceklerini biliyorum.

Ismim Ayşe ama uçuk da diyebilirsin sıkıntı yok :) bakalım bende çok merak ediyorum bu seferr eksi olucak mı olursa ne kadar diye

Yukselen yildizlarda da cok güzelbir fark yarattık kızlar ♡♡♡♡ Herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum

YÜKSELEN YILDIZLAR
607. ETAP

Yükselen Yıldızlar Nedir?

Harika bir menü canım tebrikler ♡

Hakikaten odaya girince mis gibi kokunca bende rahatladım ♡♡♡
Eskilerin dediği gibi yaptığı bana öğrendiği kendine
Daha şimdiden tembihliyor sabah erken kaldır sarmaya da yardım ederim isim bitince diye ♡ Doktor migren atağı için rapor verdi salya kadar evde hatta misafirlere de ben hizmet ederim sen otur yeterki dedi ♡

Yok yok kızlar seni çok seviyor asla kiyamazlar sana ♡

Menüm
12:45 soğan suyu
13:00 2 haşlanmış yumurta,salatalık,2 dilim peynir, bir iki dal roka ve maydonoz, çay.
18:45 yarım havuç yarım kabak sote (yoğurtlu)
zukkum Elhan oynakbasi34

Yine süper bir menü tebrikler ♡

Vay vay vay kaç çeşit yemek maşallah:)
valla yarın yemek yapmayayım dedim :)

Ismim Ayşe ama uçuk da diyebilirsin sıkıntı yok :) bakalım bende çok merak ediyorum bu seferr eksi olucak mı olursa ne kadar diye
Ayşe çok severim ve çok sevdiğim bir teyzemin adı çok memnun oldum canimmm

Menüm
12:45 soğan suyu
13:00 2 haşlanmış yumurta,salatalık,2 dilim peynir, bir iki dal roka ve maydonoz, çay.
18:45 yarım havuç yarım kabak sote (yoğurtlu)
zukkum Elhan oynakbasi34
uçuk bune yaa senin 3 katın yemişim bennn moralim sıfır sıfır sıfır

Moralini hiç bozma sağlıklı beslenin en azından hem cok kisinca sana yaramiyor

Bonus canım bak akşam bir anda anneme gittik yegenlerimi almaya akşam yemeğini orada yedik ve makarna vardı orada da ben de diğer yemeklerden çok azıcık yedim ve bir dolu kaşe yoğurt yedim makarna anneme koyarken midemi bulandirdi tokluktan yoksa inan hepimiz pisiriyoruz yada denk geliyoruz canım ama gerçekten tebrik ederim anında doğru kararı vermişsin inşallah tek haneye düşünce daha kolay olacak herşey

Iyi yapmışsın valla biz iki kişiyiz yemek yaparken çok yapıyorum ama farkında olmadan ikimize günlerce gidiyo bazen :) saol canım bende memnun oldum :))
Sen bana bakıp moralini bozma yarın obur gün evde yokum bu istikrarımi surduremeyebilirim

hahahahaa çok sevindim o zamann yaşasın kötülük azcık fesatlık yapayım şaka bir yana bak farkındasın canım yemekler önüne gelendede farkında ol olur mu

Benimde oruç borcum var yaa bende tutsam iyi olur ama şu soğan kürü bi bitsinde
ben geçen ay 14 güne tamamladım bakalım bu sefer kaç olur o zaman da regl denk gelmezse eşlik edersin belki ne dersin hem sana daha kolay bebek yok erken kalkmiyosun ohhhh kebab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…