Mucize bir şey kantaron adı bile gulumsetiyorsa işlevini tahmin edemiyorum.kız adama kantaron sür derken istemsizce sırıtıyorum her defasında benim büyük kız da yüz ifademden ne düşündüğümü anlıyor yine bir muzur şeyler aklından geçiyor senin bir rahat dur diyor
♡♡♡♡ heee sevin beni ♡♡♡♡
Bugün çok ihtiyacım varyine yamuldum gerçi kendi kabahatim ama kıza kıyamam diye düşünürken o çok daha fazlasını yaptı kuzum sağ olsun ♡ Yarın sen oturduğun yerden sarmayi sar ben banyoyu bir daha elden geçireceğim diye tutturdu
Dukan birası ilk bardakta çozuyor canım sorununu.kızlar gelen giden yok benim regl de bu sanırım bu haftaictigim 2 tarçınlı süt yaktı benide
Hilalcim kırdın anlamında demedim. Üzerine çok geldim psikolojin bozuldu . Kendim gerildiğim gibi sizleri de geriyorum kaçamaklar olunca. Sürekli değil de aralarda yapılanlara fazla kizmamaya çalışıyorum tatlım.sen dene bakalım ise yararsa bende yaparım
ayyy çok güzelmiş canım
abla kereviz ıspanak çorba ve taşlık yaptım no cissss
ayyy bizimkiler çok kalabalık olunca evde yer kalmıyor
aaayyyy ablaaaa üzülüyorumben seni kırdım miii
Mucize bir şey kantaron adı bile gulumsetiyorsa işlevini tahmin edemiyorum.kizinin yardımcı olması iyi olmuş canım. Tabi eşinin camları halletmesi de süper. Sarmaları sararken çok egilmeden mola vererekten sar. Sağlıklı insanlar bile tutuluyor dikkatli ol.
Hilalcim kırdın anlamında demedim. Üzerine çok geldim psikolojin bozuldu . Kendim gerildiğim gibi sizleri de geriyorum kaçamaklar olunca. Sürekli değil de aralarda yapılanlara fazla kizmamaya çalışıyorum tatlım.
ayyy ablacım onu perşembeye saklıyorum :)Dukan birası ilk bardakta çozuyor canım sorununu.
Meryem abla ben bu ara dönem olarak da kötü bir zamandan geçiyorum psikoloji olarak sen sakın üstüne alınma asla kırmak istemem alınmam da şuan 86 87 ler geldiyse sizin sayenizde :*Hilalcim kırdın anlamında demedim. Üzerine çok geldim psikolojin bozuldu . Kendim gerildiğim gibi sizleri de geriyorum kaçamaklar olunca. Sürekli değil de aralarda yapılanlara fazla kizmamaya çalışıyorum tatlım.
Vay vay vay kaç çeşit yemek maşallah:)eveeetttt esselamin aleykum ve rahmetullah allahım rahmeti hepimizin üzerine olsun inşallah :)
menumu yazayım
sabah 9.30
1 dolu emek kaşığı menemen
1 yumurta tava da
peynir zeytin
2 dil tb ekmek
domates salata
ata öğün 13.00
küçük muz
yarın bardak süt
öğlen yemeği 15.00
1 kepçe çorba
1 kepçe kereviz
1 kepçe taşlık sote
ara 17.00
2 hurma
akşam 19.30
yarım kepçe barbunya
yarım kepçe karnabahar
1 dopdolu kaşe yoğurt
şu 1.5 lt
bitki çayları toplam 1.5 olmuştur
Halılar silinince insanın yüzüne ayrı bı guluyorlar canım be....bugün sana yarın kendine yapar... Gerginliğini de alır yavrucağin ev temizliği hatunların çakralarini açıyormus tabi erkeklerin yalanı değilse biz de inanıyoruzAynen canım mola vere vere ancak sararim zaten akşama kadar
Haklarını ödeyemem özellikle kızımın ♡ Deminden beri yalvariyorum kızım bırak halıda bir şey yok diye ama yok havası değişsin karışma bana diyor başkada bir şey demiyor
Olur mu hiç öyle şeykızların hepsi iyiliğini için söylediğini çok iyi biliyorlar zaten Asla alinacaklarini sanmam ♡♡♡♡
Ismim Ayşe ama uçuk da diyebilirsin sıkıntı yok :) bakalım bende çok merak ediyorum bu seferr eksi olucak mı olursa ne kadar diyegüzel bir menü oldu bugün ki sankimm inşallah 1 hafta böyle güzel geçecek bakalım eksi kaç olacak D Deliidivane ucukkkk sen de adını yazsana böyle kötü birşey diyormusum gibi hissediyorumistemiyorsan yazma ama
eveeetttt esselamin aleykum ve rahmetullah allahım rahmeti hepimizin üzerine olsun inşallah :)
menumu yazayım
sabah 9.30
1 dolu emek kaşığı menemen
1 yumurta tava da
peynir zeytin
2 dil tb ekmek
domates salata
ata öğün 13.00
küçük muz
yarın bardak süt
öğlen yemeği 15.00
1 kepçe çorba
1 kepçe kereviz
1 kepçe taşlık sote
ara 17.00
2 hurma
akşam 19.30
yarım kepçe barbunya
yarım kepçe karnabahar
1 dopdolu kaşe yoğurt
şu 1.5 lt
bitki çayları toplam 1.5 olmuştur
Halılar silinince insanın yüzüne ayrı bı guluyorlar canım be....bugün sana yarın kendine yapar... Gerginliğini de alır yavrucağin ev temizliği hatunların çakralarini açıyormus tabi erkeklerin yalanı değilse biz de inanıyoruz
Bizim kızlara gelince iyilikleri için söylesem de bir gün patlayacaklarini öffff be Meryem abla bı dur diyeceklerini biliyorum.
Menüm
12:45 soğan suyu
13:00 2 haşlanmış yumurta,salatalık,2 dilim peynir, bir iki dal roka ve maydonoz, çay.
18:45 yarım havuç yarım kabak sote (yoğurtlu)
zukkum Elhan oynakbasi34
valla yarın yemek yapmayayım dedim :)Vay vay vay kaç çeşit yemek maşallah:)
Ayşe çok severim ve çok sevdiğim bir teyzemin adı çok memnun oldum canimmmIsmim Ayşe ama uçuk da diyebilirsin sıkıntı yok :) bakalım bende çok merak ediyorum bu seferr eksi olucak mı olursa ne kadar diye
uçuk bune yaa senin 3 katın yemişim bennnMenüm
12:45 soğan suyu
13:00 2 haşlanmış yumurta,salatalık,2 dilim peynir, bir iki dal roka ve maydonoz, çay.
18:45 yarım havuç yarım kabak sote (yoğurtlu)
zukkum Elhan oynakbasi34
valla yarın yemek yapmayayım dedim :)
Ayşe çok severim ve çok sevdiğim bir teyzemin adı çok memnun oldum canimmm
uçuk bune yaa senin 3 katın yemişim bennnmoralim sıfır sıfır sıfır
Moralini hiç bozma sağlıklı beslenin en azından hem cok kisinca sana yaramiyor
Iyi yapmışsın valla biz iki kişiyiz yemek yaparken çok yapıyorum ama farkında olmadan ikimize günlerce gidiyo bazen :) saol canım bende memnun oldum :))valla yarın yemek yapmayayım dedim :)
Ayşe çok severim ve çok sevdiğim bir teyzemin adı çok memnun oldum canimmm
uçuk bune yaa senin 3 katın yemişim bennnmoralim sıfır sıfır sıfır
Benimde oruç borcum var yaa bende tutsam iyi olur ama şu soğan kürü bi bitsindeadet gelsin geçsin de bir oruç arası yapayım yine 10 günde tutsam 10 gündür :)
hahahahaa çok sevindim o zamannIyi yapmışsın valla biz iki kişiyiz yemek yaparken çok yapıyorum ama farkında olmadan ikimize günlerce gidiyo bazen :) saol canım bende memnun oldum :))
Sen bana bakıp moralini bozma yarın obur gün evde yokum bu istikrarımi surduremeyebilirim
ben geçen ay 14 güne tamamladım bakalım bu sefer kaç olur o zaman da regl denk gelmezse eşlik edersin belki ne dersin hem sana daha kolay bebek yok erken kalkmiyosun ohhhh kebabBenimde oruç borcum var yaa bende tutsam iyi olur ama şu soğan kürü bi bitsinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?