Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aman taşta kayada meteorda gözüm yok hep 50 küsürdeydim, hamilelik sonrası kilolar kalınca, insan ister istemez çabuk olsun istiyor. Neyse başladık bir kez, devam ettirmemek olmaz :)

pazar gününün hizliligi bitmiyor 4 çeşit yemeğimi yaptım bir iki gün yemekle ugrasmiyim diye kızım da uyudu şimdi bende diğer işlere geçeyim çamaşır ve ütü bitmiyor arkadaşş
Hilal ne pişirdin bakim birak çamaşırı ütüyü şimdi....beğenmezsek yedirmeyiz

Sen bu şekilde birkaçgünü baz alarak ayı hesaplıyosun sence bir ay boyunca sadece bu şekilde beslenmen mümkünmü ?

Valla biz de öyle ayrı oturma gibi bişey yok zaten odalara sığmayacak kadar misafirimde yok salonum gayet büyük,sandalyelerimde koltuk kadar konforlu,koltuğa sığmayan ona otursun

Sen bu şekilde birkaçgünü baz alarak ayı hesaplıyosun sence bir ay boyunca sadece bu şekilde beslenmen mümkünmü ?
Valla yemek arayan biri olmadığın için benim için sorun değil, belki araya sebze sotesi falan karışabilir, garanti yok :)

Ozamam saatleri yazamam,tamam diyosan dünü yazarım önceki günü hayatta yazmam hoş dün de pek iç açıcı değil dışardan sipariş verdik ama sen iysimi boşver bugünden itibaren yazayım izin ver
Bir yerlerden başlamak lazım.
Yarın da doğum günün....kayıp bir hafta mi yaşayacağız neBen nerede hata yaptim sayfası bizi bekliyor gibi

Yalnız düzgün beslenmenin gözünü seveyim çoktandır kabızlık sorunum yoktu ki kabızlık kendimi bildim bileli benim kabusumdu,bugün yine sıkıntı tavan ,iki gün öyle yersem olacağı bu

Yalnız düzgün beslenmenin gözünü seveyim çoktandır kabızlık sorunum yoktu ki kabızlık kendimi bildim bileli benim kabusumdu,bugün yine sıkıntı tavan ,iki gün öyle yersem olacağı bu
Hala gelmedi liste.
Bir diyetisyen formülü kabızlık için. İki incir, iki kuru erik, üç kayısı...akşamdan ısla...sabah robatta çek. İçine bir kaşık dolu dolu zeytinyaği koy. Sabah aç karnına bir yemek kaşıği karışımı su ile yut .

Yapamayazayim ben yağ içemiyorum midem kaldırmıyo şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…