Aman taşta kayada meteorda gözüm yokSenin hatan ne biliyor musun? Bir an önce fit olma isteği...Canım hiç acele etme zaman zaten çabuk geçiyor. Sen düzenli diyetine devam et...seni mutsuz edecek yiyeceklerden uzak dur. Eninde sonunda istediğin ölçülerde fıstık gibi ,sen de taş ,ben diyim meteor gibi ,bir hatun olacaksın.
Başlamak bitirmenin yarısıdırAman taşta kayada meteorda gözüm yokhep 50 küsürdeydim, hamilelik sonrası kilolar kalınca, insan ister istemez çabuk olsun istiyor. Neyse başladık bir kez, devam ettirmemek olmaz :)
Hilal ne pişirdin bakimpazar gününün hizliligi bitmiyor 4 çeşit yemeğimi yaptım bir iki gün yemekle ugrasmiyim diye kızım da uyudu şimdi bende diğer işlere geçeyim çamaşır ve ütü bitmiyor arkadaşş
Bende hem kuzuya hem bize ayrı olmasın diye kıymalı mercimek çorbası pişirdim,afiyet olsunİyi pazarlar herkese.
Ben de mercimek çorbası yaptım öğlen için az kıymada koydum içine bebekler de yiyor iyi oluyor.
Ozamam saatleri yazamam,tamam diyosan dünü yazarım önceki günü hayatta yazmamAman paylaşma...parmakların zayıflar yazarken
Sen bu şekilde birkaçgünü baz alarak ayı hesaplıyosun sence bir ay boyunca sadece bu şekilde beslenmen mümkünmü ?Benimki patates +yoğurt diyeti sadece
1. Gün kahvaltı:
1 patates + 1 kase yoğurt
Öğlen:
2 patates + 1 kase yoğurt
Akşam:
2 kase yoğurt
2. Gün kahvaltı:
1 kase yoğurt
Öğlen:
2 patates + 1 kase yoğurt
Akşam:
3. Gün kahvaltı:
1 patates
Öğlen:
Akşam:
1 kase yoğurt
Bu şekilde devam, yeni birşey yok :)
68,8 kg ile başladım, şuan 2. Gün ve 68,6 kg.
Günde 200 gram gitse, haftada 1400 gram... ooo çok güzel böyle devam ederse, 1 ayda falan hedefime ulaşırım :)
Valla biz de öyle ayrı oturma gibi bişey yok zaten odalara sığmayacak kadar misafirimde yokinşallah ilerlemeden çabuk geçer canım sağol teşekkür ederim
valla bizde haremlik selamlık oturuluyor canım oda mecburi birde aşağıdaki stüdyo dairemden sonra hangi gibi ev yaptık tabiri caizse bende örtü sevmezdim ama.çocuk olunca el mahkum
inşallah canim
aaaa çok değişik bir işimi anlamı nedir
Valla yemek arayan biri olmadığın için benim için sorun değil, belki araya sebze sotesi falan karışabilir, garanti yok :)Sen bu şekilde birkaçgünü baz alarak ayı hesaplıyosun sence bir ay boyunca sadece bu şekilde beslenmen mümkünmü ?
Tesadüfe bakBende hem kuzuya hem bize ayrı olmasın diye kıymalı mercimek çorbası pişirdim,afiyet olsun
Dilan ateş ediyorsun kuzum. Yakmış yikmişsin ortalığı
Bir yerlerden başlamak lazım.Ozamam saatleri yazamam,tamam diyosan dünü yazarım önceki günü hayatta yazmamhoş dün de pek iç açıcı değil dışardan sipariş verdik ama sen iysimi boşver bugünden itibaren yazayım izin ver
Yarın benim değilBir yerlerden başlamak lazım.
Yarın da doğum günün....kayıp bir hafta mi yaşayacağız neBen nerede hata yaptim sayfası bizi bekliyor gibi
Aynen sen 10 Şubat'tın
Aynen sen 10 Şubat'tın
Hala gelmedi liste.Yalnız düzgün beslenmenin gözünü seveyim çoktandır kabızlık sorunum yoktu ki kabızlık kendimi bildim bileli benim kabusumdu,bugün yine sıkıntı tavan ,iki gün öyle yersem olacağı bu
Her şey daha güzel olacak...sen iyi ol yeter.Yaaaçok mutlu oldum.Umarım istikrarlı gidebilirim bu sefer.
YapamayazayimHala gelmedi liste.
Bir diyetisyen formülü kabızlık için. İki incir, iki kuru erik, üç kayısı...akşamdan ısla...sabah robatta çek. İçine bir kaşık dolu dolu zeytinyaği koy. Sabah aç karnına bir yemek kaşıği karışımı su ile yut .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?