Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menücü geldii hanıııım:)

Uyandığımda (10.00)
1 elma

Kahvaltı (12.00)
1 tabak omlet
Salatalık domates
3 bardak çay
8 zeytin
5 leblebi

Ara (16.00)
1 Muz

Akşam (20.00)
Et sote
5 leblebi
Salata

22.00
Şekersiz türk kahvesi

Sizler bana ve diyetime çok iyi geldiniz..seviyorum hepiciğinizi hanımlar

Ha bu arada unutmadan su 1 lt ve spor yok oynakbasi34 Elhan

Hayırlı geceler ve aleykum selamm güzellerim menüm sabah yarım kase yoğurt bi yumurta avakado lu yeşillikli salata bi parça kuzu eti akşam yiyemedim içimde kaldı bi tb ve hibiskus çayı ile
Ara çay küçük bi kurabiş ikeamdı aldım spor arası kahvenin yanında da bi lokmalık gofret tarzı özellikle aldım
Akşam canım sebze istemedi yoğurtlu bi yumurta marul salata yağsız
Çay yarım çorba kaşığı üzümle
Su 9 bardak spor yarım saat fitnes bi saat yüzme
Arkadaşlar menüleri niz güzel maşallah öğünlerde yemek çeşidi ni azaltmaya da çalışsak oda şifa farklı yemekler bir arada o da mideyi zorluyormuş

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Agrisiz ama ağır boğaz Ağrısı ile uyandım
Sıcak suyla güne başlıyorum ama hemen kendime birde ıhlamur yapacagim gün içinde bol bol içerim
Küçük kuzu birazdan uyandırır okula da hazirlamam şart sonrada kahvaltimi yapar ufak ufak kalan işlerimi de hallederim ♡

Canım benim nasıl ince ve hakikatli biri çıktın sen.. sen de iyi ki geldin aramıza çok teşekkür ederim

Sağol Varol Ayrıca çok geçmiş olsun .soğuk algınlığımi acil şifa diliyorum

Kararlısin dimi ille aglatican beni

Bende nasıl şanslıyım bilsen.. iyi ki,iyi ki varsın

Olmasın dedim ama....sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene YENA

Bir yanımızda bahar bahçe olsun o zaman

YENA doğum gününü masumca kutlamak isterken temsili

Hiçte bile

Sevgili YENA iyiki tanıdım seni mutlu yıllar dilerim sevdiklerinle canım

Çok teşekkür ederim güzel ve zarif mavimli. Ben de iyiki tanıdım . Çok mutlu oldum

YENA Canım doğum günün kutlu olsun ♡♡♡♡ Ailen ve tüm sevdiklerinle ince sağlıklı mutlu yılların olsun .....İyiki doğdun ♡

Banucum çok teşekkür ederim ..
Hep birlikte inşallah güzel yıllar görürüz..
Nasıl oldun sen ağrın azalmıştır insallah

Günaydın ❤
Hayırlı haftalar
Hayatın güzel sürprizlerle donatsin her anını. Canım kardeşim doğum günün kutlu olsun. Boncuktan kuşum yok ama kalbimdeki sıcak sevginle gül yüzüne kocaman bir öpücük gönderiyorum. Allah hayırlı bir gelecek sunsun sana....tatlişiiiiiimmmmm

Allahım nasıl mutluyum .. ne güzel sözler böyle ..
Geldiğin günden beri sıcacık sevgini herkese çok güzel hissettirdin..Çok teşekkür ederim güzel insan

İyiki dogdunuz cnm.hayatta ne istiyorsaniz hayirla sizin olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…