hahahahaa çok sevindim o zamannyaşasın kötülük azcık fesatlık yapayım şaka bir yana bak farkındasın canım yemekler önüne gelendede farkında ol olur mu
Benim kür haftaya pazar bitiyodu galiba ondan sonra başlayabilirim oruca
ben geçen ay 14 güne tamamladım bakalım bu sefer kaç olur o zaman da regl denk gelmezse eşlik edersin belki ne dersin hem sana daha kolay bebek yok erken kalkmiyosun ohhhh kebab
YENA Nilüfer ablacım doğumgünün kutlu olsun nice güzel yaşların hep böyle fıstık olsun, klişe değil yürekten söylüyorum iyi ki seni bu ortamda da olsa tanıdım
Abla tam 00.00 da yazamadım saatlerdir hastanedeydik kusura bakma
Hepi bört dey tuuu yuuu
YENA iyi ki demekten bıkmadığım
Her konuda hiç endişe etmeden konuşabildiğim ve hep beni anladığını bildiğim insan
İyi ki doğmuşsun
İyi ki karşılaşmışız
Bu sene ahmet kaya yohtur :)) rimellerimiz akıyor
Olmasın dedim ama....sana boncuktan kuş yaptım konacak pencereneYENA
YENA doğum gününü masumca kutlamak isterken temsili
YENA Canım doğum günün kutlu olsun ♡♡♡♡ Ailen ve tüm sevdiklerinle ince sağlıklı mutlu yılların olsun .....İyiki doğdun ♡
Hayatın güzel sürprizlerle donatsin her anını. Canım kardeşim doğum günün kutlu olsun. Boncuktan kuşum yok ama kalbimdeki sıcak sevginle gül yüzüne kocaman bir öpücük gönderiyorum. Allah hayırlı bir gelecek sunsun sana....tatlişiiiiiimmmmmGünaydın ❤
Hayırlı haftalar
Hayatın güzel sürprizlerle donatsin her anını. Canım kardeşim doğum günün kutlu olsun. Boncuktan kuşum yok ama kalbimdeki sıcak sevginle gül yüzüne kocaman bir öpücük gönderiyorum. Allah hayırlı bir gelecek sunsun sana....tatlişiiiiiimmmmm
İyiki dogdunuz cnm.hayatta ne istiyorsaniz hayirla sizin olsun insallah.Canım benim nasıl ince ve hakikatli biri çıktın sen.. sen de iyi ki geldin aramıza çok teşekkür ederim
Sağol VarolAyrıca çok geçmiş olsun .soğuk algınlığımi acil şifa diliyorum
Kararlısin dimi ille aglatican beni
Bende nasıl şanslıyım bilsen.. iyi ki,iyi ki varsın
Bir yanımızda bahar bahçe olsun o zaman
Hiçte bile
Çok teşekkür ederim güzel ve zarif mavimli. Ben de iyiki tanıdım . Çok mutlu oldum
Banucum çok teşekkür ederim ..
Hep birlikte inşallah güzel yıllar görürüz..
Nasıl oldun sen ağrın azalmıştır insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?