- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
YENA doğum günün kutlu olsun yenacim mutlu yıllar
İyiki dogdunuz cnm.hayatta ne istiyorsaniz hayirla sizin olsun insallah.
Günaydın hayırlı sabahlar
Dün öglen çok afedersiniz kusmada başlayınca annemle eşim özel hastaneye götürdüler ateşimde çıkmiş serum taktılar iyi geldi
Tam atlatmış degilim hiç keyfim yok
Günaydınmutlu pazarlar
Canım sıkkındı biraz giremedim dün özür dilerim.
Biraz karbon yedim kötü örnek olmak istemiyorum bugün telafi edicem inş.
Bazen alıp başımı gitmek istiyorum istediğim kiloya inene kadar yok olmak istiyorum.
Benimki patates +yoğurt diyeti sadece
1. Gün kahvaltı:
1 patates + 1 kase yoğurt
Öğlen:
2 patates + 1 kase yoğurt
Akşam:
2 kase yoğurt
2. Gün kahvaltı:
1 kase yoğurt
Öğlen:
2 patates + 1 kase yoğurt
Akşam:
3. Gün kahvaltı:
1 patates
Öğlen:
Akşam:
1 kase yoğurt
Bu şekilde devam, yeni birşey yok :)
68,8 kg ile başladım, şuan 2. Gün ve 68,6 kg.
Günde 200 gram gitse, haftada 1400 gram... ooo çok güzel böyle devam ederse, 1 ayda falan hedefime ulaşırım :)
Senin hatan ne biliyor musun? Bir an önce fit olma isteği...Canım hiç acele etme zaman zaten çabuk geçiyor. Sen düzenli diyetine devam et...seni mutsuz edecek yiyeceklerden uzak dur. Eninde sonunda istediğin ölçülerde fıstık gibi ,sen de taş ,ben diyim meteor gibi ,bir hatun olacaksın.
Peki canım benden günah gitti,öncelikle şunu diyim vallahi pişmanlıktan geberiyorum
Cuma saat 22.00 ye kadar herşey şahaneydi hatta akşamda yememiş şapşahane olacaktı ama alışveriş yorgunluğundan sonra gözüm döndü ve o saatte ızgara falan hiçbişey bulamadım pizza yedimhemde küçük boyun tamamını + bikaç yudumda kola ben sana yazmamalıyım demiştim
Dünde kahvaltı standart sonra paça çorbası ve 1.5 lahmacun
Al al al beni cemiyete reziiil ettin mutlumusun be kadın konuşsanaaaaaaa@meryemozcan27
valla yarın yemek yapmayayım dedim :)
Ayşe çok severim ve çok sevdiğim bir teyzemin adı çok memnun oldum canimmm
uçuk bune yaa senin 3 katın yemişim bennnmoralim sıfır sıfır sıfır
YENA doğum gününü masumca kutlamak isterken temsili
Suan nefes nefese yuyuyus bandindayim.60 dk yuruyorum.16 dkkm kaldi bitti sayilirr
Dün öglen çok afedersiniz kusmada başlayınca annemle eşim özel hastaneye götürdüler ateşimde çıkmiş serum taktılar iyi geldi
Cok Gecmis olsunGünaydın hayırlı sabahlar
günaydın gençler..
YENA canımm iyi ki doğdun. musmutlu yılların olsun. ailenle sevdiklerinle hayırlı yıllar dilerim cnm. hayat gülen yüzlüyle baksın inş.
Doğum günün kutlu olsun nice yıllaraTeşekkür ederim canım benim
Canım benim nasıl ince ve hakikatli biri çıktın sen.. sen de iyi ki geldin aramıza çok teşekkür ederim
Sağol VarolAyrıca çok geçmiş olsun .soğuk algınlığımi acil şifa diliyorum
Kararlısin dimi ille aglatican beni
Bende nasıl şanslıyım bilsen.. iyi ki,iyi ki varsın
Bir yanımızda bahar bahçe olsun o zaman
Hiçte bile
Çok teşekkür ederim güzel ve zarif mavimli. Ben de iyiki tanıdım . Çok mutlu oldum
Banucum çok teşekkür ederim ..
Hep birlikte inşallah güzel yıllar görürüz..
Nasıl oldun sen ağrın azalmıştır insallah
Suan nefes nefese yuyuyus bandindayim.60 dk yuruyorum.16 dkkm kaldi bitti sayilirr
@Lilimam25 geçmiş olsun nasıl şimdi bebişin
oynakbasi34 geçmiş olsun abla önlemini al hemen inanirmisin dilimin üstü çilek gibi kabardı yanıyor ne yesem
Yarım saattir bir yumurtayı yıyemedi kızım kahvaltıyı hiç sevmiyor agzında bekletıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?