Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

YENA doğum günün kutlu olsun yenacim mutlu yıllar

Cook teşekkür ederim

İyiki dogdunuz cnm.hayatta ne istiyorsaniz hayirla sizin olsun insallah.

Amin canım
Çok teşekkür ederim

YENA ablam dogum gunun kutlu olsun çocuklarınla eşinle musmutlu senelerin olsun

Oyy kuzum çok teşekkür ederim

Hay Allah .. çok geçmiş olsun canım

Günaydınlaar :)

İyiki doğmuşsun YENA

Çok teşekkür ederim

öyle bir dünya yok cnm. emek verip incecik olacağız. bu arada çatalla aldığın makarnayı bırakmış biri olarak iradene güveniyorum. o mesajını evde okurken gülümsedim. bu kız başaracak bence dedim. beni yanıltma lütfen. bu hafta en az -1 bekliyorum senden..

bence bu diyeti birkaç gün dene ama uzatma. çok ciddi sağlıklsız ve kalıcı kilo verdirmez. 16 kilo vermiş biri olarak diyrum ki azıcık diyeti bırakınca bile artıyor kilo böyle bir diyetten sonra kesin artar. ve kas kaybı yaşarsın incelme pek olmaz sen protein ağırlıklı beslen bence.

+1 cnm. katılıyorum..

ya bence rezil bir menü değil. şöyle ki senin hedefe 63 tü sanırım ve verdin. artık koruma programı bile yapabilrsin. lahmacun sağlıklı karbonhidratlardan biri. pizza da ödül gibi düşün. ha pizzayı yarım yeseydin o bile diyete uygun olurdu bence.

ben de sen menü yazmayınca neler geçirdim aklımdan aha ttalıya gömüldü bu kızçe dedim. ama MaşAllah iredeli olmuşsun yine. ben olsam neler yemiştim kaçamakta

valla yarın yemek yapmayayım dedim :)

Ayşe çok severim ve çok sevdiğim bir teyzemin adı çok memnun oldum canimmm

uçuk bune yaa senin 3 katın yemişim bennn moralim sıfır sıfır sıfır

cnm senle uçuğun kilosu bir değil. sen bir de güzel kilolar verdin bence. ve yedikelrin tamamen sağlıklı. son olarak sen güne erken başlayıp bir minoşla uğraşıyorsun. ayşe sanırım baya geç başlıyor güne. bir yerde 4 gibi görmüştüm yemek başlangıcını sen o saate 4. öğünü yaparsın muhtemelen. yani ben sabah ara öğlen ara yaparken ki saatim.

YENA doğum gününü masumca kutlamak isterken temsili

puhahaha öldüm gülmekten başıma gelse paralarım yapanı

Suan nefes nefese yuyuyus bandindayim.60 dk yuruyorum.16 dkkm kaldi bitti sayilirr

oooo MaşAllah. yansın yağlar gelsin kaslar.. spor yapanlara ayrı hayranım..

çok geçmiş olsun cnm. şifalar dilerim.

@Lilimam25 size de çok geçmiş olsun. inş iyidir prenses.

Cok
Cok Gecmis olsun

Merhabalar herkese, hafta sonu epey yoğun geçti yazamadım. Ama menülerimi bildireyim
C. Tesi
kahvaltı yapmadım yeşil çay içtim birkaç bardak
Öğle 1 ince antep lahmacun bol sebzeli
Akşam 2 köfte 2 dilim tb ekmeği
Pazar kahvaltım omlet domates salatalık 1 çatal kadar tahin helva
Akşam yarım tabak kadar mantı
Hafta sonu öğünlerim bunlardı bugünün menüsünü akşam toptan yazacağım inşallah herkese selamlar.

Anammmmm öldüm bittim ama bir tek tatlıyı yapmak kaldı onuda akşam üzere yaparım Sarmalarimı da sardım pişiyor

Aslında çok kötü yamulacagim belli de 2 gün daha dayanmam lazım Çarşamba günü de malum eşimin halalari kahvaltıya gelecek

Yutkunurken bile felaket bogazlarim ağrıyor hele öksürük tutunca daha beter ağrıyor Başıma da ağrı giriyor öksürük tutunca
Biraz dinlenmeye çalışacağım sağ olsun büyük kız kalan işleri bitirdi bir tek mutfağın yeri silinecek onuda birazdan halledecek

Omuzlarda ağrı yok şükür de bu sefer de Grip geliyor sanırım

Suan nefes nefese yuyuyus bandindayim.60 dk yuruyorum.16 dkkm kaldi bitti sayilirr

Süpersin canım aynen devam

Sana da cok geçmiş olsun canım ♡ umarım bir daha hastanelik bir durum olmaz

@Lilimam25 geçmiş olsun nasıl şimdi bebişin

oynakbasi34 geçmiş olsun abla önlemini al hemen inanirmisin dilimin üstü çilek gibi kabardı yanıyor ne yesem

Valla benimde ağzımın içi zehir gibi hemen ihlamur kaynattim inşallah iyi gelir

Yarım saattir bir yumurtayı yıyemedi kızım kahvaltıyı hiç sevmiyor agzında bekletıyo

Benim ufak kuzu da nedense yumurtanın beyazını yemez midemi bulandiriyor diyor ama tavada yapınca götürüyor

Yena canım doğum günün kutlu olsun
Serenalar canım ne çok hasta oldun zencefil papatya çayı adaçayı içmeye çalış tatlım ya çok geçmiş olsun cereyanda falan mı kalıyor acaba camları açıp is yaparken
Kaptanım sanda çok geçmiş olsun misafirlerini güzelce agirlarsin inş
Bonus sana gerçekten inanıyorum bsaricaksinkrdesim aman menu bildirmeyi ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…