Peki canım benden günah gitti,öncelikle şunu diyim vallahi pişmanlıktan geberiyorumHala gelmedi liste.
Bir diyetisyen formülü kabızlık için. İki incir, iki kuru erik, üç kayısı...akşamdan ısla...sabah robatta çek. İçine bir kaşık dolu dolu zeytinyaği koy. Sabah aç karnına bir yemek kaşıği karışımı su ile yut .
Canımın içi sen insansın taş değil robot değilsin. Keyfi bir şeyler yaptığını düşünmüyorum. Haftalardır hep eksilerdesin öncelikle. Bunu huy edineceğini düşünsem dert edinirdim ama seni tanıyorum. Bunu bir şekilde halledeceğini de biliyorum. Cuma günü İskender yedim abla çok şükür miden bir şeyler gördü dedin. Yavrum benim....bu haftayı telafi edersin hiç kızma kendine. Bu verdiğin kiloların ödülü olsun. Moralini bozma sakin...Hilale yaptıklarımdan sonra dersimi aldım...biraz esnek olmak lazım ama çok da gevşemeden.Peki canım benden günah gitti,öncelikle şunu diyim vallahi pişmanlıktan geberiyorum
Cuma saat 22.00 ye kadar herşey şahaneydi hatta akşamda yememiş şapşahane olacaktı ama alışveriş yorgunluğundan sonra gözüm döndü ve o saatte ızgara falan hiçbişey bulamadım pizza yedimhemde küçük boyun tamamını + bikaç yudumda kola ben sana yazmamalıyım demiştim
Dünde kahvaltı standart sonra paça çorbası ve 1.5 lahmacun
Al al al beni cemiyete reziiil ettin mutlumusun be kadın konuşsanaaaaaaaElhan
Ohhhhhhhh beeee inan bu sözlere ihtiyacım vardı,daha önceki günün pişmanlığını yaşarken bide lahmacun yedimCanımın içi sen insansın taş değil robot değilsin. Keyfi bir şeyler yaptığını düşünmüyorum. Haftalardır hep eksilerdesin öncelikle. Bunu huy edineceğini düşünsem dert edinirdim ama seni tanıyorum. Bunu bir şekilde halledeceğini de biliyorum. Cuma günü İskender yedim abla çok şükür miden bir şeyler gördü dedin. Yavrum benim....bu haftayı telafi edersin hiç kızma kendine. Bu verdiğin kiloların ödülü olsun. Moralini bozma sakin...Hilale yaptıklarımdan sonra dersimi aldım...biraz esnek olmak lazım ama çok da gevşemeden.Mutlu musun diye soruyorsun....evet mutluyum ama sen bunun için pişmanlık yaşarsan o zaman mutsuz olurum.
Çekmese ne lili her yerde mobese vardırŞeyyy tünele girdik çekmiyo
Bonuscum Allah hepimize evliya sabri versin gerçekten nefisle savaşmak kadar zor bir şey yok. Elimi çektim dedin ya işte zafer senin.Bir anlık gafletle iki çatal makarna aldım bıraktım şimdi lahana doğruyorum yoğurtla salata gibi yiycem.
Bırakmaya çalıştığım herşey burnumun ucunda ve hepsini ben pişiriyorum.
Beslenme için poğça yapıcam bide
Asla tadına bakmıycam bakarsam duramam.
Burayada yazayım dedim.
Bonuscum Allah hepimize evliya sabri versin gerçekten nefisle savaşmak kadar zor bir şey yok. Elimi çektim dedin ya işte zafer senin.Bol su iç canım her ne aklını çeliyorsa az da olsa unutturur. Bı taraftan da şu icmis olursun.
Bundan sonra plakayı kapatmak lazımMobeseye takılmışım bile
Rica ederim bebişim beden sağlığımız kadar ruh sağlığımız da önemli. Psikolojimizi bozmuyoruz enerjimizi düşürmüyoruz, kaldığımız yerden daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz.Ohhhhhhhh beeee inan bu sözlere ihtiyacım vardı,daha önceki günün pişmanlığını yaşarken bide lahmacun yedimyok yok daha gevşemem inşallah,dün kızım aşırı huysuzdu hiçbişey yapamadım mecbur kaldık dışardan söylemeye, teşekkürler bebişimmm
Karnım lıkır lıkır, daha şimdi 350 lik götürdümRica ederim bebişim beden sağlığımız kadar ruh sağlığımız da önemli. Psikolojimizi bozmuyoruz enerjimizi düşürmüyoruz, kaldığımız yerden daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz.bol su iç unutmadan hem de şimdi
Borcun olsun 20 dakika sonra isterim.Karnım lıkır lıkır, daha şimdi 350 lik götürdüm
Seni mi kırcam bi 350 daha hüpletirim de odadan çıkarsam kızım uyancak diye esir kaldım elimde bardağımlaBorcun olsun 20 dakika sonra isterim.
Günaydın balım.
mabadim....bu kova burçları hep mi böyle
Ruhunu yirim seninbaşka bir şey baharat değil ama kantaron da geciktirebilir mi ki aceba
oynakbasi34 tam bakamadım ve göremedim bi miktar sevgi bırakayım
sen dene bakalım ise yararsa bende yaparımBenimki patates +yoğurt diyeti sadece
1. Gün kahvaltı:
1 patates + 1 kase yoğurt
Öğlen:
2 patates + 1 kase yoğurt
Akşam:
2 kase yoğurt
2. Gün kahvaltı:
1 kase yoğurt
Öğlen:
2 patates + 1 kase yoğurt
Akşam:
3. Gün kahvaltı:
1 patates
Öğlen:
Akşam:
1 kase yoğurt
Bu şekilde devam, yeni birşey yok :)
68,8 kg ile başladım, şuan 2. Gün ve 68,6 kg.
Günde 200 gram gitse, haftada 1400 gram... ooo çok güzel böyle devam ederse, 1 ayda falan hedefime ulaşırım :)
ayyy çok güzelmiş canımzukkum yıldız çiçeği demek :)
abla kereviz ıspanak çorba ve taşlık yaptım no cissssHilal ne pişirdin bakimbirak çamaşırı ütüyü şimdi....beğenmezsek yedirmeyiz
ayyy bizimkiler çok kalabalık olunca evde yer kalmıyorValla biz de öyle ayrı oturma gibi bişey yok zaten odalara sığmayacak kadar misafirimde yoksalonum gayet büyük,sandalyelerimde koltuk kadar konforlu,koltuğa sığmayan ona otursun
aaayyyy ablaaaa üzülüyorumCanımın içi sen insansın taş değil robot değilsin. Keyfi bir şeyler yaptığını düşünmüyorum. Haftalardır hep eksilerdesin öncelikle. Bunu huy edineceğini düşünsem dert edinirdim ama seni tanıyorum. Bunu bir şekilde halledeceğini de biliyorum. Cuma günü İskender yedim abla çok şükür miden bir şeyler gördü dedin. Yavrum benim....bu haftayı telafi edersin hiç kızma kendine. Bu verdiğin kiloların ödülü olsun. Moralini bozma sakin...Hilale yaptıklarımdan sonra dersimi aldım...biraz esnek olmak lazım ama çok da gevşemeden.Mutlu musun diye soruyorsun....evet mutluyum ama sen bunun için pişmanlık yaşarsan o zaman mutsuz olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?