Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Peki canım benden günah gitti,öncelikle şunu diyim vallahi pişmanlıktan geberiyorum

Cuma saat 22.00 ye kadar herşey şahaneydi hatta akşamda yememiş şapşahane olacaktı ama alışveriş yorgunluğundan sonra gözüm döndü ve o saatte ızgara falan hiçbişey bulamadım pizza yedim hemde küçük boyun tamamını + bikaç yudumda kola ben sana yazmamalıyım demiştim

Dünde kahvaltı standart sonra paça çorbası ve 1.5 lahmacun
Al al al beni cemiyete reziiil ettin mutlumusun be kadın konuşsanaaaaaaa Elhan

Bir anlık gafletle iki çatal makarna aldım bıraktım şimdi lahana doğruyorum yoğurtla salata gibi yiycem.

Bırakmaya çalıştığım herşey burnumun ucunda ve hepsini ben pişiriyorum.

Beslenme için poğça yapıcam bide

Asla tadına bakmıycam bakarsam duramam.
Burayada yazayım dedim.

Canımın içi sen insansın taş değil robot değilsin. Keyfi bir şeyler yaptığını düşünmüyorum. Haftalardır hep eksilerdesin öncelikle. Bunu huy edineceğini düşünsem dert edinirdim ama seni tanıyorum. Bunu bir şekilde halledeceğini de biliyorum. Cuma günü İskender yedim abla çok şükür miden bir şeyler gördü dedin. Yavrum benim....bu haftayı telafi edersin hiç kızma kendine. Bu verdiğin kiloların ödülü olsun. Moralini bozma sakin...Hilale yaptıklarımdan sonra dersimi aldım...biraz esnek olmak lazım ama çok da gevşemeden. Mutlu musun diye soruyorsun....evet mutluyum ama sen bunun için pişmanlık yaşarsan o zaman mutsuz olurum.

Ohhhhhhhh beeee inan bu sözlere ihtiyacım vardı,daha önceki günün pişmanlığını yaşarken bide lahmacun yedim yok yok daha gevşemem inşallah,dün kızım aşırı huysuzdu hiçbişey yapamadım mecbur kaldık dışardan söylemeye, teşekkürler bebişimmm

Bonuscum Allah hepimize evliya sabri versin gerçekten nefisle savaşmak kadar zor bir şey yok. Elimi çektim dedin ya işte zafer senin. Bol su iç canım her ne aklını çeliyorsa az da olsa unutturur. Bı taraftan da şu icmis olursun.

Rica ederim bebişim beden sağlığımız kadar ruh sağlığımız da önemli. Psikolojimizi bozmuyoruz enerjimizi düşürmüyoruz, kaldığımız yerden daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. bol su iç unutmadan hem de şimdi

Karnım lıkır lıkır, daha şimdi 350 lik götürdüm

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Şükür kavuraturana

Gündüz evde temizlik vardı gerçi benek bir şey yapamadım yine ağrım tuttu sabah hatta havuza bile gitmeyecektim nasılsa eşim. Kıza yardimci olacak diye ama sonrasında misafirler için eksikler alınacak diye mecbur bende gittim
Kalıp gibi oturup izledikten sonra alışverişi de halledip eve döndük

Eşim söz veriği gibi sağ olsun Camları sildi Büyük kızda bana sağlam bir fırça attı önce sonrada temizliğe girişti sağ olsun ( Salonun duvarlarını sildi, yıkanan tülleri astı, koltukları bile çekip altlarına süpürge tutup paspasladi ♡♡♡♡ )
Ben biraz mutfağa gireyim dedim ama yakalandım
belden aşağısı ayrı ağrıdı omuzlarında ayrı kafam resmen bir milyondu paso yattım bugün

Şükür biraz daha iyiyim
Büyük kızına içine kakilmis kaçtı sanırım Şimdide tutturdu yatmadan haliyi da silecegim diye kız yeter yoruldum sende baygın duseceksin dediysem de " Sen şu valla oturduğun yerden karışma ağzını bantlarim sonunda " diye karşılık verdi

Günaydın balım.

mabadim....bu kova burçları hep mi böyle

Ruhunu yirim senin başka bir şey baharat değil ama kantaron da geciktirebilir mi ki aceba

kız adama kantaron sür derken istemsizce sırıtıyorum her defasında benim büyük kız da yüz ifademden ne düşündüğümü anlıyor yine bir muzur şeyler aklından geçiyor senin bir rahat dur diyor

oynakbasi34 tam bakamadım ve göremedim bi miktar sevgi bırakayım

♡♡♡♡ heee sevin beni ♡♡♡♡
Bugün çok ihtiyacım var yine yamuldum gerçi kendi kabahatim ama kıza kıyamam diye düşünürken o çok daha fazlasını yaptı kuzum sağ olsun ♡ Yarın sen oturduğun yerden sarmayi sar ben banyoyu bir daha elden geçireceğim diye tutturdu

sen dene bakalım ise yararsa bende yaparım

zukkum yıldız çiçeği demek :)
ayyy çok güzelmiş canım

Hilal ne pişirdin bakim birak çamaşırı ütüyü şimdi....beğenmezsek yedirmeyiz
abla kereviz ıspanak çorba ve taşlık yaptım no cissss

Valla biz de öyle ayrı oturma gibi bişey yok zaten odalara sığmayacak kadar misafirimde yok salonum gayet büyük,sandalyelerimde koltuk kadar konforlu,koltuğa sığmayan ona otursun
ayyy bizimkiler çok kalabalık olunca evde yer kalmıyor

aaayyyy ablaaaa üzülüyorum ben seni kırdım miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…