İÇİmdde Çok kÖtÜ bİr sıkıntı var nefes dahİ alamıyorummmmmmmmmm......
geçen haftaki kilom : 76,00
bu haftaki kilom : 74,00
dün okadar yemeseydim 200 gr daha giderdi sanırım ama bir haftada 2 kilo çok bile herzaman söylüyorum 1 kilo vereyim ama kalıcı vereyim diye
saol cnaım tşk ederim opuyorumnanaktaniltercim süpersin canım tebrikler..a.s.
ben de kg veren herkesi tebrik ediyorummmmm
durmak yok kızlar hızlanarak devam..
allah hayırlara çıkarsın cnaım çok kafana takıyorsun ondanİÇİmdde Çok kÖtÜ bİr sıkıntı var nefes dahİ alamıyorummmmmmmmmm......
esas ben sana tşk ederim emeklerimin karşılığını verdiğin için canım opuyorumnanaktaniltercın öncelıkle sana teşekkür ederım canım enın sayende kımse artı cıkmadıgı gıbı sabıtte cıkmadı emınım başaracagız hedefımıze ulaşacagız merak etme emeklerın sonucu hep beraber güzel şeyler görecegız
seninde bu hafta böyle beslenmeni istiyorum daha sağlıklı bu şekilde beslen bu hafta tamam mı canım benim opuyorumnanaktanilter ne kadar düşük kcl oldugu bellı oldu yedıklerınde iiiy kı böyle yemışsın bende bu hafta öyle yemeyı düşünüyorum
TEBRIKLER CANIM ŞenizŞenizŞeniz
hayırlısı olsun canımben bu hafta sabitim......bugün hiç giremeyeceğim şimdidn bildireyim dedim.....
bırde şöyle bırşey var ben pazartesı tartıldıgımda 86500 gelmıştım ordan hesaplarsak daha fazla verdım 2 100 cıvarı verdım aslında benım hesabım bu yanı onun içiin sevınçlıyım
canım bu hafta bu şeklide bildirim yapmayan arkadaşlar hakkında bir düzenleme yapıcam merak etme canım takımda olsun olmasın düzenli bildirim yapmayanlar ve eşleri hakkında yorum yazmayanlar hakkında kaptan geldiğinde bir düzenleme yapıcam yarın sana durumunu acıklarım bitanem opuyorumnanaktanBenim ortim özbek83 girmiyor pek sanırım sadece 2 günlük listesini vermişti ben ne yapmalıyım şimdi??
Benim dünkü menüm:
Sabah, kaşarlı tost(kepek ekmekli)
öğle: ızgara tavuk, salata,
Akşam:lahna çorbası ve yoğurt..
Egzersizlerim günlük sabiyt yapıorum
50 mekik 50 sağ bacak, 50 sol bacak hareketi...
canım bu hafta bu şeklide bildirim yapmayan arkadaşlar hakkında bir düzenleme yapıcam merak etme canım takımda olsun olmasın düzenli bildirim yapmayanlar ve eşleri hakkında yorum yazmayanlar hakkında kaptan geldiğinde bir düzenleme yapıcam yarın sana durumunu acıklarım bitanem opuyorumnanaktan
bu arada bu hafta göstermiş olduğun performans ve katılımdan dolayı sana çok tşk ederim ben bu hafta snein takıma girmeni istiyorum kaptanım geldiğinde bu konuyuda ileticem kendisine opuyorumnanaktan
Selma12. bir haftalık analizi
25/09/2009
Sabah : peynir + zeytin+ yumurta+ iki dilim kepek ekmeği
Ara : 1adet elma
öğlen : yoğurt çorbası
Akşam : bir kase çorba iki dilim köy ekmeği
su : içilmemiş
Spor : yapılmamış
Yorum : ilk günü Selma su ve spor hariç başarı ile tamamladı spor yapamam sebebini arkadaşı taşınmış ona yardım etmiş. Umuyorum bundan sonra su ve spor konusunda daha hassas olur.
26/09/2009
sabah :
kepek ekmeğinden tost
ARA:
3 ıncır bır fıncan leblebı
ÖGLEN
5 tane ıclı köfte ama kücüklerdı ayran salata
AKŞAM
3 elma
su : 1 tl
Spor : 1 saat yürüyüş 20 dk bisiklet
Yorum : çok güzel gidiyorsun Selmacım yavaş yavaş adaptasyonu sağladın spor yapman beni çok mutlu ediyor su biraz daha fazla içsen daha çok mutlu olacağım.
27/09/2009
Sabah : çeyrek ekmek üzerine tere yağı + peynir
ara : elma
öğlen : iki yumurtayla yapılmış bol soğanlı omlet ve iki bardak ayran iki dilim ekmek
Akşam : beş altı tane balık
spor :1 saat yürüyüş 10 dk bisiklet
Yorum : su hakkında bir şey yazmamışsın en az 1 lt su içtiğini düşünüyorum.
Balıkları nasıl pişirdiğini yazmamışsın onlarında ızgaradır yada buğulamadır diye umuyorum. Spor yapmam dünde yazdığım gibi beni mutlu ediyor.
Yediklerin yağ miktarlını biraz daha özen gösterirsen bu iş tamamdır Selma
28/09/2009
2 adet elma ( 120 kalori )
2 adet armut ( 140 kalori )
3 tabak lahana çorbası ( 450 kalori )
2 bardak yoğurt ( 190 kalori )
3 lt su
Spor : 1 saat tempolu yürüyüş (216 kalori )
Yorum : Selma kilo verme yolunda hızla ilerliyor gün geçtikçe beni daha çok mutlu ediyor inanıyorum ki Selma kurban bayramına kadar hedeflediği kilonun da altına inecek ve herkesi şaşırtacak 27/02/2009 tarihinde girmiş olduğu 8 takıma ( o zaman ki kilosu 84,10 müş ) 27/02/2010 tarihinde incecik 60 kilo olarak ben ve azra - sıla Selma’yı mezun edeceğiz. Bu günden sonra buna daha çok inanır oldum .
29/09/2009
İki elma
Bir armut
biraz tavuk + salata
lahana çorbası ve yoğurt
3 lt su
spor : 1 saat yürüyüş ( 350 kcal 5 km )
yorum : cumaya çok az kaldı en büyük merakım selma’nın kaç kilo verdiği.
En önemlisi de Selma kilo vermenin yanı sıra yaptığı spor sayesinde sıkı bir vücuda kavuşacak olması bu haftayı bu şekilde atlatırsa hedefine daha çabuk ulaşacağına inanıyorum.
30/09/2009
iki elma
bir armut
bir erik
iki Türk kahvesi
iki tabak pirinç çorbası ( yağsız sadece domates ve baharatla)
sıvı : 3.5 lt su
spor : bir saat yürüyüş (400 kalori 5,5 km )
yorum : Selmacım söyleyecek söz konuşacak kelime bulamıyorum inan süper gidiyorsun seninle gurur duyuyorum.
01/10/2009
Sabah : bir elma
Öğlen : bir tabak pirinç lapası
Akşam :çok az lahana çorbası +bir bardak yoğurt
sıvı : 3 lt su
spor :1 saat yürüyüş 360 kcl 5.5 km
Yorum : dünde yazdığım gibi inan söyleyecek kelime bulamıyorum böyle devam etmeni istiyorum .
Haftanın yorumu :
Bir haftayı geride bıraktık ve bu hafta Selma gayretinin ve çabasının meyvesini 1,600 kilo vererek başarı ile tamamladı tek hatası bana göre tek besin tarzı ile beslenmesiydi oysa daha az kalorili ve daha besleyici besiler tüketse hem açlık hissetmeyecek hem de daha sağlıklı beslenecek bu hafta bu yönde yemesi için Selma’yı motive edeceğim. Selmacım seni tebrik ediyorum benim yüzümü kara çıkarmadın seninle gurur duyuyorum 2 ay boyunca böyle devam etmeni istiyorum motivasyonunu hiç kaybetme Selma’nın kim olduğunu her kez öğrensin.
:lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan a.s.
tamam canım sen bak bakalım ben hergün özbekten bir tane msj gördüm ama yinede bilemiyorumTeşekkür ederim canım, düzenli okuyamıyorum çocukların okulu beni çok yoruyor vakit kalmıyor ama hergün girip yorum yazmaya gayret gösteriyorum,
Ortimin mesajlarına bakıorum bende onu gözden kaçırmış olabilirim diye
neden ağlıyorsunsenağlamasenağlamasenağlama
evet canım sende bana yapacaksın yorum ben snein koçunun sende benim bitanemılter ya ben bır konuyu anlamadım galıba atladım bılemıyorum bende sanamı yapacaktım yorum ben sadece sen bana kocluk yapacaksın anmıŞtım ama nassıl olacak
tamam canım sen bak bakalım ben hergün özbekten bir tane msj gördüm ama yinede bilemiyorum
neden ağlıyorsun
evet canım sende bana yapacaksın yorum ben snein koçunun sende benim bitanem
yediklerimi not almadıysan göndere bilirim
ama bundan sonra sende not al yediklerimi tamam bitanem opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?