Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kişisel bilgilerine tıkla ablam özel basligi doldur en altta degişiklerı kaydet var tıklıyosun bu kadar ablam
Canım teşekkür ederim tıkladim yazdım kaydettim.

Uçukcum neyse ki haftanın ortasındayız dengelemek için zamanın var canım. Yediklerin tadımlık olmuş gibi .

Hatun belli ki sorunları çözelim aradaki buzları eritelim derdi taşımıyor.Mesafeli olmanızı istiyor. Olgunluk ne yaşla ne eğitimle olan bir şey değil. Asillik insanın mayasında olmalı. Bir fırsatı daha kaçırdı haline yansın.Seroşum takdir ettim seni. Kendine yakışanı yaptın.

Gününüz aydın olsun :)
Gerçi biz analı kızlı bi' 3'te uyandık, bi' 6'da uyandık orası ayrı, şimdi de karnımızı doyurmaya çalışıyoruz da, yiyesimiz yok, oyun çıkarttırıyor :)

Ama gel gör ki, anasının gözünden uyku akıyor, saat daha yeni 7 oluyor burada, heryer kapkaranlık :)

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün nasıl kötü oldum anlatamam Size boğaz ağrısına birde kulak ağrısı eklendi ve resmen sabaha karşı zorda olsa uyudum
Eşim bile diyor Aşkım bu ne şans ya tamda gününe deng geliyor hep birde regl olunca duble oldu ağrılar

Şu anda Sol kulak duymuyor ama olsun sağ ile idare ederiz
Şükür şu anda dün geceye nazaran daha iyi ♡ sanırım Grip kulağa da vurdu

Neyseki işler tamam kızım sayesinde misafirler gelmeden bir sıcak duş alıp hazirlanirim o zamana kadar dinlenirim

Bu arada benim net bitti bitecek nasıl yapacağım bilmiyorum artık olmadı öğleden sonraları ancak kızın neyine ortak olurum aksama esimin

elma ve havuç 1 tane mi abla

of of offf nerede kaldı sozumuzzz

Teşekkürler canım

Canım ne dedi doktor inatçı ateşi için ?
Şimdi nasılsiniz

İzmir

Kuzum gelinle sorun hallolmustur umarım.

İyiyim canım sen nasılsın
iyiyim bende çok şükür

geçmiş olsun kaptanım

elma ve havuç 1 tane mi abla

of of offf nerede kaldı sozumuzzz

iyiyim bende çok şükür

geçmiş olsun kaptanım
Canım az önce yaptım smoothiemi ben birer tane koydum ama katı oldu. Su ile incelttim çok oldu ,zor bitirdim. Sen yarımşar koy canım. Evde taze zencefil vardı ince bir dilim onu da ekledim. Az bı acı oldu onu da portakalla tatlandırdim. Sabah kahvaltim bu şekilde halloldu. Şu an çok tok hissediyorum.

Canım nerede yaşıyorsunuz? Sağlıklı olun da uykusuzluk hallolur.

Aleyküm selam Banucum. Geçmiş olsun hastalık fena vurdu seni bu sefer. Boğazdaki iltihap kulağına vurdu besbelli. Ayakta kalmaya çalışmak da cabası...misafirler olmasa bir doktora görün diyecem çünkü bayağı doktorluk olmuşsun. Sıcak çaylarını limonla bol bol iç canım. Bal varsa bal da ekle...dinlen iyice...çok üzüldüm ...herkes hasta ya...

Almanya'dayız :)
Kar'lar Ülkesi'nde .. 4'üncü ayımızın ortasına girdik ve şükür sağlık sorunumuz yok , allah kimseye vermesin♡

merhaba kızlar..
gece oğlum rahatsızlandı. uykuda kusuyor. bunu 3-4 kez yaptı boğulma tehlikesi atlattı. ben de baya korku oluştu çocuğun odasını ayıramıyorum.
dün de aynısı oldu öğürdü nefes gitti. kalktık eşimle baktık birşey yok ama kusmuk kokusu geliyor. sanırım ağzına geldi yuttu. yanıma aldım. baktım hırıltı var. dedim ciğerne kaçtı herhalde yataadım sabaha kadar. sonra ateşlendi. ilaç verdim hırıltı falan geçti şükür. sabah da mecbur okula bıraktım ama aklım onda. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. eylülden beri 5. kez hasta oldu yavrum. okul baya sarstı.

Çok geçmiş olsun canım. Senin mens dönemin baya sıkıntili geçiyor..

Ahhh kıyamam geçmiş olsun canım.
Uykusunda kusma tehlikeli gerçekten ..
Götürdunmu doktora canım sebep ney kusmanın ?

Tuğbacim çok geçmiş olsun. Farkında olmaması çok kotu. Çok değişik bir grip mikrobu var bu sene...bulaştı mi gitmiyor. Canım inşallah bununla geçmiş olur. Bakalım akşam belki kendini daha iyi hisseder yavrun.

qyyyyy abla bu çok berbat birşey allah günah yazmasın 1 bardak zor bela içtim iykkkk kokusu genzimden gitmiyor midem bulanıyor

geçmiş olsun tuba doktora götürdunmu bu iş ciddi çünkü

qyyyyy abla bu çok berbat birşey allah günah yazmasın 1 bardak zor bela içtim iykkkk kokusu genzimden gitmiyor midem bulanıyor

geçmiş olsun tuba doktora götürdunmu bu iş ciddi çünkü
Havuç, elma, maydanoz nasıl daha kötü kokabilir ? Yok canım
Bebişim zor bela içmişsin en azından başina bir şey gelse benden bilecek kızlar bos ver takılma tada...Hilalcim tartıda -500 ü görünce abla bı daha bı daha diyeceksin....

Gondermeseydin okula bari.yazik kusmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…