Canım teşekkür ederim tıkladim yazdım kaydettim.Kişisel bilgilerine tıkla ablam özel basligi doldur en altta degişiklerı kaydet var tıklıyosun bu kadar ablam
Uçukcum neyse ki haftanın ortasındayız dengelemek için zamanın var canım. Yediklerin tadımlık olmuş gibi .Biraz geç oldu malesef :/
Menüm
13:00 soğan suyu
(Canım hiçbişey yemek istemedi kahvaltı yapmadım)
19:00 3 kaşık bulgur pilavı, fırında kanat ve bi patates.
Çay saati de bi dilim börek,iki tane sarma , 5-6 patlamış mısır, bi lokma hazır kek(
oynakbasi34 Elhan
Hatun belli ki sorunları çözelim aradaki buzları eritelim derdi taşımıyor.Mesafeli olmanızı istiyor. Olgunluk ne yaşla ne eğitimle olan bir şey değil. Asillik insanın mayasında olmalı. Bir fırsatı daha kaçırdı haline yansın.Seroşum takdir ettim seni. Kendine yakışanı yaptın.Bu akşam tekrar açmadım konuyu evine gidip konuştuğumda imalı bir şekilde sert bi dille sen haklısın abla dedi Bı konuda sadece haksızsın demek istiyor halbuki
Uzatmak istemedim konuyu evime gelmiş abla kendi utansin ben yinede mesafemi korurum
O şaibenin canını okuyacaz ...
elma ve havuç 1 tane mi ablaCanım smoothie yapacaksan elma havuç maydanoz yap...robota kabuklarıyla doğra maydanozu sapiyla iki bardak su ekle bir dakika çek ...limonun varsa yarım limon sık...aç karnına iç. Diğer meyveleri ben tek tek yiyeceğim karıştırmadan....öğlen greyfurt yediysem sonraki acikmamda kivi....karıştırmak iyi gelmez bence....
of of offf nerede kaldı sozumuzzzBiraz geç oldu malesef :/
Menüm
13:00 soğan suyu
(Canım hiçbişey yemek istemedi kahvaltı yapmadım)
19:00 3 kaşık bulgur pilavı, fırında kanat ve bi patates.
Çay saati de bi dilim börek,iki tane sarma , 5-6 patlamış mısır, bi lokma hazır kek(
oynakbasi34 Elhan
iyiyim bende çok şükürTeşekkürler canım
Canım ne dedi doktor inatçı ateşi için ?
Şimdi nasılsiniz
İzmir
Kuzum gelinle sorun hallolmustur umarım.
İyiyim canım sen nasılsın
geçmiş olsun kaptanımSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nasıl kötü oldum anlatamam Sizeboğaz ağrısına birde kulak ağrısı eklendi ve resmen sabaha karşı zorda olsa uyudum
Eşim bile diyor Aşkım bu ne şans ya tamda gününe deng geliyor hep birde regl olunca duble oldu ağrılar
Şu anda Sol kulak duymuyor ama olsun sağ ile idare ederiz
Şükür şu anda dün geceye nazaran daha iyi ♡ sanırım Grip kulağa da vurdu
Neyseki işler tamam kızım sayesindemisafirler gelmeden bir sıcak duş alıp hazirlanirim o zamana kadar dinlenirim
Bu arada benim net bitti bitecek nasıl yapacağım bilmiyorum artık olmadı öğleden sonraları ancak kızın neyine ortak olurum aksama esimin
Canım az önce yaptım smoothiemi ben birer tane koydum ama katı oldu. Su ile incelttim çok oldu ,zor bitirdim. Sen yarımşar koy canım. Evde taze zencefil vardı ince bir dilim onu da ekledim. Az bı acı oldu onu da portakalla tatlandırdim. Sabah kahvaltim bu şekilde halloldu. Şu an çok tok hissediyorum.elma ve havuç 1 tane mi abla
of of offf nerede kaldı sozumuzzz
iyiyim bende çok şükür
geçmiş olsun kaptanım
Canım nerede yaşıyorsunuz? Sağlıklı olun da uykusuzluk hallolur.Gününüz aydın olsun :)
Gerçi biz analı kızlı bi' 3'te uyandık, bi' 6'da uyandık orası ayrı, şimdi de karnımızı doyurmaya çalışıyoruz da, yiyesimiz yok, oyun çıkarttırıyor :)
Ama gel gör ki, anasının gözünden uyku akıyor, saat daha yeni 7 oluyor burada, heryer kapkaranlık :)
Aleyküm selam Banucum. Geçmiş olsun hastalık fena vurdu seni bu sefer. Boğazdaki iltihap kulağına vurdu besbelli. Ayakta kalmaya çalışmak da cabası...misafirler olmasa bir doktora görün diyecem çünkü bayağı doktorluk olmuşsun. Sıcak çaylarını limonla bol bol iç canım. Bal varsa bal da ekle...dinlen iyice...çok üzüldüm ...herkes hasta ya...Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nasıl kötü oldum anlatamam Sizeboğaz ağrısına birde kulak ağrısı eklendi ve resmen sabaha karşı zorda olsa uyudum
Eşim bile diyor Aşkım bu ne şans ya tamda gününe deng geliyor hep birde regl olunca duble oldu ağrılar
Neyseki işler tamam kızım sayesindemisafirler gelmeden bir sıcak duş alıp hazirlanirim o zamana kadar dinlenirim
Bu arada benim net bitti bitecek nasıl yapacağım bilmiyorum artık olmadı öğleden sonraları ancak kızın neyine ortak olurum aksama esimin
Almanya'dayız :)Canım nerede yaşıyorsunuz? Sağlıklı olun da uykusuzluk hallolur.
Aleyküm selam Banucum. Geçmiş olsun hastalık fena vurdu seni bu sefer. Boğazdaki iltihap kulağına vurdu besbelli. Ayakta kalmaya çalışmak da cabası...misafirler olmasa bir doktora görün diyecem çünkü bayağı doktorluk olmuşsun. Sıcak çaylarını limonla bol bol iç canım. Bal varsa bal da ekle...dinlen iyice...çok üzüldüm ...herkes hasta ya...
HAngi sehri canim.Rabbim kimseyi sagligiyla imtihan etmesin insalahAlmanya'dayız :)
Kar'lar Ülkesi'nde .. 4'üncü ayımızın ortasına girdik ve şükür sağlık sorunumuz yok , allah kimseye vermesin♡
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
merhaba kızlar..
gece oğlum rahatsızlandı. uykuda kusuyor. bunu 3-4 kez yaptı boğulma tehlikesi atlattı. ben de baya korku oluştu çocuğun odasını ayıramıyorum.
dün de aynısı oldu öğürdü nefes gitti. kalktık eşimle baktık birşey yok ama kusmuk kokusu geliyor. sanırım ağzına geldi yuttu. yanıma aldım. baktım hırıltı var. dedim ciğerne kaçtı herhalde yataadım sabaha kadar. sonra ateşlendi. ilaç verdim hırıltı falan geçti şükür. sabah da mecbur okula bıraktım ama aklım onda. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. eylülden beri 5. kez hasta oldu yavrum. okul baya sarstı.
Tuğbacim çok geçmiş olsun. Farkında olmaması çok kotu. Çok değişik bir grip mikrobu var bu sene...bulaştı mi gitmiyor. Canım inşallah bununla geçmiş olur. Bakalım akşam belki kendini daha iyi hisseder yavrun.merhaba kızlar..
gece oğlum rahatsızlandı. uykuda kusuyor. bunu 3-4 kez yaptı boğulma tehlikesi atlattı. ben de baya korku oluştu çocuğun odasını ayıramıyorum.
dün de aynısı oldu öğürdü nefes gitti. kalktık eşimle baktık birşey yok ama kusmuk kokusu geliyor. sanırım ağzına geldi yuttu. yanıma aldım. baktım hırıltı var. dedim ciğerne kaçtı herhalde yataadım sabaha kadar. sonra ateşlendi. ilaç verdim hırıltı falan geçti şükür. sabah da mecbur okula bıraktım ama aklım onda. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. eylülden beri 5. kez hasta oldu yavrum. okul baya sarstı.
İkinci gurbet kuşumuz.Almanya'dayız :)
Kar'lar Ülkesi'nde .. 4'üncü ayımızın ortasına girdik ve şükür sağlık sorunumuz yok , allah kimseye vermesin♡
qyyyyy abla bu çok berbat birşeyCanım az önce yaptım smoothiemi ben birer tane koydum ama katı oldu. Su ile incelttim çok oldu ,zor bitirdim. Sen yarımşar koy canım. Evde taze zencefil vardı ince bir dilim onu da ekledim. Az bı acı oldu onu da portakalla tatlandırdim. Sabah kahvaltim bu şekilde halloldu. Şu an çok tok hissediyorum.
geçmiş olsun tuba doktora götürdunmu bu iş ciddi çünkümerhaba kızlar..
Havuç, elma, maydanoz nasıl daha kötü kokabilir ? Yok canımqyyyyy abla bu çok berbat birşeyallah günah yazmasın 1 bardak zor bela içtim iykkkk kokusu genzimden gitmiyor midem bulanıyor
geçmiş olsun tuba doktora götürdunmu bu iş ciddi çünkü
merhaba kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?