Canım smoothie yapacaksan elma havuç maydanoz yap...robota kabuklarıyla doğra maydanozu sapiyla iki bardak su ekle bir dakika çek ...limonun varsa yarım limon sık...aç karnına iç. Diğer meyveleri ben tek tek yiyeceğim karıştırmadan....öğlen greyfurt yediysem sonraki acikmamda kivi....karıştırmak iyi gelmez bence....anla şuan elimde elma ayva mandalina var yarın o üç karışımı yesem yada ayva ile başlasam dışarı çıkıp alsam hepsinde 1 tane kalmış pazar yaklaştı ya azaldı meyve sebze ben nasıl yapam smotiyi var o malzemeler bende perşembede dukani çaktık mi gelsin eksiler ayva daha tok tutucu geliyor sankimm
haklısın canım benimde o moda girmem lazım
Kişisel bilgilerine tıkla ablam özel basligi doldur en altta degişiklerı kaydet var tıklıyosun bu kadar ablamProfildeki hangi butonla yazıyoruz bilmiremtarif edersen yazabilirim tatlım.
AA şimdi fark ettimKelebeklerimize ne oldu
Tşk ederız mune ablacım iyi gecelerAblacım,
sitede bakım güncelleme vardı, belki o arada simgeler gitmiş olabilir.Kazen 'i etiketliyorum, en sağlıklı bilgiyi o verebilir.
Tşk ederız mune ablacım iyi geceler
Sormaaa akrabalardaydim elime telefon alamadımmm. Menümü de utanarak yazicamD Deliidivane kiiizzz ayseeee nerelerdesin rakibemmm
Yok yok beraber vereceğiz inşallah.Aynen canım can sıkıntısını siniri çıkart yemekten dört gün yeme beşinci atıyorum bi dilim börek ye hoop artı bi kilo buda canımı sıkıyor hatta dün olmuyo artık diyip buradan izin isteyip ayrılmak isteyecektim vermem lazım başka çıkış yolum yok
Benim menümden güzel olduğu kesinhayırlı akşamlar kızlar şuraya bir menü birakam
sabah 8.30
1 küçük muz
sabah 10.00
2 yumurta sahan
4 ceri çeyrek salata çeyrek havuç
peynir
2 dil tb ekmeği
ara
2 kare bitter
öğlen 15.00
yarım kepçe çorba
1 kepçe kereviz
2 yk taslik
1 yk yoğurt
ara 1 avuç erik kurusu bol eksili
akşam 19.00
2 kabak sote
1 yk taşlık
salata
2 lt su
3 kupa bitki çayı
40 dakika pedal çevirdim parkta
20 dakikada yürüyüş
Yena canım doğum günün kutlu olsun
Serenalar canım ne çok hasta oldun zencefil papatya çayı adaçayı içmeye çalış tatlım ya çok geçmiş olsun cereyanda falan mı kalıyor acaba camları açıp is yaparken
Kaptanım sanda çok geçmiş olsun misafirlerini güzelce agirlarsin inş
Bonus sana gerçekten inanıyorum bsaricaksinkrdesim aman menu bildirmeyi ihmal etme
Merhaba kızlaar, soran sormayan hepinize çok çok teşekkür ederimilaçla ateşi düşüyodu ama akşam üzeri artık ilaçta etkilemedi ,5 saat falan hastanede kaldık tetkikler ve ateşin düşmesi uzun sürdü,neyse ki şimdi daha iyi kızım.
Arkadaslar hangi sehirlerdesiniz? Sormam da sıkınti varmi bilmiyorum ama
Misafirlerim gitti kazasız belasız bitti bi gün daha şükür
@Lilimam25 lili sanırım kızı iylesemedi
@umutluanne83 canım kilolarimiz yakınmış baya
@oynakbasi34kaptancim sanırım sen daha kötü oldun yada yoğunsun
@Bonus inşallah iyisindir canım diyete devam dimi
@sonundaoldu neredesin canımın
Zarpy gruba gelll :)
mavilim senin nikinde hep şarkı hatırlatıyor bana :)
Thinkerwoman ben geldim sen gittin canım
Su perisi86 senin gelin bayansikintili canım ya allah kolaylık versin
YENA seninle hiç kaynasamadik nasilsin
Bu akşam tekrar açmadım konuyu evine gidip konuştuğumda imalı bir şekilde sert bi dille sen haklısın abla dedi Bı konuda sadece haksızsın demek istiyor halbukiTeşekkürler canım
Canım ne dedi doktor inatçı ateşi için ?
Şimdi nasılsiniz
İzmir
Kuzum gelinle sorun hallolmustur umarım.
İyiyim canım sen nasılsın
Bu akşam tekrar açmadım konuyu evine gidip konuştuğumda imalı bir şekilde sert bi dille sen haklısın abla dedi Bı konuda sadece haksızsın demek istiyor halbuki
Uzatmak istemedim konuyu evime gelmiş abla kendi utansin ben yinede mesafemi korurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?