Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım smoothie yapacaksan elma havuç maydanoz yap...robota kabuklarıyla doğra maydanozu sapiyla iki bardak su ekle bir dakika çek ...limonun varsa yarım limon sık...aç karnına iç. Diğer meyveleri ben tek tek yiyeceğim karıştırmadan....öğlen greyfurt yediysem sonraki acikmamda kivi....karıştırmak iyi gelmez bence....

Mune seaBahAR iyi geceler ablalarım grub simgelerimize ne oldu acaba degişiklikmi yapılıyor yoksa kaldırıldımı?
Ablacım,
sitede bakım güncelleme vardı, belki o arada simgeler gitmiş olabilir. Kazen 'i etiketliyorum, en sağlıklı bilgiyi o verebilir.

Yok yok beraber vereceğiz inşallah.

Benim menümden güzel olduğu kesin

Teşekkürler canım

Canım ne dedi doktor inatçı ateşi için ?
Şimdi nasılsiniz

Arkadaslar hangi sehirlerdesiniz? Sormam da sıkınti varmi bilmiyorum ama

İzmir

Misafirlerim gitti kazasız belasız bitti bi gün daha şükür

Kuzum gelinle sorun hallolmustur umarım.

İyiyim canım sen nasılsın

Teşekkürler canım

Canım ne dedi doktor inatçı ateşi için ?
Şimdi nasılsiniz

İzmir

Kuzum gelinle sorun hallolmustur umarım.

İyiyim canım sen nasılsın
Bu akşam tekrar açmadım konuyu evine gidip konuştuğumda imalı bir şekilde sert bi dille sen haklısın abla dedi Bı konuda sadece haksızsın demek istiyor halbuki

Uzatmak istemedim konuyu evime gelmiş abla kendi utansin ben yinede mesafemi korurum

Lilicigim ateşi neden okadar çıkmış anjin mi olmuş yoksa cook geçmiş olsun tatlım frkedememisim ben de
Rabbim acil şifalar versin annelerin yavrusu hasta olunca göz bi şeyi görmez iyi ki müsah ade altında takip olmuş benim küçük oğlum bi ara sık sık anjin oluyordu 40 derece ateşle bizi bilgilendir
merak ettim canim
Mutfaktan çıktım anca gece gece tavuk börek kuru fasulye vs pişir pişir işyerine yapıyorum eşime dolabakoyucak orda dışardan yemiyor peki kendime karnibaharimi temizledim tabi ki haşlayıp yoğurtla yarın inş cuma yakadar bende varım inşallah eskiler bakalım ne olucak
Menü sabah iki kASE yayla çorba az ekmek parçası kuru ekmek parçaları vardı attım içine
Öğle balık sarı kanat Kızartma bi tabak biraz ekmek Salat
Yeşilçay kuru üzüm azıcık kabak çekirdeği
Bi portakal
Bitki çayları şu bi litre civarı spor step ve fitness 1,5saat kdar

Serenalar iyi etmişin canım kardeşinin hatrina sabret Allah sabredenleri sever canım Rabbim hepimize sabırlı güzel ahlaklı hayırlı razi olacagi bır insan olmayı nasip etsin imtihan dünyası işte sürekli karşımıza farklı farlı sorular sorunlar doğru cevapları işaretlemek nasip olsun amin hayırlı geceler

Çok yerinde bir davranış sergilemissin . Kendine yakışanı yapmissin canım
O da düzelir umarım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…