Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gecmıs olsun canım acaba midedemi bi sorun var geçen sene ateş kusmayla Dr gittiğimde mide gribi demişti

Kızlar sabah biraz fox TV baktım diyetisyen Dr vardı çok aç kalırsam zayıflarım düşüncesi çok yanlış dedi yaglarla ilgili
hahahhahaha inş canım

bu arada hanımlar 3 gibi babamı operasyona alacaklar,gerçi orada hep bekleme modunda olacağım için gelirim buralara ama gelemezsem bilin ki bundandır,bilginiz olsun
Şimdiden inş operasyonu başarılı geçer Rabbim şifa versin geçmiş olsun canım

hahahhahaha inş canım

bu arada hanımlar 3 gibi babamı operasyona alacaklar,gerçi orada hep bekleme modunda olacağım için gelirim buralara ama gelemezsem bilin ki bundandır,bilginiz olsun
Çok gecmis olsun Dilancim. Başarılı bir operasyon geçirmesini dilerim. Allah sana da kuvvet versin. Dualarimizdasin. Güzel haberlerle gel.

Seroşum doğrudur.. sağlıkli beslenmek şart. Her diyetisyenin farklı bir yolu var. 6 öğünsüz( üç ana, üç ara) olmaz diyen de var, üç diyen, iki diyen hatta açlık orucu tavsiye eden de var. Kişi kendi bünyesini tanımalı ona göre hareket etmeli. Ben üç öğün yediğim zaten kilo veremiyorum mesela. Bı tek Karatayla buldum çözümü. 20.5 kiloyu ilk kez verdim kontrollu olarak.

Çok gecmis olsun Dilancim. Başarılı bir operasyon geçirmesini dilerim. Allah sana da kuvvet versin. Dualarimizdasin. Güzel haberlerle gel.

Çok sağolun arkadaşlar,inşallah

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese iyi günler

Misafirleri yarım saate geliyorlar bende o arada sizlere bakayım dedim
Yoruldum ama her yer mis gibi olunca da hoşuma gidiyor ♡♡♡

Sağ olsun canım şükür duş alıp biraz kendime geldim yarın ki kahvaltı faslini da atlatayim olmadı hemen doktora gorunurum şimdiden ya gece ağrı tutarsa diye panik oluyorum

Çok çok geçmiş olsun canım kıyamam kuzuya ♡ Rabbim acil şifalar versin

hahahhahaha inş canım

Rabbim hayırlısıyla atlatip şifa bulmayı nasip etsin inşallah ♡ Simdiden geçmiş olsun

Üstteki msj sildim sanmıştım kızım elimden almiştı bi sürü açıklama yaptı evet her diyetisyenin farklı listesi var sadece ögün arası dört saat olsun dedi bunu tuttum

Şimdiden kolay gelsin banu abla

Sağol kuzuuum ayy onu öyle görmek perişan etti beni gözleri süzülmüş baygın baygın bakıyodu hiç dayanamadım....
Erzurumlu değilim burda yaşıyorum eşim Erzurumlu canım

Tekrar geçmiş olsun canım. Üzülmekten ve dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz maalesef. Allah yardımcın olsun canım. Neyse ki daha iyiymiş yavrucum.
Sağol ablacım evet aynen elden bişey gelmiyo bende o yüzden girip girip hala hasta falan yazmak istemedim

Canım menunu hiç dert etme....ama nedendir bilmem mezuniyet isteyecem deyince içime bir ateş düştü.
Sorma bende öyle diyince gurbete gidiyomuşum gibi havaya girdim

Lilimam kiiiizzz ne mezuniyeti bizi bırakıp nere gidiyon
Bu kilodan sonra mezun olmam takım derecesi için daha iyi diye düşündüm canım çünkü çok gitmiycek bari zarar vermeyim

Misafirlerim gitti kazasız belasız bitti bi gün daha şükür
Çok sevindim canım konuşarak halledebilmenize,soğuk savaş çok fena

Teşekkürler canım

Canım ne dedi doktor inatçı ateşi için ?
Şimdi nasılsiniz

İzmir

Kuzum gelinle sorun hallolmustur umarım.

İyiyim canım sen nasılsın
Şimdi daha iyiyiz ablacım kan falan normal çıkınca doktorda şaştı kaldı ,idrar yolu enfeksiyonumu aceba dedim onun için de kızımın yapmıyca tuttu dün önceki günden iyiydi ama yine kötüydü,akşam bi saat ağladım yine hareketli olsunda evi alt üst etsin dedim şükür şimdi yavaştan evi dağıtıyo

Teşekkürler ablacım anjin falan demedi boğazı normal dedi abla ateşide düştüya artık bol su içiriyorum bence enfeksiyon

Lilimam canım kuzu mu hasta, geçmişler olsun acil şifalar diliyorum yavruna.
Sağol tatlım

Lilimam büyük geçmiş olsun kuzum

Bekar olan benim evet ama çıtır kısmı şaibeli
Sağol canım senin de babana acil şifalar diliyorum

Geçmiş olsun kuzu yaaa sürekli birimizin çocuğu hasta bu nasıl kıştı böyle

Yaşasın Lilim Lilimam beğene beğene geliyoooor
Hahaha geldim canikom geldim çok şükür kızım biraz keyiflendi bende keyiflendim hemen size koştum ailem oldunuz

elma ve havuç 1 tane mi abla

of of offf nerede kaldı sozumuzzz

iyiyim bende çok şükür

geçmiş olsun kaptanım
Abartmadan yemeye çalıştım ama bakalım oraya gittiğim zaman sohbet muhabbet dayanamıyorum . Bugün kv. De deyim daha dikkat edicem

Ohhhhh çok şükür. Eminim hepimiz aynı hissediyoruz. Aile gibiyiz gerçekten. Gibisi bile fazla sağlıklı olun yeter. Bırak az gitsin beraber mezun olalım.

Mune seaBahAR iyi geceler ablalarım grub simgelerimize ne oldu acaba degişiklikmi yapılıyor yoksa kaldırıldımı?
Ben geçen hafta Kazen 'e sormuştum. Yazılım güncellemesi nedeni ile geçici aksamalar olabiliyormuş. Bu da onlardan biri. Kelebekler biraz uçup geri geleceklermiş.

Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…