- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Gecmıs olsun canım acaba midedemi bi sorun var geçen sene ateş kusmayla Dr gittiğimde mide gribi demiştimerhaba kızlar..
gece oğlum rahatsızlandı. uykuda kusuyor. bunu 3-4 kez yaptı boğulma tehlikesi atlattı. ben de baya korku oluştu çocuğun odasını ayıramıyorum.
dün de aynısı oldu öğürdü nefes gitti. kalktık eşimle baktık birşey yok ama kusmuk kokusu geliyor. sanırım ağzına geldi yuttu. yanıma aldım. baktım hırıltı var. dedim ciğerne kaçtı herhalde yataadım sabaha kadar. sonra ateşlendi. ilaç verdim hırıltı falan geçti şükür. sabah da mecbur okula bıraktım ama aklım onda. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. eylülden beri 5. kez hasta oldu yavrum. okul baya sarstı.
O şaibenin canını okuyacaz ...
Şimdiden inş operasyonu başarılı geçer Rabbim şifa versin geçmiş olsun canımhahahhahaha inş canım
bu arada hanımlar 3 gibi babamı operasyona alacaklar,gerçi orada hep bekleme modunda olacağım için gelirim buralara ama gelemezsem bilin ki bundandır,bilginiz olsun
Çok gecmis olsun Dilancim. Başarılı bir operasyon geçirmesini dilerim. Allah sana da kuvvet versin. Dualarimizdasin. Güzel haberlerle gel.hahahhahaha inş canım
bu arada hanımlar 3 gibi babamı operasyona alacaklar,gerçi orada hep bekleme modunda olacağım için gelirim buralara ama gelemezsem bilin ki bundandır,bilginiz olsun
Seroşum doğrudur.. sağlıkli beslenmek şart. Her diyetisyenin farklı bir yolu var. 6 öğünsüz( üç ana, üç ara) olmaz diyen de var, üç diyen, iki diyen hatta açlık orucu tavsiye eden de var. Kişi kendi bünyesini tanımalı ona göre hareket etmeli. Ben üç öğün yediğim zaten kilo veremiyorum mesela. Bı tek Karatayla buldum çözümü. 20.5 kiloyu ilk kez verdim kontrollu olarak.Kızlar sabah biraz fox TV baktım diyetisyen Dr vardı çok aç kalırsam zayıflarım düşüncesi çok yanlış dedi yaglarla ilgili
Şimdiden inş operasyonu başarılı geçer Rabbim şifa versin geçmiş olsun canım
Kızlar sabah biraz fox TV baktım diyetisyen Dr vardı çok aç kalırsam zayıflarım düşüncesi çok yanlış dedi yaglarla ilgili
Şimdiden inş operasyonu başarılı geçer Rabbim şifa versin geçmiş olsun canım
Çok gecmis olsun Dilancim. Başarılı bir operasyon geçirmesini dilerim. Allah sana da kuvvet versin. Dualarimizdasin. Güzel haberlerle gel.
Canım nerede yaşıyorsunuz? Sağlıklı olun da uykusuzluk hallolur.
Aleyküm selam Banucum. Geçmiş olsun hastalık fena vurdu seni bu sefer. Boğazdaki iltihap kulağına vurdu besbelli. Ayakta kalmaya çalışmak da cabası...misafirler olmasa bir doktora görün diyecem çünkü bayağı doktorluk olmuşsun. Sıcak çaylarını limonla bol bol iç canım. Bal varsa bal da ekle...dinlen iyice...çok üzüldüm ...herkes hasta ya...
merhaba kızlar..
gece oğlum rahatsızlandı. uykuda kusuyor. bunu 3-4 kez yaptı boğulma tehlikesi atlattı. ben de baya korku oluştu çocuğun odasını ayıramıyorum.
dün de aynısı oldu öğürdü nefes gitti. kalktık eşimle baktık birşey yok ama kusmuk kokusu geliyor. sanırım ağzına geldi yuttu. yanıma aldım. baktım hırıltı var. dedim ciğerne kaçtı herhalde yataadım sabaha kadar. sonra ateşlendi. ilaç verdim hırıltı falan geçti şükür. sabah da mecbur okula bıraktım ama aklım onda. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin. eylülden beri 5. kez hasta oldu yavrum. okul baya sarstı.
hahahhahaha inş canım
Üstteki msj sildim sanmıştım kızım elimden almiştı bi sürü açıklama yaptı evet her diyetisyenin farklı listesi var sadece ögün arası dört saat olsun dedi bunu tuttumSeroşum doğrudur.. sağlıkli beslenmek şart. Her diyetisyenin farklı bir yolu var. 6 öğünsüz( üç ana, üç ara) olmaz diyen de var, üç diyen, iki diyen hatta açlık orucu tavsiye eden de var. Kişi kendi bünyesini tanımalı ona göre hareket etmeli. Ben üç öğün yediğim zaten kilo veremiyorum mesela. Bı tek Karatayla buldum çözümü. 20.5 kiloyu ilk kez verdim kontrollu olarak.
Şimdiden kolay gelsin banu ablaSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese iyi günler
Misafirleri yarım saate geliyorlar bende o arada sizlere bakayım dedim
Yoruldum ama her yer mis gibi olunca da hoşuma gidiyor ♡♡♡
Sağ olsun canımşükür duş alıp biraz kendime geldim yarın ki kahvaltı faslini da atlatayim olmadı hemen doktora gorunurum şimdiden ya gece ağrı tutarsa diye panik oluyorum
Çok çok geçmiş olsun canım kıyamam kuzuya ♡ Rabbim acil şifalar versin
Rabbim hayırlısıyla atlatip şifa bulmayı nasip etsin inşallah ♡ Simdiden geçmiş olsun
Sağol kuzuuumşimdi daha iyisindir umarım canım tekrar gecmis olsun
evet canım haklısın ben erken başlıyorum güne inşallah bende hedefime bir daha geri almamakk üzere ulaşırım
liliiiimmm canım yeni okudum çok çok geçmiş olsun yavrum kim bilir ne kadar yorgun düştü hastanede inşallah çabucak toparlar valla çocuklar hasta olmasın ya anneler yine iyi kötü kalkabiliyolar ayağa ama o minikler dertlerini bile anlatamiyorlar inşallah bugün çok daha iyidir
istanbul Anadolu yakası canım
anooooo Erzurum demisin yoksam oralimisin
Sağol ablacım evet aynen elden bişey gelmiyo bende o yüzden girip girip hala hasta falan yazmak istemedimTekrar geçmiş olsun canım. Üzülmekten ve dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz maalesef. Allah yardımcın olsun canım. Neyse ki daha iyiymiş yavrucum.
Sorma bende öyle diyince gurbete gidiyomuşum gibi havaya girdimCanım menunu hiç dert etme....ama nedendir bilmem mezuniyet isteyecem deyince içime bir ateş düştü.
Bu kilodan sonra mezun olmam takım derecesi için daha iyi diye düşündüm canım çünkü çok gitmiycek bari zarar vermeyimLilimam kiiiizzz ne mezuniyeti bizi bırakıp nere gidiyon
Çok sevindim canım konuşarak halledebilmenize,soğuk savaş çok fenaMisafirlerim gitti kazasız belasız bitti bi gün daha şükür
Şimdi daha iyiyiz ablacımTeşekkürler canım
Canım ne dedi doktor inatçı ateşi için ?
Şimdi nasılsiniz
İzmir
Kuzum gelinle sorun hallolmustur umarım.
İyiyim canım sen nasılsın
Teşekkürler ablacımLilicigim ateşi neden okadar çıkmış anjin mi olmuş yoksa cook geçmiş olsun tatlım frkedememisim ben de
Rabbim acil şifalar versin annelerin yavrusu hasta olunca göz bi şeyi görmez iyi ki müsah ade altında takip olmuş benim küçük oğlum bi ara sık sık anjin oluyordu 40 derece ateşle bizi bilgilendir
merak ettim canim
Mutfaktan çıktım anca gece gece tavuk börek kuru fasulye vs pişir pişir işyerine yapıyorum eşime dolabakoyucak orda dışardan yemiyor peki kendime karnibaharimi temizledim tabi ki haşlayıp yoğurtla yarın inş cuma yakadar bende varım inşallah eskiler bakalım ne olucak
Menü sabah iki kASE yayla çorba az ekmek parçası kuru ekmek parçaları vardı attım içine
Öğle balık sarı kanat Kızartma bi tabak biraz ekmek Salat
Yeşilçay kuru üzüm azıcık kabak çekirdeği
Bi portakal
Bitki çayları şu bi litre civarı spor step ve fitness 1,5saat kdar
Sağol tatlımLilimam canım kuzu mu hasta, geçmişler olsun acil şifalar diliyorum yavruna.
Sağol canım senin de babana acil şifalar diliyorum
Geçmiş olsun kuzu yaaa sürekli birimizin çocuğu hasta bu nasıl kıştı böylemerhaba kızlar..
Hahaha geldim canikom geldim çok şükür kızım biraz keyiflendi bende keyiflendim hemen size koştum ailem oldunuz
Abartmadan yemeye çalıştım ama bakalım oraya gittiğim zaman sohbet muhabbet dayanamıyorum . Bugün kv. De deyim daha dikkat edicemelma ve havuç 1 tane mi abla
of of offf nerede kaldı sozumuzzz
iyiyim bende çok şükür
geçmiş olsun kaptanım
Ohhhhh çok şükür. Eminim hepimiz aynı hissediyoruz. Aile gibiyiz gerçekten. Gibisi bile fazlaSağol kuzuuumayy onu öyle görmek perişan etti beni gözleri süzülmüş baygın baygın bakıyodu hiç dayanamadım....
Erzurumlu değilim burda yaşıyorum eşim Erzurumlu canım
Sağol ablacım evet aynen elden bişey gelmiyo bende o yüzden girip girip hala hasta falan yazmak istemedim
Sorma bende öyle diyince gurbete gidiyomuşum gibi havaya girdim
Bu kilodan sonra mezun olmam takım derecesi için daha iyi diye düşündüm canım çünkü çok gitmiycek bari zarar vermeyim
Çok sevindim canım konuşarak halledebilmenize,soğuk savaş çok fena
Şimdi daha iyiyiz ablacımkan falan normal çıkınca doktorda şaştı kaldı ,idrar yolu enfeksiyonumu aceba dedim onun için de kızımın yapmıyca tuttu dün önceki günden iyiydi ama yine kötüydü,akşam bi saat ağladım yine hareketli olsunda evi alt üst etsin dedim şükür şimdi yavaştan evi dağıtıyo
Teşekkürler ablacımanjin falan demedi boğazı normal dedi abla ateşide düştüya artık bol su içiriyorum bence enfeksiyon
Sağol tatlım
Sağol canım senin de babana acil şifalar diliyorum
Geçmiş olsun kuzu yaaa sürekli birimizin çocuğu hasta bu nasıl kıştı böyle
Hahaha geldim canikom geldim çok şükür kızım biraz keyiflendi bende keyiflendim hemen size koştum ailem oldunuz
Ben mutlu olurum da zarar veririm diye çekiniyorum ablacanımOhhhhh çok şükür. Eminim hepimiz aynı hissediyoruz. Aile gibiyiz gerçekten. Gibisi bile fazlasağlıklı olun yeter. Bırak az gitsin beraber mezun olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?