- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
Çok geçmiş olsun canımSlm kızlar bugün evdeyim bebeklerim hastakreşe götüremedim.
Sabah limonlu ılık su içtim yarım litre, ne iyi geldi. Hergün aksatmadan içerim inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. Senin mens dönemin baya sıkıntili geçiyor..
Ahhh kıyamam geçmiş olsun canım.
Uykusunda kusma tehlikeli gerçekten ..
Götürdunmu doktora canım sebep ney kusmanın ?
Tuğbacim çok geçmiş olsun. Farkında olmaması çok kotu. Çok değişik bir grip mikrobu var bu sene...bulaştı mi gitmiyor. Canım inşallah bununla geçmiş olur. Bakalım akşam belki kendini daha iyi hisseder yavrun.
qyyyyy abla bu çok berbat birşeyallah günah yazmasın 1 bardak zor bela içtim iykkkk kokusu genzimden gitmiyor midem bulanıyor
geçmiş olsun tuba doktora götürdunmu bu iş ciddi çünkü
Gondermeseydin okula bari.yazik kusmak zor
Gecmıs olsun canım acaba midedemi bi sorun var geçen sene ateş kusmayla Dr gittiğimde mide gribi demişti
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese iyi günler
Misafirleri yarım saate geliyorlar bende o arada sizlere bakayım dedim
Yoruldum ama her yer mis gibi olunca da hoşuma gidiyor ♡♡♡
Sağ olsun canımşükür duş alıp biraz kendime geldim yarın ki kahvaltı faslini da atlatayim olmadı hemen doktora gorunurum şimdiden ya gece ağrı tutarsa diye panik oluyorum
Çok çok geçmiş olsun canım kıyamam kuzuya ♡ Rabbim acil şifalar versin
Rabbim hayırlısıyla atlatip şifa bulmayı nasip etsin inşallah ♡ Simdiden geçmiş olsun
Saolun kızlar. Rabbim hepimizin evladına şifa sağlık versin inş. nedenini çok bilmiyorum açıkçası. 5 yaşında. şimdiye kadar 3-4 kez oldu. ben tembellik ediyor kendini kurtarmyor diye düşündüm hep. belki de önlemi tedavisi vardır. muhakkak detaylı inceleteceğim. yani kusarken öksürürken bebkler bile yan döner. benim oğlan sırüstü duruyor. yani kusma gerçekleşmedi. okula yolaldım. zaten kısmen mecburdum. eşim sabah 5.30 gibi işe gidiyor. ben çocuğu nereye götüreyim bilemedim. işe de gemek zorundaydım. Rabbim dermansız dert vermesin inş. sabah iyiydi ama.Sağol kuzuuumayy onu öyle görmek perişan etti beni gözleri süzülmüş baygın baygın bakıyodu hiç dayanamadım....
Erzurumlu değilim burda yaşıyorum eşim Erzurumlu canım
Sağol ablacım evet aynen elden bişey gelmiyo bende o yüzden girip girip hala hasta falan yazmak istemedim
Sorma bende öyle diyince gurbete gidiyomuşum gibi havaya girdim
Bu kilodan sonra mezun olmam takım derecesi için daha iyi diye düşündüm canım çünkü çok gitmiycek bari zarar vermeyim
Çok sevindim canım konuşarak halledebilmenize,soğuk savaş çok fena
Şimdi daha iyiyiz ablacımkan falan normal çıkınca doktorda şaştı kaldı ,idrar yolu enfeksiyonumu aceba dedim onun için de kızımın yapmıyca tuttu dün önceki günden iyiydi ama yine kötüydü,akşam bi saat ağladım yine hareketli olsunda evi alt üst etsin dedim şükür şimdi yavaştan evi dağıtıyo
Teşekkürler ablacımanjin falan demedi boğazı normal dedi abla ateşide düştüya artık bol su içiriyorum bence enfeksiyon
Sağol tatlım
Sağol canım senin de babana acil şifalar diliyorum
Geçmiş olsun kuzu yaaa sürekli birimizin çocuğu hasta bu nasıl kıştı böyle
Hahaha geldim canikom geldim çok şükür kızım biraz keyiflendi bende keyiflendim hemen size koştum ailem oldunuz
Slm kızlar bugün evdeyim bebeklerim hastakreşe götüremedim.
Sabah limonlu ılık su içtim yarım litre, ne iyi geldi. Hergün aksatmadan içerim inşallah.
Vermezsin bitanem...Hilal hastalanmazsa bir iki gün oruç tutar...Ben mutlu olurum da zarar veririm diye çekiniyorum ablacanım
Teşekkür ederim canım inşallah.
Ahh canım ya kızım hala gece öksürerek uyanıyorSlm kızlar bugün evdeyim bebeklerim hastakreşe götüremedim.
Hastaneye gittiğinizde yönlendirirler canım inş önemli bir şey yokturSaolun kızlar. Rabbim hepimizin evladına şifa sağlık versin inş. nedenini çok bilmiyorum açıkçası. 5 yaşında. şimdiye kadar 3-4 kez oldu. ben tembellik ediyor kendini kurtarmyor diye düşündüm hep. belki de önlemi tedavisi vardır. muhakkak detaylı inceleteceğim. yani kusarken öksürürken bebkler bile yan döner. benim oğlan sırüstü duruyor. yani kusma gerçekleşmedi. okula yolaldım. zaten kısmen mecburdum. eşim sabah 5.30 gibi işe gidiyor. ben çocuğu nereye götüreyim bilemedim. işe de gemek zorundaydım. Rabbim dermansız dert vermesin inş. sabah iyiydi ama.
size de geçmiş olsun cnm
Hastaneye gittiğinizde yönlendirirler canım inş önemli bir şey yoktur
Refleks yapıp yan dönmesi gerekir haklısın
sindirimde bi sıkıntı olabilir
Benim kızımda çogu zaman yemek yedıkten sonra karnım agrıyo diyo aile hekimine danıştım sindirimde bir sıkıntı olabilir dedi çocuk Dr götur dedi randevu aldım haftaya bugune
Rabbım bütün çocuklara hastalara şifa versin
Aynen kızımda karnımı ovala agrıyo diyo mesela 3_4 gundur demiyor karnım agrıyo diyebiliyor musun benim oğlan da bir haftadır karnım ağrıyor mamajjj yap diyor. biraz okşuyorum işte. karın ya korkuyorum sert dokunmuyorum. geçti diyor. acaba numara mı gerçek mi bilemiyorum. genelde yemek yerken yapıyor yemek de sıkılıyor.
Amin canım hepimizin bebişleri biran evvel iyileşir inşallah. Sorma benimkilerde de bir haftadır ateş, öksürük, göz akması, burun akması, kulak içi iltihap ne ararsan varAhh canım ya kızım hala gece öksürerek uyanıyor
Gecmıs olsun onlar da hasta olunca hiç birseyin tadı olmuyor Rabbım şifa versin biran önce iyileşir kuzuların aminn
Canım ben agrıdan cumartesi gecesi agladım küçücük bebekler ne yapsınAmin canım hepimizin bebişleri biran evvel iyileşir inşallah. Sorma benimkilerde de bir haftadır ateş, öksürük, göz akması, burun akması, kulak içi iltihap ne ararsan vardün kreşte iyice fenalaşmış biri
inşallah görürüm abla ama çok kötüydü gerçekten yaHavuç, elma, maydanoz nasıl daha kötü kokabilir ? Yok canım
Bebişim zor bela içmişsin en azındanbaşina bir şey gelse benden bilecek kızlar bos ver takılma tada...Hilalcim tartıda -500 ü görünce abla bı daha bı daha diyeceksin....
geçmiş..olsun canım ciddi bir sorunmuhahahhahaha inş canım
bu arada hanımlar 3 gibi babamı operasyona alacaklar,gerçi orada hep bekleme modunda olacağım için gelirim buralara ama gelemezsem bilin ki bundandır,bilginiz olsun
anlamadım ben ablaVermezsin bitanem...Hilal hastalanmazsa bir iki gün oruç tutar...takim yüzdesi dengelenir meraklanma sen.
Siz bence bu yeme ile haftada 2 kilo rahat vermenjz lazimevettt hayırlı akşamlar kızlar
sabah 9
smoti iceegi iyyykkk
1 bardak bitki çayı
ara 12.00
yarım ayva
öğlen 15.00
1 elma
akşam 17.30
1 dop dolu kase salata
2 tane haşlanmış bulgur köftesi 2 si bir ceviz kadardı salataya ufaladim
şu 2 lt
1 saat 10 dakika çok çok tempolu yürüyüş
Kolay gelsin kaptanım sende şu yoğunluğu bi atlatsaydın valla senin misafirin derdi beni gerdioynakbasi34
Gecmis olsunkızlar ben bugün hastaneye gittim insülin direnci 5 olmuş ilaç başlattılar yine 2 bin mg kullanicakmisim
kızlar ben bugün hastaneye gittim insülin direnci 5 olmuş ilaç başlattılar yine 2 bin mg kullanicakmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?