Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

anla şuan elimde elma ayva mandalina var yarın o üç karışımı yesem yada ayva ile başlasam dışarı çıkıp alsam hepsinde 1 tane kalmış pazar yaklaştı ya azaldı meyve sebze ben nasıl yapam smotiyi var o malzemeler bende perşembede dukani çaktık mi gelsin eksiler ayva daha tok tutucu geliyor sankimm

İnan değil canım bu haftayı böyle bağlarsam iyi olacak hatta
haklısın canım benimde o moda girmem lazım

@Lilimam25 lili sanırım kızı iylesemedi
umutluanne83 canım kilolarimiz yakınmış baya
@oynakbasi34kaptancim sanırım sen daha kötü oldun yada yoğunsun

Bonus inşallah iyisindir canım diyete devam dimi

sonundaoldu neredesin canımın

Zarpy gruba gelll :)

mavilim senin nikinde hep şarkı hatırlatıyor bana :)

Thinkerwoman ben geldim sen gittin canım

Su perisi86 senin gelin bayansikintili canım ya allah kolaylık versin

YENA seninle hiç kaynasamadik nasilsin

Canım oğlum giriyor araya banyosunu vs yaptırdım. Yatırdım şimdi onu, anca gelebildim

ouuu ne güzel.menü bu yaşta

Canım oğlum giriyor araya banyosunu vs yaptırdım. Yatırdım şimdi onu, anca gelebildim
oyysss allah bağışlasın oglusunu :)

Tamda gelmiştim kalp kalbe karşıymış

mavimli bacım uyudunmu takımda senle ben varız bi hafta 500gr verıp ikinci hafta sabit üçüncü haftada artı gören nasıl beceriyorsak
Yaaa ben kendimi biliyorum doğru düzgün rejim yapamıyorum psikolojik tamamen malesef. Yurtdışında yaşama, yeni iş, iki bebekle bir başıma burda başımdan geçenleri anlatsam hak verirsiniz. Ama zamanı gelecek biliyorum sabır. Senin de vardır kendine göre durumun eminim.

Ayy maşallah Tatlı kızını size bağışlasın Rabbim. Olsun yine de çıtırız yine de güzeliz değil mi ama

evet bir çıtır kiraker olamazsamda çıtır tavuk desek bana daha doğru olur baya etli butluyumm

Aynen canım can sıkıntısını siniri çıkart yemekten dört gün yeme beşinci atıyorum bi dilim börek ye hoop artı bi kilo buda canımı sıkıyor hatta dün olmuyo artık diyip buradan izin isteyip ayrılmak isteyecektim vermem lazım başka çıkış yolum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…