anla şuan elimde elma ayva mandalina var yarın o üç karışımı yesem yada ayva ile başlasam dışarı çıkıp alsam hepsinde 1 tane kalmış pazar yaklaştı ya azaldı meyve sebze ben nasıl yapam smotiyi var o malzemeler bende perşembede dukani çaktık mi gelsin eksiler ayva daha tok tutucu geliyor sankimmTutmuyorum işte....kim tutar bebeğimi...harikasın var ya...hep böyle git marjim...ümit veriyorsun hepimize
Dursun dolapta canımın içi...bakma o tatlılara...sen çooooktan aştın bunu.
Kendini hazır hissediyorsan yarın deneyelim istersen . Evde hangi meyve varsa onunla yap. Ayva , elma , portakal, mandalina olabilir. Ben greyfurt ve kiviyle yapicam şeker oranları çok düşük. Yoğurt da istediğin kadar yiyebilirsin. Bol su da içeriz. Bağırsaklar temizlenir. Hatta sabah smoothie yapicam maydanoz havuç elmayla. Limon bitti o olsaydı onu da eklerdim smoothieye. Yarın böyle beklerim gelirsen.
haklısın canım benimde o moda girmem lazımİnan değil canım bu haftayı böyle bağlarsam iyi olacak hatta
Canım oğlum giriyor araya banyosunu vs yaptırdım. Yatırdım şimdi onu, anca gelebildim@Lilimam25 lili sanırım kızı iylesemedi
@oynakbasi34kaptancim sanırım sen daha kötü oldun yada yoğunsun
Bonus inşallah iyisindir canım diyete devam dimi
sonundaoldu neredesin canımın
Zarpy gruba gelll :)
mavilim senin nikinde hep şarkı hatırlatıyor bana :)
Thinkerwoman ben geldim sen gittin canım
Su perisi86 senin gelin bayansikintili canım ya allah kolaylık versin
YENA seninle hiç kaynasamadik nasilsin
İyi geceler hanımlar:)
Bugün
Uyandığımda (7.00)
1 elma
Kahvaltı (10.00)
Yulaf ezmesi sütlü (inanmayacaksınız ama hiç aç diildim canım başka bişi istemedi)
Ara Öğün (14.00)
Şekersiz türk kahvesi
18.30
Izgara tavuk ve salata
1 lt su ve 100 squatElhan oynakbasi34
oyysss allah bağışlasın oglusunu :)Canım oğlum giriyor araya banyosunu vs yaptırdım. Yatırdım şimdi onu, anca gelebildim
@Lilimam25 lili sanırım kızı iylesemedi
umutluanne83 canım kilolarimiz yakınmış baya
@oynakbasi34kaptancim sanırım sen daha kötü oldun yada yoğunsun
Bonus inşallah iyisindir canım diyete devam dimi
sonundaoldu neredesin canımın
Zarpy gruba gelll :)
mavilim senin nikinde hep şarkı hatırlatıyor bana :)
Thinkerwoman ben geldim sen gittin canım
Su perisi86 senin gelin bayansikintili canım ya allah kolaylık versin
YENA seninle hiç kaynasamadik nasilsin
Yaaa ben kendimi biliyorum doğru düzgün rejim yapamıyorum psikolojik tamamen malesef. Yurtdışında yaşama, yeni iş, iki bebekle bir başıma burda başımdan geçenleri anlatsam hak verirsiniz. Ama zamanı gelecek biliyorum sabır. Senin de vardır kendine göre durumun eminim.mavimli bacım uyudunmu takımda senle ben varız bi hafta 500gr verıp ikinci hafta sabit üçüncü haftada artı gören nasıl beceriyorsak
Amin canım, sen bekar çıtırlarımızdan mıydınouuu ne güzel.menü bu yaşta
oyysss allah bağışlasın oglusunu :)
Amin canım, sen bekar çıtırlarımızdan mıydın
Ayy maşallah Tatlı kızını size bağışlasın Rabbim. Olsun yine de çıtırız yine de güzeliz değil mi amaayyy bunu iltifat kabul ediyorum :)))))
3 yaşına basacak bir kız annesi 5 senelik evli bir hatunum
Ayy maşallah Tatlı kızını size bağışlasın Rabbim. Olsun yine de çıtırız yine de güzeliz değil mi ama
Hep beraber tatlı tatlı vereceğiz kuzum iyi ki var grubumuzevet bir çıtır kiraker olamazsamda çıtır tavuk desek bana daha doğru olurbaya etli butluyumm
Aynen canım can sıkıntısını siniri çıkart yemekten dört gün yeme beşinci atıyorum bi dilim börek ye hoop artı bi kilo buda canımı sıkıyor hatta dün olmuyo artık diyip buradan izin isteyip ayrılmak isteyecektim vermem lazım başka çıkış yolum yokYaaa ben kendimi biliyorum doğru düzgün rejim yapamıyorum psikolojik tamamen malesef. Yurtdışında yaşama, yeni iş, iki bebekle bir başıma burda başımdan geçenleri anlatsam hak verirsiniz. Ama zamanı gelecek biliyorum sabır. Senin de vardır kendine göre durumun eminim.
Marjinalcim o bekar çıtırımız DilanAmin canım, sen bekar çıtırlarımızdan mıydın
Profildeki hangi butonla yazıyoruz bilmiremKızlar herkes baslangıç kilosunu ve güncel kilosunu yazsa profile hem sürekli birbirimize yazmak zorunda kalmayız ne dersiniz
İsim benzerliği karıştırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?