Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar arkadaşlar bu sabah güne 2 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf ezmesi ile başladım.
Kahvaltımı geç yaptım kahvaltı menümde zeytinyağlı omlet domates salatalık 1küp peynir 1 dl tb ekmeği ve çay vardı.
Akşama kadar çay kahve içtim 5i 1 yerde çayı içtim
Akşam ise yarım ayva rendesi ve yoğurt tarçın ile hazırladığım cacığımı yedim. Ve yine suyumu tamamlarsam bugünü de sağlıklı atlatmış olacağım inşallah

Sabah Nane limonlu yesil cay
Sonra 1 saat yuyuyus 5,5 km/hız da
Kahvalti saat 10 :30 da
Sahan da 1 yumutta
Peynir
Zeytin
Pekmez
1 dilim ç.ekmegi
Cay
Oglen yemedim isim coktu evde
Aksamda
1 kase limonlu tavuk corba
5kasik makarna
Yatmadan
1 saat yuruyus yine
Ve son olarak biberli limonlu yogurt

Siz bence bu yeme ile haftada 2 kilo rahat vermenjz lazim
yaaa ben sadece perşembe günleri böyle beslenmeye karar verdim çok açım çok

sağol canım

Çok geçmiş olsun canım düzenli ilacını kullan düşer inşallah
İlk günler diyare yapar, mide bulantısı yada hafif baş ağrısı yapabilir bilgin olsun
biliyorum banucum 1 sene kullanmıştım şimdi el mahkum yine başladım

ayva gerçekten aşırı tokluk veriyor marjicim afiyet olsun

maşallah canım ben 3 gün evvel sattim koşu bandını aldım ama 5 kez ancak çıkmıştım üstüne sıkıldım ondan bu arada makarna 5 çok olmuş canım 3 e düşürup ve öğlenleri tüketirsen daha iyi olr illa yiycem diyorsan

Banafa baslarda sıkıcı gelmisti ama radyo programcilarini dinliyorum kulaklik takarak.ozaman zaman hemen geciyor sükür.yoksa disarda yurumek kadar eglenceli degil bant.aksam yemegim 16: 30 da yedim cok gec degildi Allahtan

Banafa baslarda sıkıcı gelmisti ama radyo programcilarini dinliyorum kulaklik takarak.ozaman zaman hemen geciyor sükür.yoksa disarda yurumek kadar eglenceli degil bant.aksam yemegim 16: 30 da yedim cok gec degildi Allahtan

meryem ablam dahaa iyi bilir ama o makarnaya karşı bende tüketiyorum ama az olmasına dikkat etmeye çalışıyorum keşke hiç yemesek ama mereet her hali ie çok leziiizz valla bravo canım ben hiç çıkmak istemedim ya eliptik daha eğlenceliymis ama koşu bandını alınca farkettim

Bende diywtteyken makarnayi ayda 1 yiyorum belki.bugun oglen bisey yemeyince corbadan sonra beni cezbetti malesef.ama azdi az

Bende diywtteyken makarnayi ayda 1 yiyorum belki.bugun oglen bisey yemeyince corbadan sonra beni cezbetti malesef.ama azdi az
cok iyi ayda 1 den bişey olmaz :)

aysecim düne göre çok daha masum sanki menün sadece karnabahar kızartması sıkıntı

Arabaşı çorbası mııı? Sen iç anadolulusun ama kestiremedim Konya mı Yozgat mı?yalnız menü pek olmamış gibi çünkü o çorbanın diğer adı un çorbası yani undan yapılıyor,sabah patates,akşam kızartma ,nazar oldu sana halbuki son günlerde menülerin güzelliğiyle dikkatimi çekiyordu uçukcum

Ben deilde kayinvalidem karamanli :) ben evimden uzaklasınca boyle oluyo denge bozuluyo neyseki bu aksam evime dönüyorum

Bebeğim iyyk miyykk dedin ama sabah çok mutlu uyanacaksın. Yağları eritmek için zaman zaman katlaniciz bu şeylere. Bir günlüktü zaten atlattık beraber. Benim için de zorlu geçti. Normalde bugün dersim yoktu evde saat başı meyve yemeyi planlamıştım. 13.30 da toplantı olunca plan bozuldu. Mecburen evden 12 de çıktım. Toplantı beşe kadar sürdü.Çikista bı de pazara uğradım. Meyvelerimi yiyemedim. Bugün zumba günüm olduğunu da sonradan hatırladım. 19.00 da da zumbaya gittim. Meyve yoğurt diyeti zor geldi anlayacağın. Spora gitmeden biraz protein aldım yoksa bayilirdim. Birazdan yazarım menumu.Tebrik ederim seni.

kızlar ben bugün hastaneye gittim insülin direnci 5 olmuş ilaç başlattılar yine 2 bin mg kullanicakmisim
İnsülin direnci hakkında çok bilgim yok. Kaç olursa normalmiş?

Siz bence bu yeme ile haftada 2 kilo rahat vermenjz lazim
Bebeğim Hilalle beraber yaptık. Bir günlük detoks diyetiydi. Sürekli yaparsak belki kilo kaybimiz olur ama sağlıklı bir beslenme şekli değil.

Kaptanım kaptanım çoğu gitti azı kaldı hadi bakalım yarın sabahı da atlat sen de biz de derin bir oh çekelim. İnternet işin de inşallah çözülür. Kantaron masajı ihmal edilmez. Tutulur kalırsın alimallah.

Adamimsın harika ötesi bir menü....o zaman şiir ve birkaç güzel mısra.... Bedri Rahmi EEyüboğlu'dan. (Akşam ayva yemişsin aklıma geldi.) Hediyem olsun
Karadutum, çatalkaram, çingenem
Daha nem olacaktin birtanem
Gülen ayvam, ağlayan narimsin

şimdi kahvemi yudumluyorum çok yorulmuşum yaaa
Afiyet olsun bebeğime.

Makarnaya veda ettik. Uzuuuuuun bir süre...kilo vermeden olmaz...az kaşık da olsa ben yemem.

Canım abartmadan ye canının çektiklerini doyuncaya kadar olmasın. Erken saatte yediğine de ayrıca sevindim.

Karnabahar kızartması fırında mi tavada mi....yorum ona göre değişir. Menü eskiye nazaran biraz daha zengin geldi. Afiyet olsun canım. Arabaşı hamurla oluyor di mi....bak o da kötü olmuş. Yarın tekrarı olmasın. Sanırım bu kayınvalide yemeğiydi.

Canım afiyet olsun. Menunu alintilamamiştim ama başka bir mesajında belirttim sadece beş kaşık makarna olmamış...bazı diyetisyenler veriyor menülerde . Bana yaramıyor sen kendini kontrol et...yediğinde nasıl yemediğinde daha mı iyi ona göre ye ya da yeme tatlım. Benim yorumlar biraz katı... Başka şekilde onu ye bunu ye... Eski alışkanlıklar tekrar bizi esir alıyor...

Arabaşı hamurla oluyo ama uçuk sadece çorbasını içmiş canım yani çokta tehlikeli değil

Bende dünü özet geçeyim, sabahtan kıymalı yumurta 1 dilim çavdar sonra da 2 antinkuntinle kahve başka hiçbişey yok ve açlık aklıma bile gelmedi gece yatmadan kızım mutsuz halsiz diye ağladım hepten unuttum açlığı

Bugünkü menüm
Uyanınca limonlu ılık su,2 ceviz

12.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,ince dilim eski kaşar,yeşil biber,1 ç.k bal,1 dilim çavdar ekmeği,çay

15.00
Sade Türk kahvesi,1 hurma,1 kivi

18.00 Akşam
Soya soslu tavuk sote,1 kaşık pirinç pilavı(çok canım çekti),salata,ayran

Su:2,5 lt oynakbasi34

Bugün yedıklerım
Sabah 10 da
Beyaz peynir üç çeri domates Bı zeytin üç parca marul bi tatlı kaşigı petek pal iki dilim ekmek

13:00 Tarcınlı Bı tane orta boy ayva

14:30 Bı küçük muz

15 :00 eltime kızımı bırakmıştım eczaneye gitmek için
Sekersız cay iki ceviz

18:00 Bı tabak pırasa yemegı Bı kase yoğurt

21:00 10 fındık bi parça peynir

Spor yok

Yukarıdaki iki menü de süperdi. Seroş ve liliş...
Çok yoruldum menumu yazıp uzanicim
Sabah 9.00 Maydanoz, elma, havuç smoothie
12.00 Bir küçük yerli muz, yarım kase yoğurt
Okulda açlık hissettikce kriz poşetimden leblebi, üzüm, kayısı çekirdeği, üç hurma atıştirdim
18.00 Bir parça haşlanmış hindi, bir kase yoğurt, üç acı yeşil biber
Gün içinde bol yeşil çay, bir buçuk litre su, bir saat zumba
oynakbasi34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…