- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
yaaa ben sadece perşembe günleri böyle beslenmeye karar verdimSiz bence bu yeme ile haftada 2 kilo rahat vermenjz lazim
sağol canımGecmis olsun
biliyorum banucum 1 sene kullanmıştım şimdi el mahkum yine başladımÇok geçmiş olsun canım düzenli ilacını kullan düşer inşallah
İlk günler diyare yapar, mide bulantısı yada hafif baş ağrısı yapabilir bilgin olsun
ayva gerçekten aşırı tokluk veriyor marjicim afiyet olsunİyi akşamlar arkadaşlar bu sabah güne 2 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf ezmesi ile başladım.
Kahvaltımı geç yaptım kahvaltı menümde zeytinyağlı omlet domates salatalık 1küp peynir 1 dl tb ekmeği ve çay vardı.
Akşama kadar çay kahve içtim 5i 1 yerde çayı içtim
Akşam ise yarım ayva rendesi ve yoğurt tarçın ile hazırladığım cacığımı yedim. Ve yine suyumu tamamlarsam bugünü de sağlıklı atlatmış olacağım inşallah
Evet canım çok iyi gerçektenyaaa ben sadece perşembe günleri böyle beslenmeye karar verdimçok açım çok
sağol canım
biliyorum banucum 1 sene kullanmıştım şimdi el mahkum yine başladım
ayva gerçekten aşırı tokluk veriyor marjicim afiyet olsun
Sabah Nane limonlu yesil cay
Sonra 1 saat yuyuyus 5,5 km/hız da
Kahvalti saat 10 :30 da
Sahan da 1 yumutta
Peynir
Zeytin
Pekmez
1 dilim ç.ekmegi
Cay
Oglen yemedim isim coktu evde
Aksamda
1 kase limonlu tavuk corba
5kasik makarna
Yatmadan
1 saat yuruyus yine
Ve son olarak biberli limonlu yogurt
Banafa baslarda sıkıcı gelmisti ama radyo programcilarini dinliyorum kulaklik takarak.ozaman zaman hemen geciyor sükür.yoksa disarda yurumek kadar eglenceli degil bant.aksam yemegim 16: 30 da yedim cok gec degildi Allahtanmaşallah canım ben 3 gün evvel sattim koşu bandını aldım ama 5 kez ancak çıkmıştım üstüne sıkıldım ondan bu arada makarna 5 çok olmuş canım 3 e düşürup ve öğlenleri tüketirsen daha iyi olr illa yiycem diyorsan
Banafa baslarda sıkıcı gelmisti ama radyo programcilarini dinliyorum kulaklik takarak.ozaman zaman hemen geciyor sükür.yoksa disarda yurumek kadar eglenceli degil bant.aksam yemegim 16: 30 da yedim cok gec degildi Allahtan
Bende diywtteyken makarnayi ayda 1 yiyorum belki.bugun oglen bisey yemeyince corbadan sonra beni cezbetti malesef.ama azdi azmeryem ablam dahaa iyi bilir ama o makarnaya karşı bende tüketiyorum ama az olmasına dikkat etmeye çalışıyorum keşke hiç yemesek ama mereet her hali ie çok leziiizzvalla bravo canım ben hiç çıkmak istemedim ya eliptik daha eğlenceliymis ama koşu bandını alınca farkettim
cok iyi ayda 1 den bişey olmaz :)Bende diywtteyken makarnayi ayda 1 yiyorum belki.bugun oglen bisey yemeyince corbadan sonra beni cezbetti malesef.ama azdi az
aysecim düne göre çok daha masum sanki menün sadece karnabahar kızartması sıkıntıMerhabalar menüm
11:30 ufak bi ucgen dilim patatesli omlet
Bi dilim suzme peynir
Yesillikler
Salatalik domates
Arada bi kucuk muz
Aksam 18:00 bi kase arabaşı corba
Iki kasik pirasa kavurmasi
Biraz karnibahar kizartmasi
Yarim kase et kavurma,salata
Elhan oynakbasi34 zukkum
Arabaşı çorbası mııı? Sen iç anadolulusun ama kestiremedim Konya mı Yozgat mı?Merhabalar menüm
Bi dilim suzme peynir
Yesillikler
Salatalik domates
Arada bi kucuk muz
Elhan oynakbasi34 zukkum
Farkindayim yemeseydim iyiydicok iyi ayda 1 den bişey olmaz :)
aysecim düne göre çok daha masum sanki menün sadece karnabahar kızartması sıkıntı
Ben deilde kayinvalidem karamanli :) ben evimden uzaklasınca boyle oluyo denge bozuluyoArabaşı çorbası mııı? Sen iç anadolulusun ama kestiremedim Konya mı Yozgat mı?yalnız menü pek olmamış gibi çünkü o çorbanın diğer adı un çorbası yani undan yapılıyor,sabah patates,akşam kızartma ,nazar oldu sana halbuki son günlerde menülerin güzelliğiyle dikkatimi çekiyordu uçukcum
Bebeğim iyyk miyykk dedin ama sabah çok mutlu uyanacaksın. Yağları eritmek için zaman zaman katlaniciz bu şeylere. Bir günlüktü zaten atlattık beraber. Benim için de zorlu geçti. Normalde bugün dersim yoktu evde saat başı meyve yemeyi planlamıştım. 13.30 da toplantı olunca plan bozuldu. Mecburen evden 12 de çıktım. Toplantı beşe kadar sürdü.Çikista bı de pazara uğradım. Meyvelerimi yiyemedim. Bugün zumba günüm olduğunu da sonradan hatırladım. 19.00 da da zumbaya gittim. Meyve yoğurt diyeti zor geldi anlayacağın. Spora gitmeden biraz protein aldım yoksa bayilirdim. Birazdan yazarım menumu.Tebrik ederim seni.evettt hayırlı akşamlar kızlar
sabah 9
smoti iceegi iyyykkk
1 bardak bitki çayı
ara 12.00
yarım ayva
öğlen 15.00
1 elma
akşam 17.30
1 dop dolu kase salata
2 tane haşlanmış bulgur köftesi 2 si bir ceviz kadardı salataya ufaladim
şu 2 lt
1 saat 10 dakika çok çok tempolu yürüyüş
İnsülin direnci hakkında çok bilgim yok. Kaç olursa normalmiş?kızlar ben bugün hastaneye gittim insülin direnci 5 olmuş ilaç başlattılar yine 2 bin mg kullanicakmisim
Bebeğim Hilalle beraber yaptık. Bir günlük detoks diyetiydi. Sürekli yaparsak belki kilo kaybimiz olur ama sağlıklı bir beslenme şekli değil.Siz bence bu yeme ile haftada 2 kilo rahat vermenjz lazim
Kaptanım kaptanım çoğu gitti azı kaldı hadi bakalım yarın sabahı da atlat sen de biz de derin bir oh çekelim. İnternet işin de inşallah çözülür. Kantaron masajı ihmal edilmez. Tutulur kalırsın alimallah.Selamin Aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Sonunda cebindeki internette bitmişAncak akşamları eşim. Gelince girebileceği bir müddet Şu ev internetini 15inden sonra inşallah actirabiliriz ödemelerden sıra gelmedi bir türlü
Eşim sağ olsun yine bana golünü attıHalimi bildiği halde akşam çaya arkadaşını davet etti gündüz eşiyle bir aradaydik zaten oda biz eşler aksam geliriz çaya dedi Arkadaşları da cok sevdiğim için ses etmedim ama içten içe biraz bozuldu sonuçta yarın à da kahvaltıya misafirim olacak
Arkadaş ben o zaman eve gidip geleyim dedi ( Evde bir sürü şey var hem onları da getireyim hiç bir şey yapma sadece çay demle dedi sağ olsun ♡ zaten öğleden kalanlarda var daha ne olsun
Bu akşamla yarını da atlatayim derin bir OH çekeceğim ♡
Sorma valla bende çok severim misafiri ama bu halde daha zor
Adama surdurdugum kantron yağları hiç bir ise yaramamis demekki
Dün makarasina gülerek Kantaron surecekmisin dedim hemen gözler pörtledi ne zaman diyededim de get misafirim var bugün git yarın gel
Adamimsınİyi akşamlar arkadaşlar bu sabah güne 2 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf ezmesi ile başladım.
Kahvaltımı geç yaptım kahvaltı menümde zeytinyağlı omlet domates salatalık 1küp peynir 1 dl tb ekmeği ve çay vardı.
Akşama kadar çay kahve içtim 5i 1 yerde çayı içtim
Akşam ise yarım ayva rendesi ve yoğurt tarçın ile hazırladığım cacığımı yedim. Ve yine suyumu tamamlarsam bugünü de sağlıklı atlatmış olacağım inşallah
Afiyet olsun bebeğime.şimdi kahvemi yudumluyorum çok yorulmuşum yaaa
Makarnaya veda ettik. Uzuuuuuun bir süre...kilo vermeden olmaz...az kaşık da olsa ben yemem.meryem ablam dahaa iyi bilir ama o makarnaya karşı bende tüketiyorum ama az olmasına dikkat etmeye çalışıyorum keşke hiç yemesek ama mereet her hali ie çok leziiizzvalla bravo canım ben hiç çıkmak istemedim ya eliptik daha eğlenceliymis ama koşu bandını alınca farkettim
Canım abartmadan ye canının çektiklerini doyuncaya kadar olmasın. Erken saatte yediğine de ayrıca sevindim.Bende diywtteyken makarnayi ayda 1 yiyorum belki.bugun oglen bisey yemeyince corbadan sonra beni cezbetti malesef.ama azdi az
Karnabahar kızartması fırında mi tavada mi....yorum ona göre değişir. Menü eskiye nazaran biraz daha zengin geldi. Afiyet olsun canım. Arabaşı hamurla oluyor di mi....bak o da kötü olmuş. Yarın tekrarı olmasın. Sanırım bu kayınvalide yemeğiydi.Merhabalar menüm
Bi dilim suzme peynir
Yesillikler
Salatalik domates
Arada bi kucuk muz
Elhan oynakbasi34 zukkum
Canım afiyet olsun. Menunu alintilamamiştim ama başka bir mesajında belirttim sadece beş kaşık makarna olmamış...bazı diyetisyenler veriyor menülerde . Bana yaramıyor sen kendini kontrol et...yediğinde nasıl yemediğinde daha mı iyi ona göre ye ya da yeme tatlım. Benim yorumlar biraz katı... Başka şekilde onu ye bunu ye... Eski alışkanlıklar tekrar bizi esir alıyor...Sabah Nane limonlu yesil cay
Sonra 1 saat yuyuyus 5,5 km/hız da
Kahvalti saat 10 :30 da
Sahan da 1 yumutta
Peynir
Zeytin
Pekmez
1 dilim ç.ekmegi
Cay
Oglen yemedim isim coktu evde
Aksamda
1 kase limonlu tavuk corba
5kasik makarna
Yatmadan
1 saat yuruyus yine
Ve son olarak biberli limonlu yogurt
Arabaşı hamurla oluyo ama uçuk sadece çorbasını içmiş canım yani çokta tehlikeli değilBebeğim iyyk miyykk dedin ama sabah çok mutlu uyanacaksın. Yağları eritmek için zaman zaman katlaniciz bu şeylere. Bir günlüktü zaten atlattık beraber. Benim için de zorlu geçti. Normalde bugün dersim yoktu evde saat başı meyve yemeyi planlamıştım. 13.30 da toplantı olunca plan bozuldu. Mecburen evden 12 de çıktım. Toplantı beşe kadar sürdü.Çikista bı de pazara uğradım. Meyvelerimi yiyemedim. Bugün zumba günüm olduğunu da sonradan hatırladım. 19.00 da da zumbaya gittim. Meyve yoğurt diyeti zor geldi anlayacağın. Spora gitmeden biraz protein aldım yoksa bayilirdim. Birazdan yazarım menumu.Tebrik ederim seni.
İnsülin direnci hakkında çok bilgim yok. Kaç olursa normalmiş?
Bebeğim Hilalle beraber yaptık. Bir günlük detoks diyetiydi. Sürekli yaparsak belki kilo kaybimiz olur ama sağlıklı bir beslenme şekli değil.
Kaptanım kaptanım çoğu gitti azı kaldı hadi bakalım yarın sabahı da atlat sen de biz de derin bir oh çekelim. İnternet işin de inşallah çözülür. Kantaron masajı ihmal edilmez. Tutulur kalırsın alimallah.
Adamimsınharika ötesi bir menü....o zaman şiir ve birkaç güzel mısra.... Bedri Rahmi EEyüboğlu'dan. (Akşam ayva yemişsin aklıma geldi.) Hediyem olsun
Karadutum, çatalkaram, çingenem
Daha nem olacaktin birtanem
Gülen ayvam, ağlayan narimsin
Afiyet olsun bebeğime.
Makarnaya veda ettik. Uzuuuuuun bir süre...kilo vermeden olmaz...az kaşık da olsa ben yemem.
Canım abartmadan ye canının çektiklerini doyuncaya kadar olmasın. Erken saatte yediğine de ayrıca sevindim.
Karnabahar kızartması fırında mi tavada mi....yorum ona göre değişir. Menü eskiye nazaran biraz daha zengin geldi. Afiyet olsun canım. Arabaşı hamurla oluyor di mi....bak o da kötü olmuş. Yarın tekrarı olmasın. Sanırım bu kayınvalide yemeğiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?