Bebeğim iyyk miyykk dedin ama sabah çok mutlu uyanacaksın. Yağları eritmek için zaman zaman katlaniciz bu şeylere. Bir günlüktü zaten atlattık beraber. Benim için de zorlu geçti. Normalde bugün dersim yoktu evde saat başı meyve yemeyi planlamıştım. 13.30 da toplantı olunca plan bozuldu. Mecburen evden 12 de çıktım. Toplantı beşe kadar sürdü.Çikista bı de pazara uğradım. Meyvelerimi yiyemedim. Bugün zumba günüm olduğunu da sonradan hatırladım. 19.00 da da zumbaya gittim. Meyve yoğurt diyeti zor geldi anlayacağın. Spora gitmeden biraz protein aldım yoksa bayilirdim. Birazdan yazarım menumu.Tebrik ederim seni.
İnsülin direnci hakkında çok bilgim yok. Kaç olursa normalmiş?
Bebeğim Hilalle beraber yaptık. Bir günlük detoks diyetiydi. Sürekli yaparsak belki kilo kaybimiz olur ama sağlıklı bir beslenme şekli değil.
Kaptanım kaptanım çoğu gitti azı kaldı hadi bakalım yarın sabahı da atlat sen de biz de derin bir oh çekelim. İnternet işin de inşallah çözülür. Kantaron masajı ihmal edilmez. Tutulur kalırsın alimallah.
Adamimsın

harika ötesi bir menü....o zaman şiir ve birkaç güzel mısra.... Bedri Rahmi EEyüboğlu'dan. (Akşam ayva yemişsin aklıma geldi.) Hediyem olsun

Karadutum, çatalkaram, çingenem
Daha nem olacaktin birtanem
Gülen ayvam, ağlayan narimsin
Afiyet olsun bebeğime.
Makarnaya veda ettik. Uzuuuuuun bir süre...kilo vermeden olmaz...az kaşık da olsa ben yemem.
Canım abartmadan ye canının çektiklerini doyuncaya kadar olmasın. Erken saatte yediğine de ayrıca sevindim.
Karnabahar kızartması fırında mi tavada mi....yorum ona göre değişir. Menü eskiye nazaran biraz daha zengin geldi. Afiyet olsun canım. Arabaşı hamurla oluyor di mi....bak o da kötü olmuş. Yarın tekrarı olmasın. Sanırım bu kayınvalide yemeğiydi.