Tamam cnm insallah uzunn bi sure hedefe ulasana kadar makarnayi gormezden gelecegimCanım afiyet olsun. Menunu alintilamamiştim ama başka bir mesajında belirttim sadece beş kaşık makarna olmamış...bazı diyetisyenler veriyor menülerde . Bana yaramıyor sen kendini kontrol et...yediğinde nasıl yemediğinde daha mı iyi ona göre ye ya da yeme tatlım. Benim yorumlar biraz katı... Başka şekilde onu ye bunu ye... Eski alışkanlıklar tekrar bizi esir alıyor...
Bebeğim iyyk miyykk dedin ama sabah çok mutlu uyanacaksın. Yağları eritmek için zaman zaman katlaniciz bu şeylere. Bir günlüktü zaten atlattık beraber. Benim için de zorlu geçti. Normalde bugün dersim yoktu evde saat başı meyve yemeyi planlamıştım. 13.30 da toplantı olunca plan bozuldu. Mecburen evden 12 de çıktım. Toplantı beşe kadar sürdü.Çikista bı de pazara uğradım. Meyvelerimi yiyemedim. Bugün zumba günüm olduğunu da sonradan hatırladım. 19.00 da da zumbaya gittim. Meyve yoğurt diyeti zor geldi anlayacağın. Spora gitmeden biraz protein aldım yoksa bayilirdim. Birazdan yazarım menumu.Tebrik ederim seni.
İnsülin direnci hakkında çok bilgim yok. Kaç olursa normalmiş?
Bebeğim Hilalle beraber yaptık. Bir günlük detoks diyetiydi. Sürekli yaparsak belki kilo kaybimiz olur ama sağlıklı bir beslenme şekli değil.
Kaptanım kaptanım çoğu gitti azı kaldı hadi bakalım yarın sabahı da atlat sen de biz de derin bir oh çekelim. İnternet işin de inşallah çözülür. Kantaron masajı ihmal edilmez. Tutulur kalırsın alimallah.
Adamimsınharika ötesi bir menü....o zaman şiir ve birkaç güzel mısra.... Bedri Rahmi EEyüboğlu'dan. (Akşam ayva yemişsin aklıma geldi.) Hediyem olsun
Karadutum, çatalkaram, çingenem
Daha nem olacaktin birtanem
Gülen ayvam, ağlayan narimsin
Afiyet olsun bebeğime.
Makarnaya veda ettik. Uzuuuuuun bir süre...kilo vermeden olmaz...az kaşık da olsa ben yemem.
Canım abartmadan ye canının çektiklerini doyuncaya kadar olmasın. Erken saatte yediğine de ayrıca sevindim.
Karnabahar kızartması fırında mi tavada mi....yorum ona göre değişir. Menü eskiye nazaran biraz daha zengin geldi. Afiyet olsun canım. Arabaşı hamurla oluyor di mi....bak o da kötü olmuş. Yarın tekrarı olmasın. Sanırım bu kayınvalide yemeğiydi.
afiyet olsun canım Üzülme bak sen iyi ol ki ı çocuk da iyi olsun sana ihtiyacı var halimize şükretmemiz lazım Rabbim dermansız dert vermesin hiç birimizeBende dünü özet geçeyim, sabahtan kıymalı yumurta 1 dilim çavdar sonra da 2 antinkuntinle kahve başka hiçbişey yok ve açlık aklıma bile gelmedi gece yatmadan kızım mutsuz halsiz diye ağladım hepten unuttum açlığı
Bugünkü menüm
Uyanınca limonlu ılık su,2 ceviz
12.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,ince dilim eski kaşar,yeşil biber,1 ç.k bal,1 dilim çavdar ekmeği,çay
15.00
Sade Türk kahvesi,1 hurma,1 kivi
18.00 Akşam
Soya soslu tavuk sote,1 kaşık pirinç pilavı(çok canım çekti),salata,ayran
Su:2,5 ltoynakbasi34
afiyet olsun serena pirasiyi özlediğimi farkettim şuan yarın alayım bende yapayım afiyet olsunBugün yedıklerım
Sabah 10 da
Beyaz peynir üç çeri domates Bı zeytin üç parca marul bi tatlı kaşigı petek pal iki dilim ekmek
13:00 Tarcınlı Bı tane orta boy ayva
14:30 Bı küçük muz
15 :00 eltime kızımı bırakmıştım eczaneye gitmek için
Sekersız cay iki ceviz
18:00 Bı tabak pırasa yemegı Bı kase yoğurt
21:00 10 fındık bi parça peynir
Spor yok
Yukarıdaki iki menü de süperdi. Seroş ve liliş...
Çok yoruldum menumu yazıp uzanicim
Sabah 9.00 Maydanoz, elma, havuç smoothie
12.00 Bir küçük yerli muz, yarım kase yoğurt
Okulda açlık hissettikce kriz poşetimden leblebi, üzüm, kayısı çekirdeği, üç hurma atıştirdim
18.00 Bir parça haşlanmış hindi, bir kase yoğurt, üç acı yeşil biber
Gün içinde bol yeşil çay, bir buçuk litre su, bir saat zumba
oynakbasi34
Çok çok severim şiirlerle aram pek iyidir ay burcu romantikliği sağolsun.. Ve ve ve lisede en sevdiğim ders hocalarım edebiyat ve matematik hocalarım oldu o da eşit ağırlık kafasından olsa gerek :) ) çok öpüyorum seni güzel hocamBebeğim iyyk miyykk dedin ama sabah çok mutlu uyanacaksın. Yağları eritmek için zaman zaman katlaniciz bu şeylere. Bir günlüktü zaten atlattık beraber. Benim için de zorlu geçti. Normalde bugün dersim yoktu evde saat başı meyve yemeyi planlamıştım. 13.30 da toplantı olunca plan bozuldu. Mecburen evden 12 de çıktım. Toplantı beşe kadar sürdü.Çikista bı de pazara uğradım. Meyvelerimi yiyemedim. Bugün zumba günüm olduğunu da sonradan hatırladım. 19.00 da da zumbaya gittim. Meyve yoğurt diyeti zor geldi anlayacağın. Spora gitmeden biraz protein aldım yoksa bayilirdim. Birazdan yazarım menumu.Tebrik ederim seni.
Bebeğim Hilalle beraber yaptık. Bir günlük detoks diyetiydi. Sürekli yaparsak belki kilo kaybimiz olur ama sağlıklı bir beslenme şekli değil.
Kaptanım kaptanım çoğu gitti azı kaldı hadi bakalım yarın sabahı da atlat sen de biz de derin bir oh çekelim. İnternet işin de inşallah çözülür. Kantaron masajı ihmal edilmez. Tutulur kalırsın alimallah.
Adamimsınharika ötesi bir menü....o zaman şiir ve birkaç güzel mısra.... Bedri Rahmi EEyüboğlu'dan. (Akşam ayva yemişsin aklıma geldi.) Hediyem olsun
Afiyet olsun bebeğime.
Makarnaya veda ettik. Uzuuuuuun bir süre...kilo vermeden olmaz...az kaşık da olsa ben yemem.
Canım abartmadan ye canının çektiklerini doyuncaya kadar olmasın. Erken saatte yediğine de ayrıca sevindim.
Karnabahar kızartması fırında mi tavada mi....yorum ona göre değişir. Menü eskiye nazaran biraz daha zengin geldi. Afiyet olsun canım. Arabaşı hamurla oluyor di mi....bak o da kötü olmuş. Yarın tekrarı olmasın. Sanırım bu kayınvalide yemeğiydi.
İp atlama lütfenBide ayrı dert bel agrım var ip atlarken sakatladıgım
Eczaneden yakı bandı aldım bi saat önce yapıştırdım nasıl yakıyor şuan anlatamam(
inşallah görürüm abla ama çok kötüydü gerçekten ya
geçmiş..olsun canım ciddi bir sorunmu
anlamadım ben abla
Tavadaydi abla ama arabasinin sadece corbasini ictim hamur yemedimBebeğim iyyk miyykk dedin ama sabah çok mutlu uyanacaksın. Yağları eritmek için zaman zaman katlaniciz bu şeylere. Bir günlüktü zaten atlattık beraber. Benim için de zorlu geçti. Normalde bugün dersim yoktu evde saat başı meyve yemeyi planlamıştım. 13.30 da toplantı olunca plan bozuldu. Mecburen evden 12 de çıktım. Toplantı beşe kadar sürdü.Çikista bı de pazara uğradım. Meyvelerimi yiyemedim. Bugün zumba günüm olduğunu da sonradan hatırladım. 19.00 da da zumbaya gittim. Meyve yoğurt diyeti zor geldi anlayacağın. Spora gitmeden biraz protein aldım yoksa bayilirdim. Birazdan yazarım menumu.Tebrik ederim seni.
Afiyet olsun bebeğime.
Günaydın geçmiş olsungünaydın kızlarbenim bademciklerim şişmiş offf dün çok usumustum ondan oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?