Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tamam cnm insallah uzunn bi sure hedefe ulasana kadar makarnayi gormezden gelecegim

ay ablacım valla çok zor bir gündu benim içinde çok uzak mesafe hastaneye gittim gel yaptım ve koskoca bir leğen içli köfte yaptık ablamla annemin dolabına koymak için çok enfes yemekler vardı onlara karşı koymak çok zordu ama başardım regl olabilsem belki eksik görürdüm ama şuan baya baya artidayim hala bakalım cumaya ne değişecek.

insülin direnci normali 1.8 ile 2.5 arası abla benim ki 5.2 yani epeyce yüksek doktor glifor başladı 3 ay kullanacağım ilacı inşallah normale döner

abla bir günde şu patates yoğurt detoksuu yapalım mı

afiyet olsun canım Üzülme bak sen iyi ol ki ı çocuk da iyi olsun sana ihtiyacı var halimize şükretmemiz lazım Rabbim dermansız dert vermesin hiç birimize

afiyet olsun serena pirasiyi özlediğimi farkettim şuan yarın alayım bende yapayım afiyet olsun

afiyet olsun ablacım ikimizde yorgun düştük bugün hep çok aktif hem çok açtık dinlememiz şart

Çok çok severim şiirlerle aram pek iyidir ay burcu romantikliği sağolsun.. Ve ve ve lisede en sevdiğim ders hocalarım edebiyat ve matematik hocalarım oldu o da eşit ağırlık kafasından olsa gerek :) ) çok öpüyorum seni güzel hocam

Bugün çok yoruldum regl de oldum üstelik.
Menümü paylaşayım.
Kahvaltı 8de bir dilim tb ekmeği, yağda yumurta, bir dilim tarçınlı cevizli kek, çay
Ara bir fincan sütten kahve, 3 ceviz
Öğlen 3 te bir but haşlanmış tavuk
Akşam 7de bir çay bardağında çay ve iki ceviz.

inşallah görürüm abla ama çok kötüydü gerçekten ya

geçmiş..olsun canım ciddi bir sorunmu

anlamadım ben abla

Sağol canım benim.Hemoroid kanaması vardı,durmayınca operasyon yaptılar ama neyse ki iyi şu anda:)

Bugünkü menüme geleyim:

Uyandığımda (7.00)
1 bardak süt

Kahvaltı (10.00)
Çökelekli omlet
2 bardak çay
Salatalık domates

Ara Öğün (15.00)
Muz

18.00
Haşlama yemeği
Salata

İyi gecelerr hanımlar:) spor yapamadım su da yarım litre anca içmişimdir sanırım @meryemozcan27 oynakbasi34

Son düzenleme:
Tavadaydi abla ama arabasinin sadece corbasini ictim hamur yemedim

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Hazır eşim evden çıkmadan hemen internetin ortak olup sizlere de bir bakayım dedim
Sinir oldum netin bitmesine ama inşallah 15inde ev internetini actiracagim o zamana kadar ancak sabah eşim işe gitmeden birde aksam eve geldiğinde bakabilecegim buraya

Bu günü de bir atlatayim sonra inşallah iyileşmeye yoğunlaşır eski duzenime dönerim ♡ Öğleden sonra soruma da tekrar halim olursa dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…