Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İlterciğim kilomu yazdım artıdayım gördün mü?
gördüm cnaım ne diyebilirimki herkez kendine yapar ama bu hafta eğer birinci olmazsak yaktın selma bizi derim birdaha + çıkarsanda takımdan çıkarırım bilgine sunulur. bu konuda gayet ciddiyim arkadaşlar.
COK ÖZÜR DILERI BUNDAN SONRA NOT ALIRIM GERCI HERGÜN BAKTIM AMA BUNDANSONRA DAHADA KONTROL EDERIM :hulya::hulya::hulya:
tamam canım listemi göndermemi istermisin birşey yazmamışsın yorum yapacaksan göndereyim.
ne mutlu zayıflayan herkese yenidenmi başlıyorsunuz diyete cumaya kadar benide alın aranıza şekerciklerim 5kilo fazlam var ama tıkınmaktan vremiyorumki
canım biz her cuma yeni bir yarışa başlamıyoruz sadece kilo bildirimi yapıyoruz şuanda takımımız dolu ama sende bizimle motive olmak istersen aramıza katıla bilirsin paylaşımlarını artırır ve kilo verirsen boşluk olduğunda alabiliriz ama dediğim gibi şuan kadromuz dolu a.s.
selmacım bahane yaratmak istesek okadar çok ki ben bu hafta adet oldum çok zor bir haftaydı benim için hem stresli bir haftaydı çalıştığım iş yeri kapanıyor sezon bitti şuan işsiz kalma olasılığım % 70 ve adet olduğum içinde hem şişkinlkik var hemde stres ama ben kilo verdim bunlar bahane değil bitanem kusura bakma biraz ağır konuşuyorum ama senin için haftaya artı çıkmamam için

25/09/2009 tarihinde yediklerim
sabah :
1 k.k kadar peynir + yarım domates + çerek salatalık + 1 tane sosis +2 dilim kepek ekmeği + bir fincan şekersiz çay
ara : 1 elma ( 150 gr ) + bir fincan şekersiz çay
öğlen :
bir tabak tavuk salatası ( tavuk haşlanmış 90 gr ) +2 dilim ekmek + 1 fincen şekersiz sade nescafe
ara: 1 elma ( 160 gr )
akşam :
1 kase tarhana çorbası + çok az brokoli salatası ( ekmek yemedim )
su : 2,5 lt su içtim
spor : 1 saat tempolu yürüyüş + yarım saat spor aletlerinde çalıştım

26/09/2009 tarihinde yediklerim
Sabah :
1 k.k kadar peynir ( 80 kalori )
Yarım domates ( 7 kalori )
Yarım salatalık ( 5,5 kalori )
2 dilim ekmek ( 180 kalori )
ara :
1 elma ( 60 kalori )
Öğlen :
tavuk ızgara ( 132 kalori )
salata ( 40 kalori )
akşam :
1 kepçe çorba ( şehriye ) (36 kalori )
Çok az hamsi buğulama (140 kalori )
Salata ( 40 kalori )
su ve çay : 2,5 lt su + 1 fincan yeşil çay +1 fincan from çay+2 fincan çay +1 fincan neskafe
spor : 50 mekik +50 kol hareketi + 50 bacak hareketi + yarım saat step yaptım. Yürüyüş yapamadım misafir geldi L

toplam kalori : 720,50 kalori ( tahmini tabiî ki J )

27/09/2009 tarihinde yaptıklarım
Sabah :
2 dilim kepek ekmeği ( 90 kalori )
Öğlen :
1 su bardağı bamya yemeği ( 100 kalori )
100 gr yoğurt ( 95 kalori )
Ara :
Yarım gözleme ( 245 kalori )

Akşam :
1 avuç çerez ( 550 kalori )
Su : 2,5 lt su +1 fincan çay +2 fincan nescafe + 1 fincan form çayı
Spor : yapılmadı ( düğüne gittiğim için spor yapamadım L )

Topla kalori : 1172,5 kalori (tahmini J )

28/09/2009 tarihinde yaptıklarım
Sabah :
2 dilim kepek ekmeği ( 90 kalori )
Ara :
1 dilim karpuz ( 40 kalori )
Öğlen :
1 su bardağı taze fasulye ( 100 kalori )
100 gr yoğurt ( 95 kalori )
Ara :
1 avuç üzüm ( 28 kalori )

Akşam :
Haşlanmış tavuk ( 132 kalori )
4 yemek kaşığı pilav ( 125 kalori )
2 yemek kaşığı sebze yemeği ( 30 kalori )

Su : 2,5 lt su +2 fincan çay +1 fincan phyto slim çay + 1 fincan form çayı
Spor : yapılmadı ( adet olduğum çok ağrım var o yüzden yapamadım L )

Topla kalori : 732,5 kalori (tahmini J )
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
29/09/2009

Sabah:
1 yumurta haşlanmış ( 80 kalori )
1 sosis ( 80 kalori )
Yarım domates + yarım salatalık ( 12 kalori )
1 dilim kepek ekmeği ( 45 kalori )
Ara :
Yarım elma ( 30 kalori )
Öğlen : 1 kase tavuk çorbası ( 160 kalori )
Akşam :
yarım kase tarhana çorbası ( 145 kalori )
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği ( 50 kalori )
3 yemek kaşığı makarna ( 110 kalori )

Sıvı : 2,5 lt su + 2 fincan çay +1 fincan phyto slim çay+1 fincan form çay
Spor : 1 saat yürüyüş tempolu + yarım saat spor aletlerinde çalıştım
Toplam kalori : 792 kalori ( tahmini J )

30/09/2009
Sabah :
1 dilim kepek ekmeği ( 45 kalori )

Öğlen :
Fırında tavuk (150 kalori )
2 yemek kaşığı makarna ( 85 kalori )

Akşam :
Hamsi 5-6 tane ( 180 kalori )
Salata ( 40 kalori )

Sıvı : 2,5 lt su + 2 fincan çay +1 fincan kahve +1 fincan form çayı +1 fincan phyto slim
Spor : yarım saat yürüyüş + yarım saat spor aletlerini kullandım + 20 mekik

Toplam kalori : 592 kalori ( tahmini J )

01/09/2009

Sabah :
2 ince dilim sucuk ( 113 kalori )
1 dilim ekmek ( 45 kalori )

Öğlen :
2 yemek kaşığı makarna ( 85 kalori )
Çok az haşlama kırmızı et ( 278 kalori )

Akşam :
Yarım kase tarhana çorbası ( 145 kalori )
2 yemek kaşığı yoğurtlu patlıcan haşlama ( 30 kalori )
1 yemek kaşığı pırasa yemeği ( 30 kalori )
4 tane kremalı bisküvi ( 237 kalori )
( kan şekerim düştüğü için yedim adet olduğum için hiç şeker tüketmediğimden olacak dayamadım L )
Sıvı : 2 tl su + 1 fincan çay + 3 fincan kahve
Spor : 50 mekik

Toplam kalori : 1055,50 kalori ( tahmini J )

ılterciğim tamam tamam kızma mesajın alındı. Ama beni hiç eleştirmiyorsunuz. Bak sen şimdi bunada bahane dersin...ış konusundada umarım herşey yoluna girer dualarım seninle.

kızlar ortimle ben msn de görüşüyoruz sürekli
bağlantı kopukluğumuz yok bilginiz olsun

İlterciğim tamam tamam kızma mesajın alındı. Ama beni hiç eleştirmiyorsunuz. Bak sen şimdi bunada bahane dersin...İş konusundada umarım herşey yoluna girer dualarım seninle.
canım senin bir eşin var yani biz birinizi eleştirin birbirinizin hatalarını söyleyin doğrularını çok fazla şımartmadan alkışlayın diye grup gurup ayrıldık ben selma ve azra ile eşim onları eleştiriyorum onlarda beni neslihan nihali nihalde neslihanı senin eşinde dağ çileği bu işi yapacak snei motive edecek olan o tabi sende onu motive edeceksin ama bu hafta ikiniz sondan 1 olursunuz sanırım biriniz eksidesiniz biriniz sabit bildirim yaptınız yani bilemiyorum ben sizin için daha ne yapayım selmacım ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum bu kurallarla dahi ilk haftadan 1 olmıyorsak zaten daha başka yapılacak birşey olduğunu düşünmüyorum artık. zaten 3 hafta üst üste birinci olmazsak ben bu takımdan giderim kendi kendimide paşalar gibi motive ederim

ortıcıĞmm ben lıstelerını tekrar buraya atamıyorum gıtmıŞım excelde yazmıŞımmm neyse haftaya wordde yazacammmm....

Genel yorum yapıyorummmm aralarına devam bence meyva yemende sÜper ÇÜnkÜ verdıĞımız kılolardan dolayı sarkmayı engellıyor dıyetısyenım demıŞtı...

ınŞ. Kurtulucaz kılolarımızdannn....ohohohoho....

İlterciğim bu kalori hesaplama işini nereden yapıyorsun?
canım nete giriyorum kalori cetveli diyorum çıkıyor ordan bakıp yazıyorum yediklerime göre eğer bulmazsam yediğim yemeğin adını yazıyorum kaç kalori diyorum çıkıyor sende baka bilirsin

kızlar ortimle ben msn de görüşüyoruz sürekli
bağlantı kopukluğumuz yok bilginiz olsun
vallahi huselcim msn den konuşluyor olabilirsiniz ama biz haftalık yorum bekliyoruz senin çitos için yorum yapman onu eleştirmen gerekiyor onunda senin için bu işi yapması gerekiyor birde takımdada paylaşım olsun istiyorum ben şahsen öyle düşünüyorum

ılterımm haklısınn canımmm....senınde ıŞın var tabıı kı hepımıze yetıŞemedeĞın ıÇın zaten grup olarak ayrıldık arkadaŞlar herŞeyı ılterden beklemeyınn bırazda sız kendınızı motıve edınn....kılo veremıyorsunuzz suÇu ıltere atıyorsunuzzz...olmazkı ama kızcaĞız daha ne yapsınnn...

Bızım hedeflerımızı zaten tutuyorr.. Bır sÜrÜ kural koydu.....neden kılo vermemız gerektıĞını sÜreklı hatırlatıyorrr.....gruplarımıza takıp edıyorrr daha ne yapsınnnnn.....

bızde msnde gÖrÜŞÜyoruzzz ama burdada paylaŞıyoruz arkadaŞalrr....

bu gün bildirim işini saat 2 kadar bekleticem azra olmadığı için sadece özbek kaldı kilosunu bildirmeyen birde azra azranın kisini telden alırım sorun değil ama özbek bekliyorum

geçen haftaki kilom : 76,00
bu haftaki kilom : 74,00
dün okadar yemeseydim 200 gr daha giderdi sanırım ama bir haftada 2 kilo çok bile herzaman söylüyorum 1 kilo vereyim ama kalıcı vereyim diye
tebrik ederim ilterimm kesinlikle katılıorum diyetisyenlerde en fazla 1 kg verilmeli dior o şekilde verilen kilonun yaşantıya dağıtalarak verildiğinden kalıcı olduğunu sölüolar geç olsun güç olmasın tekrar tebriklerrr opuyorumnanaktanŞeniz

saol cnaım sizlerde iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum ama birazdaha gayret göstermenizi istiyorum opuyorumnanaktan

kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar
keşke bende tebrik edilen olsaydım yaa

olucas hayatım ben kilo veremedim ama mutluyum biliomusun kendimi kötü hissetmiorum çünkü her geçen gün daha iisini yapmaya çalışıorum kararlıyım hayatımı diete göre yönlendiriorum fast fooddan uzak durup sebze yiyorum fln inanıorummm ben sende inan başarıcaz ortiiiiiikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…