ne mutlu zayıflayan herkese yenidenmi başlıyorsunuz diyete cumaya kadar benide alın aranıza şekerciklerim 5kilo fazlam var ama tıkınmaktan vremiyorumki
gördüm cnaım ne diyebilirimki herkez kendine yapar ama bu hafta eğer birinci olmazsak yaktın selma bizi derim birdaha + çıkarsanda takımdan çıkarırım bilgine sunulur. bu konuda gayet ciddiyim arkadaşlar.İlterciğim kilomu yazdım artıdayım gördün mü?
tamam canım listemi göndermemi istermisin birşey yazmamışsın yorum yapacaksan göndereyim.COK ÖZÜR DILERI BUNDAN SONRA NOT ALIRIM GERCI HERGÜN BAKTIM AMA BUNDANSONRA DAHADA KONTROL EDERIM :hulya::hulya::hulya:
canım biz her cuma yeni bir yarışa başlamıyoruz sadece kilo bildirimi yapıyoruz şuanda takımımız dolu ama sende bizimle motive olmak istersen aramıza katıla bilirsin paylaşımlarını artırır ve kilo verirsen boşluk olduğunda alabiliriz ama dediğim gibi şuan kadromuz dolu a.s.ne mutlu zayıflayan herkese yenidenmi başlıyorsunuz diyete cumaya kadar benide alın aranıza şekerciklerim 5kilo fazlam var ama tıkınmaktan vremiyorumki
selmacım bahane yaratmak istesek okadar çok ki ben bu hafta adet oldum çok zor bir haftaydı benim için hem stresli bir haftaydı çalıştığım iş yeri kapanıyor sezon bitti şuan işsiz kalma olasılığım % 70 ve adet olduğum içinde hem şişkinlkik var hemde stres ama ben kilo verdim bunlar bahane değil bitanem kusura bakma biraz ağır konuşuyorum ama senin için haftaya artı çıkmamam içinYa ilterciğim benimki birazda geçen hafta bildirimi geç yapınca kilom sabit geçti bende o kilodan başlamak zorunda kaldım ya buda beni pasifleştirdi . ( ne yapayım geçen hafta bilgisayarın sorun yaratacağı çıktı) Kızlar benim sürekli kullandığım bilg. 'ın monitörü komple gitti. Tamire gidecek ben de bu bilgisayarda motive olamıyorum yaüffffff
canım senin bir eşin var yani biz birinizi eleştirin birbirinizin hatalarını söyleyin doğrularını çok fazla şımartmadan alkışlayın diye grup gurup ayrıldık ben selma ve azra ile eşim onları eleştiriyorum onlarda beni neslihan nihali nihalde neslihanı senin eşinde dağ çileği bu işi yapacak snei motive edecek olan o tabi sende onu motive edeceksin ama bu hafta ikiniz sondan 1 olursunuz sanırım biriniz eksidesiniz biriniz sabit bildirim yaptınız yani bilemiyorum ben sizin için daha ne yapayım selmacım ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum bu kurallarla dahi ilk haftadan 1 olmıyorsak zaten daha başka yapılacak birşey olduğunu düşünmüyorum artık. zaten 3 hafta üst üste birinci olmazsak ben bu takımdan giderim kendi kendimide paşalar gibi motive ederimİlterciğim tamam tamam kızma mesajın alındı. Ama beni hiç eleştirmiyorsunuz. Bak sen şimdi bunada bahane dersin...İş konusundada umarım herşey yoluna girer dualarım seninle.
canım nete giriyorum kalori cetveli diyorum çıkıyor ordan bakıp yazıyorum yediklerime göre eğer bulmazsam yediğim yemeğin adını yazıyorum kaç kalori diyorum çıkıyor sende baka bilirsinİlterciğim bu kalori hesaplama işini nereden yapıyorsun?
vallahi huselcim msn den konuşluyor olabilirsiniz ama biz haftalık yorum bekliyoruz senin çitos için yorum yapman onu eleştirmen gerekiyor onunda senin için bu işi yapması gerekiyor birde takımdada paylaşım olsun istiyorum ben şahsen öyle düşünüyorumkızlar ortimle ben msn de görüşüyoruz sürekli
bağlantı kopukluğumuz yok bilginiz olsun
tebrik ederim ilterimm kesinlikle katılıorum diyetisyenlerde en fazla 1 kg verilmeli dior o şekilde verilen kilonun yaşantıya dağıtalarak verildiğinden kalıcı olduğunu sölüolar geç olsun güç olmasın tekrar tebriklerrr opuyorumnanaktanŞenizgeçen haftaki kilom : 76,00
bu haftaki kilom : 74,00
dün okadar yemeseydim 200 gr daha giderdi sanırım ama bir haftada 2 kilo çok bile herzaman söylüyorum 1 kilo vereyim ama kalıcı vereyim diye
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
[/QUOTE
herşey insanın içinde kafasnda biter...Yaptıkların, yapıor oldukların ve yapacakların için şimdiiden teşşekkürklerr opuyorumnanaktan
yapabileceğin herşeyi yaptığına inanıor ve çokk teşşekür ediorum iyiki varsınn
saol cnaım sizlerde iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum ama birazdaha gayret göstermenizi istiyorum opuyorumnanaktantebrik ederim ilterimm kesinlikle katılıorum diyetisyenlerde en fazla 1 kg verilmeli dior o şekilde verilen kilonun yaşantıya dağıtalarak verildiğinden kalıcı olduğunu sölüolar geç olsun güç olmasın tekrar tebriklerrr opuyorumnanaktanŞeniz
herşey insanın içinde kafasnda biter...Yaptıkların, yapıor oldukların ve yapacakların için şimdiiden teşşekkürklerr opuyorumnanaktan
yapabileceğin herşeyi yaptığına inanıor ve çokk teşşekür ediorum iyiki varsınn
kilo veren herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar
keşke bende tebrik edilen olsaydım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?