Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Eee kolay değil gümbür gümbür bir nesil için çalışıyoruz işimiz zor
o zaman dans derim ben. bütün mahalleyi tığ gibi yapıp nesilleri çoğaltıp yoluna devam edersin.
yalnız Meryem hatunu da aza yaparasan yan mahalle bilem tığ gibi olur sportmen olur diyim yani

o zaman dans derim ben. bütün mahalleyi tığ gibi yapıp nesilleri çoğaltıp yoluna devam edersin.
yalnız Meryem hatunu da aza yaparasan yan mahalle bilem tığ gibi olur sportmen olur diyim yani
Meryem abla ön hazırlığı yaptırıyo bende noktayı koyuyorum o iş bizde siz rahat olun

Meryem abla ön hazırlığı yaptırıyo bende noktayı koyuyorum o iş bizde siz rahat olun

siz ikinizden bekleirm ben tak tak ne görüyorsanız söylüyorsunuz en sevdiğim bu
ha bir de kendinizde dediğinizi uyguluyorsunuz o zaman daha net oluyor . enerjinizi söylememe gerek bile yok zaten

liliş künefe var mı bugün
cesarete gelirsem ben de çok tehlikeli sulara ineceğim. haaa tatlıları götürüyorum o kısmı ayrı da canım cips kola istiyor. vallahi topiğe hiç uygunolmadı dediğim ama ankara da bizimkiler yedi içti zaten eşimin yedikleri içtikleri apayrı konu tuttum kendimi. ama şimdi aklımda fena sorular var

Tebrik ederim cnm. Pespese beraber buyusunler dedim Allah nasip ederse 2 sene sonra rahatim

Tebrik ederim cnm. Evet eylul annelerine de yaziyorum ama bu ara kilo isine iyi sarilinca orayi 2 gunde bir okur oldum zaten cokta aktif degiller. Kizimin yasitlariyla olan gelisimini karsilastirmak icin iyi oluyor.

Utandiriyorsun beni yenacim. Beni kotu emellerinize alet etmeyin sakin

ay cnm kendimizi vampir gibi hissettim yeni kan taze kan ağlara düşme falan
ilk günden korkutmasak mı

Aman Allahim nerelere dustum bennn

saol cnm. süper yere düştün
sonu mutlu bitecek haha
benim iyikilerim arasında 8. takım canlarım ya

Evet cnm aradigim gazi soyada buldum Allah razi olsun soya_sosu

siz ikinizden bekleirm ben tak tak ne görüyorsanız söylüyorsunuz en sevdiğim bu
ha bir de kendinizde dediğinizi uyguluyorsunuz o zaman daha net oluyor . enerjinizi söylememe gerek bile yok zaten
Enerji enerjiyi görünce açığa çıkıyo şekerim karşılıklı

Bugün yok kendimi doğumgünüme hazırlıyorum cipsssss offff yeminle resmen aşeriyorum

Korkma canım gelll hiçbişey olmayacak

Peşpeşe büyüsünler fikri bana da çok mantıklı geliyor o yüzden bende ikinciyi istiyorum şimdi 18 aylık kızım var benimde

***8. TAKIM 608.ETAP***

oynakbasi34 ( 106 / / / % ) Sabit
mavimli ( 75.8 / 75.3 / 0.5 / 0.66 % )
serenalar ( 79 / / / % ) Sabit, üye izne ayrılmak istiyor ( 1.izni )
Meryemozcan27 ( 61.4 / 60.8 / 0.6 / 0.98 % )
ebideryal ( 69.8 / 68.8 / 1 / 1.43 % )
Lilimam25 ( 63.4 / 62.6 / 0.8 / 1.26 % ) Üye mezun olmak istiyor
Themarginal ( 54.8 / 53.4 / 1.4 / 2.55 %) Üye mezun olmak istiyor
Bonus ( 104.9 / 105 / + 0.1 / - 0.10 % )
Ucukkacikk ( 65.2 / 64.6 / 0.6 / 0.92 % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 18 Ocak, başlangıç kilosu 68 kg , Hedef 54 kg
Zeybil1 ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç Tarihı 23 Ocak, Başlangıç kilosu 80 kg, hedef 65 kg

8. Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:

cnmmm
neyse ne kaldı şunun şurasında 2 güncük
ya bende kendime kızıyordum doğru düzgün birşey yemek istesen diye ama normalmişim anladım.
eskiden akşamları cips kola çekirdek falan yapardık eşimle. şimdi o tek yapıyor. amannn işte kafa şişman daha neyse sabah artıydım. o eksilsin yapayım bir kereden birşey olmaz

bu arada belki haftasonu giremem falan cnm. yeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsin inş. sağlıklı bir de bebiş.
dilerim ömrünün her anı tebessümle geçer. iyi ki doğmuşsun iyi ki tanımışım seni

kaptancım bence mavimlinin yüzdesinde sorun var

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Doktordan döndük hemen listeyi duzelteyim dedim Z Zeybil1 kaldı bir tek gözümden kacmadiysa
Tekrar geçmişe bir bakayım olmadı Son ortalamayı da hallederim

Bu arada yeni gelen arkadasimiz Bulamiyorum ♡ Hosgelmis ♡♡♡
+ 90 topiginin bende yeri çok ayrı ♡ Senelerce oralarda da dolanıp durdum
İnşallah bizim takım da ugurlu gelir ve birlikte çok güzel kilolar veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…