Eee kolay değil gümbür gümbür bir nesil için çalışıyoruz işimiz zoradres ver sülalece kaydımızı alalım cnmhizmete binaen oylarımız elbette sana
Eee kolay değil gümbür gümbür bir nesil için çalışıyoruz işimiz zor
Okulda mesajları okuyup beğeniyorum...Gelicim kızlar...yeni kan gelmiş tanışmak için sabırsızlaniyorum
Koş kız abla hoş bi hatun ben az çok biliyorumOkulda mesajları okuyup beğeniyorum...Gelicim kızlar...yeni kan gelmiş tanışmak için sabırsızlaniyorum
Nekadar da masum hissetmişsin vampir gibi halbuki ben bambaşka hissetmiştimay cnm kendimizi vampir gibi hissettim yeni kan taze kan ağlara düşme falan
ilk günden korkutmasak mı
puhaha o kadar diyorsun yaniNekadar da masum hissetmişsin vampir gibi halbuki ben bambaşka hissetmiştim
Meryem abla ön hazırlığı yaptırıyo bende noktayı koyuyorum o iş bizde siz rahat oluno zaman dans derim ben. bütün mahalleyi tığ gibi yapıp nesilleri çoğaltıp yoluna devam edersin.
yalnız Meryem hatunu da aza yaparasan yan mahalle bilem tığ gibi olur sportmen olur diyim yani
Meryem abla ön hazırlığı yaptırıyo bende noktayı koyuyorum o iş bizde siz rahat olun
Okulda mesajları okuyup beğeniyorum...Gelicim kızlar...yeni kan gelmiş tanışmak için sabırsızlaniyorum
bildirimler süper kızlar. harikasınız MaşAllah.
Bulamiyorum hoşgeldin aramıza..
ben de aralıkta mezun oldum. ama kopmadım takımımdan çok şükür. darısı da isteyen herkese. evlatlarını da Allah bağışlasın.
benim de bir oğlum var Allah bağışlar inş. şimdi 2. çocuk istiyorum inş nasip eder Rabbim.
yalnız ben 5 yıl cesaret edemedim.sen art arda iyi cesaret etmişsin. anaç mı değilim nedir
Merhabaaa hoşgeldin takımımızaseni eylül annelerinden biliyorum ben eylül annesi değilim ama sizlerin doğum zamanı heyecanınızı okumak hoşuma gitmişti o zamandan beridir ara ara bakıyorum o yüzden sayfanızdaki tüm arkadaşları sanki tanıyorum
Kaptan bahseder ama bende bir iki bişey söyleyebilirim en önemlisi menü yazıp kızların menülerini incelemen olacak,yeni tarifler göreceksin zamanla nelerin seni olumlu olumsuz etkilediğini göreceksin,önerileri dikkate alıp katılımında fazla olursa emin ol hedefine ulaşacaksın,ben her bir öneriyi can kulağıyla dinledim 2.5 ay gibi bi sürede 11 kilo verdim ve bugün mezun oldumkeyifli kilo vermeler
Canımmm hoşgeldin. Burda çok daha iyi olacak herşey ve iraden azmin hep devam edecek..
Kızlar biz hasibeyle reelde de görüştük bu arada fıstık gibi bı hatun
oynakbasi34 banucum bak yeni bir fıstık daha düşürdük ağımıza
ay cnm kendimizi vampir gibi hissettim yeni kan taze kan ağlara düşme falan
ilk günden korkutmasak mı
Tebrik ederim cnm. Pespese beraber buyusunler dedim Allah nasip ederse 2 sene sonra rahatim
Tebrik ederim cnm. Evet eylul annelerine de yaziyorum ama bu ara kilo isine iyi sarilinca orayi 2 gunde bir okur oldum zaten cokta aktif degiller. Kizimin yasitlariyla olan gelisimini karsilastirmak icin iyi oluyor.
Utandiriyorsun beni yenacim. Beni kotu emellerinize alet etmeyin sakin
Aman Allahim nerelere dustum bennn
Bulamiyorum ben seni başka topiklerden takipteydim bu arada soyayı takip ederim. selam atarım arada. ve azmine hayran kaldım.
birkaç aya yeni bir fit karışacak topluma dedim menülerine bakarken. hem de 3 bebeyle MaşAllah.
8. takıma da çok katkın olacağından eminim
Enerji enerjiyi görünce açığa çıkıyo şekerim karşılıklısiz ikinizden bekleirm bentak tak ne görüyorsanız söylüyorsunuz en sevdiğim bu
ha bir de kendinizde dediğinizi uyguluyorsunuz o zaman daha net oluyor . enerjinizi söylememe gerek bile yok zaten
Bugün yok kendimi doğumgünüme hazırlıyorumliliş künefe var mı bugün
cesarete gelirsem ben de çok tehlikeli sulara ineceğim. haaa tatlıları götürüyorum o kısmı ayrı da canım cips kola istiyor. vallahi topiğe hiç uygunolmadı dediğim ama ankara da bizimkiler yedi içti zaten eşimin yedikleri içtikleri apayrı konu tuttum kendimi. ama şimdi aklımda fena sorular var
Korkma canım gelll hiçbişey olmayacakTebrik ederim cnm. Pespese beraber buyusunler dedim Allah nasip ederse 2 sene sonra rahatim
Tebrik ederim cnm. Evet eylul annelerine de yaziyorum ama bu ara kilo isine iyi sarilinca orayi 2 gunde bir okur oldum zaten cokta aktif degiller. Kizimin yasitlariyla olan gelisimini karsilastirmak icin iyi oluyor.
Utandiriyorsun beni yenacim. Beni kotu emellerinize alet etmeyin sakin
Aman Allahim nerelere dustum bennn
Enerji enerjiyi görünce açığa çıkıyo şekerim karşılıklı
Bugün yok kendimi doğumgünüme hazırlıyorumcipsssss offff yeminle resmen aşeriyorum
Korkma canım gelll hiçbişey olmayacak
Peşpeşe büyüsünler fikri bana da çok mantıklı geliyor o yüzden bende ikinciyi istiyorum şimdi 18 aylık kızım var benimde
***8. TAKIM 608.ETAP***
oynakbasi34 ( 106 / / / % ) Sabit
mavimli ( 75.8 / 75.3 / 0.5 / 1.22% )
serenalar ( 79 / / / % ) Sabit, üye izne ayrılmak istiyor ( 1.izni )
Meryemozcan27 ( 61.4 / 60.8 / 0.6 / 0.98 % )
ebideryal ( 69.8 / 68.8 / 1 / 1.43 % )
Lilimam25 ( 63.4 / 62.6 / 0.8 / 1.26 % ) Üye mezun olmak istiyor
Themarginal ( 54.8 / 53.4 / 1.4 / 2.55 %) Üye mezun olmak istiyor
Bonus ( 104.9 / 105 / + 0.1 / - 0.10 % )
Ucukkacikk ( 65.2 / 64.6 / 0.6 / 0.92 % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 18 Ocak, başlangıç kilosu 68 kg , Hedef 54 kg
Zeybil1 ( / / / % ) Yeni üye, Başlangıç Tarihı 23 Ocak, Başlangıç kilosu 80 kg, hedef 65 kg
8. Takım Ortalaması: %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?