Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızzzzzz naptın sen öyle
54.8- 53.4= 1.4 maşallah bitanem. kuşumun yuvadan uçma vakti hem seviniyorum hem üzülüyorum.
Gönlündeki hayallerin hepsi bunun gibi birer birer gerçekleşsin canım.
Bütün grup arkadaşlarımla aynısını diliyorum ablacığım canımmm

Slm kizlar

+90 grubunda yaziyorum 2014ten beri ama artik istikrarli bir sekilde baslangic yaptim cunku artik bahanem kalmadi.

YENA buraya davet etti beni daha once hic takimlara yazmamistim yapabilir miyim bilmiyorum ama YENA ve ISILDURU iyi gaz verdiler yapabilirsin diye.

Bugun +90 grubundada bildirim yapiyoruz oradaki bildirimimi sizede yazayim eger kabul ederseniz burdaki ilk bildirimim olur

Bu hafta 102.4
Gecen hafta 104.1
Fark -1.7
Yuzde %-1.633

Biraz kendimdende bahsedeyim. 31 yasindayim evliyim 3 cocugum var. Cocuklarim agustos 2013(emine), mayis 2016(zeynep) ve eylul 2018(meryem) dogumlu. Hemsireyim. Pazartesi son kez mesaiye gidip ucretsiz izine ayrilcam cocuklarla ilgilenebilmek icin. Izmirliyim sakaryada yasiyorum. Hayatimda en yuksek 107kiloya ulastim. Surekli kilo alip verdim en az 86lara dusmustum ama cok seneler once. Uzun zamandir 96 ve uzeriyim. Son dogumumdan sonra en fazla 107yi gordum tekrar ve 30.01.2019da 105.1 kiloyla yeni bir baslangic yaptim.

Beni de araniza kabul ederseniz sevinirim. Motivasyonumu kaybetmek istemiyorum. Bonus canim da burada insallah hep beraber hedeflerimize ulasiriz.

Yapmam gerekenler ve kurallarinizdan azicik bahsedebilir misiniz

bildirimler süper kızlar. harikasınız MaşAllah.
Bulamiyorum hoşgeldin aramıza..
ben de aralıkta mezun oldum. ama kopmadım takımımdan çok şükür. darısı da isteyen herkese. evlatlarını da Allah bağışlasın.
benim de bir oğlum var Allah bağışlar inş. şimdi 2. çocuk istiyorum inş nasip eder Rabbim.
yalnız ben 5 yıl cesaret edemedim.sen art arda iyi cesaret etmişsin. anaç mı değilim nedir

Merhabaaa hoşgeldin takımımıza seni eylül annelerinden biliyorum ben eylül annesi değilim ama sizlerin doğum zamanı heyecanınızı okumak hoşuma gitmişti o zamandan beridir ara ara bakıyorum o yüzden sayfanızdaki tüm arkadaşları sanki tanıyorum
Kaptan bahseder ama bende bir iki bişey söyleyebilirim en önemlisi menü yazıp kızların menülerini incelemen olacak,yeni tarifler göreceksin zamanla nelerin seni olumlu olumsuz etkilediğini göreceksin,önerileri dikkate alıp katılımında fazla olursa emin ol hedefine ulaşacaksın,ben her bir öneriyi can kulağıyla dinledim 2.5 ay gibi bi sürede 11 kilo verdim ve bugün mezun oldum keyifli kilo vermeler

Anaç değil değil pimpiriksin şekerim

Anaç değil değil pimpiriksin şekerim

Sen nerelerdesin yavrukuşum Ankaradan sonra bi kendine gelemedin buraya eskisi gibi dolu dolu yazmıyosun gözüm hep seni arıyor ihmal etme bizleri lütfen sonundaoldu

evet maalesef pimpiriğim fazla. hatta sabah oğlanı okula bırakırken suluğundaki suyu kontrol ediyordum biraz ağzıma aktardım tabi değdirmeden veliler dönüp bana baka baka gittiler. napıyor bu manyak demişlerdir

evet ya. diyetle yakından uzaktan ilgim olmadığı için pek yazamıyorum. tabi takımın yüzdeler çok güzel MaşAllah da katılım da az o da beni etkiledi. özlüyorum muhabbetlerimizi ben de tatlım heee aklımda başka hesap kitaplarda var biliyorsun biraz da oraya yoğunlaştım

Ankara sonrası 2 personelimiz görev değişikliği yaptı. birimde tek personelim iş yüküm de arttı. işlere çok kafam da basmıor. muhasebe işleri. ben de teknik personelim o da beni zorluyor

Canımmm hoşgeldin. Burda çok daha iyi olacak herşey ve iraden azmin hep devam edecek..

Kızlar biz hasibeyle reelde de görüştük bu arada fıstık gibi bı hatun

oynakbasi34 banucum bak yeni bir fıstık daha düşürdük ağımıza

15 şubat nede güzel bi şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…