- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Doktordan döndük hemen listeyi duzelteyim dedimZ Zeybil1 kaldı bir tek gözümden kacmadiysa
Tekrar geçmişe bir bakayım olmadı Son ortalamayı da hallederim
Bu arada yeni gelen arkadasimizBulamiyorum ♡ Hosgelmis ♡♡♡
+ 90 topiginin bende yeri çok ayrı ♡ Senelerce oralarda da dolanıp durdum
İnşallah bizim takım da ugurlu gelir ve birlikte çok güzel kilolar veririz
kaptancım bence mavimlinin yüzdesinde sorun var
Ben de ona bakıyordum tamkaptancım bence mavimlinin yüzdesinde sorun var
Banada biraz fazla geldi ama meğer yanlış kiloyla hesaplamisimSağ olasın uyarmasaydin belki arada kaynar sonra da paylaşımda uyarı alırdım
Kaptanım hızla zayıflatıyor biziBanada biraz fazla geldi ama meğer yanlış kiloyla hesaplamisimSağ olasın uyarmasaydin belki arada kaynar sonra da paylaşımda uyarı alırdım
Ben de ona bakıyordum tam
aleyküm selam kaptancım.
yokluğun çok belli.enişteye söyle hemen halletsin neti. kantoron falan yaptır sen bu aralar
Doğru söylüyorsun. Sağolasınşimdiye kaar hep benimkileri kaptanım hesapladı ama gözüme fazla geldisesim çıkmazdı da uyarır hatunlar kaçırmazlar gözden kıyasıya mücadele var
Büyük kız 15inde maaş alacak o zaman kesin hallederiz
Bugün bana makarasina aaaa her istediğin olmaz çocuğum para kolay kazanilmiyor dediBende banane banane istiyorum işte diye çocuk oldum
Hadi len aybasinda borcumu öderim diyorum nasıl gülüyor kız ne borcu ben makarasina dedim zaten bana da lazım actiracaktim dedi ♡
Neyse ki onun interneti daha hic ellenmediondan otlarim gündüz haftasonu aksam da eşimden otlarim Ay iyice otlakci oldum
Doğru söylüyorsun. Sağolasın
ama bizimkileri de veletler bitiriyor. ben eşimden girmem hiç. tutar her şeyi okur
geçen akşam elime aldım okuyorum bir baktım okuyor. siz iyi misiniz her haltınızı anlatıyorsunuz dedi
sana ne adam ben senin ineklerine buzağılarına karışıyor muyum sen de benim gruplarıma karışma dedim
susutu işine baktı
sen saol
Sağol kuzummm çok teşekkür ederimcnmmm
neyse ne kaldı şunun şurasında 2 güncük
ya bende kendime kızıyordum doğru düzgün birşey yemek istesen diye ama normalmişim anladım.
eskiden akşamları cips kola çekirdek falan yapardık eşimle. şimdi o tek yapıyor. amannn işte kafa şişman dahaneyse sabah artıydım. o eksilsin yapayım bir kereden birşey olmaz
bu arada belki haftasonu giremem falan cnm. yeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsin inş. sağlıklı bir de bebiş.
dilerim ömrünün her anı tebessümle geçer. iyi ki doğmuşsun iyi ki tanımışım seni
Kaptanım arkadaş çarşambadan beri girmemiş bence böyle aksaklıklar olup olmayacağının sözünü alıp listeye alsan diğer haftalar için gruba sıkıntı olmaz
Allah bagislasin cnm. Eger bir tane daha dusunuyorsan arayi acma bence. Dogum gununde kutlu olsun saglikli huzurlu bir yasin olsun insallahEnerji enerjiyi görünce açığa çıkıyo şekerim karşılıklı
Bugün yok kendimi doğumgünüme hazırlıyorumcipsssss offff yeminle resmen aşeriyorum
Korkma canım gelll hiçbişey olmayacak
Peşpeşe büyüsünler fikri bana da çok mantıklı geliyor o yüzden bende ikinciyi istiyorum şimdi 18 aylık kızım var benimde
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Doktordan döndük hemen listeyi duzelteyim dedimZ Zeybil1 kaldı bir tek gözümden kacmadiysa
Tekrar geçmişe bir bakayım olmadı Son ortalamayı da hallederim
Bu arada yeni gelen arkadasimizBulamiyorum ♡ Hosgelmis ♡♡♡
+ 90 topiginin bende yeri çok ayrı ♡ Senelerce oralarda da dolanıp durdum
İnşallah bizim takım da ugurlu gelir ve birlikte çok güzel kilolar veririz
Kaptanım arkadaş çarşambadan beri girmemiş bence böyle aksaklıklar olup olmayacağının sözünü alıp listeye alsan diğer haftalar için gruba sıkıntı olmaz
Ben bugünlük bildirim açısından demiyorum kaptanım hani deneme süresinde üye kilo veriyomu katılım yapıyomu bunlara bakılıyo ona göre listeye alınıyorya,kaptan yeterli bulmazsa üyenin listeye giriş tarihini şartlara uygun oluncaya kadar erteleyebiliyorya onu demek istedim ,2 hafta formalite bi süre mi yani arada bir bile girse 2 haftayı doldurması yeterli mi? Eğer öyleyse üstte yazdıklarımı yok say kaptanımCanım henüz girmedi ama eğer yarım saat içinde bildirim yapmasa mecbur çıkaracağımNormalde en gec 12:00 - 13:00 gibi bildirimlerin yapılmasını istiyoruz sonradan bir sıkıntı olursa düzenleme süresi olması açısından
Bakalım yarım saate gelir inşallahbelki calisiyordur o yüzden firsat olmamıştır
Dilancım geçen hafta...Selam hatunlarr,
82 çıktım bu sabah ama bence daha çok verdim reglin ödemi birazı:) haftaya belli olur esas durum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?