Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aleyküm selam kaptancım.
yokluğun çok belli.enişteye söyle hemen halletsin neti . kantoron falan yaptır sen bu aralar

aleyküm selam kaptancım.
yokluğun çok belli.enişteye söyle hemen halletsin neti . kantoron falan yaptır sen bu aralar

Büyük kız 15inde maaş alacak o zaman kesin hallederiz
Bugün bana makarasina aaaa her istediğin olmaz çocuğum para kolay kazanilmiyor dedi Bende banane banane istiyorum işte diye çocuk oldum
Hadi len aybasinda borcumu öderim diyorum nasıl gülüyor kız ne borcu ben makarasina dedim zaten bana da lazım actiracaktim dedi ♡

Neyse ki onun interneti daha hic ellenmedi ondan otlarim gündüz haftasonu aksam da eşimden otlarim Ay iyice otlakci oldum

ama bizimkileri de veletler bitiriyor. ben eşimden girmem hiç. tutar her şeyi okur
geçen akşam elime aldım okuyorum bir baktım okuyor. siz iyi misiniz her haltınızı anlatıyorsunuz dedi
sana ne adam ben senin ineklerine buzağılarına karışıyor muyum sen de benim gruplarıma karışma dedim
susutu işine baktı

Doğru söylüyorsun. Sağolasın

sen saol

Yok kız ben sadece onun internetininortak paylaşıma açıp kendi cebimden giriyorum gerçi onunkinden de girsem hayatta okumaz
İlk zamanlar oda sorardı ne yazıyorsun paso diye ama artık alıştı kız bir bana bak arada dediğinde de dur eccuk abanla kardaşını cekistireyi döncem ben sana diyorum gülüyor

Eskiden günlük tutardım hatta özellikle açıp okur diye ortada bırakır içine de ona günlük adı altında mesajlarımı iletmeyé çalışırdım Hani sevgili Günlük bugün eşimin şu hareketi beni çok kırdı keşke yapmasa yada keşke şunu yapsa gibilerinden
Anam insan bir merak eder 2 sayfacik da olsa okur ama nerdeeeee ozellimmiş hakkı yokmuş zaten bilmemi istediğini sen zaten söylersin der hayatta elini surmezdi hep boşa saydirmisim gunlukte

Birbirimizin facebook şifrelerini de biliriz ama o asla benimkini açıp bakmaz yada şu kim yada ne yazdı demez ( belkide bana çaktırmadan yapiyordur çünkü normalde kiskanctir )
He ben Gözünün önünde girer birde sorarım kim len bu diye ( gerçi bilirim eski iş arkadaşı ama maksat Trip atmaya bahane olsun )

***8. TAKIM 608.ETAP***

oynakbasi34 ( 106 / / / % ) Sabit
mavimli ( 75.8 / 75.3 / 0.5 / 0.66 % )
serenalar ( 79 / / / % ) Sabit, üye izne ayrılmak istiyor ( 1.izni )
Meryemozcan27 ( 61.4 / 60.8 / 0.6 / 0.98 % )
ebideryal ( 69.8 / 68.8 / 1 / 1.43 % )
Lilimam25 ( 63.4 / 62.6 / 0.8 / 1.26 % ) Üye mezun olmak istiyor
Themarginal ( 54.8 / 53.4 / 1.4 / 2.55 %) Üye mezun olmak istiyor
Bonus ( 104.9 / 105 / + 0.1 / - 0.10 % )
Ucukkacikk ( 65.2 / 64.6 / 0.6 / 0.92 % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 18 Ocak, başlangıç kilosu 68 kg , Hedef 54 kg
Zeybil1 ( 78.5 / / / % ) Yeni üye, Başlangıç Tarihı 23 Ocak, Başlangıç kilosu 80 kg, hedef 65 kg

8. Takım Ortalaması: %

Az öne kayın Liste
Z Zeybil1 kuzuuuuuuu nerelerdesin bak ilk haftadan bildirimsiz kalma hayır önceki günlerde kiloyla alakalı bir bilgi olsa onu baz alacağım ama oda yok

Hadi bir tek sen kaldın bekliyorum yoksa mecbur sonraki haftaya kalacaksın onuda gönlüm el vermiyor

Sağol kuzummm çok teşekkür ederim bende iyi ki seni tanımışım

Kaptanım arkadaş çarşambadan beri girmemiş bence böyle aksaklıklar olup olmayacağının sözünü alıp listeye alsan diğer haftalar için gruba sıkıntı olmaz

Allah bagislasin cnm. Eger bir tane daha dusunuyorsan arayi acma bence. Dogum gununde kutlu olsun saglikli huzurlu bir yasin olsun insallah

Hosbuldum cnm
+90dan biliyorum seni arada girip laf atiyordun

Kaptanım arkadaş çarşambadan beri girmemiş bence böyle aksaklıklar olup olmayacağının sözünü alıp listeye alsan diğer haftalar için gruba sıkıntı olmaz

Canım henüz girmedi ama eğer yarım saat içinde bildirim yapmasa mecbur çıkaracağım Normalde en gec 12:00 - 13:00 gibi bildirimlerin yapılmasını istiyoruz sonradan bir sıkıntı olursa düzenleme süresi olması açısından
Bakalım yarım saate gelir inşallah belki calisiyordur o yüzden firsat olmamıştır

Ben bugünlük bildirim açısından demiyorum kaptanım hani deneme süresinde üye kilo veriyomu katılım yapıyomu bunlara bakılıyo ona göre listeye alınıyorya,kaptan yeterli bulmazsa üyenin listeye giriş tarihini şartlara uygun oluncaya kadar erteleyebiliyorya onu demek istedim ,2 hafta formalite bi süre mi yani arada bir bile girse 2 haftayı doldurması yeterli mi? Eğer öyleyse üstte yazdıklarımı yok say kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…