Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Harikasın canım tebrikler gayet güzel bir menü ♡♡♡♡♡

oynakbasi34 benim bugunku bildirimim ilk bildirim olarak kabul edilir mi

Tabiki canım ama bak düzenli paylaşım bekliyorum

Bu arada kızlar benimki sonunda kovuldu

Ağlayacak halime sevindim en azından eşim bundan sonra daha fazla Patronun eziyetine katlanmak zorunda kalmayacak ♡
İnşallah hayırlısıyla bundan sonra daha güzel olur her şey

Kizlarrrrrrr Birinciligimiz tescillendi ♡♡♡♡

Hepinizi kocaman tebrik ediyorum harikasiniz

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-169#post-58826273

Tebrikler

Aaaaaa hakkınızda hayırlısı olsun banucum. Tazminatını alicakmi
Hemen işsizlik başvurusu yapsın eşin canım..

Ay ne diyeceğimi bilemedim hakkınızda hayırlısı olsun canım.

Tebrikler

Aaaaaa hakkınızda hayırlısı olsun banucum. Tazminatını alicakmi
Hemen işsizlik başvurusu yapsın eşin canım..

8 hafta zorunlu olarak çalışması gereken bir süre varmis o bitince baş vurulmuyor mu yoksa biz mi yanlış biliyoruz ?
Ona göre olmadı Pazartesi başvurusunu yapsın

Banucugum hayırlısı olsun inşallah daha uygun güzel imkanlar açılır
Birinci olduğumuza çok sevindim hayırlı olsun arkadaşlar oh oh yandan 60 70 80 ah karşılıklı olaydık da doktururduk .bi hoca vardı şimdi izinde ni ara seans sonunda oryantalle Soğutuyodu tam bittik derken oryantel çıkınca herkes canlanıyodu şimdiki hocalar bol bol suquat ama tek topuk kaldırıp indir sonra çift topuk ilk gün nefesim kesiliyodu şükür şimdi açıldım arkadaşlar spora çok önem verelim yeme %70 se %30 da spor benimde sohbetim böyle işte idare edin güzellerim

Kizlari yatirdim kendime bi sade neacafe yaptim esimdr hasta o da ara odada yatti meryemle sana bulastirmayayim dedi. Herkes yatti bi ben kaldim ooohhhhh bi kafa dinleyeyim simdi. Kahvem bitince utu yapcam benim keyif bu kadar. Cocuklar yataga hasibe ise.

Afiyet olsun canım

Tesekkur ederim cnm

Hoşgeldin aramıza. Kabul edilir elbet değil mi kaptan oynakbasi34 ?

Hisbuldum cnm

Harikasın canım tebrikler gayet güzel bir menü ♡♡♡♡♡

Tabiki canım ama bak düzenli paylaşım bekliyorum

o is bende kaptan merak etme sen cocuklardan firsat buldukca gircem

Kizlarrrrrrr Birinciligimiz tescillendi ♡♡♡♡

Hepinizi kocaman tebrik ediyorum harikasiniz

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-169#post-58826273

Tebrik ediyorum hepinizi

Hayirlisi olsun cnm insallah her sey gonlunuzce olur

Aksam bir sey yemeden durabilecek misin cnm gerci beslenme duzenini bilmiyorum

Annenin nesi var canım.
Çok geçmiş olsun
sağol canım rahmini yumurtalık vs aldılar

Hilalcim tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.Cok iyi yapmişsin canım evinde daha iyi bakarsın Allah'tan inat etmemiş. Çok kolay gelsin. Allah ikinize de yardım etsin.
sağol.abla çok yoğun ve yorgun bir günden iyi geceler diliyorum hepinize

ben bildirim yapamadım banu özür dilerim şimdi yapayım 85.5 çıktı sabah güne regl le beraber uyandım nasıl zamanladilar mübarekler hem regl hem boğaz hem annem bir araya girdi neyse birileri kesici alıp motor takmiscasina çalıştım şimdi annemi yatırdım bende yatmadan bakayım dedim geçmişe göz gezdirdim ama tek tek okuyamadım kusura bakmayın yeni arkadaşımız Hasibe his geldin aramıza inşallah kaynasacak bir zaman buluruz

Sabah
Limonlu maydanozlu sicak su
Mantarli yumurta
Peynir
Zettin
Pekmez
1 dilim kepek ekmegi
Oglen:
Misafirlige gitmistim.ev sahibini kiramadim malesef
10 cm kadar peynirli
10 cm kadar patatesli yedimyedim
Aksam
1 kucuk kase mercimek corba
Salata
2 litreye yakin su
Yatmadan biberli limonlu yogurt.yani bugunde kacamak yaptim

Sağ olasın canım biliyorsun uzun zamandır bekliyorduk inşallah çıkarır diye Adamcağız fena bunalmisti hatta şu 8 haftalık ihbar süresi nasıl geçecek diyor şimdide ama inşallah onuda atlatir bir daha da yüzünü görmek zorunda kalmaz
Adamcağız evladı olsaydı bukadar tahammül etmezdi adama
Ben inanıyorum çok daha güzel olacak bundan sonra ♡

Bu arada hakikaten oryantal en güzel Kilo verme şekli bence Aslında her gün müzik acip 1 saat oynasa çatır çatır gider kilolar

Ohhh afiyet olsun canım bende şimdi kendime bir kahve yaptım
Ufaklık uyudu sabah havuz faslı var diye büyük de test çözüyordu şimdi dibine geldi; ) Esim nasıl yorulduysa oturduğu yerde uyuya kaldı

Allah yardımcın olsun canım zor günler ama atlatirsin Annecigin iyilessin de gerisi nasılsa geçici ♡

kızlar menü yazamıyorum çünkü ne zaman ne yedim hiç toplayamıyorum sadece diyet dışına çıkmıyorum bunu söyleyeyim size

Bir kaç güne oda düzene girer yine paylaşırım canım dert etme

Oglen olmasaydı iyidir ama bir sonraki cumaya kadar kaçamak yapmaz dengelerin nasılsa ♡ yoksa gayet güzel öğlen yenilenleri saymazsan ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…