Afiyet olsun canımBu ara oruc tutuyorum ramazana kadar devam etmeyi dusunuyorum 3 cocuktan 90 gun var digerlerini saymiyorum bile
Bugunku menum
Sahur: tarhana corba firinda karisik sebze yogurt
Eki Görüntüle 2233892
Iftar: tarhana corba ispanak yogurt
Eki Görüntüle 2233899
Bu ara oruc tutuyorum ramazana kadar devam etmeyi dusunuyorum 3 cocuktan 90 gun var digerlerini saymiyorum bile
Bugunku menum
Sahur: tarhana corba firinda karisik sebze yogurt
Eki Görüntüle 2233892
Iftar: tarhana corba ispanak yogurt
Eki Görüntüle 2233899
Kizlarrrrrrr Birinciligimiz tescillendi ♡♡♡♡
Hepinizi kocaman tebrik ediyorum harikasiniz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-169#post-58826273
Bu arada kızlar benimki sonunda kovuldu
Ağlayacak halime sevindim en azından eşim bundan sonra daha fazla Patronun eziyetine katlanmak zorunda kalmayacak ♡
İnşallah hayırlısıyla bundan sonra daha güzel olur her şey
Ohhh ne güzel afiyet olsunİşten geldikten sonra temizlik yaptım ..
Duş aldım nasıl yorgunum ..
Ama haftasonum bana kaldı ona seviniyorum
Çay demledi eşim birazdan film keyfi yaparız ..
 harikayızKizlarrrrrrr Birinciligimiz tescillendi ♡♡♡♡
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-169#post-58826273
Ay ne diyeceğimi bilemedim hakkınızda hayırlısı olsun canım.Bu arada kızlar benimki sonunda kovuldu
Ağlayacak halime sevindim en azından eşim bundan sonra daha fazla Patronun eziyetine katlanmak zorunda kalmayacak ♡
Tebrikler
Aaaaaa hakkınızda hayırlısı olsun banucum. Tazminatını alicakmi
Hemen işsizlik başvurusu yapsın eşin canım..
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin aramıza. Kabul edilir elbet değil mi kaptanoynakbasi34 ?
Harikasın canım tebrikler gayet güzel bir menü ♡♡♡♡♡
Tabiki canım ama bak düzenli paylaşım bekliyorum
Kizlarrrrrrr Birinciligimiz tescillendi ♡♡♡♡
Bu arada kızlar benimki sonunda kovuldu
Bugünkü menümü paylaşayım
Kahvaltı 8de bir haşlanmış yumurta, bir dilim tb ekmeği üzerine kaşar ve salam, 3 yeşil zeytin, 2 ceviz ve çay
Öğlen 1de etli sandviç, filtre kahve, acı badem
Akşam yok. Bir bardak çay içerim.
sağol canım rahmini yumurtalık vs aldılarAnnenin nesi var canım.
Çok geçmiş olsun
sağol.abla çok yoğun ve yorgun bir günden iyi geceler diliyorum hepinizeHilalcim tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.Cok iyi yapmişsin canım evinde daha iyi bakarsın Allah'tan inat etmemiş. Çok kolay gelsin. Allah ikinize de yardım etsin.
Banucugum hayırlısı olsun inşallah daha uygun güzel imkanlar açılır
Birinci olduğumuza çok sevindim hayırlı olsun arkadaşlar oh oh yandan 60 70 80 ah karşılıklı olaydık da doktururduk .bi hoca vardı şimdi izinde ni ara seans sonunda oryantalle Soğutuyodu tam bittik derken oryantel çıkınca herkes canlanıyodu şimdiki hocalar bol bol suquat ama tek topuk kaldırıp indir sonra çift topuk ilk gün nefesim kesiliyodu şükür şimdi açıldım arkadaşlar spora çok önem verelim yeme %70 se %30 da spor benimde sohbetim böyle işte idare edin güzellerim
Kizlari yatirdim kendime bi sade neacafe yaptim esimdr hasta o da ara odada yatti meryemle sana bulastirmayayim dedi. Herkes yatti bi ben kaldim ooohhhhh bi kafa dinleyeyim simdi. Kahvem bitince utu yapcam benim keyif bu kadar. Cocuklar yataga hasibe ise.
Tesekkur ederim cnm
Hisbuldum cnm
o is bende kaptan merak etme sencocuklardan firsat buldukca gircem
Tebrik ediyorum hepinizi
Hayirlisi olsun cnm insallah her sey gonlunuzce olur
Aksam bir sey yemeden durabilecek misin cnm gerci beslenme duzenini bilmiyorum
ben bildirim yapamadım banu özür dilerim şimdi yapayım 85.5 çıktı sabah güne regl le beraber uyandım nasıl zamanladilar mübarekler hem regl hem boğaz hem annem bir araya girdi neyse birileri kesici alıp motor takmiscasina çalıştım şimdi annemi yatırdım bende yatmadan bakayım dedim geçmişe göz gezdirdim ama tek tek okuyamadım kusura bakmayın yeni arkadaşımız Hasibe his geldin aramıza inşallah kaynasacak bir zaman buluruz
kızlar menü yazamıyorum çünkü ne zaman ne yedim hiç toplayamıyorum sadece diyet dışına çıkmıyorum bunu söyleyeyim size
Sabah
Limonlu maydanozlu sicak su
Mantarli yumurta
Peynir
Zettin
Pekmez
1 dilim kepek ekmegi
Oglen:
Misafirlige gitmistim.ev sahibini kiramadim malesef
10 cm kadar peynirli
10 cm kadar patatesli yedimyedim
Aksam
1 kucuk kase mercimek corba
Salata
2 litreye yakin su
Yatmadan biberli limonlu yogurt.yani bugunde kacamak yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?