Çok teşekkürler canımAllah bagislasin cnm. Eger bir tane daha dusunuyorsan arayi acma bence. Dogum gununde kutlu olsun saglikli huzurlu bir yasin olsun insallah
Hosbuldum cnm
+90dan biliyorum seni arada girip laf atiyordun
Ben bugünlük bildirim açısından demiyorum kaptanım hani deneme süresinde üye kilo veriyomu katılım yapıyomu bunlara bakılıyo ona göre listeye alınıyorya,kaptan yeterli bulmazsa üyenin listeye giriş tarihini şartlara uygun oluncaya kadar erteleyebiliyorya onu demek istedim ,2 hafta formalite bi süre mi yani arada bir bile girse 2 haftayı doldurması yeterli mi? Eğer öyleyse üstte yazdıklarımı yok say kaptanım
Hoş geldin Hasibecim. Takımda motivasyonun daha da artacak iyi ki Yenayi dinleyip gelmişim diyeceksin çok değil birkaç gün sonra. Umarım nazara gelmeyiz bir daha.Slm kizlar
+90 grubunda yaziyorum 2014ten beri ama artik istikrarli bir sekilde baslangic yaptim cunku artik bahanem kalmadi.
YENA buraya davet etti beni daha once hic takimlara yazmamistim yapabilir miyim bilmiyorum ama YENA ve @ISILDURU iyi gaz verdiler yapabilirsin diye.
Bugun +90 grubundada bildirim yapiyoruz oradaki bildirimimi sizede yazayim eger kabul ederseniz burdaki ilk bildirimim olur
Bu hafta 102.4
Gecen hafta 104.1
Fark -1.7
Yuzde %-1.633
Biraz kendimdende bahsedeyim. 31 yasindayim evliyim 3 cocugum var. Cocuklarim agustos 2013(emine), mayis 2016(zeynep) ve eylul 2018(meryem) dogumlu. Hemsireyim. Pazartesi son kez mesaiye gidip ucretsiz izine ayrilcam cocuklarla ilgilenebilmek icin. Izmirliyim sakaryada yasiyorum. Hayatimda en yuksek 107kiloya ulastim. Surekli kilo alip verdim en az 86lara dusmustum ama cok seneler once. Uzun zamandir 96 ve uzeriyim. Son dogumumdan sonra en fazla 107yi gordum tekrar ve 30.01.2019da 105.1 kiloyla yeni bir baslangic yaptim.
Beni de araniza kabul ederseniz sevinirim. Motivasyonumu kaybetmek istemiyorum. @Bonus canim da burada insallah hep beraber hedeflerimize ulasiriz.
Yapmam gerekenler ve kurallarinizdan azicik bahsedebilir misiniz
Matematik tek şaşsa fizik, biyoloji,psikoloji her bir şeyim şaşti
Kimse ayarlarıyla oynamasın herşey yolunda ablacımMatematik tek şaşsa fizik, biyoloji,psikoloji her bir şeyim şaştiaçiklarsan tadı kaçacak belki ama hele bı deyiver kuzu...bilemedim ki
Sen çok yumuşak kalplisin kaptaniçem o yüzden herkesin gönlü olsun istiyosun farkındayımCanım ben bir kaç gündür düzenli paylaşım yapıyor diye ekleyeyim diye düşündüm ama daha fazla inceleyip bende fark ettimkesinlikle haklisin sonuçta herkes listeye girmek için bol paylaşım yapıyor ve sabırla bekliyor Daha evvel de demiştim zaten acil durumları bana bildirin ki idare edebileyim ama ses seda olmayınca acaba ne oldu diye senaryoları duzuyorum
Yan mahalleden otoyola bile iner karışırim ne diyosuuuuuuno zaman dans derim ben. bütün mahalleyi tığ gibi yapıp nesilleri çoğaltıp yoluna devam edersin.
yalnız Meryem hatunu da aza yaparasan yan mahalle bilem tığ gibi olur sportmen olur diyim yani
Yenoşum bilir işini...sen de beğenmişsin bana da kalp kalp gülücük gülücük yapmak düşer. Çok sevindim yeni hem de güzel arkadaşımız oldu.
İlk yardım acil servis bölümü gibiyiz.Meryem abla ön hazırlığı yaptırıyo bende noktayı koyuyorum o iş bizde siz rahat olun
Çok güzel cümleler bunlar Tuğbacim.siz ikinizden bekleirm bentak tak ne görüyorsanız söylüyorsunuz en sevdiğim bu
ha bir de kendinizde dediğinizi uyguluyorsunuz o zaman daha net oluyor . enerjinizi söylememe gerek bile yok zaten
Yok ya...liliş künefe var mı bugün
cesarete gelirsem ben de çok tehlikeli sulara ineceğim. haaa tatlıları götürüyorum o kısmı ayrı da canım cips kola istiyor. vallahi topiğe hiç uygunolmadı dediğim ama ankara da bizimkiler yedi içti zaten eşimin yedikleri içtikleri apayrı konu tuttum kendimi. ama şimdi aklımda fena sorular var
Gittin bile bitanem...amma sen gelene kadar ben giderimmm. tüh iki lafın belini kıramadık hemşehrim
Bu kızın düşüncelerine sonuna kadar katiliyorum.Enerji enerjiyi görünce açığa çıkıyo şekerim karşılıklı
Bugün yok kendimi doğumgünüme hazırlıyorumcipsssss offff yeminle resmen aşeriyorum
Korkma canım gelll hiçbişey olmayacak
Peşpeşe büyüsünler fikri bana da çok mantıklı geliyor o yüzden bende ikinciyi istiyorum şimdi 18 aylık kızım var benimde
Kantoron iyidiiiiir. İhmale gelmez.aleyküm selam kaptancım.
yokluğun çok belli.enişteye söyle hemen halletsin neti. kantoron falan yaptır sen bu aralar
İyi tatiller canım...yine bir haftasonuna gelmiş bulunuyoruz. iyi tatiller iyi akşamlar kızlar..
Bu güzel işte....kanallar bozulmasın.Kimse ayarlarıyla oynamasın herşey yolunda ablacımhicri miladi çevirme olayı
Sen çok yumuşak kalplisin kaptaniçem o yüzden herkesin gönlü olsun istiyosun farkındayım
Senin kıyamadığın yerde azcık çıtlat biz kıyalımHee kız valla kiyamiyorum kimseye
Ama işte kurallara da uyumak zorundayım sonradan dikkat çekince diğer kaptanlar da uyarabiliyor bazen
Dilancım geçen hafta...
Bu hafta....
Şeklinde yazarsan nekadar fark var daha rahat görebiliriz
Ben okadar sevinmem şekerimKizlarrrrr gittim Aysemin listesini de bulup inceledim
Güzel kilolar verenler de var ama 3 sabit 2de artı çıkan arkadaş var
Hani durum ne olur bilmem ama ilk 3e girmek hile çok. Mutlu eder beni heee birinci olursak da dadindan yinmez
Gerci Aysem de birinci olursa en az kendim olmus kadar sevinirim o ayrı ♡♡♡♡
Hadi bakalım hayırlısı ♡
Teşekkürler Dilantoşgeçen cuma 82.3
bu cuma 82
Künefeci kervanına seni de ekliyoruz demek Hüsna ablaŞu 10 kiloyu vereyim koca bi künefe götürücem inş öyle evde falan da yapmıcam dışarda bu arada eski kantaron vardı elimin altına koydum süpürge yaparken kaydı düştü koca kavanoz çok üzüldüm
Bu hafta yarın itibariyle Lahana çorbası diyeti yapıp bünyeyi şaşırtıyım diyom çünkü çok zor gidiyo bi Zigzag olur
Menüm sabah iki yumurta bi bıçuk tam buğday bi çay kaşığı bal havuç vs
Öğlen lahana kereviz sapı yaprağı vs kattım acılı özel spesiyalite bir buçuk tb
Iki üç kaysı az leblebi
Akşam üç kaşık zeytinyağlı pırasa üç kaşık kaşık zeytinyağlı portakallı kereviz su 7 bardak civarı spor 1,5 saate yakın Step ve bölgesel fitnes bugün ödül verdim kendime üç öğün yedim ve akşama biraz , meyve ve bitki çaylarımızı içeriz inş hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ediyorum arkadaşlarım sizlerin vesilenizle olacak hayırlısıyla
Yeni gelen arkadaşım hoşgeldiniz sefalar getirsin ben de hemşireydim 2000 yılında istifa ettik benimde bebekler arka arkaya olmuştu şimdi21 ve 19 yaşında lar bi de ufaklığı mız var 6 yaşında girecek anaokulunda bende 79,5 burda başladım çok faydasını gördüm ama ağır ağır ve sabırla hep kendime Bunu telkin ediyorum
Hoş geldin Hasibecim. Takımda motivasyonun daha da artacak iyi ki Yenayi dinleyip gelmişim diyeceksin çok değil birkaç gün sonra. Umarım nazara gelmeyiz bir daha.takımımız cıvıl civildir aslında kısa bir süre biraz durgunlaştik ama sonra toparladık şükür. Allah bağışlasın bebelerini. Sağlıkla büyüt canım. Onlar büyürken sen de keyifle tartıda küçül bizimle. 49 yaşındayım iki oğlum var. 21 ve 20 yaşlarında çalışıyorum canım edebiyat öğretmeniyim. Bursa/ Gemlik'te yaşıyorum sonundaoldu bacimla hemseriyiz. 80.2 kilodan 60.8 kiloya düştüm burada . Mutluyum huzurluyum. Mezuniyetim için gün sayıyorum.Ne iyi ettin de geldin. Beraber sağlıklı kilo vereceğiz emin ol...
Yenoşum bilir işini...sen de beğenmişsin bana da kalp kalp gülücük gülücük yapmak düşer. Çok sevindim yeni hem de güzel arkadaşımız oldu.
Hosbuldum cnmŞu 10 kiloyu vereyim koca bi künefe götürücem inş öyle evde falan da yapmıcam dışarda bu arada eski kantaron vardı elimin altına koydum süpürge yaparken kaydı düştü koca kavanoz çok üzüldüm
Bu hafta yarın itibariyle Lahana çorbası diyeti yapıp bünyeyi şaşırtıyım diyom çünkü çok zor gidiyo bi Zigzag olur
Menüm sabah iki yumurta bi bıçuk tam buğday bi çay kaşığı bal havuç vs
Öğlen lahana kereviz sapı yaprağı vs kattım acılı özel spesiyalite bir buçuk tb
Iki üç kaysı az leblebi
Akşam üç kaşık zeytinyağlı pırasa üç kaşık kaşık zeytinyağlı portakallı kereviz su 7 bardak civarı spor 1,5 saate yakın Step ve bölgesel fitnes bugün ödül verdim kendime üç öğün yedim ve akşama biraz , meyve ve bitki çaylarımızı içeriz inş hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ediyorum arkadaşlarım sizlerin vesilenizle olacak hayırlısıyla
Yeni gelen arkadaşım hoşgeldiniz sefalar getirsin ben de hemşireydim 2000 yılında istifa ettik benimde bebekler arka arkaya olmuştu şimdi21 ve 19 yaşında lar bi de ufaklığı mız var 6 yaşında girecek anaokulunda bende 79,5 burda başladım çok faydasını gördüm ama ağır ağır ve sabırla hep kendime Bunu telkin ediyorum
Ya abla koptum çocuk uyanacak
sayende patron
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?