Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım ben bir kaç gündür düzenli paylaşım yapıyor diye ekleyeyim diye düşündüm ama daha fazla inceleyip bende fark ettim kesinlikle haklisin sonuçta herkes listeye girmek için bol paylaşım yapıyor ve sabırla bekliyor Daha evvel de demiştim zaten acil durumları bana bildirin ki idare edebileyim ama ses seda olmayınca acaba ne oldu diye senaryoları duzuyorum

***8. TAKIM 608.ETAP***

oynakbasi34 ( 106 / / / % ) Sabit
mavimli ( 75.8 / 75.3 / 0.5 / 0.66 % )
serenalar ( 79 / / / % ) Sabit, üye izne ayrılmak istiyor ( 1.izni )
Meryemozcan27 ( 61.4 / 60.8 / 0.6 / 0.98 % )
ebideryal ( 69.8 / 68.8 / 1 / 1.43 % )
Lilimam25 ( 63.4 / 62.6 / 0.8 / 1.26 % ) Üye mezun olmak istiyor
Themarginal ( 54.8 / 53.4 / 1.4 / 2.55 %) Üye mezun olmak istiyor
Bonus ( 104.9 / 105 / + 0.1 / - 0.10 % )
Ucukkacikk ( 65.2 / 64.6 / 0.6 / 0.92 % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 18 Ocak, başlangıç kilosu 68 kg , Hedef 54 kg

8. Takım Ortalaması: 0.856 %

Hoş geldin Hasibecim. Takımda motivasyonun daha da artacak iyi ki Yenayi dinleyip gelmişim diyeceksin çok değil birkaç gün sonra. Umarım nazara gelmeyiz bir daha. takımımız cıvıl civildir aslında kısa bir süre biraz durgunlaştik ama sonra toparladık şükür. Allah bağışlasın bebelerini. Sağlıkla büyüt canım. Onlar büyürken sen de keyifle tartıda küçül bizimle.49 yaşındayım iki oğlum var. 21 ve 20 yaşlarında çalışıyorum canım edebiyat öğretmeniyim. Bursa/ Gemlik'te yaşıyorum sonundaoldu bacimla hemseriyiz. 80.2 kilodan 60.8 kiloya düştüm burada . Mutluyum huzurluyum. Mezuniyetim için gün sayıyorum.Ne iyi ettin de geldin. Beraber sağlıklı kilo vereceğiz emin ol...

Sen çok yumuşak kalplisin kaptaniçem o yüzden herkesin gönlü olsun istiyosun farkındayım

o zaman dans derim ben. bütün mahalleyi tığ gibi yapıp nesilleri çoğaltıp yoluna devam edersin.
yalnız Meryem hatunu da aza yaparasan yan mahalle bilem tığ gibi olur sportmen olur diyim yani
Yan mahalleden otoyola bile iner karışırim ne diyosuuuuuun benden iyi aza olur tavsiye ederim.

Koş kız abla hoş bi hatun ben az çok biliyorum hem bak YENA abla güzelleri bir bir avlıyo sağolsun
Yenoşum bilir işini...sen de beğenmişsin bana da kalp kalp gülücük gülücük yapmak düşer. Çok sevindim yeni hem de güzel arkadaşımız oldu.

Meryem abla ön hazırlığı yaptırıyo bende noktayı koyuyorum o iş bizde siz rahat olun
İlk yardım acil servis bölümü gibiyiz.

siz ikinizden bekleirm ben tak tak ne görüyorsanız söylüyorsunuz en sevdiğim bu
ha bir de kendinizde dediğinizi uyguluyorsunuz o zaman daha net oluyor . enerjinizi söylememe gerek bile yok zaten
Çok güzel cümleler bunlar Tuğbacim. çok sağ ol...sen de bizim için öylesin .

Yok ya...kunefe olmasın ...cips kola yiyin siz...tehlikeli suların kıyısında az bı cup cup yap gel canım. Derinlere açılmak iyi değildir.

amma sen gelene kadar ben giderimmm. tüh iki lafın belini kıramadık hemşehrim
Gittin bile bitanem... ben alıntılarken veda mesajını gördüm...

Bu kızın düşüncelerine sonuna kadar katiliyorum.

aleyküm selam kaptancım.
yokluğun çok belli.enişteye söyle hemen halletsin neti . kantoron falan yaptır sen bu aralar
Kantoron iyidiiiiir. İhmale gelmez.

yine bir haftasonuna gelmiş bulunuyoruz. iyi tatiller iyi akşamlar kızlar..
İyi tatiller canım...

Kimse ayarlarıyla oynamasın herşey yolunda ablacım hicri miladi çevirme olayı
Bu güzel işte....kanallar bozulmasın.

Sen çok yumuşak kalplisin kaptaniçem o yüzden herkesin gönlü olsun istiyosun farkındayım

Hee kız valla kiyamiyorum kimseye
Ama işte kurallara da uyumak zorundayım sonradan dikkat çekince diğer kaptanlar da uyarabiliyor bazen

Hee kız valla kiyamiyorum kimseye
Ama işte kurallara da uyumak zorundayım sonradan dikkat çekince diğer kaptanlar da uyarabiliyor bazen
Senin kıyamadığın yerde azcık çıtlat biz kıyalım şaka şaka bende gaddar değilimdir ama takım zor duruma düşer diye şeettim

Kizlarrrrr gittim Aysemin listesini de bulup inceledim
Güzel kilolar verenler de var ama 3 sabit 2de artı çıkan arkadaş var
Hani durum ne olur bilmem ama ilk 3e girmek hile çok. Mutlu eder beni heee birinci olursak da dadindan yinmez

Gerci Aysem de birinci olursa en az kendim olmus kadar sevinirim o ayrı ♡♡♡♡
Hadi bakalım hayırlısı ♡

Şu 10 kiloyu vereyim koca bi künefe götürücem inş öyle evde falan da yapmıcam dışarda bu arada eski kantaron vardı elimin altına koydum süpürge yaparken kaydı düştü koca kavanoz çok üzüldüm
Bu hafta yarın itibariyle Lahana çorbası diyeti yapıp bünyeyi şaşırtıyım diyom çünkü çok zor gidiyo bi Zigzag olur
Menüm sabah iki yumurta bi bıçuk tam buğday bi çay kaşığı bal havuç vs
Öğlen lahana kereviz sapı yaprağı vs kattım acılı özel spesiyalite bir buçuk tb
Iki üç kaysı az leblebi
Akşam üç kaşık zeytinyağlı pırasa üç kaşık kaşık zeytinyağlı portakallı kereviz su 7 bardak civarı spor 1,5 saate yakın Step ve bölgesel fitnes bugün ödül verdim kendime üç öğün yedim ve akşama biraz , meyve ve bitki çaylarımızı içeriz inş hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ediyorum arkadaşlarım sizlerin vesilenizle olacak hayırlısıyla
Yeni gelen arkadaşım hoşgeldiniz sefalar getirsin ben de hemşireydim 2000 yılında istifa ettik benimde bebekler arka arkaya olmuştu şimdi21 ve 19 yaşında lar bi de ufaklığı mız var 6 yaşında girecek anaokulunda bende 79,5 burda başladım çok faydasını gördüm ama ağır ağır ve sabırla hep kendime Bunu telkin ediyorum

Ben okadar sevinmem şekerim

geçen cuma 82.3
bu cuma 82
Teşekkürler Dilantoş

Künefeci kervanına seni de ekliyoruz demek Hüsna abla
Kantaron baktı bi işe yaramıyo intihara kalkıştı sen onu kaptana vermeliydin

Hosbuldum cnm tebrik ederim masallah koca delikanli olmuslar. Bazen diyorum kizlar buyuyecekler mi. Hayal kuruyorum kizlara diyorumki siz buyuceksiniz sikir sikir giyincez tikir tikir carsilarda dolascaz sizle esimde diyoki ben battim avmlere girmeyin parkta dolasin oturun diyor

Yenoşum bilir işini...sen de beğenmişsin bana da kalp kalp gülücük gülücük yapmak düşer. Çok sevindim yeni hem de güzel arkadaşımız oldu.

Hosbuldum cnm

Bu ara oruc tutuyorum ramazana kadar devam etmeyi dusunuyorum 3 cocuktan 90 gun var digerlerini saymiyorum bile

Bugunku menum

Sahur: tarhana corba firinda karisik sebze yogurt

Iftar: tarhana corba ispanak yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…