Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Senin kıyamadığın yerde azcık çıtlat biz kıyalım şaka şaka bende gaddar değilimdir ama takım zor duruma düşer diye şeettim
Takıma olan hassasiyetin takdire değer bitanem. Merhametle adalet birbirine karışırsa o zaman kötü olur. Çok şükür iyi niyet olunca her şey yoluna giriyor.

Elhan demek az bi cup cup yapsın derine dalmasın senin şu orijinal hallerine bayılıyorum hatun
Vaaaaaav orijinal sözcüğünü doğru yazan bir arkadaşım da varmış...Ben de sana bayılıyorum nolcek şimdi

Kız ebi baltayı taşa vurmuşsun hiç Kantoron yere düşürülüp kırılır mı....
Menün çok güzel afiyet olsun canım. Bugün pilatesim vardı....iki gündür ağrı kesiciyle baş ağrısını geçirmeye çalışıyorum ...akşam saatlerinde iyice arttı...yapamadım sporumu...şimdi kendime geldim ilk işim buraya koşmak oldu.
Ben okadar sevinmem şekerim

Teşekkürler Dilantoş

Künefeci kervanına seni de ekliyoruz demek Hüsna abla
Kantaron baktı bi işe yaramıyo intihara kalkıştı sen onu kaptana vermeliydin
Künefe hayaliyle yatıp kalkıyorum. Ebicim de bizdenmiş
İşten geldikten sonra temizlik yaptım ..
Duş aldım nasıl yorgunum ..
Ama haftasonum bana kaldı ona seviniyorum

Çay demledi eşim birazdan film keyfi yaparız ..
Afiyet olsun canım. Bohemian Rapsody izledik biz de en son...çok güzeldi....sizinki neydi canım...hani bir fikir olsun diye....

Kizlarrrrrrr Birinciligimiz tescillendi ♡♡♡♡

Hepinizi kocaman tebrik ediyorum harikasiniz

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-169#post-58826273
Bütün arkadaşlarımı gösterdikleri gayretten dolayı tebrik ederim. Canım arkadaşlarım

Birlikte kilo vermek o kadar güzel ki
Daha güzel bir iş bulacağına inaniyorum canım. Sen de ümidini yitirme...zaten sevinmişsin bu çok iyi...şartları hiç iyi değildi...

Afiyet olsun mavişim...sandviç ekmeği ve salam dışında hepsi faydalı..
Kimbilir belki de kepekli veya tb ekmeğidir bilemeyeceğim. Akşam acikirsan ne yapacağını biliyorsun

Demek bu ay da teyze olamadık sağlık olsun....beslenmene dikkat et canım....regl döneminde vücut bağışıklığı zayıf oluyor. Zaten bademcik var sıcak tut fazla suyla oynama.Gecen hafta kolon neydi hatirlamiyorum birazdan bakarım. Vermişindir inşallah.

Peynirli patatesli börek miydi canım...neyse ki az yemişsin. Kaçamak olduğunun farkındasın en azından. Zamanla düzelir inşallah.

Selammmm
1. liğinizi tebrik ederim, harikasınız kızlar

işten güçten uğrayamıyorum bu ara. kafa da 1 milyon, gidik zaten
Tesekkürler Monicim....

Iyi geceler kizlarrr

Hosbuldum cnm annacigina gecmis olsun

sağol canım inşallah banu ihbar süresi 2 hafta diye biliyorum ben ya yanlış mı biliyorum acaba bu patron 8 haftada demiş olmasın işten çiksada kovulsada 2 hafta süre var is veren yeni eleman ayarlasın diye işçi iz bulsun diye sen bir araştır canım bu arada işsizlik maaşına işine son verildiği gün başvurabilir hemen

ay yok abla teyze meyze olmayı valla ben 1 tanede mutluyum yeter o bize Rabbim isteyene versin inşallah

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bugün de erkenden uyandım bugün kızın havuz faslı var
Hazır daha kimse uyanmadan kendime sıcak suyumu da yaptım kendime gelmeye çalışıyorum ♡

Selammmm
1. liğinizi tebrik ederim, harikasınız kızlar

işten güçten uğrayamıyorum bu ara. kafa da 1 milyon, gidik zaten

Merhaba kızlar birinciliğinizi tebrik ederim

Çok teşekkürler kızlar ♡ Şükür uzun zaman aradan sonra bu günleri de gördük

oynakbasi34 Banuşum hakkınızda hayırlısı olsun kuzum. Rabbim daha güzel kapılar açsın inşallah

Aminnnn canım inşallah ♡
Adamın üzerinden büyük bir yük kalktı o bile beni rahatlattı
Valla Son zamanlarda korkuyordum ya yine rahatsizlanirsa diye
Gerekirse yine kemerleri sıkacagiz inan hiç dert değil yeterki o iyi olsun ♡♡♡♡ Nasılsa kısa zamanda iş durumunu halleder

Valla bende anlamadım ama mart sonunun tarihini atmış Son iş günü olarak bende anlamadım Dediğin gibi ben onu iyice bir arastirayim adam yoksa eksik bir şey yaptırıp eşimi zorda bırakmasın

86.1 di abla geçen hafta 85.5 600 700 gr gitmiş sanirim o kadar aç kalmaya yuh yani

Hiç yoktan iyidir canım belki birazda ödem falan da vardır bir iki güne daha da fazla eksi görürsün ♡

Hakkınızda hayırlısı olsun canım her şerde bir hayır vardır

86.1 di abla geçen hafta 85.5 600 700 gr gitmiş sanirim o kadar aç kalmaya yuh yani
Gerginlik kilo vermeyi zorlaştırıyor canım. Her şeyin üst üste geldiği bir hafta yaşadın. Eksi ile kapatman bile iyi bence. Azmini hiç yitirme vereceksin eninde sonunda. Güzel menuler hazırlamaya bak sen. Ben kiloluyum bu kadar az yememeliyim psikolojisini bir kenara at. Mide küçülmez diyorlar ya inan ki yalan. Küçülüyor işte. Tabaklarimizi küçültüp bardaklarimizi büyütelim bak o zaman ne eksiler gelecek. Marginalcimin menülerini gördün işte..cuma günü besbelliydi sonuç....Hala elin elimde Hilalcim...hayatımız sürprizlerle dolu her ne yaşarsak yaşayalım hıncını kendimize eziyet ederek almayalım. Mutluluğumuzun önündeki tek engel ne biliyor musun? Kendimiziz.

Banucum iş akdi işveren tarafından feshedildiği için çalışma zorunluluğu tabii ki olamaz..
İlk defa duydum böyle birşey..
Eğer eşin istifa etseydi işvereni zor durumda bırakmamak için 15 gun önceden bildirmek gerekir, ki yerine yeni personel gelsin diye...

Ayrıca eşin iyice okuyup imzalasin önüne gelen kağıtları..bir de iş hukuku ile ilgilenen birilerinden fikir alın canım.
Sonuçta yılların emeği var..

Çok kızdım patrona su an.

missERE Belki hukukçu olarak yardımı olur . Danışalim kendisine ...

Mutlu sağlıklı güzel bir cumartesi geçirmemizi diliyorum sevgi pıtırcıkları kelebekler.
Bu hafta diğer takımlar zayıftı birinciliği kaptik ama haftaya daha da güçlenerek gelecekler biz de boş durmayacağiz tabikim.... hafta sonu rehavetine kapılıp ne bulduysak götürmeyelim. Her dakikamız çok önemli. Bol suyumuz elimizin altında olsun, bitki çaylarımızı taze taze demleyelim. Bulgur, bakliyat yiyeceksek öğle menülerinde yerini alsın. Kilo veren arkadaşlarım genelde akşam yemeğini hiç yemeyen ya da erken saatlerde karbonhidratsiz hafif öğünler yiyenler....Ne yediğimiz kadar ne zaman yediğimiz de çok önemli. Yaptığımız işi ciddiye alalım önceliğimiz zayıflamak o bu kırılacak diye uzatılan her şeyi yemiyoruz. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Bir nevi ibadet bizimki de nefisle mücadele ediyoruz ki cihat diye nitelendiriyor bunu peygamberimiz. O zamaaaaaan gazamız mübarek olsun.

Elhan meryemcim Robin hood izledik akşam :)
İktidardan alıp halka dağıtan halk kahramanı olarak yeni versiyonu .
Bayılırım masal kahramanlarına ....şu an devam ettiğim bir yabancı dizim var. "Once Upon a Time" 4. Sezonu akşam bitirdim 5 teyim ...içinde Robin Hood da var.sen o filmi izlediysen mutlaka güzeldir . Bakicim şekerim.

Bayılırım masal kahramanlarına ....şu an devam ettiğim bir yabancı dizim var. "Once Upon a Time" 4. Sezonu akşam bitirdim 5 teyim ...içinde Robin Hood da var.sen o filmi izlediysen mutlaka güzeldir . Bakicim şekerim.
Ben de "you" izliyorum... psikolojik gerilim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…