Takıma olan hassasiyetin takdire değer bitanem. Merhametle adalet birbirine karışırsa o zaman kötü olur. Çok şükür iyi niyet olunca her şey yoluna giriyor.Senin kıyamadığın yerde azcık çıtlat biz kıyalımşaka şaka bende gaddar değilimdir ama takım zor duruma düşer diye şeettim
Vaaaaaav orijinal sözcüğünü doğru yazan bir arkadaşım da varmış...Ben de sana bayılıyorum nolcek şimdi
Kız ebi baltayı taşa vurmuşsunŞu 10 kiloyu vereyim koca bi künefe götürücem inş öyle evde falan da yapmıcam dışarda bu arada eski kantaron vardı elimin altına koydum süpürge yaparken kaydı düştü koca kavanoz çok üzüldüm
Bu hafta yarın itibariyle Lahana çorbası diyeti yapıp bünyeyi şaşırtıyım diyom çünkü çok zor gidiyo bi Zigzag olur
Menüm sabah iki yumurta bi bıçuk tam buğday bi çay kaşığı bal havuç vs
Öğlen lahana kereviz sapı yaprağı vs kattım acılı özel spesiyalite bir buçuk tb
Iki üç kaysı az leblebi
Akşam üç kaşık zeytinyağlı pırasa üç kaşık kaşık zeytinyağlı portakallı kereviz su 7 bardak civarı spor 1,5 saate yakın Step ve bölgesel fitnes bugün ödül verdim kendime üç öğün yedim ve akşama biraz , meyve ve bitki çaylarımızı içeriz inş hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ediyorum arkadaşlarım sizlerin vesilenizle olacak hayırlısıyla
Yeni gelen arkadaşım hoşgeldiniz sefalar getirsin ben de hemşireydim 2000 yılında istifa ettik benimde bebekler arka arkaya olmuştu şimdi21 ve 19 yaşında lar bi de ufaklığı mız var 6 yaşında girecek anaokulunda bende 79,5 burda başladım çok faydasını gördüm ama ağır ağır ve sabırla hep kendime Bunu telkin ediyorum
Künefe hayaliyle yatıp kalkıyorum. Ebicim de bizdenmişBen okadar sevinmem şekerim
Teşekkürler Dilantoş
Künefeci kervanına seni de ekliyoruz demek Hüsna abla
Kantaron baktı bi işe yaramıyo intihara kalkıştısen onu kaptana vermeliydin
Afiyet olsun canım. Bohemian Rapsody izledik biz de en son...çok güzeldi....sizinki neydi canım...hani bir fikir olsun diye....İşten geldikten sonra temizlik yaptım ..
Duş aldım nasıl yorgunum ..
Ama haftasonum bana kaldı ona seviniyorum
Çay demledi eşim birazdan film keyfi yaparız ..
Bütün arkadaşlarımı gösterdikleri gayretten dolayı tebrik ederim. Canım arkadaşlarımKizlarrrrrrr Birinciligimiz tescillendi ♡♡♡♡
Hepinizi kocaman tebrik ediyorum harikasiniz
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-169#post-58826273
Daha güzel bir iş bulacağına inaniyorum canım. Sen de ümidini yitirme...zaten sevinmişsin bu çok iyi...şartları hiç iyi değildi...Bu arada kızlar benimki sonunda kovuldu
Ağlayacak halime sevindim en azından eşim bundan sonra daha fazla Patronun eziyetine katlanmak zorunda kalmayacak ♡
İnşallah hayırlısıyla bundan sonra daha güzel olur her şey
Afiyet olsun mavişim...sandviç ekmeği ve salam dışında hepsi faydalı..Bugünkü menümü paylaşayım
Kahvaltı 8de bir haşlanmış yumurta, bir dilim tb ekmeği üzerine kaşar ve salam, 3 yeşil zeytin, 2 ceviz ve çay
Öğlen 1de etli sandviç, filtre kahve, acı badem
Akşam yok. Bir bardak çay içerim.
Demek bu ay da teyze olamadık sağlık olsun....ben bildirim yapamadım banu özür dilerim şimdi yapayım 85.5 çıktı sabah güne regl le beraber uyandım nasıl zamanladilar mübarekler hem regl hem boğaz hem annem bir araya girdi neyse birileri kesici alıp motor takmiscasina çalıştım şimdi annemi yatırdım bende yatmadan bakayım dedim geçmişe göz gezdirdim ama tek tek okuyamadım kusura bakmayın yeni arkadaşımız Hasibe his geldin aramıza inşallah kaynasacak bir zaman buluruz
Peynirli patatesli börek miydi canım...neyse ki az yemişsin. Kaçamak olduğunun farkındasın en azından. Zamanla düzelir inşallah.Sabah
Limonlu maydanozlu sicak su
Mantarli yumurta
Peynir
Zettin
Pekmez
1 dilim kepek ekmegi
Oglen:
Misafirlige gitmistim.ev sahibini kiramadim malesef
10 cm kadar peynirli
10 cm kadar patatesli yedimyedim
Aksam
1 kucuk kase mercimek corba
Salata
2 litreye yakin su
Yatmadan biberli limonlu yogurt.yani bugunde kacamak yaptim
Tesekkürler Monicim....Selammmm
1. liğinizi tebrik ederim, harikasınız kızlar
işten güçten uğrayamıyorum bu ara. kafa da 1 milyon, gidik zaten
ben bildirim yapamadım banu özür dilerim şimdi yapayım 85.5 çıktı sabah güne regl le beraber uyandım nasıl zamanladilar mübarekler hem regl hem boğaz hem annem bir araya girdi neyse birileri kesici alıp motor takmiscasina çalıştım şimdi annemi yatırdım bende yatmadan bakayım dedim geçmişe göz gezdirdim ama tek tek okuyamadım kusura bakmayın yeni arkadaşımız Hasibe his geldin aramıza inşallah kaynasacak bir zaman buluruz
Sağ olasın canımbiliyorsun uzun zamandır bekliyorduk inşallah çıkarır diye Adamcağız fena bunalmisti hatta şu 8 haftalık ihbar süresi nasıl geçecek diyor şimdide ama inşallah onuda atlatir bir daha da yüzünü görmek zorunda kalmaz
Adamcağız evladı olsaydı bukadar tahammül etmezdi adama
Ben inanıyorum çok daha güzel olacak bundan sonra ♡
Bu arada hakikaten oryantal en güzel Kilo verme şekli benceAslında her gün müzik acip 1 saat oynasa çatır çatır gider kilolar
Ohhh afiyet olsun canımbende şimdi kendime bir kahve yaptım
Ufaklık uyudu sabah havuz faslı var diyebüyük de test çözüyordu şimdi dibine geldi; ) Esim nasıl yorulduysa oturduğu yerde uyuya kaldı
Allah yardımcın olsun canım zor günler ama atlatirsinAnnecigin iyilessin de gerisi nasılsa geçici ♡
Bir kaç güne oda düzene girer yine paylaşırım canım dert etme
Oglen olmasaydı iyidir ama bir sonraki cumaya kadar kaçamak yapmaz dengelerin nasılsa ♡ yoksa gayet güzel öğlen yenilenleri saymazsan ♡
Takıma olan hassasiyetin takdire değer bitanem. Merhametle adalet birbirine karışırsa o zaman kötü olur. Çok şükür iyi niyet olunca her şey yoluna giriyor.
Vaaaaaav orijinal sözcüğünü doğru yazan bir arkadaşım da varmış...Ben de sana bayılıyorum nolcek şimdi
Kız ebi baltayı taşa vurmuşsunhiç Kantoron yere düşürülüp kırılır mı....
Menün çok güzel afiyet olsun canım. Bugün pilatesim vardı....iki gündür ağrı kesiciyle baş ağrısını geçirmeye çalışıyorum ...akşam saatlerinde iyice arttı...yapamadım sporumu...şimdi kendime geldim ilk işim buraya koşmak oldu.
Künefe hayaliyle yatıp kalkıyorum. Ebicim de bizdenmiş
Afiyet olsun canım. Bohemian Rapsody izledik biz de en son...çok güzeldi....sizinki neydi canım...hani bir fikir olsun diye....
Bütün arkadaşlarımı gösterdikleri gayretten dolayı tebrik ederim. Canım arkadaşlarım
Birlikte kilo vermek o kadar güzel ki
Daha güzel bir iş bulacağına inaniyorum canım. Sen de ümidini yitirme...zaten sevinmişsin bu çok iyi...şartları hiç iyi değildi...
Afiyet olsun mavişim...sandviç ekmeği ve salam dışında hepsi faydalı..
Kimbilir belki de kepekli veya tb ekmeğidir bilemeyeceğim. Akşam acikirsan ne yapacağını biliyorsun
Demek bu ay da teyze olamadık sağlık olsun....beslenmene dikkat et canım....regl döneminde vücut bağışıklığı zayıf oluyor. Zaten bademcik var sıcak tut fazla suyla oynama.Gecen hafta kolon neydi hatirlamiyorum birazdan bakarım. Vermişindir inşallah.
Peynirli patatesli börek miydi canım...neyse ki az yemişsin. Kaçamak olduğunun farkındasın en azından. Zamanla düzelir inşallah.
Tesekkürler Monicim....
Selammmm
1. liğinizi tebrik ederim, harikasınız kızlar
işten güçten uğrayamıyorum bu ara. kafa da 1 milyon, gidik zaten
Merhaba kızlar birinciliğinizi tebrik ederim
sağol canım inşallah banu ihbar süresi 2 hafta diye biliyorum ben ya yanlış mı biliyorum acaba bu patron 8 haftada demiş olmasın işten çiksada kovulsada 2 hafta süre var is veren yeni eleman ayarlasın diye işçi iz bulsun diye sen bir araştır canım bu arada işsizlik maaşına işine son verildiği gün başvurabilir hemen
ay yok abla teyze meyze olmayı valla ben 1 tanede mutluyum yeter o bize Rabbim isteyene versin inşallah
86.1 di abla geçen hafta 85.5 600 700 gr gitmiş sanirim o kadar aç kalmaya yuh yani
Bu arada kızlar benimki sonunda kovuldu
Ağlayacak halime sevindim en azından eşim bundan sonra daha fazla Patronun eziyetine katlanmak zorunda kalmayacak ♡
İnşallah hayırlısıyla bundan sonra daha güzel olur her şey
Gerginlik kilo vermeyi zorlaştırıyor canım. Her şeyin üst üste geldiği bir hafta yaşadın. Eksi ile kapatman bile iyi bence. Azmini hiç yitirme vereceksin eninde sonunda. Güzel menuler hazırlamaya bak sen. Ben kiloluyum bu kadar az yememeliyim psikolojisini bir kenara at. Mide küçülmez diyorlar ya inan ki yalan. Küçülüyor işte. Tabaklarimizi küçültüp bardaklarimizi büyütelim bak o zaman ne eksiler gelecek. Marginalcimin menülerini gördün işte..cuma günü besbelliydi sonuç....86.1 di abla geçen hafta 85.5 600 700 gr gitmiş sanirim o kadar aç kalmaya yuh yani
Gerginlik kilo vermeyi zorlaştırıyor canım. Her şeyin üst üste geldiği bir hafta yaşadın. Eksi ile kapatman bile iyi bence. Azmini hiç yitirme vereceksin eninde sonunda. Güzel menuler hazırlamaya bak sen. Ben kiloluyum bu kadar az yememeliyim psikolojisini bir kenara at. Mide küçülmez diyorlar ya inan ki yalan. Küçülüyor işte. Tabaklarimizi küçültüp bardaklarimizi büyütelim bak o zaman ne eksiler gelecek. Marginalcimin menülerini gördün işte..cuma günü besbelliydi sonuç....Hala elin elimde Hilalcim...hayatımız sürprizlerle dolu her ne yaşarsak yaşayalım hıncını kendimize eziyet ederek almayalım. Mutluluğumuzun önündeki tek engel ne biliyor musun? Kendimiziz.
Firinda yaptirilirya canim,pide gibi.peynir,patates konur arasina ondanynirli patatesli börek miydi canım...neyse ki az yemişsin. Kaçamak olduğunun farkındasın en azından. Zamanla düzelir inşallah
Bayılırım masal kahramanlarına ....şu an devam ettiğim bir yabancı dizim var. "Once Upon a Time" 4. Sezonu akşam bitirdim 5 teyim ...içinde Robin Hood da var.Elhan meryemcim Robin hood izledik akşam :)
İktidardan alıp halka dağıtan halk kahramanı olarak yeni versiyonu .
Ben de "you" izliyorum... psikolojik gerilim .Bayılırım masal kahramanlarına ....şu an devam ettiğim bir yabancı dizim var. "Once Upon a Time" 4. Sezonu akşam bitirdim 5 teyim ...içinde Robin Hood da var.sen o filmi izlediysen mutlaka güzeldir . Bakicim şekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?