Mutlu sağlıklı güzel bir cumartesi geçirmemizi diliyorum sevgi pıtırcıkları kelebekler.
Bu hafta diğer takımlar zayıftı birinciliği kaptik ama haftaya daha da güçlenerek gelecekler biz de boş durmayacağiz tabikim....hafta sonu rehavetine kapılıp ne bulduysak götürmeyelim. Her dakikamız çok önemli. Bol suyumuz elimizin altında olsun, bitki çaylarımızı taze taze demleyelim. Bulgur, bakliyat yiyeceksek öğle menülerinde yerini alsın. Kilo veren arkadaşlarım genelde akşam yemeğini hiç yemeyen ya da erken saatlerde karbonhidratsiz hafif öğünler yiyenler....Ne yediğimiz kadar ne zaman yediğimiz de çok önemli. Yaptığımız işi ciddiye alalım önceliğimiz zayıflamak o bu kırılacak diye uzatılan her şeyi yemiyoruz. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Bir nevi ibadet bizimki de nefisle mücadele ediyoruz ki cihat diye nitelendiriyor bunu peygamberimiz. O zamaaaaaan gazamız mübarek olsun.
Kastamonu Kır Pidesi geldi aklıma...Firinda yaptirilirya canim,pide gibi.peynir,patates konur arasina ondan
Ne kotu insanlar öyle ..Nefisle mücadele cihatmı sayılıyor bunu bilmiyordum o zaman bütün bir yaz ben büyük bir cihat yaptım neden dersen görümceklerim benim yemediğimi bildikleri halde dolmaları kekleri börekleri yapıp yapıp yediler gözümün önünde ve bende uzaktan iç geçirip baktım sadece bide karşıma geçip iyi dayanıyon ha yemiyon deyip güldüler ama kazanan ben oldum sonuç giden kilolar kazanılan sağlıklar
Bayılırım masal kahramanlarına ....şu an devam ettiğim bir yabancı dizim var. "Once Upon a Time" 4. Sezonu akşam bitirdim 5 teyim ...içinde Robin Hood da var.sen o filmi izlediysen mutlaka güzeldir . Bakicim şekerim.
Ne kotu insanlar öyle ..
Olsun ama kazanan sen olmuşsun tebrikler
Hz.peygamber Tebük seferi dönüşünde ashabına şöyle buyurmuştu."Küçük cihattan büyük cihada dönüyoruz ashaptan bazıları Ya Resulallah büyük Cihad nedir diye sorunca nefisle mücadeledir" buyurdular.Nefisle mücadele cihatmı sayılıyor bunu bilmiyordum o zaman bütün bir yaz ben büyük bir cihat yaptım neden dersen görümceklerim benim yemediğimi bildikleri halde dolmaları kekleri börekleri yapıp yapıp yediler gözümün önünde ve bende uzaktan iç geçirip baktım sadece bide karşıma geçip iyi dayanıyon ha yemiyon deyip güldüler ama kazanan ben oldum sonuç giden kilolar kazanılan sağlıklar
Şeker Kız Candy Antoniyi sevdi...Bende çizgi film izlemeyi çok seviyorum hele bizim zamanımızdaki çizgi filmler ne güzeldi şeker kız Heidi voltran Donald amca şirinler daha niceleri
Ah Antonio ah. biricik sefgilimŞeker Kız Candy Antoniyi sevdi...böyle bir tekerleme söylerdik...ah ne güzeldi masum çocukluğumuz...her şey çok güzeldi o zamanlar, çünkü biz dünyaya kirlenmemis tertemiz bir pencereden bakıyorduk. Yazdigin bütün çizgi filmlerini ben de severek izledim canım.
Hz.peygamber Tebük seferi dönüşünde ashabına şöyle buyurmuştu."Küçük cihattan büyük cihada dönüyoruz ashaptan bazıları Ya Resulallah büyük Cihad nedir diye sorunca nefisle mücadeledir" buyurdular.
Canım hadisin aslı bu.. Sağlıklı bir vücut niyetiyle başlarsak sevap bile kazanarak karlı çıkabiliriz. Görümcekler yedikleriyle kalmışlar.ohhh iyi olmuş hatta sen onlara yap önlerine koy ...daha çok yesinler yukarida hadis yazıyorum bu bölümde şeytanliğı kafana koyuyorum. Ben de bir alemim canım...
Ah Antonio ah. biricik sefgilim
Şeker Kız Candy Antoniyi sevdi...böyle bir tekerleme söylerdik...ah ne güzeldi masum çocukluğumuz...her şey çok güzeldi o zamanlar, çünkü biz dünyaya kirlenmemis tertemiz bir pencereden bakıyorduk. Yazdigin bütün çizgi filmlerini ben de severek izledim canım.
Hz.peygamber Tebük seferi dönüşünde ashabına şöyle buyurmuştu."Küçük cihattan büyük cihada dönüyoruz ashaptan bazıları Ya Resulallah büyük Cihad nedir diye sorunca nefisle mücadeledir" buyurdular.
Canım hadisin aslı bu.. Sağlıklı bir vücut niyetiyle başlarsak sevap bile kazanarak karlı çıkabiliriz. Görümcekler yedikleriyle kalmışlar.ohhh iyi olmuş hatta sen onlara yap önlerine koy ...daha çok yesinler yukarida hadis yazıyorum bu bölümde şeytanliğı kafana koyuyorum. Ben de bir alemim canım...
Seni seviyorum kız çok tatlısın onlar yiyip yiyip kilo almayan cinsten biri 38 diğeri 45 kilo ki yaşları 38 kilo olan 60 45 kilo olan 48 düşün benimle uğraşıyorlar ama kendilerine maruz kalıyorlar valla hiç bişey yapmam onlara bir müddet görmek dahi istemiyorum o kadar bıktırdılarki ayyyy bende bi dokun bin ah işit oldum
Cihat konusunda aydınlattığın için teşekkür ederim canım
Seni izlemeyen ölsünBeni izlediğini biliyomçok pis (kolojik) gererim ...Yenoşummmmm
Valla dedin diyeceğini...sizler bizler aldı gitti başını...Ahahaha kimlik kargaşası yaşıyor gibi bir durum söz konusu olsa bile gayet mantıklı ve açık bir şekilde izah etmenizden dolayı sizi tebrik ederim Meryem hocam...
Peki ben ne dedim simdi
O ne ya .. insanmı onlar ? Kanı canı var yani
Valla dedin diyeceğini...sizler bizler aldı gitti başını...şincik konuya bilimsel bir yaklaşım getirince öyle bir üslup lüzumlu oluyor bunu da anlıyorum...aman bacimi bulmuşken yazdikca yazasim geliyor... sen de yaz ...canımın içi...
Oooo vurdu ve gol oldu :))Kanlı canlı insanlar da insanlarmı orası meçhul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?