Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Nefisle mücadele cihatmı sayılıyor bunu bilmiyordum o zaman bütün bir yaz ben büyük bir cihat yaptım neden dersen görümceklerim benim yemediğimi bildikleri halde dolmaları kekleri börekleri yapıp yapıp yediler gözümün önünde ve bende uzaktan iç geçirip baktım sadece bide karşıma geçip iyi dayanıyon ha yemiyon deyip güldüler ama kazanan ben oldum sonuç giden kilolar kazanılan sağlıklar

Firinda yaptirilirya canim,pide gibi.peynir,patates konur arasina ondan
Kastamonu Kır Pidesi geldi aklıma...
Canım kutlu bir yola girdin, şimdilik zayıflayana kadar yememeye çaliş, ileride kontrollü olarak yersin. Bu minik minik kacamaklar yüzünden 82 kiloya kadar dayandım...Hiç fark etmedim desem kimse inanmaz . Gözüme perde inmiş göremeyince görmek istemeyince görülmüyor. Biz baştan onlemimizi alalım. Etramizda hobidigirtlak ne varsa yiyip hiç kilo almayan insanlardan mutlaka bir iki numune vardır. Onlar bizim için örnek değil...Allah'ın torpilli kullarından değiliz maalesef...Canım senin çok güzel menülerin olacak heyecanla bekliyorum.

Ne kotu insanlar öyle ..

Olsun ama kazanan sen olmuşsun tebrikler

Bayılırım masal kahramanlarına ....şu an devam ettiğim bir yabancı dizim var. "Once Upon a Time" 4. Sezonu akşam bitirdim 5 teyim ...içinde Robin Hood da var.sen o filmi izlediysen mutlaka güzeldir . Bakicim şekerim.

Bende çizgi film izlemeyi çok seviyorum hele bizim zamanımızdaki çizgi filmler ne güzeldi şeker kız Heidi voltran Donald amca şirinler daha niceleri

Hz.peygamber Tebük seferi dönüşünde ashabına şöyle buyurmuştu."Küçük cihattan büyük cihada dönüyoruz ashaptan bazıları Ya Resulallah büyük Cihad nedir diye sorunca nefisle mücadeledir" buyurdular.
Canım hadisin aslı bu.. Sağlıklı bir vücut niyetiyle başlarsak sevap bile kazanarak karlı çıkabiliriz. Görümcekler yedikleriyle kalmışlar. ohhh iyi olmuş hatta sen onlara yap önlerine koy ...daha çok yesinler yukarida hadis yazıyorum bu bölümde şeytanliğı kafana koyuyorum. Ben de bir alemim canım...

Bende çizgi film izlemeyi çok seviyorum hele bizim zamanımızdaki çizgi filmler ne güzeldi şeker kız Heidi voltran Donald amca şirinler daha niceleri
Şeker Kız Candy Antoniyi sevdi... böyle bir tekerleme söylerdik...ah ne güzeldi masum çocukluğumuz...her şey çok güzeldi o zamanlar, çünkü biz dünyaya kirlenmemis tertemiz bir pencereden bakıyorduk. Yazdigin bütün çizgi filmlerini ben de severek izledim canım.

Ah Antonio ah. biricik sefgilim

Seni seviyorum kız çok tatlısın onlar yiyip yiyip kilo almayan cinsten biri 38 diğeri 45 kilo ki yaşları 38 kilo olan 60 45 kilo olan 48 düşün benimle uğraşıyorlar ama kendilerine maruz kalıyorlar valla hiç bişey yapmam onlara bir müddet görmek dahi istemiyorum o kadar bıktırdılarki ayyyy bende bi dokun bin ah işit oldum

Cihat konusunda aydınlattığın için teşekkür ederim canım

Özlüyorum o günleri o masum zamanları dünya ne kadar değişti değilmi bir çizgi filmle mutlu olan çocuklardık biz

Ahahaha kimlik kargaşası yaşıyor gibi bir durum söz konusu olsa bile gayet mantıklı ve açık bir şekilde izah etmenizden dolayı sizi tebrik ederim Meryem hocam...
Peki ben ne dedim simdi

O ne ya .. insanmı onlar ? Kanı canı var yani

Ahahaha kimlik kargaşası yaşıyor gibi bir durum söz konusu olsa bile gayet mantıklı ve açık bir şekilde izah etmenizden dolayı sizi tebrik ederim Meryem hocam...
Peki ben ne dedim simdi
Valla dedin diyeceğini...sizler bizler aldı gitti başını... şincik konuya bilimsel bir yaklaşım getirince öyle bir üslup lüzumlu oluyor bunu da anlıyorum...aman bacimi bulmuşken yazdikca yazasim geliyor...sen de yaz ...canımın içi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…