Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

*** 6.TAKIM 124. ETAP ***

kütahya ( 84,0 / 82,0 / 2,0 / 2,38 % )
referans ( 75,3 / 75,8 / -0,5 / - 0,66 % )
Naz ( 61,4 / 60,4 / 1,0 / 1,63 % )
mmmf27 ( 60,0 / 59,8 / 0,2 / 0,33 % )
yumukum ( 75,0 / 74,0 / 1,0 / 1,33 % )
mopsy ( 65,5 / 65,0 / 0,5 / 0,76 % )
lıghtlife ( 80,0 / 79,0 / 1,0 / 1,25 % )
pınarım ( 84,0 / 85,0 / -1,0 / -1,19 % )
melek ( 70,8 / 70,8 / 0,00 / 0,00 % )
kirazz_z ( 72,2 / 71,6 / 0,6 / 0,83 % )
OıRPATA ( 96,4 / 96,0 / 0,4 / 0,41 % ) asi_deniz üye adını değiştirdi.
özi16 ( 74,0 / 73,9 / 0,1 / 0,14 %)

6.TAKIM TOPLAM KıLO ( 898,6 / 893,3 / 5,3 / 0,59 % )

canım benim cok teşekkür ederim bende sizi okurum arada katılırım ALLAH sabır versin şekerciklerim

LİSTENİZ TAMAM CANIM KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM opuyorumnanaktan

LTER BANA GÖRE COK GÜZEL BIR BESLENME DÜZENI YALNIZ COK DÜŞÜK GELDI KALORI HESABI AMA BELKIDE YETERLIDIR SPORUNUDA YAPTIN SUDA TAMAM BU GİİİDIŞLE BIZ SENINLE COK GÜZEL KG VERECEGIZ SÜPERSIN CANIM TEBRIKLER MOTIVASYONU BOZMAK YOK ŞenizŞenizŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ılter toplam kcl 7 gÜne bÖlersek normal aslında aldıgın kcl az degıl cokta degıl gÜzel

ayyyyyy allahım çitosu görünce bayılacaktım elim ayağım titredi
bende kankim çitos sandım mafoldumben

İlter toplam kcl 7 gÜne bÖlersek normal aslında aldıgın kcl az degıl cokta degıl gÜzel
çok tşk ederim partnerim çok saol yorumların için ellerine kollarına sağlık opuyorumnanaktan

ayyyyyy allahım çitosu görünce bayılacaktım elim ayağım titredi
bende kankim çitos sandım mafoldumben
yok bitanem bu bizim çitosumuz
serdarım melek oldu diye topik açmış ayy içim cız etti çok kötü oldum yaaa allah sabırlar versin yaa çok zor çokkk mafoldumbenmafoldumben mafoldumben

iltercim hayırrr biryere bırakmayız seni ..bak gör herşey haftaya daha da güzel olucak..ben uuzn zamandır haftada 1.8 veremiyordum beni gaza getiren kesinlikle öncelikle sendin..sonra ortişim ve elbette tüm takım..emeklerine sğalık canım..senin de dediğin gibi kim ne yapıyorsa kendisine yapar sonuçları da görücez zaten..2 ay sonra kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak..kötükedihüso

inşallah gitmeme gerek kalmaz zaten kuralalrı birdaha hatırlatayım en iyisi ben deni nihalcim anlaşılmadıysa anlaşılsın güzelce

noldu ilterim ya hayırdır..
canım bir arkadaşımız vardı hamileler topiğinden doğumuna 10 gün kala bebeğini kaybetti fazla şeker yüklemesindne dolayı sanırım olmuş ona üzüldükte o yüzden vildanda bizim çitosla karıştırmış isimler aynı olunca ben bile karıştırırım

kızlar şimdi geldim okudum kilo vberenleri tebrik eeediyoruma.s.
bn gbii sabitleri ve artı da olanlara da oklavamı yolluyorum klava:
annem anjuyo oldu güzel geçti dedi göremedim almadılar içerii
inşallah sonuçlarda temiz çıkardaa
bn kızımn karnını doyurum geleyiim

tamam kaptanım
bildirim işi bitti kızlar 5 dk sonra yayınlıyacağım
özbek geledi zaten takımda değildi 2 aylık yarışımızdanda diskalifiye oldu böyelikle

tekrar geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…