Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kuraninizida Orucunu da Rabbim kabul etsin ....aminnnn

Allah kabul etsin hasibecim

Ne güzel olurdu ya..

Tesekkur ederim kizlar Allah razi olsun

YENA subat tatili kisaydi gorusemedik ama yazin insallah kordonda ya da karsiyaka sahilde yuruyus yapip kahve icelim sevdim bu fikri efil efil elbiselerimizide giyelim zayiflamamizi kutlayalim

Geldim kuzum bende insallah berber vercez kilolari

O mutluluk bana ait tatlim

Bende oyle umuyorum :))

@Lilimam25 sanada teşekkür edip öpüyorum cnm

ya zaten senin diğer kızların desteği olmazsa kalkamazdim bu işin altından çok teşekkür ederim beni yanliz koymadigin
için inşallah bu süreçte geçecek yine 1 1 buçuk ay böyle telaşlı olur annem evine gecsede yemek ve temizlik için sık sık giderim en azından 1 2 ay tamamen hiç birşey yapmasında toparlasin istiyorum yaşı var ilerde başka sorun çıkmasın.

ama tabi bu süre içinde de unutmamam gerekiyor ki 23l1 Mart ta 79 yok görmüş olmam lazım inşallah allah yardımcım olur aç kaldiklarimin karşılığını görürüm zaten 7 li haneler gelse gerisi çorap söküğü gibi gelecek inanıyorum

bu ara da arkadaşlar mezun oldunuz diye nolur terketmeyin buraları sessizlesip tenhalasmayalim ki motivemiz bitmesin

kaptancim bu herif bi dalavere çeviriyor sankim sakın boş bırakma araştır sen 8 hafta nedir ya apti mi ne aklı sıra enistemizi kullanacak adam zaten usanmis

Hilalcim boş kalmaman bir yerde güzel.Bunu lehine çevirmek senin elinde canım. Canın sikildikca yemeğe vermeyeceksin kendini. Sabah seni tok tutacak faydalı şeyler yemen çok önemli. Bir dahaki acikma vaktini de hesapla öncesinde hazirladigin öğününü tüket...programlı olduğun için aklına başka bir şey de gelmez. Her türlü tedbirini al leblebi, kuru meyven, üç hurman elinin altında olsun. Bu koşuşturma içinde bol enerji de harcayacaksin. Her konuda sana elimizden geldiğince tam destek canım. Salıverme yeter. Yediler hayal değil. Allah annene de tez zamanda sağlığına kavuşmasını nasip etsin. Her şey yoluna girer. Biz ruhen bedenen sağlıklı olalım gerisi kolay.

Eki Görüntüle 2234069

Aman tanrim didimmmm cok guzel kokuyor
Hasibecim hiç de güzel görünmüyor bir kerem ... o gelen koku da yağ kokusu...bedenine bir yapıştı mi kolay kolay seni bırakmaz...akşam yiyeceğin sağlıklı yemeğini düşün...biz görünce helal kız sana afiyet olsun diyeceğiz.Orucunu açarken kendine ailene ve bizlere de dua etmeyi unutma bu arada...

Az once bunlari yerken mutfaktakileri unuttum bile

Yok artık torun sahibi olamayacak diriliktesin benim gözümde meryem abla olamaz annane falan olamazsın
Ablasının bitanesi sağ olasın canım. Ruh yaşımı sorsan anca 18 dir kaportayi da modifiye ettim çok şükür kafa kağıdı 49 diye bağırıyor ikibucuk ay sonra da yarım asırlık hatun olacam vallaha da oha ...hayatın gerçeği... kız babaanne olmak da fena değil ha...38 bedene inersem gelinler kahrolur

Çok güzel bir karikatür arkadaşı açken kaçamak yapanlar kimden acep hocaaaaa huuuu

İnsallah cnm ama sofrada baska bisey yoktu,ev sahibinden kendime ozel bisey isteyemezdim.dikkat etmeye calisiyorum insalalh karsiliginida alirim

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Eşim tam geldi OH internete girebilirim derken gorumceye gidiyoruz şu anda
Allah biliyor ya hiç istemiyorum ama şimdi Umreye gidecekler ya gitmesek olmaz

Neyse çok kalmadan kalkar inşallah

Mutlu haftasonlari sevgili 8.takim

1.liginizi tebrik ediyoruz

9.takimdan sevgilerle

Çok teşekkürler canım ♡ Uzun zaman aradan sonra iyi geldi

Kesinlikle ikimizde şu 2li rakamlara bir inek daha kolay olacak da işte kiramadik şeytanın bacağını ama azimle devam inşallah ♡ Pes etmek yok

Canim ancak cuma gecesi girebildim kg bilgisini, umarim ekleyebilmissindir.. 1 gun oncesinde cok yoruldugum icin malesef oglen kalkabildim, okuldu, işlerdi derken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…