Neler yaptın bakalımAllah kabul etsin hasibecim
Ne güzel olurdu ya..
Kuraninizida Orucunu da Rabbim kabul etsin ....aminnnn
Allah kabul etsin hasibecim
Ne güzel olurdu ya..
Mutlu haftasonları
Akşamdan niyetim sabah erkenden uğramaktı kahvaltıya kv ler çıktı uğrayamadım.
1.olmuşuz tebrik ederimbenim hiç bi katkım olmadı ama 1.olmak çok güzel duygu.
Ben yıllar sonra takımda yakaladığım güzelliği azda olsa başarıyı inancı kendi adıma çok kötü bir şekilde kaybettim.
Yeniden aynı kilolara çıktım.
Hiç olmayacak nasıl olacak derken banuyla birlikte yapabilceğim geldi aklıma.
İyi kide gelmiş ben tam anlamda hazır değilken bana güvendi sağolsun.
Şimdi sizi okuyorum çok mutlu oluyorum burda olduğum için birbirini sevip düşünen insanları gördüğüm için.
Aynaya denk geldim mi ya kahroluyorum ya kafamı çeviriyorum. Gördüğüm insan için uğraşmak çok zor geliyor bu görüntüyü nasıl düzelticem nasıl tekrar düzene giricem...
Böyle savrulup duruyorum.
Uğraşıp çabalamazsam mutsuzluğum kat kat artıyor . Bişeyler yapıyor olmanın verdiği his daha başarmadan bile iyi hissettiriyor..
Şu an çok kötü değilim beni biraz tanıyın diye yazıyorum.
Biraz yürüyüş yapıcam inş kulaklığımla.
YENA yoldaş selam olsun başladın mı kitabına?
@HasibeG hasbüşşşş sende mi geldin guzum
Hayırlı olsun inş. Tüm diyet alemine
O mutluluk bana ait tatlimRica ederim. Sonunda tanıştım. Çok mutluyum. Sıcak karşıladığın için.
Diğer arkadaşım @Lilimam25ifşa da ettim ya seni mefkure kaptanım sevgiler göndermiş bak sana da...
Umarım bu hafta çok güzel sonuçlar alırsınız.
Gerginlik kilo vermeyi zorlaştırıyor canım. Her şeyin üst üste geldiği bir hafta yaşadın. Eksi ile kapatman bile iyi bence. Azmini hiç yitirme vereceksin eninde sonunda. Güzel menuler hazırlamaya bak sen. Ben kiloluyum bu kadar az yememeliyim psikolojisini bir kenara at. Mide küçülmez diyorlar ya inan ki yalan. Küçülüyor işte. Tabaklarimizi küçültüp bardaklarimizi büyütelim bak o zaman ne eksiler gelecek. Marginalcimin menülerini gördün işte..cuma günü besbelliydi sonuç....Hala elin elimde Hilalcim...hayatımız sürprizlerle dolu her ne yaşarsak yaşayalım hıncını kendimize eziyet ederek almayalım. Mutluluğumuzun önündeki tek engel ne biliyor musun? Kendimiziz.
Hayranlarimi öpüyorum
Herkesi öpen mefguş bana ne düşünüyür acaba?
Hilalcim boş kalmaman bir yerde güzel.Bunu lehine çevirmek senin elinde canım. Canın sikildikca yemeğe vermeyeceksin kendini. Sabah seni tok tutacak faydalı şeyler yemen çok önemli. Bir dahaki acikma vaktini de hesapla öncesinde hazirladigin öğününü tüket...programlı olduğun için aklına başka bir şey de gelmez. Her türlü tedbirini al leblebi, kuru meyven, üç hurman elinin altında olsun. Bu koşuşturma içinde bol enerji de harcayacaksin. Her konuda sana elimizden geldiğince tam destek canım. Salıverme yeter. Yediler hayal değil. Allah annene de tez zamanda sağlığına kavuşmasını nasip etsin. Her şey yoluna girer. Biz ruhen bedenen sağlıklı olalım gerisi kolay.ya zaten senin diğer kızların desteği olmazsa kalkamazdim bu işin altından çok teşekkür ederim beni yanliz koymadigin
için inşallah bu süreçte geçecek yine 1 1 buçuk ay böyle telaşlı olur annem evine gecsede yemek ve temizlik için sık sık giderim en azından 1 2 ay tamamen hiç birşey yapmasında toparlasin istiyorum yaşı var ilerde başka sorun çıkmasın.
ama tabi bu süre içinde de unutmamam gerekiyor ki 23l1 Mart ta 79 yok görmüş olmam lazım inşallah allah yardımcım olur aç kaldiklarimin karşılığını görürüm zaten 7 li haneler gelse gerisi çorap söküğü gibi gelecek inanıyorum
bu ara da arkadaşlar mezun oldunuz diye nolur terketmeyin buraları sessizlesip tenhalasmayalim ki motivemiz bitmesin
kaptancim bu herif bi dalavere çeviriyor sankim sakın boş bırakma araştır sen 8 hafta nedir ya apti mi ne aklı sıra enistemizi kullanacak adam zaten usanmis
Hasibecim hiç de güzel görünmüyor bir kerem ...
Hasibecim hiç de güzel görünmüyor bir kerem ...o gelen koku da yağ kokusu...bedenine bir yapıştı mi kolay kolay seni bırakmaz...akşam yiyeceğin sağlıklı yemeğini düşün...biz görünce helal kız sana afiyet olsun diyeceğiz. Orucunu açarken kendine ailene ve bizlere de dua etmeyi unutma bu arada...
İşte bu
İşte buen sagliklisi ...az bı çekil canım çekti torun zamanım gelmiş benim. Allah bağışlasın canım.
Sogol canim hepimizin evlatlarini Allah bagislasinİşte buen sagliklisi ...az bı çekil canım çekti torun zamanım gelmiş benim. Allah bağışlasın canım.
Ablasının bitanesi sağ olasın canım. Ruh yaşımı sorsan anca 18 dir kaportayi da modifiye ettim çok şükür
Yok artık torun sahibi olamayacak diriliktesin benim gözümde meryem abla olamaz annane falan olamazsın
Çok güzel bir karikatür arkadaşı açken kaçamak yapanlar kimden acep hocaaaaa huuuu
İnsallah cnm ama sofrada baska bisey yoktu,ev sahibinden kendime ozel bisey isteyemezdim.dikkat etmeye calisiyorum insalalh karsiliginida alirimKastamonu Kır Pidesi geldi aklıma...
Canım kutlu bir yola girdin, şimdilik zayıflayana kadar yememeye çaliş, ileride kontrollü olarak yersin. Bu minik minik kacamaklar yüzünden 82 kiloya kadar dayandım...Hiç fark etmedim desem kimse inanmaz . Gözüme perde inmiş göremeyince görmek istemeyince görülmüyor. Biz baştan onlemimizi alalım. Etramizda hobidigirtlak ne varsa yiyip hiç kilo almayan insanlardan mutlaka bir iki numune vardır. Onlar bizim için örnek değil...Allah'ın torpilli kullarından değiliz maalesef...Canım senin çok güzel menülerin olacak heyecanla bekliyorum.
Mutlu haftasonlari sevgili 8.takim
1.liginizi tebrik ediyoruz
9.takimdan sevgilerle
Mutlu haftasonları
Akşamdan niyetim sabah erkenden uğramaktı kahvaltıya kv ler çıktı uğrayamadım.
1.olmuşuz tebrik ederimbenim hiç bi katkım olmadı ama 1.olmak çok güzel duygu.
Ben yıllar sonra takımda yakaladığım güzelliği azda olsa başarıyı inancı kendi adıma çok kötü bir şekilde kaybettim.
Yeniden aynı kilolara çıktım.
Hiç olmayacak nasıl olacak derken banuyla birlikte yapabilceğim geldi aklıma.
İyi kide gelmiş ben tam anlamda hazır değilken bana güvendi sağolsun.
Şimdi sizi okuyorum çok mutlu oluyorum burda olduğum için birbirini sevip düşünen insanları gördüğüm için.
Aynaya denk geldim mi ya kahroluyorum ya kafamı çeviriyorum. Gördüğüm insan için uğraşmak çok zor geliyor bu görüntüyü nasıl düzelticem nasıl tekrar düzene giricem...
Böyle savrulup duruyorum.
Uğraşıp çabalamazsam mutsuzluğum kat kat artıyor . Bişeyler yapıyor olmanın verdiği his daha başarmadan bile iyi hissettiriyor..
Şu an çok kötü değilim beni biraz tanıyın diye yazıyorum.
Biraz yürüyüş yapıcam inş kulaklığımla.
YENA yoldaş selam olsun başladın mı kitabına?
@HasibeG hasbüşşşş sende mi geldin guzum
Hayırlı olsun inş. Tüm diyet alemine
Canim ancak cuma gecesi girebildim kg bilgisini, umarim ekleyebilmissindir.. 1 gun oncesinde cok yoruldugum icin malesef oglen kalkabildim, okuldu, işlerdi derken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?