Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün ki planım şöyle ..
Yemek dışında işim yok çok şükür..
Benim evlatlar akşam plan yaptılar abla kardeş dışarı cikacaklarmış.

Ben de kulaklığı mi takip uzak diyarlara doğru yürüyüp güzel bir cafede kendime kahve ismarlim diyorum .. tek takiliim şöyle cool cool nasıl fikir.?
Evet evet iyi fikir :)

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Havuzda döndük az dinlenip mutfağa girisecegim hem aksamlik yemek ateşe koyarım hemde biraz temizlik yaparım bir yandan

Öğleden sonra da arkadasa kahve içmeye ugrayacagim sonrasında gelince yemek hazır olsun dedim

Valla adam İhbar tazminatı vermemek için böyle yapmış Kıdem tazminatı mecbur verecek ama onuda asgariden göstermiş

Sabah beri konuşuyoruz da hakikaten yazık sonuçta evladı olsa bukadar kosturmazdi onun için Normalde işleri hariç bütün özel islerini bile yaptı hatta abi ara Şirket kurma yasağı varken sirekte eşimi kızıyla ortak gösterdi ve isteseydi eşim o zaman şirketi geri devretmeyebilirdi ama biz Allahtan korkariz

Bakalım iş ödemeye gelince ne çıkacak ama eşim diyor asla hakkımı helal etmiyorum diye tabi o 8 haftalık süre işe gitmek bile ağır geliyor eşime ama idare edecek mecbur

Ohhh sefa olsun canım harika bir plan ♡ bende çok severim öyle arada biraz kendimi simartmayi ♡

Çok iyi fikir bazen insanın kendiyle başbaşa kalmaya ihtiyacı oluyor

Slm kizlar
Oglen komsumda okumam var oraya gecicem.
Mevlut pilavi yaparlarmi bilmem ama yapsalar bile orucluyum yiyemicem israr edemicekler olmadi alir eve gelir kizlara yediririm.

Kuraninizida Orucunu da Rabbim kabul etsin ....aminnnn

Akşam yemiyorum Meryemim acımdan da ölsem

Slm kizlar
Oglen komsumda okumam var oraya gecicem.
Mevlut pilavi yaparlarmi bilmem ama yapsalar bile orucluyum yiyemicem israr edemicekler olmadi alir eve gelir kizlara yediririm.

Allah kabul etsin hasibecim

Teşekkür ederim canım ne çok ihtiyacım var bir bilsen. Keşke ben seninle yürüyüp bir cafede kahve içebilseydim beraber

Ne güzel olurdu ya..

Mutlu haftasonları

Akşamdan niyetim sabah erkenden uğramaktı kahvaltıya kv ler çıktı uğrayamadım.

1.olmuşuz tebrik ederim benim hiç bi katkım olmadı ama 1.olmak çok güzel duygu.

Ben yıllar sonra takımda yakaladığım güzelliği azda olsa başarıyı inancı kendi adıma çok kötü bir şekilde kaybettim.
Yeniden aynı kilolara çıktım.

Hiç olmayacak nasıl olacak derken banuyla birlikte yapabilceğim geldi aklıma.
İyi kide gelmiş ben tam anlamda hazır değilken bana güvendi sağolsun.
Şimdi sizi okuyorum çok mutlu oluyorum burda olduğum için birbirini sevip düşünen insanları gördüğüm için.

Aynaya denk geldim mi ya kahroluyorum ya kafamı çeviriyorum. Gördüğüm insan için uğraşmak çok zor geliyor bu görüntüyü nasıl düzelticem nasıl tekrar düzene giricem...

Böyle savrulup duruyorum.
Uğraşıp çabalamazsam mutsuzluğum kat kat artıyor . Bişeyler yapıyor olmanın verdiği his daha başarmadan bile iyi hissettiriyor..
Şu an çok kötü değilim beni biraz tanıyın diye yazıyorum.

Biraz yürüyüş yapıcam inş kulaklığımla.
YENA yoldaş selam olsun başladın mı kitabına?

@HasibeG hasbüşşşş sende mi geldin guzum
Hayırlı olsun inş. Tüm diyet alemine

Cool cool takılmak havalilikta son basamak en sevdiğim... Fazlasıyla hak ediyorsun yenosum. Keyifli takılmalar kendince...

Günaydın kızlar bu yeni yönetimim çok iyi gidiyor maşallah diyeyim
Çok güzel bir haber. İlk günlerin stresi gitti gibi değil mi mavişim. Çalışmak büyük nimet...hele de sevdiğin işle uğraşmak... biz de maşallah diyoruz canım. daim olsun .
Teşekkür ederim canım ne çok ihtiyacım var bir bilsen. Keşke ben seninle yürüyüp bir cafede kahve içebilseydim beraber
Hadi beni de alın noluuuur.

Mutlu haftasonlari sevgili 8.takim

1.liginizi tebrik ediyoruz

9.takimdan sevgilerle
Mefkure kaptanım ben uzaktan sizin hayraninizim hem bı tane daha arkadaşım var bazen kulaklarınızi çinlattigimiz da oluyor. Çok seviyoruz sizi Güzel dileginiz için de ayriyeten çok teşekkürler. takımıniza da bizden selam ve sevgiler.

Guzel kalpli citirim
Ayyy utandirdin beni meryemcim

Guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim cnm burdan diger arkadasada sevgiler
Kendi çapimizda biseyler yapmaya calisiyoruz işte
Bazen karsiligini aliyoruz, bazen de bu hafta oldugu gibi malesef olmuyor

Rica ederim. Sonunda tanıştım. Çok mutluyum. Sıcak karşıladığın için.
Diğer arkadaşım @Lilimam25 ifşa da ettim ya senimefkure kaptanım sevgiler göndermiş bak sana da...
Umarım bu hafta çok güzel sonuçlar alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…