Banucum iş akdi işveren tarafından feshedildiği için çalışma zorunluluğu tabii ki olamaz..
İlk defa duydum böyle birşey..
Eğer eşin istifa etseydi işvereni zor durumda bırakmamak için 15 gun önceden bildirmek gerekir, ki yerine yeni personel gelsin diye...
Ayrıca eşin iyice okuyup imzalasin önüne gelen kağıtları..bir de iş hukuku ile ilgilenen birilerinden fikir alın canım.
Sonuçta yılların emeği var..
Çok kızdım patrona su an.
@missERE Belki hukukçu olarak yardımı olur . Danışalim kendisine ...
Bugün ki planım şöyle ..
Yemek dışında işim yok çok şükür..
Benim evlatlar akşam plan yaptılar abla kardeş dışarı cikacaklarmış.
Ben de kulaklığı mi takip uzak diyarlara doğru yürüyüp güzel bir cafede kendime kahve ismarlim diyorum .. tek takiliim şöyle cool cool nasıl fikir.?
Evet evet iyi fikir :)
Bugün ki planım şöyle ..
Ben de kulaklığı mi takip uzak diyarlara doğru yürüyüp güzel bir cafede kendime kahve ismarlim diyorum .. tek takiliim şöyle cool cool nasıl fikir.?
Slm kizlar
Oglen komsumda okumam var oraya gecicem.
Mevlut pilavi yaparlarmi bilmem ama yapsalar bile orucluyum yiyemicem israr edemiceklerolmadi alir eve gelir kizlara yediririm.
Akşam yemiyorum Meryemim acımdan da ölsemTakıma olan hassasiyetin takdire değer bitanem. Merhametle adalet birbirine karışırsa o zaman kötü olur. Çok şükür iyi niyet olunca her şey yoluna giriyor.
Vaaaaaav orijinal sözcüğünü doğru yazan bir arkadaşım da varmış...Ben de sana bayılıyorum nolcek şimdi
Kız ebi baltayı taşa vurmuşsunhiç Kantoron yere düşürülüp kırılır mı....
Menün çok güzel afiyet olsun canım. Bugün pilatesim vardı....iki gündür ağrı kesiciyle baş ağrısını geçirmeye çalışıyorum ...akşam saatlerinde iyice arttı...yapamadım sporumu...şimdi kendime geldim ilk işim buraya koşmak oldu.
Künefe hayaliyle yatıp kalkıyorum. Ebicim de bizdenmiş
Afiyet olsun canım. Bohemian Rapsody izledik biz de en son...çok güzeldi....sizinki neydi canım...hani bir fikir olsun diye....
Bütün arkadaşlarımı gösterdikleri gayretten dolayı tebrik ederim. Canım arkadaşlarım
Birlikte kilo vermek o kadar güzel ki
Daha güzel bir iş bulacağına inaniyorum canım. Sen de ümidini yitirme...zaten sevinmişsin bu çok iyi...şartları hiç iyi değildi...
Afiyet olsun mavişim...sandviç ekmeği ve salam dışında hepsi faydalı..
Kimbilir belki de kepekli veya tb ekmeğidir bilemeyeceğim. Akşam acikirsan ne yapacağını biliyorsun
Demek bu ay da teyze olamadık sağlık olsun....beslenmene dikkat et canım....regl döneminde vücut bağışıklığı zayıf oluyor. Zaten bademcik var sıcak tut fazla suyla oynama.Gecen hafta kolon neydi hatirlamiyorum birazdan bakarım. Vermişindir inşallah.
Peynirli patatesli börek miydi canım...neyse ki az yemişsin. Kaçamak olduğunun farkındasın en azından. Zamanla düzelir inşallah.
Tesekkürler Monicim....
Teşekkür ederim canım ne çok ihtiyacım var bir bilsen. Keşke ben seninle yürüyüp bir cafede kahve içebilseydim beraberHuzurlu haftasonları diliyorum
Slm kizlar
Oglen komsumda okumam var oraya gecicem.
Mevlut pilavi yaparlarmi bilmem ama yapsalar bile orucluyum yiyemicem israr edemiceklerolmadi alir eve gelir kizlara yediririm.
Teşekkür ederim canım ne çok ihtiyacım var bir bilsen. Keşke ben seninle yürüyüp bir cafede kahve içebilseydim beraber
Mutlu haftasonlari sevgili 8.takim
1.liginizi tebrik ediyoruz
9.takimdan sevgilerle
Harika bir tercih. Gece yatarken acısını çekiyoruz ama sabaha hafifliğimizin yerini hiçbir yiyecek vermiyor. Dayan mavişim zafer senin olacak.Akşam yemiyorum Meryemim acımdan da ölsem
Cool cool takılmak havalilikta son basamak en sevdiğim... Fazlasıyla hak ediyorsun yenosum. Keyifli takılmalar kendince...Bugün ki planım şöyle ..
Çok güzel bir haber. İlk günlerin stresi gitti gibi değil mi mavişim. Çalışmak büyük nimet...hele de sevdiğin işle uğraşmak...Günaydın kızlar bu yeni yönetimim çok iyi gidiyor maşallah diyeyim
Hadi beni de alın noluuuur.Teşekkür ederim canım ne çok ihtiyacım var bir bilsen. Keşke ben seninle yürüyüp bir cafede kahve içebilseydim beraber
Mefkure kaptanım ben uzaktan sizin hayraninizim hem bı tane daha arkadaşım var bazen kulaklarınızi çinlattigimiz da oluyor. Çok seviyoruz siziMutlu haftasonlari sevgili 8.takim
1.liginizi tebrik ediyoruz
9.takimdan sevgilerle
Guzel kalpli citirim
Ayyy utandirdin beni meryemcimMefkure kaptanım ben uzaktan sizin hayraninizim hem bı tane daha arkadaşım var bazen kulaklarınızi çinlattigimiz da oluyor. Çok seviyoruz siziGüzel dileginiz için de ayriyeten çok teşekkürler. takımıniza da bizden selam ve
Rica ederim. Sonunda tanıştım. Çok mutluyum. Sıcak karşıladığın için.Guzel kalpli citirim
Ayyy utandirdin beni meryemcim
Guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim cnm burdan diger arkadasada sevgiler
Kendi çapimizda biseyler yapmaya calisiyoruz işte
Bazen karsiligini aliyoruz, bazen de bu hafta oldugu gibi malesef olmuyor
Canım zaten zayıfken de böyle yerdim aynı tarza geri dönüş yaptım anlayacağın. Bundan sonra bir ömür böyle.Harika bir tercih. Gece yatarken acısını çekiyoruz ama sabaha hafifliğimizin yerini hiçbir yiyecek vermiyor. Dayan mavişim zafer senin olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?