Hilalcim boş kalmaman bir yerde güzel.Bunu lehine çevirmek senin elinde canım. Canın sikildikca yemeğe vermeyeceksin kendini. Sabah seni tok tutacak faydalı şeyler yemen çok önemli. Bir dahaki acikma vaktini de hesapla öncesinde hazirladigin öğününü tüket...programlı olduğun için aklına başka bir şey de gelmez. Her türlü tedbirini al leblebi, kuru meyven, üç hurman elinin altında olsun. Bu koşuşturma içinde bol enerji de harcayacaksin. Her konuda sana elimizden geldiğince tam destek canım. Salıverme yeter. Yediler hayal değil. Allah annene de tez zamanda sağlığına kavuşmasını nasip etsin. Her şey yoluna girer. Biz ruhen bedenen sağlıklı olalım gerisi kolay.
sağol canım teşekkür ederim kızın iyimizukkum canım Allah kolaylık versin sana, annene de şifa güç kuvvet versin biran önce toparlansın inşallah
@serenalar teyzen nasıl oldu canım?
Teşekkür ederim bitanemMerhabaaaa Zuhal ablacım,ben uzaktan hayranınımsenden Meryem ablama ilk bahsettiğim de meğer O da benden habersiz seni seviyomuş iyi ki geldin ablacımmm senin için 9. takımı da okuyorum hep Meryem ablaya da sürekli diyorum keşke sen Mefkure ve Yena abla bir araya gelseniz üçünüz birbirinize çok yakışıyosunuz diye,yaaa ne tatlısınız maşallah üçünüz kanki olun beni de evlatlık alın
Estagfirullah cnm olurmu oyle sey , baya şimardim bugun :)) )Bak sen kaptanımın adını bile biliyor...Zuhal ne kadar güzel bir yıldızdır kendisi... Mefkurem bugün aldım başıma belaları demiştir. Ama biz tatlı baş belalariyiz . Lilişim evladım olsan ancak bu kadar severdim seni . TDK kurdum benim.
Tabi kendim yaptım bol mozerallalı :))Mavişim öğle ve akşam yemeği çok güzel. Sadece kahvaltı besleyici olmamış... Kuymak kendin mi yaptın? Peynirini bol koysaydin.Şarap hakkında bir şey diyemiyorum kalorisine dikkat et ama. eşle geçirilen vakit güzeldir
Ruhlar mesafe sanallik dinlemiyor gönül gözü dedikleri bu olsa gerek. Biz de dün çok güzel heyecanlar yaşadık ziyaretinle. Rabbim hayatına sağlık huzur versin sevenlerini artırsın en değerlilerini de sana bağışlasın Mefkurem.Teşekkür ederim bitanemgerçekten cok sasirdim :)
Sende cok tatlisin
Yenanin guzelligini zaten biliyorum meryemlede tanismik olduk
Çok zarifsin gerçekten. Ben de kendi adıma güzel dostlar edindiğim için çok şanslıyım.Estagfirullah cnm olurmu oyle sey , baya şimardim bugun :)) )
Cok mutlu oldum
Çok güzel canım kardeşim afiyet olsun. Farkında mısın menülerin çok güzelleşti. İstikrarlı gidiyorsun senin adına çok seviniyorum.Hayırlı geceler herkese bu ara kayinvalide kayinpeder bizde oldugu icin telefona bakamiyorum
Bugunki menum
Sabah sogam suyu
11:00 2 bucuk haslanmis yumurta, 2 dilim peynir, salatalik domates
15:00 bi kepce keskek,yesil salata, 4 cigkofte
18:30 bi parca biftek
Elhan oynakbasi34
İyi akşamlar kızlar
Menümü paylaşayım:
Kahvaltı 8de bir minik ev poğaçası ve kuymak, çay
Öğlen 2de tavuk çorbası
Akşam 4te az yeşil fasülye
Şimdi de bir kadeh kırmızı şarap eşimle az keyif yapıyoruz
Çok şükür canım normal odaya alındı inme tehlikesi devam ediyor ama
evet ablaa çoğu zaman yemeğe vakit bulamıyorum vakit bulsamda iştahım gitti hastalıktan sanırım olsun neyseki üzülmüyorum yemek yemekten iyidir daha evvel yaptım yine yapabilirim 7 leri girebilirim 75 e kadar inmiştim yine yeniden daha aşağılara da inecegim inşallah çok çok iyi geliyorsun teşekkür ederim gerçekten grubun annesi gibisin
sağol canım teşekkür ederim kızın iyimi
Tabi kendim yaptım bol mozerallalı :))
Hayırlı geceler herkese bu ara kayinvalide kayinpeder bizde oldugu icin telefona bakamiyorum
Bugunki menum
Sabah sogam suyu
11:00 2 bucuk haslanmis yumurta, 2 dilim peynir, salatalik domates
15:00 bi kepce keskek,yesil salata, 4 cigkofte
18:30 bi parca biftek
Elhan oynakbasi34
Şöhretin bedeli ağır olur mefkuşTeşekkür ederim bitanemgerçekten cok sasirdim :)
Sende cok tatlisin
Yenanin guzelligini zaten biliyorum meryemlede tanismik olduk
Slm kizlar
Sahur: 4 cerry domates maydanoz dereotu 2 yumurta beyaz peynir 10 siyah zeytin cay
Iftar: yogurtlu bugday corbasi salata 4 firin kofte yogurt
Eki Görüntüle 2234125
Eki Görüntüle 2234126
İyi akşamlar
Sinir bozucu şekilde açım kötü bir acıkma krizi ellerim titriyo sanki içim boşalıyo ne saçma hallerdeyim ya napıcam şu an bilmiyorum.
Bişeyler yersem duramayabilirim.
Cok sukur kizlari anca yatirdim. Biraz dinleneyim hatta kendime bi kahve yapayim sonra mutfak duruyo toplanacak. Esim de grip cocuklara yanasmiyor ara odaya hapsetti kendinibutun is bana kaldi yoruldum bugun
Kizlar babalarla geri don christopher Robbin filmini izleyin harika film
Mutlu pazarlar Yenoşum.Mutlu pazarlar
Dün planladığım gibi yürüdüm yaklaşık 90 dk. Sonra oturdum güzel bir cafeye espresso içtim en sertjnden yanın da minik bir lokma bitter yedim pek keyifliydim özetle..
Sonraaaa eşim yanıma geldi ona da çay ismarladim..pek bonkörüm :))
Afiyet olsun kuzum
Nasıl geçti bonusum kahve ictinmi?
Geçmiş olsun eşine
Not aldım ..
Teşekkürler
Hepimiz için öyle olsun meryemcimMutlu pazarlar Yenoşum.Aşk dolu omrunuz bonkörlüğün de hep üzerinde olsun.
Gunayydiiinnnn
Tesekkur ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?