Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet ablaa çoğu zaman yemeğe vakit bulamıyorum vakit bulsamda iştahım gitti hastalıktan sanırım olsun neyseki üzülmüyorum yemek yemekten iyidir daha evvel yaptım yine yapabilirim 7 leri girebilirim 75 e kadar inmiştim yine yeniden daha aşağılara da inecegim inşallah çok çok iyi geliyorsun teşekkür ederim gerçekten grubun annesi gibisin

zukkum canım Allah kolaylık versin sana, annene de şifa güç kuvvet versin biran önce toparlansın inşallah

@serenalar teyzen nasıl oldu canım?
sağol canım teşekkür ederim kızın iyimi

Teşekkür ederim bitanem gerçekten cok sasirdim :)

Sende cok tatlisin

Yenanin guzelligini zaten biliyorum meryemlede tanismik olduk

Estagfirullah cnm olurmu oyle sey , baya şimardim bugun :)) )
Cok mutlu oldum

Tabi kendim yaptım bol mozerallalı :))

Teşekkür ederim bitanem gerçekten cok sasirdim :)

Sende cok tatlisin

Yenanin guzelligini zaten biliyorum meryemlede tanismik olduk
Ruhlar mesafe sanallik dinlemiyor gönül gözü dedikleri bu olsa gerek. Biz de dün çok güzel heyecanlar yaşadık ziyaretinle. Rabbim hayatına sağlık huzur versin sevenlerini artırsın en değerlilerini de sana bağışlasın Mefkurem.

Estagfirullah cnm olurmu oyle sey , baya şimardim bugun :)) )
Cok mutlu oldum
Çok zarifsin gerçekten. Ben de kendi adıma güzel dostlar edindiğim için çok şanslıyım.

Çok güzel canım kardeşim afiyet olsun. Farkında mısın menülerin çok güzelleşti. İstikrarlı gidiyorsun senin adına çok seviniyorum.

@Lilimam25 canım yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri yaşatsın sana ve sevdiklerine..
İyi ki doğmuşsun güzel ve akıllı kova kadını

Edit; pastayi kendi ellerimle yaptım "yalandan kim ölmüş" korumadasin nasılsa bir dilim yersin kalanı kaynanan giller yer

Son düzenleme:

Bol keyifler beybisi
Ateş sizi çağırıyor

Çok şükür canım normal odaya alındı inme tehlikesi devam ediyor ama

Rabbim acil şifalar versin canım

Allah yardımcın olsun canım

Tabi kendim yaptım bol mozerallalı :))

Oy oy

Soğan suyunu neden içiyorsun ?

Keşkek , çiğköfte tam kombo olmuş şişmelik

Ben de ikisini çok severim afiyet olsun..

Mutlu pazarlar ayşem

Slm kizlar

Sahur: 4 cerry domates maydanoz dereotu 2 yumurta beyaz peynir 10 siyah zeytin cay

Iftar: yogurtlu bugday corbasi salata 4 firin kofte yogurt
Eki Görüntüle 2234125

Eki Görüntüle 2234126

Afiyet olsun kuzum

İyi akşamlar

Sinir bozucu şekilde açım kötü bir acıkma krizi ellerim titriyo sanki içim boşalıyo ne saçma hallerdeyim ya napıcam şu an bilmiyorum.
Bişeyler yersem duramayabilirim.

Nasıl geçti bonusum kahve ictinmi?

Cok sukur kizlari anca yatirdim. Biraz dinleneyim hatta kendime bi kahve yapayim sonra mutfak duruyo toplanacak. Esim de grip cocuklara yanasmiyor ara odaya hapsetti kendini butun is bana kaldi yoruldum bugun

Geçmiş olsun eşine

Kizlar babalarla geri don christopher Robbin filmini izleyin harika film

Not aldım ..
Teşekkürler

Mutlu pazarlar

Dün planladığım gibi yürüdüm yaklaşık 90 dk. Sonra oturdum güzel bir cafeye espresso içtim en sertjnden yanın da minik bir lokma bitter yedim pek keyifliydim özetle..

Sonraaaa eşim yanıma geldi ona da çay ismarladim..pek bonkörüm :))

Mutlu pazarlar Yenoşum. Aşk dolu omrunuz bonkörlüğün de hep üzerinde olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…