- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah çalışma koşulları daha düzgün kafanıza göre dolgun maaşlı bi iş bulursunuzBu arada kızlar benimki sonunda kovuldu
Ağlayacak halime sevindim en azından eşim bundan sonra daha fazla Patronun eziyetine katlanmak zorunda kalmayacak ♡
İnşallah hayırlısıyla bundan sonra daha güzel olur her şey
Hehehe "orijinal " gibi "direkt" sözcüğünüde doğru kullanırımTakıma olan hassasiyetin takdire değer bitanem. Merhametle adalet birbirine karışırsa o zaman kötü olur. Çok şükür iyi niyet olunca her şey yoluna giriyor.
Vaaaaaav orijinal sözcüğünü doğru yazan bir arkadaşım da varmış...Ben de sana bayılıyorum nolcek şimdi
Dikkat yoğun motivasyon içerirMutlu sağlıklı güzel bir cumartesi geçirmemizi diliyorum sevgi pıtırcıkları kelebekler.
Bu hafta diğer takımlar zayıftı birinciliği kaptik ama haftaya daha da güçlenerek gelecekler biz de boş durmayacağiz tabikim....hafta sonu rehavetine kapılıp ne bulduysak götürmeyelim. Her dakikamız çok önemli. Bol suyumuz elimizin altında olsun, bitki çaylarımızı taze taze demleyelim. Bulgur, bakliyat yiyeceksek öğle menülerinde yerini alsın. Kilo veren arkadaşlarım genelde akşam yemeğini hiç yemeyen ya da erken saatlerde karbonhidratsiz hafif öğünler yiyenler....Ne yediğimiz kadar ne zaman yediğimiz de çok önemli. Yaptığımız işi ciddiye alalım önceliğimiz zayıflamak o bu kırılacak diye uzatılan her şeyi yemiyoruz. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Bir nevi ibadet bizimki de nefisle mücadele ediyoruz ki cihat diye nitelendiriyor bunu peygamberimiz. O zamaaaaaan gazamız mübarek olsun.
Şimdi bu haftasonu doğum günü partisimi var ..
Offf sorulur mu yaaaa benide al benideeeeBugün ki planım şöyle ..
Yemek dışında işim yok çok şükür..
Benim evlatlar akşam plan yaptılar abla kardeş dışarı cikacaklarmış.
Ben de kulaklığı mi takip uzak diyarlara doğru yürüyüp güzel bir cafede kendime kahve ismarlim diyorum .. tek takiliim şöyle cool cool nasıl fikir.?
Evet evet iyi fikir :)
Abla abla canım ablam iyi ki de ifşa etmişsin eline sağlıkRica ederim. Sonunda tanıştım. Çok mutluyum. Sıcak karşıladığın için.
Diğer arkadaşımLilimam ifşa da ettim ya seni mefkure kaptanım sevgiler göndermiş bak sana da...
Umarım bu hafta çok güzel sonuçlar alırsınız.
Merhabaaaa Zuhal ablacım,ben uzaktan hayranınım
Ay Allahım yerim o tosbikleriiii
Allah kabul etsin canım,nezamana kadar tutmayı düşünüyosun ?Slm kizlar
Sahur: 4 cerry domates maydanoz dereotu 2 yumurta beyaz peynir 10 siyah zeytin cay
Iftar: yogurtlu bugday corbasi salata 4 firin kofte yogurt
Eki Görüntüle 2234125
Eki Görüntüle 2234126
Son düzenleme: