Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah çalışma koşulları daha düzgün kafanıza göre dolgun maaşlı bi iş bulursunuz

Hehehe "orijinal " gibi "direkt" sözcüğünüde doğru kullanırım genel olarak kelimeleri doğru kullanmaya çalışıyorum ama burda bazen konuşma diliyle ve çabuk yazdığımız için yanlışlar olabiliyor şekerim yoksa TDK' yı da son derece aktif kullanırım

Dikkat yoğun motivasyon içerir

Şimdi bu haftasonu doğum günü partisimi var ..

Offf sorulur mu yaaaa benide al benideeeemerak ettim yürüdünmü canikom ,nasıl canım çekti anlatamaaam

Abla abla canım ablam iyi ki de ifşa etmişsin eline sağlık kalp kalbe karşıymış inan daha burayı okumadan bugün kafaya koymuştum 9. takıma gidip selam verip seni de etiketlemeyi

O mutluluk bana ait tatlim

Bende oyle umuyorum :))

Lilimam sanada teşekkür edip öpüyorum cnm
Merhabaaaa Zuhal ablacım,ben uzaktan hayranınım senden Meryem ablama ilk bahsettiğim de meğer O da benden habersiz seni seviyomuş iyi ki geldin ablacımmm senin için 9. takımı da okuyorum hep Meryem ablaya da sürekli diyorum keşke sen Mefkure ve Yena abla bir araya gelseniz üçünüz birbirinize çok yakışıyosunuz diye,yaaa ne tatlısınız maşallah üçünüz kanki olun beni de evlatlık alın YENA Elhan Mefkurem

Eki Görüntüle 2234093

Az once bunlari yerken mutfaktakileri unuttum bile
Ay Allahım yerim o tosbikleriiii

Slm kizlar

Sahur: 4 cerry domates maydanoz dereotu 2 yumurta beyaz peynir 10 siyah zeytin cay

Iftar: yogurtlu bugday corbasi salata 4 firin kofte yogurt
Eki Görüntüle 2234125

Eki Görüntüle 2234126
Allah kabul etsin canım,nezamana kadar tutmayı düşünüyosun ?

Son düzenleme:
Buyrun efendim yesil cay icelim

Ramazana kadar devam etmeyi dusunuyorum cnm 3 cocuktan 90 gun var bir de onceki tutamadiklarim var coookkkk yani. Allah omur verirse ramazana kadar tutarim sonra eylul-ekim gibi yeniden baslarim

Bak sen kaptanımın adını bile biliyor...Zuhal ne kadar güzel bir yıldızdır kendisi... Mefkurem bugün aldım başıma belaları demiştir. Ama biz tatlı baş belalariyiz . Lilişim evladım olsan ancak bu kadar severdim seni . TDK kurdum benim.

İyi akşamlar

Sinir bozucu şekilde açım kötü bir acıkma krizi ellerim titriyo sanki içim boşalıyo ne saçma hallerdeyim ya napıcam şu an bilmiyorum.
Bişeyler yersem duramayabilirim.
Gözünü seveyim şeytana uyma...alacagin kalorileri bir yana at moralin bozulacak durduk yere. Kan şekerin düşmüş besbelli. Tarçınlı bir meyve yesen keşke...

Mavişim öğle ve akşam yemeği çok güzel. Sadece kahvaltı besleyici olmamış... Kuymak kendin mi yaptın? Peynirini bol koysaydin. Şarap hakkında bir şey diyemiyorum kalorisine dikkat et ama. eşle geçirilen vakit güzeldir

Çok sevindim normal odaya alınmış ya tehlike azalmıştır hiç meraklanma canım... Müjdeli haberler almani diliyorum.
Sagol abla amin
Dün yogun bakımda görünce çok üzülmüştüm
Yaşamı boyunca tuzsuz yemek yiyecek az yagli katı yag yasak
Epilepsi ılaci tansiyon ilacı psikolojik iki ilaç kan sulandırıcı ilaçlarıda ömür boyu bunları içecek

Tek olunca ilaçları almayı unutuyor kan sulandırıcı ilaçını kaç gündür içmemiş sonuç inme..

Hastaneden çıkınca kızında kalacak ordada durmak istemiyor evini istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…