Yaaaa ben bilmiyorum o reklamı....kral dinlemekten , internetten dizi izlemekten açmıyorum TV....meraktan catlamadan e diyiverin gariBıkmadan usanmadan o reklamı her çıktığında ilgiyle izlerim
Ben sağlıklı smoothie görünümlü Antep fistigiyim bir keremHepinizi kunefe gibi goruyorum
Rahimi temizlesin diye iciyorum bebek istiyoruz hayırlısıyla.
Gezmeye gidince onumuze ne koyarlarsa onu yiyoruz mecbur baklava da vardi amaa zor dayandim hatta elime aldim tabagi bakip bakip geri koydum
Canımmm çoook teşekkür ederim sende benim için öylesin,kendinle birlikte biçok güzel insanla tanışmama vesile oldun,bende seni çok seviyorum güzel yürekli ablam benimmm...
Teşekkür ederim benim zarif ablam,iyi ki senle karşılaşmışım senin gibi cevherin varlığından mahrum kalmadım
Pastan enfesti şekerim ellerine sağlık sık sık isterimkaynana zaten şişgo ekstra bi çabaya gerek yok YENA
Ben de bilmiyorum ve görmedim ...Yaaaa ben bilmiyorum o reklamı....kral dinlemekten , internetten dizi izlemekten açmıyorum TV....meraktan catlamadan e diyiverin gari
Yaaaa ben bilmiyorum o reklamı....kral dinlemekten , internetten dizi izlemekten açmıyorum TV....meraktan catlamadan e diyiverin gari
Nasıl bilmezsiniz haribo reklamı yahu "seni ananass gibi görüyorum" diyen patron hiç kaçarmıBen de bilmiyorum ve görmedim ...
Yaaaa ben bilmiyorum o reklamı....kral dinlemekten , internetten dizi izlemekten açmıyorum TV....meraktan catlamadan e diyiverin gari
Ben de bilmiyorum ve görmedim ...
Şimdilik bakmadın canım ama zayıf bı anında tehdit edebilir seni...hemen yedir birilerine bitsin. Evde durduğu sürece tehlike devam ediyor. Hem tatlı hem kocanKizlarrrrr bu adamın evde olması hiç iyi olmayacak belli oldu
Lokma tatlısı yaptırdı banaama tadına dahi bakmadım
Güzel fikir...Birazdan dışarı çıkalım diyoruz
İki tane bedava sinema biletim vardı kızlar onları kullanacaklarHesapta eşimle kullaniriz diye düşünüyordum ama kızlar isteyince tabi dayanamadım
Bizde o arada eşimle baş başa kahve içer sohbet ederiz dedim
Pro üyeler kendisinin mi girip çıktığı bilgisini kapatıyor? Tıpkı WhatsApp gibi öyle mi? Saf saf kulübe gelip gidiyormusum dünyadan haberim yok.Engin bilgilerinize ihtiyacım var kızlar,pro üyeler en son nezaman girip çıktığı bilgisini kapatabiliyo tamam da ben normal üyelerde de gördüm onu nasıl yapıyoz bilen varsa bi anlatıverse de bizde yapsakbiyer buldum ama buton aktif değil
Hasibe eklemiş videoyu...görmüştüm ... kıvrak zekanizla onu kunefeleştirdiniz ya bravo ikinize...Nasıl bilmezsiniz haribo reklamı yahu "seni ananass gibi görüyorum" diyen patron hiç kaçarmı
Dün sabah hindi sote almaya gittim ben de...başladığı gün bitmişti...önceden satışa sunmuşlarAlisverise gidip geldik simdi. Migrosta tavuk ve hindi urunlerinde %25 indirim varmis 2 paket baget 2 paket gogus aldim. Gogusleri kup kup dograyip porsiyonluk dondyrucuya atcam cikarinca hemen tavaya atip pisirebileyim.
Şimdilik bakmadın canım ama zayıf bı anında tehdit edebilir seni...hemen yedir birilerine bitsin. Evde durduğu sürece tehlike devam ediyor. Hem tatlı hem kocan
Güzel fikir...
Pro üyeler kendisinin mi girip çıktığı bilgisini kapatıyor? Tıpkı WhatsApp gibi öyle mi? Saf saf kulübe gelip gidiyormusum dünyadan haberim yok.
Hasibe eklemiş videoyu...görmüştüm ... kıvrak zekanizla onu kunefeleştirdiniz ya bravo ikinize...
Dün sabah hindi sote almaya gittim ben de...başladığı gün bitmişti...önceden satışa sunmuşlar
Estağfurullah tatlışım lüzumsuzluk olur mu...farkındalık güzel bir davranış...Aşkolsun ne safı benimki fazla merak ve biraz lüzumsuzluk olabilir evet aynı whatsapp gibi canikom
HarikasınRahimi temizlesin diye iciyorum bebek istiyoruz hayırlısıyla.
Gezmeye gidince onumuze ne koyarlarsa onu yiyoruz mecbur baklava da vardi amaa zor dayandim hatta elime aldim tabagi bakip bakip geri koydum
Mutlu yıllar dilerim güzellikKızlaaaar görüyorum cısss hüpletiyosunuuuz hiç sesiniz çıkmıyooo
Çok güldüm ya kaptana olan cevabına, alemsinŞimdilik bakmadın canım ama zayıf bı anında tehdit edebilir seni...hemen yedir birilerine bitsin. Evde durduğu sürece tehlike devam ediyor. Hem tatlı hem kocan
Güzel fikir...
Pro üyeler kendisinin mi girip çıktığı bilgisini kapatıyor? Tıpkı WhatsApp gibi öyle mi? Saf saf kulübe gelip gidiyormusum dünyadan haberim yok.
Hasibe eklemiş videoyu...görmüştüm ... kıvrak zekanizla onu kunefeleştirdiniz ya bravo ikinize...
Dün sabah hindi sote almaya gittim ben de...başladığı gün bitmişti...önceden satışa sunmuşlar
Mavişim harika bir menü...kek olsa da senin için çok tehlikeli değil. Saat isabetli olmuş. Evde belli ki koca unsuru yok. Guvendesin canımPazar menümü de yazayım hemen
Kahvaltı 8de bir dilim tb ekmeği, bir dilim kaşar, 8 yeşil zeytin ve yağda yumurta, çay
Öğlen 3de bir adet çupra ve yeşil salata
Ara 5te ev yapımı tam buğday undan portakallı kekten bir dilim ve çay
Bugün de bu kadar.
Zaten ona yaptım kekiMavişim harika bir menü...kek olsa da senin için çok tehlikeli değil. Saat isabetli olmuş. Evde belli ki koca unsuru yok. Guvendesin canımevdeyse de önüne koca bir dilim keki ver kurtul yani kekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?