Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Rahimi temizlesin diye iciyorum bebek istiyoruz hayırlısıyla.
Gezmeye gidince onumuze ne koyarlarsa onu yiyoruz mecbur baklava da vardi amaa zor dayandim hatta elime aldim tabagi bakip bakip geri koydum

İnşallah yakın zaman da alırsin kucağına bebeğini

İyi ki,iyi ki kuzum tanismisiz

Pastan enfesti şekerim ellerine sağlık sık sık isterim kaynana zaten şişgo ekstra bi çabaya gerek yok YENA

Afiyet olsun canım
Ahahaha demek kaynana şişko iyi bari benimkiler gorumcekle birlikte kıl kadarlar .. çok gıcık bir durum..
Eşim de öyle özetle cinsleri öyle

Birazdan dışarı çıkalım diyoruz
İki tane bedava sinema biletim vardı kızlar onları kullanacaklar Hesapta eşimle kullaniriz diye düşünüyordum ama kızlar isteyince tabi dayanamadım

Bizde o arada eşimle baş başa kahve içer sohbet ederiz dedim

Engin bilgilerinize ihtiyacım var kızlar,pro üyeler en son nezaman girip çıktığı bilgisini kapatabiliyo tamam da ben normal üyelerde de gördüm onu nasıl yapıyoz bilen varsa bi anlatıverse de bizde yapsak biyer buldum ama buton aktif değil

Alisverise gidip geldik simdi. Migrosta tavuk ve hindi urunlerinde %25 indirim varmis 2 paket baget 2 paket gogus aldim. Gogusleri kup kup dograyip porsiyonluk dondyrucuya atcam cikarinca hemen tavaya atip pisirebileyim.

Kizlarrrrr bu adamın evde olması hiç iyi olmayacak belli oldu

Lokma tatlısı yaptırdı bana ama tadına dahi bakmadım
Şimdilik bakmadın canım ama zayıf bı anında tehdit edebilir seni...hemen yedir birilerine bitsin. Evde durduğu sürece tehlike devam ediyor. Hem tatlı hem kocan

Güzel fikir...

Pro üyeler kendisinin mi girip çıktığı bilgisini kapatıyor? Tıpkı WhatsApp gibi öyle mi? Saf saf kulübe gelip gidiyormusum dünyadan haberim yok.

Nasıl bilmezsiniz haribo reklamı yahu "seni ananass gibi görüyorum" diyen patron hiç kaçarmı
Hasibe eklemiş videoyu...görmüştüm ... kıvrak zekanizla onu kunefeleştirdiniz ya bravo ikinize...

Alisverise gidip geldik simdi. Migrosta tavuk ve hindi urunlerinde %25 indirim varmis 2 paket baget 2 paket gogus aldim. Gogusleri kup kup dograyip porsiyonluk dondyrucuya atcam cikarinca hemen tavaya atip pisirebileyim.
Dün sabah hindi sote almaya gittim ben de...başladığı gün bitmişti...önceden satışa sunmuşlar

Aşkolsun ne safı benimki fazla merak ve biraz lüzumsuzluk olabilir evet aynı whatsapp gibi canikom

Çok güldüm ya kaptana olan cevabına, alemsin

Pazar menümü de yazayım hemen
Kahvaltı 8de bir dilim tb ekmeği, bir dilim kaşar, 8 yeşil zeytin ve yağda yumurta, çay
Öğlen 3de bir adet çupra ve yeşil salata
Ara 5te ev yapımı tam buğday undan portakallı kekten bir dilim ve çay
Bugün de bu kadar.

Mavişim harika bir menü...kek olsa da senin için çok tehlikeli değil. Saat isabetli olmuş. Evde belli ki koca unsuru yok. Guvendesin canım evdeyse de önüne koca bir dilim keki ver kurtul yani kekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…