Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

@Lilimam25 liliiiii canım kusura bakma nolur vakit bulup yazamadım iyiki doğmuşsun iyiki anne olup kilo almış buraya gelmişsin ve seni tanımak fırsatı bulmuşuz nice nice nice mutlu huzurlu hayırlı seneler inşallah canım doğum günün kutlu olsun

Mutlu huzurlu yaslar arkadasimm

Menum
Sabah nane limonlu yesil cay
1 yumurta,kuru patlican kavurma 1 dilim k ekmegi
1 saat tempolu yuruyus
Oglen yok
Aksam 1 kase mercimek corba,biraz patates piyaz,birazda kozde biber salata
Yatmadan yulafli sut
2 litre sut.
Yarim saat tempolu yuruyus
İyi geceler

Slm kizlar

Menumu vereyim

Sahurda canim yulaf lapasi cekti bende yaptim. Oruc tutacagim icin malzemeyi biraz fazla tuttum. 5 yk yulaf sut 5 kucuk gunkurusu kayisi 10 cig badem 1 elma tarcin

Iftarda tarhana corbasi az ispanak yemegi yogurt salata 4 firin kofte

Menün kaçamaksiz genel anlamda çok güzel. Diyet yaparken tartıda yüzümüzün gülmesini istiyorsak minik düzenlemeler yaparak bunu daha çabuk başarabiliriz. Çok sağlıksız değil aslında ama patates piyazinin miktarini tadımlık olacak şekilde azaltabiliriz mesela. Biraz demişsin bu çok göreceli bir tanımlama. Bir kaşık da biraz olabilir üç kaşık da...Canım akşam saatleri ince eleyip sık dokumamiz gereken zaman dilimleri. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış. Çooook hafif geçirmeye bak. Ben biraz daha ileri gideceğim menundeki yulaflı süt yeterdi bana göre... Kulağına bir şey fısıldayacağım listedeki bizlerin menülerinden güzel gene de...Bu menüye bu kadar yorum pes....de diyebilirsin ama ben senin emin adımlarla kısa sürede hedefine ulaşmani canı gönülden istiyorum.

Son düzenleme:
Asibeeeee maşallah bayıldım menune....ve kafaya yazdım. Bir günümü bu şekilde geçireceğim.

Sevgili takım arkadaşlarım yarın kontrol tartilarimizi yazalım. Bu şekilde hafta içinde kendimize bir yol haritası çizeriz. Acil önlemler alırız. Kim ne durumda birbirimizden haberimiz olur. Ben de çok ihmal ediyorum bu hafta başı bunu gerçekleştirelim ama. Zaten kurallarda da var.

An itibari ile 1 saat yurunur
Yürümek kilo kadar ruh sagligi icinde ayrica bir destek. Artik spor modunu biraktim keyif icin etrafa bakarak, kizimla tur atip elime kitap alip gexme gibi yuruyus yapiyorum. Bir dansa baslamadim o canımı sıkıyor kendimi engelliyorum halbuki. Kalk zumba yap diyor beynim, bedenim diyor ki sicacik oturuyorsun terleme şimdi
Ben sağlıklı smoothie görünümlü Antep fistigiyim bir kerem
Kizlarrrrr bu adamın evde olması hiç iyi olmayacak belli oldu

Lokma tatlısı yaptırdı bana ama tadına dahi bakmadım
Evet esler evde olunca evi daha bir konforlu hale getirmek istiyor kadinlar nedense.. Kültür meselesi galiba, ailelerimizden gördüğümüz icin olabilir.. gibi geliyor
Cocuklar yumusak karnımız , onalar yese giyse gezse adeta biz yapmis gibi ekstra mutluluk basiyor anne babayi.. Nasil bir evlat sevgisidir bu

Alisverise gidip geldik simdi. Migrosta tavuk ve hindi urunlerinde %25 indirim varmis 2 paket baget 2 paket gogus aldim. Gogusleri kup kup dograyip porsiyonluk dondyrucuya atcam cikarinca hemen tavaya atip pisirebileyim.
Canim tarihlerine bak mutlaka bazen son kullanma tarihi 2,3 gun kala bu indirimi yapıyorlar

Ben tek gun tartiliyorum dalgali kilo denilen bir kg sekli var, tartida asiri degisme yasaniyor bu durumda. Ve ben boyle bir yapiya sahibim, onun icin haftada 1 tartilmak psikolojim icin cok iyi. Hatta ayda 1 tartilin denir bu insanlar için.

Dikkatli olun cidden, yemekleriyle meşhur Türk kültüründe, kilo verme arasinda izin almak kilolaei almayla esdeger. Cidden hem yemek anlaminda hem de insanlar cok israrci,
. 1 dilim ye
. Tadina bak
. Cok guzel oldu azcik yemezsen uzulurum
. Senin icin yaptim vallahi
. Kiz bisey olmaz ye bitane
. Diyeti bozmasin bunda seker yok 1 bardak sadece
. Ekmek degil bu borek nolacak
Bunlari bizde misafire soyluyoruz gerci, konuğumuzu guzel agirlama merakimizdan

Beni ekleyin listeye oymak başım lutfennn

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün öğlen bir çıktık anam sanki tüm İstanbul aynı AVM'DE buluşmaya karar vermiş
Öyle böyle kalabalık yoktu hatta normalde kalabalığa ilk isyan eden eşim olurdu ama bu kez ben isyan ettim

Kızların sinema faslı iptal oldu daha doğrusu şanslarına hep 3 boyutlu filmler vardı ve biletler de onlarda geçerli değildi maalesef

Neyse biraz dolaşıp aksam yemegimizi de yiyip döndük

Sonrada eşimden buraya bakayım dedim ama o An nedense telefonum baglanmadi
Şükür bu sabah da denedim de oldu adamcağız işe gitmeden hemen bakayım dedim

Tekrar hoşgeldin canım ♡♡♡♡
İnşallah çok fazla arti olarak donmemistir bu izin sana
Bundan sonra sende sık sık paylaşım yap eminim çabucak o artılar da yok olur

Beni ekleyin listeye oymak başım lutfennn

Bugün itibariyle düzenli paylaşım yaparsan cuma eklerim canım ama bak cuma bildiriminin de en gec öğlen 12de yapmış ol
Aslında geçen hafta giriyordun da hem bildirim yapmadın hemde hafta ici çok fazla paylaşım. Olmadığı için mecbur çıkardım
Her gün en az 5 mesaj kuralı var biliyorsun hani listeye girince daha bir dikkatle takip etmen lazım ♡

Malesef çocuklarla elimde surekli tel olmasi imkansiz, hatta dun aksam instagram i sildim, elime alinca cikamiyorum o sayfadan diye.. Cuma gunu alarm kurayim en iyisi zira cocuklar sabah gidince uyuyakaliyorum.. Kış malum yatak sıcacık

Tesekkurler ablacimablacim.alakan ilgin icin.tabiki daha dikkat edecegim insallah.

608. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

MARATONCU TAKIMLAR

608. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM
  • 4. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM
  • 14. TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Yarışmamız 608. Etap birincisi 10.Takımdan @gezegenfeza

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

Yarışmamız 608. Etap sonuncusu 6. Takımdan Zeynolin44
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.

ETAP NOTLARI:

GENEL AÇIKLAMA
14. takımın sonuç listesinde üye nihaaal ile ilgili olarak "diskalifiye talep ediyoruz" notu ile ilgili yönetimle görüştük. Silmeyi unutmuş.
Sizlerin de bilgisi olsun. Diskalifiye 609. etapta yapılacak.

3. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 3. takıma isabet etti.
Tebrik ederim, hata yok.

ETAP MEZUNLARI

• 6. Takımdan Simons cat mezun oldu, tebrikler!
  • 8. Takımdan Lilimam25 mezun oldu, tebrikler!
  • 8. Takımdan Themarginal mezun oldu, tebrikler!
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini bu linkte paylaşabilirler.

Rapor Kaynağı

Malesef çocuklarla elimde surekli tel olmasi imkansiz, hatta dun aksam instagram i sildim, elime alinca cikamiyorum o sayfadan diye.. Cuma gunu alarm kurayim en iyisi zira cocuklar sabah gidince uyuyakaliyorum.. Kış malum yatak sıcacık

En güzeli canım garanti olur ♡

Günaydın gençlik..

ayy ne güzelmiş. benim eşim günlüğümü bulsa hemen fotokopisini çektiriri. sindire sindire okur
bizimde telefonlarımız ortadadır. sosyal medya hesapları açık bir şekilde. ikimizde inceler dururuz
ben onunkinde ancak hayvan resimleri inekler buzağılar görürüm bu ne beee hiç zevkli değil diye, o da ben de temizlik grubu yemek grubu analar grubu görüp ancak dedikodu yapın siz der
Sağol kuzummm çok teşekkür ederim bende iyi ki seni tanımışım

cnm hemşehrim.. evet yetişemedim ama girip ara ara okudum da dışardan okudum ama evde güvenli değil siteye girişim. eşim çok meraklı ya. ancak benim sitelerimi takip ediyor bırak da iki dedikodu yapayım diyorum yap sen birşey mi diyoruz diyor
bu arada kantaron bu aralr bana da lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…