Mutlu huzurlu yaslar arkadasimm@Lilimam25 liliiiii canım kusura bakma nolur vakit bulup yazamadım iyiki doğmuşsun iyiki anne olup kilo almış buraya gelmişsin ve seni tanımak fırsatı bulmuşuznice nice nice mutlu huzurlu hayırlı seneler inşallah canım doğum günün kutlu olsun
Slm kizlar
Menumu vereyim
Sahurda canim yulaf lapasi cekti bende yaptim. Oruc tutacagim icin malzemeyi biraz fazla tuttum. 5 yk yulaf sut 5 kucuk gunkurusu kayisi 10 cig badem 1 elma tarcin
Iftarda tarhana corbasi az ispanak yemegi yogurt salata 4 firin kofte
Eki Görüntüle 2234461
Eki Görüntüle 2234463
Menün kaçamaksiz genel anlamda çok güzel. Diyet yaparken tartıda yüzümüzün gülmesini istiyorsak minik düzenlemeler yaparak bunu daha çabuk başarabiliriz. Çok sağlıksız değil aslında ama patates piyazinin miktarini tadımlık olacak şekilde azaltabiliriz mesela. Biraz demişsin bu çok göreceli bir tanımlama. Bir kaşık da biraz olabilir üç kaşık da...Canım akşam saatleri ince eleyip sık dokumamiz gereken zaman dilimleri. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış. Çooook hafif geçirmeye bak. Ben biraz daha ileri gideceğim menundeki yulaflı süt yeterdi bana göre... Kulağına bir şey fısıldayacağım listedeki bizlerin menülerinden güzel gene de...Bu menüye bu kadar yorum pes....de diyebilirsin ama ben senin emin adımlarla kısa sürede hedefine ulaşmani canı gönülden istiyorum.Menum
Sabah nane limonlu yesil cay
1 yumurta,kuru patlican kavurma 1 dilim k ekmegi
1 saat tempolu yuruyus
Oglen yok
Aksam 1 kase mercimek corba,biraz patates piyaz,birazda kozde biber salata
Yatmadan yulafli sut
2 litre sut.
Yarim saat tempolu yuruyus
İyi geceler
Asibeeeee maşallah bayıldım menune....ve kafaya yazdım. Bir günümü bu şekilde geçireceğim.Slm kizlar
Menumu vereyim
Sahurda canim yulaf lapasi cekti bende yaptim. Oruc tutacagim icin malzemeyi biraz fazla tuttum. 5 yk yulaf sut 5 kucuk gunkurusu kayisi 10 cig badem 1 elma tarcin
Iftarda tarhana corbasi az ispanak yemegi yogurt salata 4 firin kofte
Eki Görüntüle 2234461
Eki Görüntüle 2234463
Yürümek kilo kadar ruh sagligi icinde ayrica bir destek. Artik spor modunu biraktim keyif icin etrafa bakarak, kizimla tur atip elime kitap alip gexme gibi yuruyus yapiyorum. Bir dansa baslamadim o canımı sıkıyor kendimi engelliyorum halbuki. Kalk zumba yap diyor beynim, bedenim diyor ki sicacik oturuyorsun terleme şimdiAn itibari ile 1 saat yurunur
Ben sağlıklı smoothie görünümlü Antep fistigiyim bir kerem
Evet esler evde olunca evi daha bir konforlu hale getirmek istiyor kadinlar nedense.. Kültür meselesi galiba, ailelerimizden gördüğümüz icin olabilir.. gibi geliyorKizlarrrrr bu adamın evde olması hiç iyi olmayacak belli oldu
Lokma tatlısı yaptırdı banaama tadına dahi bakmadım
Cocuklar yumusak karnımız , onalar yese giyse gezse adeta biz yapmis gibi ekstra mutluluk basiyor anne babayi.. Nasil bir evlat sevgisidir buBirazdan dışarı çıkalım diyoruz
İki tane bedava sinema biletim vardı kızlar onları kullanacaklarHesapta eşimle kullaniriz diye düşünüyordum ama kızlar isteyince tabi dayanamadım
Bizde o arada eşimle baş başa kahve içer sohbet ederiz dedim
Canim tarihlerine bak mutlaka bazen son kullanma tarihi 2,3 gun kala bu indirimi yapıyorlarAlisverise gidip geldik simdi. Migrosta tavuk ve hindi urunlerinde %25 indirim varmis 2 paket baget 2 paket gogus aldim. Gogusleri kup kup dograyip porsiyonluk dondyrucuya atcam cikarinca hemen tavaya atip pisirebileyim.
Ben tek gun tartiliyorum dalgali kilo denilen bir kg sekli var, tartida asiri degisme yasaniyor bu durumda. Ve ben boyle bir yapiya sahibim, onun icin haftada 1 tartilmak psikolojim icin cok iyi. Hatta ayda 1 tartilin denir bu insanlar için.Sevgili takım arkadaşlarım yarın kontrol tartilarimizi yazalım. Bu şekilde hafta içinde kendimize bir yol haritası çizeriz. Acil önlemler alırız. Kim ne durumda birbirimizden haberimiz olur. Ben de çok ihmal ediyorum bu hafta başı bunu gerçekleştirelim ama. Zaten kurallarda da var.
Merhaba hanımlar
Benide aranıza alırmısınızizne ayrılmıştım keşke ayrılmasaydım kg alarak geri döndüm kaptanım oynakbasi34 sen ddmiştin sürüden ayrılanı kurt kapar diye öyle de oldu
Beni ekleyin listeye oymak başım lutfennn***8. TAKIM 608.ETAP***
oynakbasi34 ( 106 / / / % ) Sabit
mavimli ( 75.8 / 75.3 / 0.5 / 0.66 % )
serenalar ( 79 / / / % ) Sabit, üye izne ayrılmak istiyor ( 1.izni )
Meryemozcan27 ( 61.4 / 60.8 / 0.6 / 0.98 % )
ebideryal ( 69.8 / 68.8 / 1 / 1.43 % )
Lilimam25 ( 63.4 / 62.6 / 0.8 / 1.26 % ) Üye mezun olmak istiyor
Themarginal ( 54.8 / 53.4 / 1.4 / 2.55 %) Üye mezun olmak istiyor
Bonus ( 104.9 / 105 / + 0.1 / - 0.10 % )
Ucukkacikk ( 65.2 / 64.6 / 0.6 / 0.92 % ) Yeni üye, Başlangıç tarihi 18 Ocak, başlangıç kilosu 68 kg , Hedef 54 kg
Zeybil1 ( 78.5 / / / % ) Yeni üye, Başlangıç Tarihı 23 Ocak, Başlangıç kilosu 80 kg, hedef 65 kg
8. Takım Ortalaması: %
Merhaba hanımlar
Benide aranıza alırmısınızizne ayrılmıştım keşke ayrılmasaydım kg alarak geri döndüm kaptanım oynakbasi34 sen ddmiştin sürüden ayrılanı kurt kapar diye öyle de oldu
Beni ekleyin listeye oymak başım lutfennn
Malesef çocuklarla elimde surekli tel olmasi imkansiz, hatta dun aksam instagram i sildim, elime alinca cikamiyorum o sayfadan diye.. Cuma gunu alarm kurayim en iyisi zira cocuklar sabah gidince uyuyakaliyorum.. Kış malum yatak sıcacıkBugün itibariyle düzenli paylaşım yaparsan cuma eklerim canımama bak cuma bildiriminin de en gec öğlen 12de yapmış ol
Aslında geçen hafta giriyordun da hem bildirim yapmadın hemde hafta ici çok fazla paylaşım. Olmadığı için mecbur çıkardım
Her gün en az 5 mesaj kuralı var biliyorsun hani listeye girince daha bir dikkatle takip etmen lazım ♡
Tesekkurler ablacimablacim.alakan ilgin icin.tabiki daha dikkat edecegim insallah.Menün kaçamaksiz genel anlamda çok güzel. Diyet yaparken tartıda yüzümüzün gülmesini istiyorsak minik düzenlemeler yaparak bunu daha çabuk başarabiliriz. Çok sağlıksız değil aslında ama patates piyazinin miktarini tadımlık olacak şekilde azaltabiliriz mesela. Biraz demişsin bu çok göreceli bir tanımlama. Bir kaşık da biraz olabilir üç kaşık da...Canım akşam saatleri ince eleyip sık dokumamiz gereken zaman dilimleri. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış. Çooook hafif geçirmeye bak. Ben biraz daha ileri gideceğim menundeki yulaflı süt yeterdi bana göre... Kulağına bir şey fısıldayacağım listedeki bizlerin menülerinden güzel gene de...Bu menüye bu kadar yorum pes....de diyebilirsin ama ben senin emin adımlarla kısa sürede hedefine ulaşmani canı gönülden istiyorum.
Malesef çocuklarla elimde surekli tel olmasi imkansiz, hatta dun aksam instagram i sildim, elime alinca cikamiyorum o sayfadan diye.. Cuma gunu alarm kurayim en iyisi zira cocuklar sabah gidince uyuyakaliyorum.. Kış malum yatak sıcacık
Yok kız ben sadece onun internetininortak paylaşıma açıp kendi cebimden giriyorumgerçi onunkinden de girsem hayatta okumaz
İlk zamanlar oda sorardı ne yazıyorsun paso diye ama artık alıştı kız bir bana bak arada dediğinde de dur eccuk abanla kardaşını cekistireyi döncem ben sana diyorum gülüyor
Eskiden günlük tutardım hatta özellikle açıp okur diye ortada bırakır içine de ona günlük adı altında mesajlarımı iletmeyé çalışırdımHani sevgili Günlük bugün eşimin şu hareketi beni çok kırdı keşke yapmasa yada keşke şunu yapsa gibilerinden
Anam insan bir merak eder 2 sayfacik da olsa okur ama nerdeeeeeozellimmiş hakkı yokmuş zaten bilmemi istediğini sen zaten söylersin der hayatta elini surmezdi hep boşa saydirmisim gunlukte
Birbirimizin facebook şifrelerini de biliriz ama o asla benimkini açıp bakmaz yada şu kim yada ne yazdı demez ( belkide bana çaktırmadan yapiyordurçünkü normalde kiskanctir )
He ben Gözünün önünde girer birde sorarım kim len bu diye ( gerçi bilirim eski iş arkadaşıama maksat Trip atmaya bahane olsun )
Sağol kuzummm çok teşekkür ederimbende iyi ki seni tanımışım
Hoş geldin Hasibecim. Takımda motivasyonun daha da artacak iyi ki Yenayi dinleyip gelmişim diyeceksin çok değil birkaç gün sonra. Umarım nazara gelmeyiz bir daha.takımımız cıvıl civildir aslında kısa bir süre biraz durgunlaştik ama sonra toparladık şükür. Allah bağışlasın bebelerini. Sağlıkla büyüt canım. Onlar büyürken sen de keyifle tartıda küçül bizimle. 49 yaşındayım iki oğlum var. 21 ve 20 yaşlarında çalışıyorum canım edebiyat öğretmeniyim. Bursa/ Gemlik'te yaşıyorum sonundaoldu bacimla hemseriyiz. 80.2 kilodan 60.8 kiloya düştüm burada . Mutluyum huzurluyum. Mezuniyetim için gün sayıyorum.Ne iyi ettin de geldin. Beraber sağlıklı kilo vereceğiz emin ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?