- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
Cok tesekkur ederim cnmheeeeMefkurem laf aramızda kalsın ben de seni takipteyim
hayranım da azmine pes etmeyişine verdiğin 13 kiloya falannazara d agelme inş.
MaşAllah..
Cok tesekkur ederim cnm
Ben makarayi bikac kez başa sardim ins. Bu son olur :))
Çok teşekkür ederim canımMutlu yıllar dilerim güzellik
Önemli değil tatlım ,yazdıkların gülümsetti çok teşekkür ederimLilimam liliiiii canım kusura bakma nolur vakit bulup yazamadım iyiki doğmuşsun iyiki anne olup kilo almış buraya gelmişsin ve seni tanımak fırsatı bulmuşuz nice nice nice mutlu huzurlu hayırlı seneler inşallah canım doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim canımMutlu huzurlu yaslar arkadasimm
Sağol kuzum hepinizin desteğiyle oldu
Hahaha bonus bonus alem bonus bende Allah razı olsun diyimLilimam geçmiş doğum günün ve mezuniyetin mübarek olsun :)
Dün anneminde doğum günüydü oraya gittim gelemedim burayada yoğun geçti.
Thinkerwoman senide tebrik ederim :)
@serenalar kim hastaydı ben orayı atlamışım sanırım.
Mesajlarını okuyorum ama bazen hızlı gidiyorum.
Çok teşekkür ediyorum takıma girmeseydim yapamazdım. Heebirinize ayrı ayrı teşekkür ederimLilimam geçmiş doğum günün ve mezuniyetin mübarek olsun :)
Dün anneminde doğum günüydü oraya gittim gelemedim burayada yoğun geçti.
Thinkerwoman senide tebrik ederim :)
@serenalar kim hastaydı ben orayı atlamışım sanırım.
Mesajlarını okuyorum ama bazen hızlı gidiyorum.
Ekşili olsun bencede abla tatlı yiyip şişmesin kimseSevgili arkadaşlarım hepinize kolay geLsin güzel bol,ekşili bi hafta olmasi dileğiyle
Ben de hala dikkat ediyorum şu kadar ekmek yeter şunu yemeliyim vs gibi. Yaşam biçimi gibi olmuş en çok buna seviniyorumKızlar künefe diye diye öldüm ama hala yiyemedimdün gece 23.30 gibi künefecinin önünden geçiyoz eşim hadi gidelim dedi ve ben reddettim tıka basa doluydum keyfini çıkaramayıp boşuna bide kilo alcam diye yine erteledim,innnşallah bir iki güne yicem ama yetti canıma
Sen beni cuma cumartesi görmeliydin çok garipti sanki ramazandan yeni çıkmışım gibi yiyemiyodum yani elimi uzattığım herşeyde takım sorumluluğu aklıma gelip çekiyodumBen de hala dikkat ediyorum şu kadar ekmek yeter şunu yemeliyim vs gibi. Yaşam biçimi gibi olmuş en çok buna seviniyorum
Aynen ben de çok garipsedimSen beni cuma cumartesi görmeliydin çok garipti sanki ramazandan yeni çıkmışım gibi yiyemiyodum yani elimi uzattığım herşeyde takım sorumluluğu aklıma gelip çekiyodum
İnşallah hep böyle gider bayram sonrasına dönmezAynen ben de çok garipsedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?