Amin canım... Bugün plansizim Yenoşum..Hepimiz için öyle olsun meryemcim
Sen neler yapicaksin bugün, varmı planın ?
Gunaydinlarr.korkunctu gercekten bu adam
Evet abla elimden geldigince dikkat etmeye çalışıyorum inşallah sonucunu da alırımÇok güzel canım kardeşim afiyet olsun. Farkında mısın menülerin çok güzelleşti. İstikrarlı gidiyorsun senin adına çok seviniyorum.
Rahimi temizlesin diye iciyorum bebek istiyoruz hayırlısıyla.Bol keyifler beybisi
Ateş sizi çağırıyor
Rabbim acil şifalar versin canım
Allah yardımcın olsun canım
Oy oy
Soğan suyunu neden içiyorsun ?
Keşkek , çiğköfte tam kombo olmuş şişmelik
Ben de ikisini çok severim afiyet olsun..
Mutlu pazarlar ayşem
Yaaaa çok mutlu oldum bu sözlerine ablaaaaaBak sen kaptanımın adını bile biliyor...Zuhal ne kadar güzel bir yıldızdır kendisi... Mefkurem bugün aldım başıma belaları demiştir. Ama biz tatlı baş belalariyiz . Lilişim evladım olsan ancak bu kadar severdim seni . TDK kurdum benim.
İyi kuzum sağol.evet ablaa çoğu zaman yemeğe vakit bulamıyorum vakit bulsamda iştahım gitti hastalıktan sanırım olsun neyseki üzülmüyorum yemek yemekten iyidir daha evvel yaptım yine yapabilirim 7 leri girebilirim 75 e kadar inmiştim yine yeniden daha aşağılara da inecegim inşallah çok çok iyi geliyorsun teşekkür ederim gerçekten grubun annesi gibisin
sağol canım teşekkür ederim kızın iyimi
Teşekkür ederim bitanemgerçekten cok sasirdim :)
Sende cok tatlisin
Yenanin guzelligini zaten biliyorum meryemlede tanismik olduk
Canımmm çoook teşekkür ederim sende benim için öylesin,kendinle birlikte biçok güzel insanla tanışmama vesile oldun,bende seni çok seviyorum güzel yürekli ablam benimmm...Sağlıklı huzurlu aşkla dolu nice yıllara bitanem.Bu yılın en güzel armaganisin benim için . Doğum günün kutlu olsun Lilişim... Lilimam seni çok seviyorum.
Teşekkür ederim benim zarif ablam,iyi ki senle karşılaşmışım senin gibi cevherin varlığından mahrum kalmadımEki Görüntüle 2234263
Lilimam canım yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri yaşatsın sana ve sevdiklerine..
İyi ki doğmuşsun güzel ve akıllı kova kadını
Edit; pastayi kendi ellerimle yaptım "yalandan kim ölmüş" korumadasin nasılsa bir dilim yersin kalanı kaynanan giller yer
sagolasin cnmRuhlar mesafe sanallik dinlemiyor gönül gözü dedikleri bu olsa gerek. Biz de dün çok güzel heyecanlar yaşadık ziyaretinle. Rabbim hayatına sağlık huzur versin sevenlerini artırsın en değerlilerini de sana bağışlasın Mefkurem
zarifsin gerçekten. Ben de kendi adıma güzel dostlar edindiğim için çok şanslıyım
Böyle bedele can kurban:)))Şöhretin bedeli ağır olur mefkuş
Haberin olsun
Dogum gunun kutlu mutlu olsun cnm saglikla nice mutlu senelere ins.Yaaaa çok mutlu oldum bu sözlerine ablaaaaa
İyi kuzum sağol.
Çooook teşekkürler çok incesin Zuhal ablacımmmMutlu pazarlar arkadaslar
sagolasin cnm
Aminnnn cumlemiz icin inş.
Böyle bedele can kurban:)))
Dogum gunun kutlu mutlu olsun cnm saglikla nice mutlu senelere ins.
Bıkmadan usanmadan o reklamı her çıktığında ilgiyle izlerimHepinizi kunefe gibi goruyorum
Aynen ve her defasinda gulumseyip bende soyluyorum. Iyi reklam yapmislar akildan cikmiyorBıkmadan usanmadan o reklamı her çıktığında ilgiyle izlerim
Benden emin olabilirsin ben cissss yapmiyorum daha dogrusu yapamiyorumKızlaaaar görüyorum cısss hüpletiyosunuuuz hiç sesiniz çıkmıyooo
Benden emin olabilirsin ben cissss yapmiyorum daha dogrusu yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?