Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hepimiz için öyle olsun meryemcim

Sen neler yapicaksin bugün, varmı planın ?
Amin canım... Bugün plansizim Yenoşum.. Eşimle evde takilacaz herhalde. Kahvaltımizi yaptık. Kahve saatimiz var sırada. Senin gibi o da bana sorar birazdan bilmiyorum ki ne yapsam. Evde olmayı seviyorum açık büfe iyi oluyor.

Dunki menum
Yesil cay
Sabah sahanda mantarli yumurta
Peynir zeytin pekmez marul 1 dilim ekmek
OglenOglen 1 sutlu turk kahve
Aksamda
Firinda tavuk patates ayran
1 saat tempolu yuruyus
Yatmadan 1 portakal
En sonda biberli limonlu yogurt 3 kasik

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün bir tuhaf uyandım canım hiç bir şey istemiyor hatta evdekiler beni mahsun küçük çocuklara benzettiler

Kızlar ille dışarı çıkalım diyor ama bir yandan istesem bir yandan hiç bir şey yapasim yok
Dün kvleri görmek yaramadı sanırım bana
Geç saatlerde döndük gece ve açıkçası çokta sıkıcı geçti çocuklar zaten odalarına çekildi sohbet etmeye gorumceler de az Umre hazirliklarindan bahsedin sonra saçma sapan bir filme daldilar
Neyse artık onlar dönene kadar rahatiz

Rahimi temizlesin diye iciyorum bebek istiyoruz hayırlısıyla.
Gezmeye gidince onumuze ne koyarlarsa onu yiyoruz mecbur baklava da vardi amaa zor dayandim hatta elime aldim tabagi bakip bakip geri koydum

Yaaaa çok mutlu oldum bu sözlerine ablaaaaa

İyi kuzum sağol.

Teşekkür ederim bitanem gerçekten cok sasirdim :)

Sende cok tatlisin

Yenanin guzelligini zaten biliyorum meryemlede tanismik olduk

Sağlıklı huzurlu aşkla dolu nice yıllara bitanem. Bu yılın en güzel armaganisin benim için . Doğum günün kutlu olsun Lilişim... Lilimam seni çok seviyorum.
Canımmm çoook teşekkür ederim sende benim için öylesin,kendinle birlikte biçok güzel insanla tanışmama vesile oldun,bende seni çok seviyorum güzel yürekli ablam benimmm...

Teşekkür ederim benim zarif ablam,iyi ki senle karşılaşmışım senin gibi cevherin varlığından mahrum kalmadım

Mutlu pazarlar arkadaslar

sagolasin cnm
Aminnnn cumlemiz icin inş.

zarifsin gerçekten. Ben de kendi adıma güzel dostlar edindiğim için çok şanslıyım

Şöhretin bedeli ağır olur mefkuş
Haberin olsun
Böyle bedele can kurban:)))

Yaaaa çok mutlu oldum bu sözlerine ablaaaaa

İyi kuzum sağol.

Dogum gunun kutlu mutlu olsun cnm saglikla nice mutlu senelere ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…