- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
İnşallah canım, hatta 1,2 kg daha çaktırmadan gitse tadından yenmez :))İnşallah hep böyle gider bayram sonrasına dönmez
Aynı fikirdeyim en azından arada cozutursak onun yerineİnşallah canım, hatta 1,2 kg daha çaktırmadan gitse tadından yenmez :))
Eveet :))Aynı fikirdeyim en azından arada cozutursak onun yerine
2 ay mıı
2 ay mııinşallah 2 aya kalır benim açılmam da
Ama ben çocuktan önce kilolu değildim belki özüme dönerim almam
Zayıf demeyelim de kaldırabileceğim kadar yüküm vardı diyelimhehe amin cnm. ben kendim bildim bileli aldım verdim aldım verdim. ondan kendime güvenmiyorum. ama senin öncen zayıfmış sana güvenebilirim
Zayıf demeyelim de kaldırabileceğim kadar yüküm vardı diyelim
Canım çok şükür yaşıyor yoğun bakıma alınan hastalar beni çok korkutur teyzen bu süreci atlattı...biraz daha dikkat edeceğine eminim bu sefer. En azından kendini seven ailesini uzmemek adına yapar üzülme sen....kızının evine de alışır zamanla tek başına da olmaz ki...ilaç saatleri çok önemli sanırım bunu göz önünde bulundurur.Sagol abla amin
Dün yogun bakımda görünce çok üzülmüştüm
Yaşamı boyunca tuzsuz yemek yiyecek az yagli katı yag yasak
Epilepsi ılaci tansiyon ilacı psikolojik iki ilaç kan sulandırıcı ilaçlarıda ömür boyu bunları içecek
Tek olunca ilaçları almayı unutuyor kan sulandırıcı ilaçını kaç gündür içmemiş sonuç inme..
Hastaneden çıkınca kızında kalacak ordada durmak istemiyor evini istiyo
Grubun annesi olmak güzel bir duygu...evet ablaa çoğu zaman yemeğe vakit bulamıyorum vakit bulsamda iştahım gitti hastalıktan sanırım olsun neyseki üzülmüyorum yemek yemekten iyidir daha evvel yaptım yine yapabilirim 7 leri girebilirim 75 e kadar inmiştim yine yeniden daha aşağılara da inecegim inşallah çok çok iyi geliyorsun teşekkür ederim gerçekten grubun annesi gibisin
sağol canım teşekkür ederim kızın iyimi
Olmadı be uçuk ...sen biliyorsun...Hayırlı gecelerr
Menüm sabah 11:30 iki milfoy pizza,bi parca peynir,salatalık
15:00 3 kasık mercimek corba
17:00 cay biskuvi bi kucuk kase sutlac
@oynakbasi34Elhan
Tatlım gruba yeni geldiğimde tanimiştim seni sonra bı gittin gidiş o gidiş....hos geldin...bırakma bizi bı daha....yağlar peşini bırakmaz bak...Merhaba hanımlar
Benide aranıza alırmısınızizne ayrılmıştım keşke ayrılmasaydım kg alarak geri döndüm kaptanım @oynakbasi34 sen ddmiştin sürüden ayrılanı kurt kapar diye öyle de oldu
Bebeğim doğru söylüyorsun güzel hoş da....ama biz takımlar arası yarış yapıyoruz....bu yarışmanın kuralları arasında pazartesi kontrol bildirimi de var...bizim kızlar da çok dikkat etmiyor...bir gündeme getireyim dedim kendimce...diğer takımlar bu konuda çok titiz...biz bayağı rahatız farkındaysak...pamuk gibi yumuşak bir kaptanımız var....Yürümek kilo kadar ruh sagligi icinde ayrica bir destek. Artik spor modunu biraktim keyif icin etrafa bakarak, kizimla tur atip elime kitap alip gexme gibi yuruyus yapiyorum. Bir dansa baslamadim o canımı sıkıyor kendimi engelliyorum halbuki. Kalk zumba yap diyor beynim, bedenim diyor ki sicacik oturuyorsun terleme şimdi
Evet esler evde olunca evi daha bir konforlu hale getirmek istiyor kadinlar nedense.. Kültür meselesi galiba, ailelerimizden gördüğümüz icin olabilir.. gibi geliyor
Cocuklar yumusak karnımız , onalar yese giyse gezse adeta biz yapmis gibi ekstra mutluluk basiyor anne babayi.. Nasil bir evlat sevgisidir bu
Canim tarihlerine bak mutlaka bazen son kullanma tarihi 2,3 gun kala bu indirimi yapıyorlar
Ben tek gun tartiliyorum dalgali kilo denilen bir kg sekli var, tartida asiri degisme yasaniyor bu durumda. Ve ben boyle bir yapiya sahibim, onun icin haftada 1 tartilmak psikolojim icin cok iyi. Hatta ayda 1 tartilin denir bu insanlar için.
Dikkatli olun cidden, yemekleriyle meşhur Türk kültüründe, kilo verme arasinda izin almak kilolaei almayla esdeger. Cidden hem yemek anlaminda hem de insanlar cok israrci,
. 1 dilim ye
. Tadina bak
. Cok guzel oldu azcik yemezsen uzulurum
. Senin icin yaptim vallahi
. Kiz bisey olmaz ye bitane
. Diyeti bozmasin bunda seker yok 1 bardak sadece
. Ekmek degil bu borek nolacak
Bunlari bizde misafire soyluyoruz gerci, konuğumuzu guzel agirlama merakimizdan
Kantaron önemlidir hayatımıza dahil eden kaptanımız sağ olsun.Günaydın gençlik..
ayy ne güzelmiş. benim eşim günlüğümü bulsa hemen fotokopisini çektiriri. sindire sindire okur
bizimde telefonlarımız ortadadır. sosyal medya hesapları açık bir şekilde. ikimizde inceler dururuz
ben onunkinde ancak hayvan resimleri inekler buzağılar görürüm bu ne beee hiç zevkli değil diye, o da ben de temizlik grubu yemek grubu analar grubu görüp ancak dedikodu yapın siz der
cnm hemşehrim.. evet yetişemedim ama girip ara ara okudum da dışardan okudum amaevde güvenli değil siteye girişim. eşim çok meraklı ya. ancak benim sitelerimi takip ediyor bırak da iki dedikodu yapayım diyorum yap sen birşey mi diyoruz diyor
bu arada kantaron bu aralr bana da lazım
Mefkurem fan club mi kursak neheeee @mefkurem laf aramızda kalsın ben de seni takipteyim
hayranım da azmine pes etmeyişine verdiğin 13 kiloya falannazara d agelme inş.
MaşAllah..
Kesinlikle haklısın Tubişim her hafta bireyselde birinci olanların haftalık menülerini incelerim. Başarı öykülerini okurum. Genelde hep ödem atarlar, sağlıksız menüler yazarlar ya da kacamaklarla iki kilo üzeri verirlerse de yine okur bir şeyler öğrenirim.@zukkum cnm nasıl gidiyor?? anneciğin toprlandı mı biraz daha.
bu yoğunluktan ötürü lütfen pes etme cnm. çok güzel öğrendin sağlıklı beslenmeyi sakın bozma.
@Bonus cnm sen de bu hafta sıkı sarıl lütfen. en az -1 olsun. bu hafta +100 gr inat -1000 gr olsun hadi bakim.
ha bir de aklıma ne geldi. hasibeyle kilolarınız yakındı. onun menüler bomba. hem çok doyurucu hem de sağlıklı. onu takibe alabilirsin. çok motive çünkü MaşAllah. yani sen de daha iyi bilirsin tabi de ben olsam bir gn geriden takip ederdim sabahına menülerimi aynı tutardım. çünkü başarılı gayet.
Başarılar seninle olsun kaptanım. Menü yorumlarını herkesin okuması lazım çok fayda görürler .Cok tesekkur ederim cnm
Ben makarayi bikac kez başa sardim ins. Bu son olur :))
Hayırlı olsun canım mezuniyetin. Darısı bizim başımıza tez zamanda.Çok teşekkür ediyorum takıma girmeseydim yapamazdım. Heebirinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Ohhhh saffet muradına erdi ....Kızlar künefe diye diye öldüm ama hala yiyemedimdün gece 23.30 gibi künefecinin önünden geçiyoz eşim hadi gidelim dedi ve ben reddettim tıka basa doluydum keyfini çıkaramayıp boşuna bide kilo alcam diye yine erteledim,innnşallah bir iki güne yicem ama yetti canıma
Hah ben de bunu diyordum...valla sallayan yok...61.4 olduğumu kimseye söylemeyeceğim işte...cuma tartıda bir sihir oluyor sonra pazartesi sil baştan onu vermek için didin dur....bezdum daKontrol tartıları nerde hatunlarşaka şaka ben hiç kontrol tartısı bildirmiyodum şimdi mezunumya accuk sizi sıkıştırayım dedim
Buna sağlıklı yaşam şekli derler işte....istesen de eskisi gibi olmayacak bebeğim...içindeki yağsız dev uyandı....Sen beni cuma cumartesi görmeliydin çok garipti sanki ramazandan yeni çıkmışım gibi yiyemiyodum yani elimi uzattığım herşeyde takım sorumluluğu aklıma gelip çekiyodum
Yok kuşum künefe fena meşhur olduya ondan bahsettim yoksa size nefis mücadelesi verdirmek için değilCanım çok şükür yaşıyor yoğun bakıma alınan hastalar beni çok korkutur teyzen bu süreci atlattı...biraz daha dikkat edeceğine eminim bu sefer. En azından kendini seven ailesini uzmemek adına yapar üzülme sen....kızının evine de alışır zamanla tek başına da olmaz ki...ilaç saatleri çok önemli sanırım bunu göz önünde bulundurur.
Grubun annesi olmak güzel bir duygu...yalnız bu anne biraz farklı ...yedirmeyen anne...bize ters ama .... yedirmeeeeem.
Olmadı be uçuk ...sen biliyorsun...
Tatlım gruba yeni geldiğimde tanimiştim seni sonra bı gittin gidiş o gidiş....hos geldin...bırakma bizi bı daha....yağlar peşini bırakmaz bak...
Bebeğim doğru söylüyorsun güzel hoş da....ama biz takımlar arası yarış yapıyoruz....bu yarışmanın kuralları arasında pazartesi kontrol bildirimi de var...bizim kızlar da çok dikkat etmiyor...bir gündeme getireyim dedim kendimce...diğer takımlar bu konuda çok titiz...biz bayağı rahatız farkındaysak...pamuk gibi yumuşak bir kaptanımız var....
kızmıyor diye de olmaz ki...
Kantaron önemlidir hayatımıza dahil eden kaptanımız sağ olsun.
Mefkurem fan club mi kursak ne
Kesinlikle haklısın Tubişim her hafta bireyselde birinci olanların haftalık menülerini incelerim. Başarı öykülerini okurum. Genelde hep ödem atarlar, sağlıksız menüler yazarlar ya da kacamaklarla iki kilo üzeri verirlerse de yine okur bir şeyler öğrenirim.Asibenin yulaflı lapası çok hoşuma gitti mesela onu yapicim insallah.
Başarılar seninle olsun kaptanım. Menü yorumlarını herkesin okuması lazım çok fayda görürler .
Hayırlı olsun canım mezuniyetin. Darısı bizim başımıza tez zamanda.
Ohhhh saffet muradına erdi ....kunefe muhabbetleri başladı....biz de ezik ezik ağzımızın suyunu akita akita okuruz artık yediğini....
Hah ben de bunu diyordum...valla sallayan yok...61.4 olduğumu kimseye söylemeyeceğim işte...cuma tartıda bir sihir oluyor sonra pazartesi sil baştan onu vermek için didin dur....bezdum da
Buna sağlıklı yaşam şekli derler işte....istesen de eskisi gibi olmayacak bebeğim...içindeki yağsız dev uyandı....
Bebeğim fazlasiyla hak ettin kunefeyi....gicikligina yazdım işte...yiyemiyoruz ya...yiyene de böyle azap çektiririz.Yok kuşum künefe fena meşhur olduya ondan bahsettim yoksa size nefis mücadelesi verdirmek için değil
Zeybil için bende senin yazdıklarına benzer şeyler yazcaktım da sen yazdın çok iyi yaptın bebişim sanırım yarış kısmını atlamış arkadaş yani ciddi diyorum farketmemiş belli ki çünkü bildirim gününün gece yarısında kilosunu yazıp inşallah listeye yazabilmişsindir gibi(tam böyle değilde) bi mesaj yazmıştı kaptana.
Yavrum benim oralar tehlikeli sular...kenarından kıyısından yürü....aman diyim aldanıp pacalarini sivayip ayağını değdirme...su ıslatır bebeğimZırt pırt saçma sapan şey yüzünden banlanmaktan sıkıldım. Yorum yapmakta yasak oldu galiba başkalarının gönderilerine. Neyse banım bugün açıldı, bir geldim, 486 yeni mesaj. Her bir mesaj 1 gram ederi olsa, okurken yarım kilo verirdim :)
Neyse, tekrardan merhabalar.
Senin şuanki güncel kilon benim hedefim. Bu nasıl olur yaaaa.... :)
Ah yavrum iki mandalina ile günü kapatmışsın. İştah olmayınca insan acıktigini dahi hissetmiyor. Kendine de bebişine de iyi bak canım. Sağlıklı bir annesi olmazsa o boncuk gözler üzülür amaSenin şuanki güncel kilon benim hedefim. Bu nasıl olur yaaaa.... :)
Neyse pes etmek yok.
Dünkü menümü söyleyeyim:
Kahvaltı: 3 bardak su
Öğlen: 1 litre su + 2 mandalin
Akşam: 2 bardak su
Iyi bir şey değil, ancak, bebeğim hasta olunca canım birşey istemiyor, onunla beraber ben de iştahsızlaşıyorum
O uyudukça egzersiz yapıyorum, 7300 adım yürümüşüm, az önce 72 squat yaptım, şimdi bacak ve kalça egzersizlerine geçeceğim yerde yuvarlanmalar başlasın :)
Ama ondan önce minnağımın karnını doyurmam gerek, boncuk boncuk gözleriyle bana bakıyor ♡
Ah yavrum iki mandalina ile günü kapatmışsın. İştah olmayınca insan acıktigini dahi hissetmiyor. Kendine de bebişine de iyi bak canım. Sağlıklı bir annesi olmazsa o boncuk gözler üzülür ama
Kardesim birden dusersin bole olmaz amaaSenin şuanki güncel kilon benim hedefim. Bu nasıl olur yaaaa.... :)
Neyse pes etmek yok.
Dünkü menümü söyleyeyim:
Kahvaltı: 3 bardak su
Öğlen: 1 litre su + 2 mandalin
Akşam: 2 bardak su
Iyi bir şey değil, ancak, bebeğim hasta olunca canım birşey istemiyor, onunla beraber ben de iştahsızlaşıyorum
O uyudukça egzersiz yapıyorum, 7300 adım yürümüşüm, az önce 72 squat yaptım, şimdi bacak ve kalça egzersizlerine geçeceğim yerde yuvarlanmalar başlasın :)
Ama ondan önce minnağımın karnını doyurmam gerek, boncuk boncuk gözleriyle bana bakıyor ♡
Yavrun icin seni ayakta tutacak seyler yemelisin.en azindan meyve yeKardesim birden dusersin bole olmaz amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?