- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar künefe diye diye öldüm ama hala yiyemedimdün gece 23.30 gibi künefecinin önünden geçiyoz eşim hadi gidelim dedi ve ben reddettim tıka basa doluydum keyfini çıkaramayıp boşuna bide kilo alcam diye yine erteledim,innnşallah bir iki güne yicem ama yetti canıma
Kontrol tartıları nerde hatunlarşaka şaka ben hiç kontrol tartısı bildirmiyodum şimdi mezunumya accuk sizi sıkıştırayım dedim
Zırt pırt saçma sapan şey yüzünden banlanmaktan sıkıldım. Yorum yapmakta yasak oldu galiba başkalarının gönderilerine. Neyse banım bugün açıldı, bir geldim, 486 yeni mesaj. Her bir mesaj 1 gram ederi olsa, okurken yarım kilo verirdim :)
Neyse, tekrardan merhabalar.
Bende o yazmayanlar kervanındaydım malesefBen her pazartesi tartılıp bakıyorum hafta sonu değerlendirmesi sonuçta. Buraya da yazıyordum ama kimse yazmıyor kontrol tartısınıben de vazgeçtim yazmaktan. Yoksa tartılıyorum hala.
Merakla menünü bekliyorum bonuscukElhan meryem abla doğru diyosun pazartesi tartısını zorunlu yapalım bundan sonra.
Ben +1.6 idim. Bu başarım için ne denirse hakettim.
Bugünde iyi gider gibiydim ama çok oldu sanırım yazıcam inş.
Yarını çok iyi geçirmek istiyorum.
Bugün alışverişteydim sebzemi falanda aldım evde bişey yoktu bahanemde olamaz.
Yada hangi gun derseniz??İnsalaah onumuzdeki pazartesi baslayalim.ben zaten 1 ay oldu buraya katilali.yeni ogrendim bu uygulamayi
Senin emeğinin çok büyük etkisi var cicimBebeğim fazlasiyla hak ettin kunefeyi....gicikligina yazdım işte...yiyemiyoruz ya...yiyene de böyle azap çektiririz.Mezun oldun çok şükür heyecanla karnelerinizi bekliyorum marji bacimla....ikiniz de gerçekten çok başariliydiniz. Hem takımı yukarılara taşıdınız hem de hayalinizi gerçekleştirdiniz. Böyle güçlü kadınlara bayılıyorum. Harikasınız.
Çok güzel menü afiyet olsun canımMenum
Sabah 1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Pekmez
1 dilim k ekmegi
40 dk yuruyus
Oglen
1 sade turk kahve,yaninda 1 keciboynuzu
Aksam saat 16:15
Karnabahar yogurtlu salcali,cay
2 litre su
Yatmadan 1 saat daha yuruyucem.
Bu gunu bole kaparim inslalah
Kontrol tartısı mı? O genel bi kural canım yani bütün takımlar için geçerli Pazartesi kontrolü.İnsalaah onumuzdeki pazartesi baslayalim.ben zaten 1 ay oldu buraya katilali.yeni ogrendim bu uygulamayi
Tmm cnm.diyorumya yeni yeni ogreniyorum.sayenizde tesekkurlerKontrol tartısı mı? O genel bi kural canım yani bütün takımlar için geçerli Pazartesi kontrolü.
Olsun kuzu hepimiz aynıydık zamanla herşey oturuyorTmm cnm.diyorumya yeni yeni ogreniyorum.sayenizde tesekkurler
Sürekli tartılmak beni kötü etkilediği için tartılmayıp araya kaynamaya çalışıyodum malesef
Hadi bakalım madem Pazartesi günleri tartılma günü, biz de yazalım.
Başlangıç: 68,8 kg
Güncel: 67 kg
Hedef: 60 kg :)
Inşallahhhhhhh ♡Bol eksiler olsun insalalh.hepimiz icinnn
Bende o yazmayanlar kervanındaydım malesefama paylaşmak zorundasın denseydi mecbur tartılırdım kısaca iyiniyeti suistimal etmiş gibi bişey oldum,bazen kuralların yerine getirilmesi için dayatma şart sanırım
İnsalaah onumuzdeki pazartesi baslayalim.ben zaten 1 ay oldu buraya katilali.yeni ogrendim bu uygulamayi
Hadi bakalım madem Pazartesi günleri tartılma günü, biz de yazalım.
HarikaMenum
Sabah 1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Pekmez
1 dilim k ekmegi
40 dk yuruyus
Oglen
1 sade turk kahve,yaninda 1 keciboynuzu
Aksam saat 16:15
Karnabahar yogurtlu salcali,cay
2 litre su
Yatmadan 1 saat daha yuruyucem.
Bu gunu bole kaparim inslalah
Kaptanım oynağımSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavusturana ♡
Büyük kız geldi de hemen onun internetin girdimanam kk nasılda bağımlılık yapmış bende valla sıkıntıdan patladı bugün
Yok yok ben seni tanidiysam yine kiyamazsin giden kilolara ♡
Sıkıştır tabihakkindir ♡♡♡♡
Şükür kavusturana
Kimseye git öteye demeye gelmiyorAcı da olsa öğrendin inşallah bir daha olmaz
Helallllllll ♡♡♡♡♡
Yaaaa fıstık gibi hatun var karşımızda ♡ keşke bende öyle olsammmm
Gerci bu ara yine bunalimlardayimbir yerim duzelse başka yerim yamuluyor ama toparlanacagim inşallah bende
Bonuscum tartilip muhasebeni yapmış önlemini almışsın canım. Amaç da bu zaten. Birileri artida olduğumuzu bilse ne olur bilmese ne olur. Hafta sonu ister istemez ipin ucu kaçabiliyor. Pazartesi kontrol ettiğimizde daha dikkatli oluyoruz.Elhan meryem abla doğru diyosun pazartesi tartısını zorunlu yapalım bundan sonra.
Ben +1.6 idim. Bu başarım için ne denirse hakettim.
Bugünde iyi gider gibiydim ama çok oldu sanırım yazıcam inş.
Yarını çok iyi geçirmek istiyorum.
Bugün alışverişteydim sebzemi falanda aldım evde bişey yoktu bahanemde olamaz.
Tartıdan korkmuyorum gerçeklerle yüzleşmek beni daha fazla hirslandiriyor.Ayni fikirdeyim canım seninleBen her pazartesi tartılıp bakıyorum hafta sonu değerlendirmesi sonuçta. Buraya da yazıyordum ama kimse yazmıyor kontrol tartısınıben de vazgeçtim yazmaktan. Yoksa tartılıyorum hala.
Koalacim boyun kaçtı senin?Hadi bakalım madem Pazartesi günleri tartılma günü, biz de yazalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?