Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür kavusturana ♡
Büyük kız geldi de hemen onun internetin girdim anam kk nasılda bağımlılık yapmış bende valla sıkıntıdan patladı bugün

Yok yok ben seni tanidiysam yine kiyamazsin giden kilolara ♡

Kontrol tartıları nerde hatunlar şaka şaka ben hiç kontrol tartısı bildirmiyodum şimdi mezunumya accuk sizi sıkıştırayım dedim

Sıkıştır tabi hakkindir ♡♡♡♡

Şükür kavusturana
Kimseye git öteye demeye gelmiyor Acı da olsa öğrendin inşallah bir daha olmaz

Pazartesi bildirimimi salondan yapıyorum.
Eki Görüntüle 2234678

Helallllllll ♡♡♡♡♡
Yaaaa fıstık gibi hatun var karşımızda ♡ keşke bende öyle olsammmm
Gerci bu ara yine bunalimlardayim bir yerim duzelse başka yerim yamuluyor ama toparlanacagim inşallah bende

Elhan meryem abla doğru diyosun pazartesi tartısını zorunlu yapalım bundan sonra.

Ben +1.6 idim. Bu başarım için ne denirse hakettim.
Bugünde iyi gider gibiydim ama çok oldu sanırım yazıcam inş.

Yarını çok iyi geçirmek istiyorum.
Bugün alışverişteydim sebzemi falanda aldım evde bişey yoktu bahanemde olamaz.

Ben her pazartesi tartılıp bakıyorum hafta sonu değerlendirmesi sonuçta. Buraya da yazıyordum ama kimse yazmıyor kontrol tartısını ben de vazgeçtim yazmaktan. Yoksa tartılıyorum hala.
Bende o yazmayanlar kervanındaydım malesef ama paylaşmak zorundasın denseydi mecbur tartılırdım kısaca iyiniyeti suistimal etmiş gibi bişey oldum,bazen kuralların yerine getirilmesi için dayatma şart sanırım

Merakla menünü bekliyorum bonuscuk

Senin emeğinin çok büyük etkisi var cicim

Pazartesi bildirimimi salondan yapıyorum.
Eki Görüntüle 2234678
Salon diyince spor salonu sandım bu nasıl salon koltuk falan var diyorum sonra dank etti

Çok güzel menü afiyet olsun canım

Haklısın canım malum 2 haftadır kendim zor girdiğim için çokta sizlerle alakadar olamıyorum ama 15inden itibaren evde yine internet olacak inşallah ♡ ondan sonra çok daha rahat olacak benim için
Bende kendimi iyice bir silkeleyip sıkı tutmam lazım ki sizlere söz söyleme hakkım olsun
Nedense bir uyuşukluk var üzerimde 1 haftadır

İnsalaah onumuzdeki pazartesi baslayalim.ben zaten 1 ay oldu buraya katilali.yeni ogrendim bu uygulamayi

Bu cuma listeye giriyorsun canım unutma kontrol tartisi pazartesi ama asıl tartı günümüz cuma ♡ en gec 12 - 13 gibi yapılırsa daha güzel ve rahat olur benim için

Hadi bakalım madem Pazartesi günleri tartılma günü, biz de yazalım.

Başlangıç: 68,8 kg
Güncel: 67 kg
Hedef: 60 kg :)

Süpersin canım ♡ her geçen hafta daha güzel rakamlar görürsün inşallah

Harika afiyet olsun.

Kaptanım oynağım aynen şükür kavuşturana...bu ara hangi ara bunalıma girdin bizden habersiz bak sen hele....eşinin işleri yoluna girecek. Adam çoluğu çocuğu için taşı sıksan ......cinsten bir adam. Sabırla olur dur bakım.....sen üzerine düşeni yap....o halleder öbür tarafları.... Sağlıklı bir karar verdin bunun için çabala...güzel menuler bekliyoruz ...Evde herkes sağlıklı, sevgi desen gırla ....e daha ne olsun bacım....rızık Allah'tan.O da gayretliler için....iltifatin için teşekkür ederim. Daha güzeli senin olsun o ölçülerin.
Bonuscum tartilip muhasebeni yapmış önlemini almışsın canım. Amaç da bu zaten. Birileri artida olduğumuzu bilse ne olur bilmese ne olur. Hafta sonu ister istemez ipin ucu kaçabiliyor. Pazartesi kontrol ettiğimizde daha dikkatli oluyoruz.

Ben her pazartesi tartılıp bakıyorum hafta sonu değerlendirmesi sonuçta. Buraya da yazıyordum ama kimse yazmıyor kontrol tartısını ben de vazgeçtim yazmaktan. Yoksa tartılıyorum hala.
Tartıdan korkmuyorum gerçeklerle yüzleşmek beni daha fazla hirslandiriyor.Ayni fikirdeyim canım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…