tamam kaptanım
bildirim işi bitti kızlar 5 dk sonra yayınlıyacağım
özbek geledi zaten takımda değildi 2 aylık yarışımızdanda diskalifiye oldu böyelikle
o takım için geçerli canım özbek takımda olmadığı için yarışmada olduğu için sadece kilo bildirimi yapmak zorundaydı çidemi yanlız bıraktı yani o yüzden ilk haftadan gelmedibikere gelmeyince uyarı almıyor muydu ilterim??
orticiğmm ben listelerini tekrar buraya atamıyorum gitmişim excelde yazmışımmm neyse haftaya wordde yazacammmm....
Genel yorum yapıyorummmm aralarına devam bence meyva yemende süper çünkü verdiğimiz kilolardan dolayı sarkmayı engelliyor diyetisyenim demişti...
Inş. Kurtulucaz kilolarımızdannn....ohohohoho....
canım gelen yorum yeterli bitanem herkezden bekliyorum genel yorumanladım canım yok ben merak ettim de sordum.kızlar bugün fazla giremedim iş innaılmaz yoğundur bir de sınav olduk derken anca girebiliyorum..
sabah 5i biyerde çay
kepek ekmekli sanviç
ara:1 grissini
5 i biyerde çay
öğle:az çorba
ızgara tavuk , 2 kaşık ıspanaklı yoğurt,2 kaşık erişte..
bu arad iltercim ben neslihanın yedikelrini hep not kağıdına almıştım onların hepsini buraya yazmamız gerekiyor mu yoksa genel yorumda mı bulunayım??
hayırlısı olsun cnaım yaa sıkma canını hayırlısı dile hayırlısı olsunbenim ev işi p.tesiye kalmışşş....p.tesiden önce belli olmazmışşş....
VARDIR BİR HAYIR DİYORUMMMMM AMA 3 GÜN NASIL GEÇİCEKK DABIR YARABBİMM....
benim ortişimin haftalık yorumu..
neslim çok azimli öncelikle onu belirteyim ama bu hafta ev telaşı olduğu için heyecanlıydı bazı öğünleri arasız geçirdi özellikle pazar günü kahvaltıdan sonra ara yapmadı ve öğle yemeği yemedi. genelde az yemeye dikkat etti. öğünlerinde genelde tavuğu kullandı. sebze olarak da taze fasulye patlıcan vs öğünlerinde yer verdi ki olması gereken de bu. salı günü sabah kahvaltısını atladı ama bundan sonra atlamıcak di mi ortişim:)
meyveye de ağırlık vermesi gerek en az bir ara öğünü meyveyle yaparsan şeker ihtyacın da karşılanmış olacak ortişim böylece küçücük de olsa çikolata ve şekerpare kaçamaklarına gerek kalmayacak..:)) ben ilk not defterimi buldum burda ilk 3 gün var diğerilerini hatırladığım kadarıyla yazıyorum evde kalmış kafa bin bu aralar kusura bakmayın lütfen...ortişim su içiyor ama o da düzenli spor yapamadı ama bu aralar çok koşturdu..
özetle:daha düzenli öğünlerini atlamadan yiyerek aralara meyveyi de ekleyerek ve içmediği (sevmiyor) yeşil çay da ya beşi biyerde içerek ,sporunu yaparak çok daha güzel ve kalıcı kilolar verecek..ben ortişime çok güveniyorum..nedne zayıflamak istediğinin çok farkında en güzeli de bu bence zaten..şu ev işini bir halletsin siz onu o zaman görün bu hafta 2.4 kg kaybetti onu canı gönülden tebrik ediyor kocaman öpüyorum:)
1. grup
selma12(85,9/84,3/1,6/1,86%)
ilterçakir(76,0/74,0/2,0/2,63%)
toplam kilo (161,9/158,3/3,6/2,22%)
-------------------------------------------------------------------
2. grup
azra_sila(117,0/117,0/0,0/0,00%)
ilterçakir(76,0/74,0/2,0/2,63%)
toplam kilo (193,0/191,0/2,0/1,04%)
--------------------------------------------------------------------
3. grup
neslihan165(82,1/79,8/2,3/2,80%)
elimphia(84,0/82,2/1,8/2,14%)
toplam kilo (166,1/162,0/4,1/2,47%)
----------------------------------------------------------------------
4. grup
husel(76,7/76,3/0,4/0,52%)
çitos(110,0/109,5/0,5/0,45%)
toplam kilo (186,7/185,8/0,9/0,48%)
---------------------------------------------------------------------
5 grup
dagcilegi(67,2/67,2/0,0/0,00%)
selmaY(57,8/58,7/-0,9/-1,56%)
toplam kilo (125,0/125,9/-0,9/-0,72%)
------------------------------------------------------------------------
6 grup
levrek (75,6/75,2/0,4/0,53%)
sbnmcsm(69,6/69,5/0,1/0,14%)
toplam kilo (145,2/144,7/0,5/0,34%)
7 grup
cigdem83(65,0/63,8/1,2/1,85%)
ozbek83(65,0/65,0/0,0/0,00%)
toplam kilo (130,0/128,8/1,2/0,92%)
8 grup
naz(61,4/60,4/1,0/1,63%)
melek(70,8/70,8/0,0/0,00%)
toplam kilo (132,2/131,2/1,0/0,76%)
Şeniz vereliniortak :lepi: turkbayragi :enbuyukkk:a.s. :teytey: :içelim: buyrunnnnnnnnn
teşekkür ederim orticimmmm...ve grupta 1. ciyizzzz...oleyyyyy....ortim ve bennnn...dedik birinci olcez dedik ve oldukkkkk.....
ama inş.. hep birinci olurrr ve bayramda çıtır hatunlar oluruzz dime ortimmm...
evet haklısın meyvayı çok ihmal ettimmm ama dediğim gibi koşturmaca vs. derken unuttummm...inş. bu hafta daha düzenli yiyicemmm....
ayrıca spor olarak yürüyeceğimmm....
birde tek eksiğimmm resim ekleyemedim henüz onuda hafta sonu halledecemmm....
kızlar ben düzenleme yaparken siz sayfaları atlamışsınız tekrar yayınlamak istedimneslihan165=elimpiha-------------4,10 ---------------- 2,47% ---------------- haftanın 1 olan gurubu opuyorumnanaktan :lepi: alkisalkisalkis
selma12 = ilterçakır ---------------3,60----------------- 2,22%----------------- haftanın 2. olan gurubu opuyorumnanaktan :lepi:
azrasıla = ilterçakır ---------------2,00----------------- 1,04%------------------ haftanın 3 olan gurubu opuyorumnanaktan
cidem83=ozbek83 ---------------- 1,20------------------ 0,92%----------------- haftanın 4. sü tek başına olan başsrını ayrıca tbr ediyorum çidemcim opuyorumnanaktan
naz = melek ------------------------ 1,00------------------ 0,76%------------------haftanın 5 olan gurbu
husel = çitos ------------------------ 0,90----------------- 0,48%-------------------haftanın 6 olan gurubu
şebnem = levrek------------------ 0,50---------------- 0,34%---------------------haftanın 7 olan gurubu
dağçileği = selmay------------- -0,90 -----------------0,72%------------------- haftanın sonuncu olan gurbu kötükedihüso
çok güzel sizin ikinizle acayip gurur duyuyorum nihalcim snei ve neslişi çok seviyorum opuyorumnanaktanbenim ortişimin haftalık yorumu..
neslim çok azimli öncelikle onu belirteyim ama bu hafta ev telaşı olduğu için heyecanlıydı bazı öğünleri arasız geçirdi özellikle pazar günü kahvaltıdan sonra ara yapmadı ve öğle yemeği yemedi. genelde az yemeye dikkat etti. öğünlerinde genelde tavuğu kullandı. sebze olarak da taze fasulye patlıcan vs öğünlerinde yer verdi ki olması gereken de bu. salı günü sabah kahvaltısını atladı ama bundan sonra atlamıcak di mi ortişim:)
meyveye de ağırlık vermesi gerek en az bir ara öğünü meyveyle yaparsan şeker ihtyacın da karşılanmış olacak ortişim böylece küçücük de olsa çikolata ve şekerpare kaçamaklarına gerek kalmayacak..:)) ben ilk not defterimi buldum burda ilk 3 gün var diğerilerini hatırladığım kadarıyla yazıyorum evde kalmış kafa bin bu aralar kusura bakmayın lütfen...ortişim su içiyor ama o da düzenli spor yapamadı ama bu aralar çok koşturdu..
özetle:daha düzenli öğünlerini atlamadan yiyerek aralara meyveyi de ekleyerek ve içmediği (sevmiyor) yeşil çay da ya beşi biyerde içerek ,sporunu yaparak çok daha güzel ve kalıcı kilolar verecek..ben ortişime çok güveniyorum..nedne zayıflamak istediğinin çok farkında en güzeli de bu bence zaten..şu ev işini bir halletsin siz onu o zaman görün bu hafta 2.4 kg kaybetti onu canı gönülden tebrik ediyor kocaman öpüyorum:)
senide tbk ederim canım büyük başarınızdan dolayı ikinizide tbr ediyorum opuyorumnanaktanŞeniz vereliniortak :lepi: turkbayragi :enbuyukkk:a.s. :teytey: :içelim: buyrunnnnnnnnn
teşekkür ederim orticimmmm...ve grupta 1. ciyizzzz...oleyyyyy....ortim ve bennnn...dedik birinci olcez dedik ve oldukkkkk.....
ama inş.. hep birinci olurrr ve bayramda çıtır hatunlar oluruzz dime ortimmm...
evet haklısın meyvayı çok ihmal ettimmm ama dediğim gibi koşturmaca vs. derken unuttummm...inş. bu hafta daha düzenli yiyicemmm....
ayrıca spor olarak yürüyeceğimmm....
birde tek eksiğimmm resim ekleyemedim henüz onuda hafta sonu halledecemmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?